ΛΙΑΝΟΣ ΦΑΙΔΩΝ
Beverage Manager

Τηλ. 6948-380036
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Ο πολίτης οφείλει να επιλέγει τους άξιους, με την προυπόθεση ότι επαναπροσδιορίζεται η έννοια της αξίας"
Εμείς οι νέοι που βιώνουμε την ανεργία,η χαμένη γενιά όπως μας λένε, οφείλουμε τώρα όσο ποτέ άλλοτε,να συμμετέχουμε στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Οφείλουμε τώρα όσο ποτέ άλλοτε, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος που ισοπέδωσαν τις ελπίδες και τα όνειρά μας,να επιλέξουμε, να στηρίξουμε και να συμβαδίσουμε με ανθρώπους με όραμα, με γνώση και κυρίως με ήθος και διάθεση προσφοράς.
Στο δήμο μας, θεωρώ ότι ό κ.Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την δημοτική παράταξη -Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη πόλη να ζείς- συνδυάζει την γνώση και την ικανότητα για να ανταποκριθεί στις ελπίδες και τα όνειρα των νέων, για μια πόλη για να ζεις,να χαίρεσαι και να δημιουργείς.
Γι΄αυτό αποφάσισα να συμμετέχω κι΄εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για την αναμόρφωση της πόλης μας και είμαι χαρούμενος που ο κ.Κωνσταντέλλος μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι υποψήφιος του συνδυασμού στην Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ολοι μαζί,ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για μια πόλη σύγχρονη,με υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πολιτών.