ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6945-585756
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακούω συχνά την άποψη πως η Βουλιαγμένη είναι πολύ όμορφη περιοχή και ενώ συμφωνώ με αυτό πιστεύω πως αυτό είναι εν μέρη προβληματική προσέγγιση.
Η αλήθεια είναι πως πράγματι η Βουλιαγμένη έχει σε υπέρμετρο βαθμό ομορφιά αλλά η ομορφιά της είναι κυρίως φυσική. Έχω οικογένεια και πιστεύω και εγω πως ζω σε μιά πανέμορφη γειτονιά και αυτό φαίνεται και στους φόρους που πληρώνω σε σχέση με κατοίκους άλλων περιοχών.
Δεν νοείται λοιπόν να ζω στην πιό όμορφη περιοχή ίσως όλης της Ευρώπης, να πληρώνω τους πιό υψηλούς φόρους, σε έναν τόπο που είναι ευλογημένος με εφτά μήνες καλοκαιρία και να μην έχω επιλογές για να πάω με την οικογένειά μου σε κάποια παραλία.
Στην πανέμορφη Βουλιαγμένη λοιπόν υπάρχει μιά επιλογή που αν ακολουθήσει κάποια οικογένεια θα πρέπει να ξοδεύει μια μικρή περιουσία κάθε καλοκαίρι ενώ ήδη όπως είπαμε πληρώνει μεγάλους φόρους.
Οι υπόλοιπες επιλογές από παραλίες δυστυχώς είναι ίσως οι χειρότερες του λεκανοπεδίου. Επομένως θεωρώ πως δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε στις φυσικές ομορφιές που βρήκαμε στον τόπο μας και να παινευόμαστε, αλλά να κοιτάμε τις δυνατότητες που είμαστε τόσο τυχεροί να έχουμε και να πασχίζουμε για να τις αξιοποιήσουμε.
Γνωρίζω τον Γρηγόρη πολλά χρόνια και ξέρω πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα ωθήσει αυτόν τον τόπο στο μεγαλείο για το οποίο είναι προορισμένος.
Είναι έξυπνος, αποφασιστικός, μεθοδικός γνωρίζοντας τα γρανάζια των εκάστοτε Ελληνικών διαδικασιών και άνθρωπος με ήθος που έχει καταφέρει να πλαισιωθεί από μια ικανή ομάδα με ποικιλομορφία από νέα μυαλά την οποία χειρίζεται με την ηγετική ικανότητα που τον διακρίνει. .