Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark

notiareport

2014/02/28

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βρέθηκε στο αποκριάτικο πάρτι του Κέντρου Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών (ΚΑΑΠ) Βούλας.

Περάσαμε συγκινητικές στιγμές στο αποκριάτικο πάρτι του ΚΑΑΠ Βούλας. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση...έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Γρ.Κωνσταντέλλος.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής (υποψήφιος Δήμαρχος στα λόγια μέχρι στιγμής).

Μετά από αυτή την κοινή τους εμφάνιση τα σενάρια πέρι συνεργασίας πληθαίνουν. Λέτε να δούμε τον ΛΕ-ΠΑ υποψήφιο σύμβουλο με την παράταξη 'πόλη για να ζείς';

Διόλου απίθανο σενάριο...
Share/Save/Bookmark

Notiareport
2014-02-25

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος φαίνεται να έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του βασικού αντιπάλου του Σπ.Πανά.

Δεν είναι κάποιο αποτέλεσμα δημοσκόπησης, απλά και μόνο είναι οι διαδικτυακοί φίλοι που έχουν καθένας ξεχωριστά στις επίσημες σελίδες τους στο facebook.

Η σελίδα του Δημάρχου Σπ.Πανά αυτή την στιγμή έχει 1.025 φίλους με έτος ίδρυσης το 2012.

Στην αντίπερα όχθη, αν και αρκετά καθυστερημένα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ένα γερό μπάσιμο στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Η σελίδα του, αν και πρόσφατη (05/02/14) μετρά 1.234 φίλους δηλαδή σχεδόν 200 likes περισσότερα από την σελίδα του Δημάρχου.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

vimaonline
2014-02-20

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις», Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, είπε για το θέμα: «Χρειάζεται άμεση και καταλυτική παρέμβαση από πλευράς του Δήμου για τη συγκεκριμένη ρύθμιση, που εκ του πονηρού έχει συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ και που βάζει σε κίνδυνο τον κυριότερο ίσως πνεύμονα πρασίνου της Βούλας. Δράση πρέπει να υπάρξει και ενάντια στις ισοπεδωτικές ρυθμίσεις περί χρήσεων γης που το ίδιο σχέδιο νόμου περιέχει.

Είναι απαράδεκτο να ενημερώνεται η Δημοτική Αρχή από συμβούλους της Αντιπολίτευσης για τόσο σημαντικά ζητήματα και να μην έχει προβεί σε καμιά ενέργεια παρά του ότι έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που το σχέδιο νόμου δόθηκε στη δημοσιότητα και μπήκε σε διαβούλευση.

Εκτός και αν η Δημοτική Αρχή, κατά την προσφιλή της μέθοδο, περιμένει να... παρέμβει δυναμικά λίγες μέρες πριν την ψήφιση του στη Βουλή, για να έχει την ίδια ακριβώς «επιτυχία» με το φιάσκο που παρακολουθήσαμε στην περιβόητη πλέον υπόθεση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Θέτουμε και πάλι εαυτούς στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής για την όποια συλλογική δράση επί του θέματος και ελπίζουμε λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, αυτή τη φορά, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και να τολμήσει να χρησιμοποιήσει τις ανιδιοτελώς προσφερόμενες καλές μας υπηρεσίες».

Share/Save/Bookmark

vimaonline.gr

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Βάρης δηλώνουν πως στηρίζουν την παράταξη "Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις" του υποψήφιου Δήμαρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Στην ανακοίνωσή τους μεταξύ των άλλων αναφέρουν πως, χωρίς να υποκινούνται από ιδιοτελή κίνητρα, συμπαρατάσσονται στην προσπάθεια του Γρ. Κωνσταντέλλου πιστεύοντας ότι έχει την ικανότητα, τη γνώση, την εμπειρία και το ήθος να ηγηθεί και να ενώσει τους πολίτες της περιοχής. Την ανακοίνωση υπογράφουν:

• ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
•ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
• ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ
• ΓΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
• ΙΩΑΝΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ
• ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΙΡΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ
• ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ
• ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ
• ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
• ΠΑΣΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
• ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ
• ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ
• ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
• ΤΣΟΛΟΜΥΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΗΣ
• ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Share/Save/Bookmark

alkyonida news

Είμαι εξαιρετικά συγκινημένος καθώς δυο χρόνια σχεδόν μετά από την θλιβερή παραίτηση του αδερφού μου, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, από τον Δημαρχιακό θώκο, έρχεται μια δυναμική παράταξη ικανή να διοικήσει τον Δήμο μας με τον τρόπο που του αξίζει πραγματικά να διοικηθεί.

Η ανανεωμένη, ανεξάρτητη πολιτική κίνηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου "3Β ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ" είναι ένας συνδυασμός που εκπροσωπείται από παράγοντες και των τριών Δημοτικών ενοτήτων της πόλης μας. Ένας συνδυασμός στον οποίο οι πολιτικές διαφορές ανάμεσα στη Βάρη, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη αποτελούν πλέον παρελθόν. Μια νέα συμμαχία των 3 πόλεων στην οποία το πρώτο λόγο έχει ο πολίτης και όχι τα εκάστοτε μικροπολιτικά συμφέροντα.

Τον Νοέμβριο του 2010, όταν ο αδερφός μου Γρηγόρης Κασιδόκωστας, κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά τις εκλογές του νέου ενοποιημένου Δήμου μας, τις κέρδισε με εκπροσώπους και των τριών Δημοτικών ενοτήτων και όχι αποκλειστικά από ανθρώπους της Βουλιαγμένης.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

infonotia.gr

 

Εκτεταμένο κείμενο που εξηγεί τους λόγους προσχώρησής του στην παράταξη «Πόλεις για να ζεις» έδωσε στη δημοσιότητα ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Ντίνος Καραγεώργος.

Σε αυτήν, καταλογίζει στη δημοτική αρχή του Σπύρου Πανά αστοχίες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η Κάρτα Δημότη εξαιρεί τους κατοίκους του Δήμου και επισημαίνει για τη μείζονα αντιπολίτευση ότι  αποτελεί «έναν συνδυασμό ενωμένο σαν γροθιά«.

Ολόκληρο το κείμενο του Ντίνου Καραγεώργου:

Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να ακολουθήσω στην επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι ξεκάθαροι και πιστεύω οι βασικοί λόγοι επιλογής συνδυασμού για τον οποιονδήποτε υποψήφιο που σέβεται τον εαυτό του, που σέβεται τους δημότες και τους ψηφοφόρους του.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

infonotia.gr

Διαρροή» στελεχών της «Ανεξάρτητης Κίνησης» Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που προέρχoνται από τη Βάρη προς την αντίπαλη παράταξη «Πόλη για να ζεις» ανακοινώθηκε χτες.

Ο δημοτικός σύμβουλος που εκλέχθηκε με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, Χρήστος Βαδάσης, ανακοίνωσε πως θα στηρίξει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Το κείμενο της δήλωσης υπογράφουν ακόμη η Μαίρη Κανέλλου, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης καθώς και ο Κώστας Σφέτσας, τοπικός σύμβουλος Βάρης, αμφότεροι εκλεγμένοι με τον συνδυασμό Κασιδόκωστα.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

H Βούλα και ο κόσμος της
Τεύχος Φεβρουαρίου

Πρόκριμα νίκης

Η «Πρεμιέρα» του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου ΒΒΒ Γρηγόρη Κωνσταντέλλου
Από τον Αλέξανδρο Αναστασάκη
Εντονο ενθουσιασμό προκάλεσε στον υποψήφιο Δήμαρχο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΜ0 και στα μέλη του συνδυασμού του, η εναρκτήρια συγκέντρωση της παράταξής τους. που έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Απόλλων-Divani
Η συγκέντρωση, κατά αντικειμενικές εκτιμήσεις, προσέγγισε τα 2.000 άτομα και ήταν μια ζωντανή και παλλόμενη από αισιοδοξία εκδήλωση. όμοιά της οποίας δεν έχει γίνει ποτέ στην περιοχή, από πολιτικό κόμμα ή δημοτική παράταξη!
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου, ο κ. Κωνσταντέλλος έκανε με ρητορική άνεση μια ομιλία 45 λεπτών, στην οποία παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του Στη συνέχεια, παρουσίασε 55 από τους συνολικά 80 υποψήφιους, οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...