Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark
Δελτίο τύπου

 

Περισσότεροι από 2000 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην πρώτη προεκλογική ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου, ο κ. Κωνσταντέλλος έκανε μια ομιλία κατά την οποία παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του, και στη συνέχεια παρουσίασε 55 από τους συνολικά 80 υποψηφίους, οι οποίο έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές του Μαΐου. .

Κατά την ομιλία του, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε πιστός στο «ραντεβού τιμής» που έδωσε με τους συμπολίτες του πριν από 3,5 χρόνια στην ίδια αίθουσα και τόνισε ότι παρά τα συνταρακτικά και δυσάρεστα γεγονότα που μεσολάβησαν στο Δήμο μας αλλά και στην χώρα από το 2010, ο ίδιος και η παράταξη του έδωσαν μάχες για να μη διαλυθεί ο νεοσύστατος Δήμος με αποτέλεσμα να μπορεί σήμερα να κοιτάει στα μάτια τους συνδημότες του με ψηλά το κεφάλι.

 

Ο κ. Κωνσταντέλλος τόνισε στο ακροατήριο ότι δεν υπάρχουν πια για το Δήμο «Βουλιώτες, Βουλιαγμενιώτες, Βαριώτες ή Βαρκιζιώτες αφού όπως είπε: «είμαστε όλοι συντοπίτες σε μια μεγάλη και πανέμορφη πόλη με την καλύτερη προοπτική για ποιότητα ζωής στην Αττική και ίσως την Ελλάδα». Για να τονίσει τη σημασία της ουσιαστικής ενοποίησης του νέου Δήμου, κατά την εκδήλωση άλλαξε για λόγους σημειολογίας το όνομα του συνδυασμού από «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις», σε «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις». .

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε όλους του πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του προεκλογικού του προγράμματος, καταθέτοντας αιτήματα και προτάσεις για την πόλη. Ζήτησε στη συνέχεια απ’ όλους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα ετοιμάζονται πολιτικοί του αντίπαλοι να προσπαθήσουν, για άλλη μια φορά να του καταλογίσουν, αφού όπως δήλωσε, «έχουν ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια υπονόμευσης της παράταξης με ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη. .

Ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στην πορεία της παράταξης κατά την τρέχουσα δημαρχιακή θητεία λέγοντας ότι η παράταξη πάντα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πάντα ήταν παρούσα. Ποτέ όμως δεν εφάρμοσε ισοπεδωτική παραταξιακού τύπου αντιπολίτευση με αποτέλεσμα να είναι και η αιτία που διασώθηκε πολλές φορές το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο σήμερα μετά βίας μπορεί να λειτουργήσει. .

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Κωνσταντέλλος κάλεσε στο βήμα τους εκλεγμένους με το συνδυασμό δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, στη συνέχεια τους ανθρώπους που εντάχθηκαν στο δυναμικό της παράταξης κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, και τέλος τους υποψήφιους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2010, και προτίθενται να είναι εκ νέου υποψήφιοι. .

(Τα ονόματα παρατίθενται σε ξεχωριστή λίστα) .

Η μεγάλη εκδήλωση της 12ης Ιανουαρίου ήδη δείχνει να έχει σηματοδοτήσει πολιτικές εξελίξεις στην πόλη αφού αφ’ ενός μέσα στις δύο πρώτες μέρες πολλοί είναι αυτοί που πλέον συμπαρατάσσονται στο πλευρό του κ. Κωνσταντέλλου, ενώ η διοικούσα παράταξη του Δήμου, δείχνοντας σημάδια πανικού, διέρρευσε ευρήματα υποτιθέμενης «μυστικής δημοσκόπησης» του Νοεμβρίου, (δύο μήνες μετά τη διεξαγωγή της και «συμπτωματικά» την επομένη της εκδήλωσης) η οποία υποτίθεται ότι δείχνει τον κ. Πανά να προηγείται με 3 μονάδες έναντι του κ. Κωνσταντέλλου στην πρόθεση ψήφο. Ερωτηθείς για τη «δημοσκόπηση» αυτή ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Η κείμενη νομοθεσία για τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων είναι γνωστή και καλούμε τον κ. Πανά, εφ’ όσον έχει στα χέρια του μια δημοσκόπηση που τον δείχνει να προηγείται, να τη δώσει αυτούσια στη δημοσιότητα και να μην διαρρέει δήθεν στοιχεία της στα καφενεία της πόλης». .

Τέλος, με αφορμή την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο κ. Κωνσταντέλλος καλεί όλους τους συνδιεκδικητές του να πολιτευτούν με κοσμιότητα και ήθος προκειμένου οι εκλογές στην πόλη να χαρακτηριστούν από το επίπεδο που αξίζει στου πολίτες της..


 

Από το Γραφείο Τύπου