Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark

Με ποσοστό που αντιπροσωπεύει τους εννιάμιση στους δέκα πιλότους της πολιτικής αεροπορίας επανεξελέγη ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στη θέση του προέδρου της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας στις εκλογές που ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

Παρά την αρχική άρνηση του κ. Κωνσταντέλλου να είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του, οι συνάδελφοί του πιλότοι σε αναγνώριση των αγώνων του για τα θέματα του κλάδου συγκέντρωσαν 75 υπογραφές και κατέθεσαν την υποψηφιότητά για λογαριασμό του.

Ο κ. Κωνσταντέλλος λοιπόν δείχνει ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης των συναδέλφων του αλλά δήλωσε ότι μετά τον Ιανουάριου του 2011, και εφ’ όσον οι συνδημότες του του εμπιστευτούν τη θέση του Δημάρχου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τότε τα νέα του καθήκοντα θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα.

http://www.vimaonline.gr

Share/Save/Bookmark

http://dimotikosafari.blogspot.gr/

2010-08-07

Πεπεισμένος να ασκήσει δριμύτατες πιέσεις στην κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους Δημάρχους Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ώστε να μην χαθεί ο χώρος που πρόκειται να ανεγερθεί το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Βούλας, εμφανίστηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.... σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 5 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντέλλος, με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας κ. Α. Κάσδαγλη, του ζητεί την άμεση από κοινού σύγκληση των τριών Δημοτικών Συμβουλίων Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ο κ. Κωνσταντέλλος προτείνει να είναι η εξουσιοδότηση προς τους τρεις Δημάρχους κ.κ. Μάντεση, Καπετανέα και Κασιδόκωστα, προκειμένου από κοινού να επισκεφθούν άμεσα τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο και τους υπουργούς κ.κ. Παμπούκη και Ρέππα, με στόχο –έστω και την ύστατη στιγμή- να προχωρήσει έως τις 18 Αυγούστου η απαλλοτρίωση του Ο.Τ. 251, όπου πρόκειται να ανεγερθεί το 3ο Γυμνάσιο- Λύκειο της Βούλας. Σημειώνεται ότι η εν λόγω έκταση είναι χαρακτηρισμένη από τον Δήμο Βούλας ως χώρος ανέγερσης σχολικής μονάδας επί μια εικοσαετία.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

ethnos.gr

2010/04/19

 

Πως ακριβώς απειλεί η τέφρα τις μηχανές των αεροσκαφών; Δείτε τις απαντήσεις ενός έμπειρου πιλότου στο Εθνος online

Άμεσο κίνδυνο για την πτητική ικανότητα του αεροσκάφους προκαλεί η ηφαιστειακή τέφρα στα αεροσκάφη, όπως εξηγεί ο Κυβερνήτης Ο.Α. και Πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της τέφρας στα αεροσκάφη;

Η ηφαιστειακή σκόνη είναι σαν την άμμο της ερήμου. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι κόκκοι της τέφρας είναι 100 έως 200 φορές μικρότεροι Η τέφρα αυτή είναι ουσιαστικά μικρά κομμάτια πετρωμάτων τα οποία έχουν κρυσταλοποιηθεί. Αυτά τα μικροσκοπικά κομμάτια λιώνουν από τις υψηλές θερμοκρασίες του κινητήρα (που κυμαίνεται από 700 - 1000 βαθμούς Κελσίου). Με την τήξη τους ουσιαστικά μετατρέπονται σε γυαλί. Αυτό κολλάει στο εσωτερικό του κινητήρα και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων: από προσωρινή διακοπή μέχρι και πρόκληση φωτιάς. Και αυτό συμβαίνει συγχρόνως σε όλες τις μηχανές του αεροπλάνου.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

www.ethnos.gr

19/06/2009

Ύστερα από είκοσι χρόνια δουλειάς στην Ολυμπιακή, η επόμενη μέρα θα βρει τους εργαζομένους είτε με το χαρτί της απόλυσης στο χέρι είτε ετοιμάζοντας τα χαρτιά της συνταξιοδότησής τους.

Εργαζόμενοι της Ολυμπιακής τις τελευταίες δύο δεκαετίες οι Κώστας Αρδαβάνης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Ζήκος Τσάβαλος μιλούν στο "Εθνος" για το πώς προβλέπεται το μέλλον τους μετά το κλείσιμο της εταιρείας και την πώλησή της σε ιδιώτη.

Αντιδρούν έντονα στο σχέδιο που εξήγγειλε το υπουργείο Μεταφορών και διεκδικούν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να εργάζονται σε μια βιώσιμη Ολυμπιακή. Ηδη, ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις και θα συνεχίσουν... για το μέλλον των παιδιών τους -όντας και οι τρεις οικογενειάρχες- τη διατήρηση της επαγγελματικής τους υπόστασης, αλλά και για να αποτρέψουν τον κατακερματισμό και τον μηδενισμό της εταιρείας μέσα στην οποία ανδρώθηκαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Share/Save/Bookmark

PONTIKOPAGIDA.GR
19/03/2009

Τέσσερις 24ωρες απεργίες αμέσως μετά την περίοδο του Πάσχα προαναγγέλλουν οι πιλότοι της Ολυμπιακής εάν μέχρι τότε δεν έχουν υλοποιηθεί τα μέτρα που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Μεταφορών για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματά τους.

Όπως υποστηρίζουν, δεν έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2009 τα κονδύλια για τις αποζημιώσεις των εργαζομένων στην Ολυμπιακή, καθώς και ότι δεν έχουν ψηφιστεί ακόμα οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

Τέλος, όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας Γρηγόρης Κωνσταντέλος, οι πιλότοι έχουν ενστάσεις όσον αφορά στην προκήρυξη της "Μαρφίν", καθώς τα απαιτούμενα προσόντα είναι πολύ κατώτερα από αυτά που διαθέτουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Share/Save/Bookmark

 KYBERNOGRAFOI.GR

Ο καθηγητής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Νίκος Ουζούνογλου, επιβεβαίωσε ότι "εάν η ΕΡΑ μετακινήσει τις συχνότητες, μπορούν να λειτουργήσουν 35 σταθμοί", ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας, Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ξεκαθάρισε ότι η λειτουργία των ραδιοσταθμών δεν δημιουργεί παρεμβολές στις πτήσεις.

Share/Save/Bookmark

CAPITAL.GR
09/05/2009

Τη δημαρχία της Βούλας διεκδικεί ο πρόεδρος των πιλότων της O.A.

 Τη δημαρχία της Βούλας διεκδικεί ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου των πιλότων της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλος.

Ο νυν αντιδήμαρχος διοίκησης και οικονομικών του δήμου Βούλας ξεκίνησε ήδη να δραστηριοποιείται για τη διεκδίκηση του δήμου.

Όπως και άλλοι πιλότοι της Ο.Α., δεν σκέφτεται την "απορρόφησή" του στη "νέα Ολυμπιακή".

Κάποτε, το όνομά του «έπαιζε» συνεχώς για διευθύνων σύμβουλος της ΟΑ, καθώς - όντας στέλεχος της ΟΝΝΕΔ - συνομιλούσε με αρκετούς πρώην και νυν υπουργούς της κυβέρνησης.

 

 

Share/Save/Bookmark

www.traveldailynews.gr
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

Η ψηφοφορία διεξάχθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

Υπερψήφιση επί της αρχής για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι στελέχη μικρομεσαία ανταγωνίστριας καλούνται να στήσουν τη νέα επιχείρηση, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για το "κατέβασμα του πήχη" σε ό,τι αφορά την εμπειρία των υπό πρόσληψη πιλότων.

Περισσότερα Άρθρα...