Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark

«Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Σελ. 8


Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη δημόσια ομιλία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ως υποψηφίου Δημάρχου Βούλας, επισήμως πλέον, στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace. Την αίθουσα γέμισαν περίπου 2.000 άτομα, ανάμεσα τους πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι αλλά και διακεκριμένα δημόσια πρόσωπα. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε το όνομα του συνδυασμού «Βούλα- Πόλη για να ζεις», με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο αφου υπήρχαν πανό πίσω από τον κ. Κωνσταντέλλο τα οποία συχναλλάσονταν και ένα άλλο πιο πέρα με προτζέκτορα όπου έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων.


  Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε ότι αγαπά ιδιαίτερα την πόλη, αφού σε αυτή γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει. Στην εκδήλωση παρίστατο ο νυν Δήμαρχος Βούλας, κ. Μάντεσης, που όμως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του έτους 2010. Ωστόσο φαίνεται να είναι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, αφού σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τον χειροκρότησε και τον υποστήριξε.
    Ο κ. Κωνσταντέλλος εξέφρασε τα συναισθήματα του ανοικτά κι ευχαρίστησε ιδιαίτερα την οικογένεια του για την υποστήριξη τους. Κυριότερα θέματα τα οποία φαίνονται να είναι προτεραιότητες των σχεδίων του σε περίπτωση που εκλεγεί ήταν η παραλία, το περιβάλλον, η φυσιογνωμία της πόλης, τονίζοντας ότι θέλει να διαφυλάξει την οικιστική Βούλα από την απειλή της εμπορευματοποίησης.

Η προστασία της φυσιογνωμίας της δεν θα υπονομεύσει τον εκσυγχρονισμό της, που αφορά κυρίως τις υποδομές. Ο Γ. Κωνσταντέλλος τόνισε πως για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των προγραμμάτων του θα συμβουλεύετε όλους τους φορείς και θα είναι σε ανοικτό δημόσιο διάλογο με τους πολίτες της πόλης.    Ο υποψήφιος Δήμαρχος, σήμερα κατέχει τη θέση Αντιδημάρχου Διοίκηση και Οικονομικών στο συνδυασμό του κ. Μάν-τεση. Ένα ολιγόλεπτο, ωστόσο εντυπωσιακό βίντεο, παρουσίασε το πρόσωπο της Βούλας, ύστερα από την πορεία της τριετούς θητείας του συνδυασμού Μάντεση. Όπως δηλώνει σε συνέντευξη  στον
ΠΑΛΜΟ «Αν με ρωτήσετε σε αυτά τα τρία χρόνια που διανύω ως Αντιδήμαρχος ποιο κατά τη γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο έργο της τωρινής Δημοτικής Αρχής , πιστεύω είναι η ελεγχόμενη στάθμευση. Έχουν γίνει πολλά ακόμα, στις νέες τεχνολογίες, στη μηχανοργάνωση, στην εκπαίδευση προσωπικού, όμως αυτό, είναι το σημαντικότερο». Τα τρία τελευταία χρόνια που ο κ. Κωνσταντέλλος διανύει τη θητεία του ως Αντιδήμαρχος, η Βούλα έχει διακριθεί για τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και για τις ριζικές αλλαγές σε επίπεδο οργάνωσης, τόσο της διοίκησης όσο και των οικονομικών της.

    Εκτός από την υποστήριξη του τωρινού Δημάρχου Βούλας, κ. Μάντεση, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ζητά από τους αρχηγούς των αντιπάλων πολιτικών παρατάξεων να συναγωνιστούν μαζί του πάνω από όλα με ευγένεια και σεβασμό, αρχές τις οποίες θα δείξει κι ο ίδιος στο πρόσωπο τους. Ο διάλογος και η ελεύθερη έκφραση ιδεών είναι τα όπλα που διαλέγει να έχει τους επόμενους δύσκολους προεκλογικούς μήνες. Μάλιστα τόνισε ότι ακόμη κι αν τον προκαλέσουν, λεκτικά ή με πράξεις, εκείνος δεν θα απαντήσει, διότι η προσωπική εμπάθεια και οι τεχνητές εντάσεις δεν τον ενδιαφέρουν.
   Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Κωνσταντέλλος παρουσίασε στο κοινό τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα τον πλαισιώνουν, δίνοντας την εικόνα ενός πλήρως οργανωμένου συνδυασμού, έτοιμου να πιάσει τη σκυτάλη της Δημοτικής Αρχής.   Εκτός από τον Δήμαρχο Βούλας, κ. Γιώργο Μάντεση, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, παρόντες στην εκδήλωση ήταν από την κεντρική πολιτική σκηνή οι κ. Νίκος Καντερές - Βουλευτής ΝΔ Περιφέρεια Αττικής και κ. Μάκης Βορίδης - Βουλευτής ΛΑΟΣ Περιφέρεια Αττικής, κ. Παναγιώτης Καπετανέας - Δήμαρχος Βάρης, κ. Δημήτρης Αναστασίου - π. Δήμαρχος Βάρης, κ. Στέλιος Λανδράκης - π. Δήμαρχος και υποψ. Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Θανάσης Αυγερινός - Αντινομάρ-χης Ανατ. Αττικής, κ. Θεόδωρος Γρίβας -Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατ. Αττικής, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος - Μέλος εκτελεστικού γραφείου ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης, κ. Νίκος Γιάννης - Πολιτευτής ΝΔ Ανατ. Αττικής, κ. Μελέτης Τζαφέρης - π. Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Κώστας Αν-δριόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Βού-λας , π. Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Ράπτης - π. Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Βούλας, κ. Σωτήρης Αγγελετόπουλος - π. Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Βούλας, κ. Λάζαρος Καγεώργης - π. Αντιδήμαρχος, και Υποψήφιος Δήμαρχος Βούλας, κ. Νίκος Λεβρετσοβίτης Αντιδήμαρχος Διοίκησης και αναπληρωτής Δημάρχου Γλυφάδας, κ. Νίκος Νικολάου -Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γλυφάδας, κ. Οδυσσέας Παπαδόπουλος - π. Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, κα Μάτα Παπαναστα-σίου - π. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Γλυφάδας Πρόεδρος ΕΝΕΟΝ, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος - π. Αντιδήμαρχος Αργυ-ρούπολης, κα. Δήμητρα Σουτόγλου - Αντιδήμαρχος Βάρης, κα 'Εννυ Φαρμακίδη -Δημοτική Σύμβουλος Βουλιαγμένης, κ.