Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark

NOTIANATOLIKA.GR

15/01/2014
Ενώπιον εκατοντάδων συμπολιτών του σε ξενοδοχείο της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα του.

Ο κ. Κωνσταντέλλος στην ομιλία του παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του, και στη συνέχεια παρουσίασε 55 από τους συνολικά 80 υποψηφίους, οι οποίο έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές του Μαΐου.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε πιστός στο «ραντεβού τιμής» που έδωσε με τους συμπολίτες του πριν από 3,5 χρόνια στην ίδια αίθουσα και τόνισε ότι παρά τα συνταρακτικά και δυσάρεστα γεγονότα που μεσολάβησαν στον δήμο αλλά και στην χώρα από το 2010, ο ίδιος και η παράταξη του έδωσαν μάχες για να μη διαλυθεί ο νεοσύστατος Δήμος με αποτέλεσμα να μπορεί σήμερα να κοιτάει στα μάτια τους συνδημότες του με ψηλά το κεφάλι.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

alkyonida-news.gr

15/01/2014

Σε μια πραγματικά κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου στο Καβούρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρουσίασε για πρώτη φορά το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού, με τον οποίο θα πορευθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2014.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πολιτικές προσωπικότητες της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας όπως ο βουλευτής Αττικής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. κ. Βορίδης, ο γραμματέας της Ν.Δ. κ. Μπούρας, ο πρώην Δήμαρχος Βούλας κ. Μάντεσης, κ.α.

Βασικό μήνυμα της ομιλίας του κ. Κωνσταντέλλου υπήρξε η συνέχεια της πολιτικής του πορείας αλλά και η συνέπεια του συνδυασμού του στη διεκδίκηση της Δημαρχίας απο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 έως και τις επικείμενες του 2014. Με ένα σύντομο video στην αρχή υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους τη συνεχή του παρουσία στα πολιτικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας ενώ μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δε δίστασε να παρομοιάσει το όραμα του συνδυασμού της Δημοτικής Αρχής ως "Disneyland που ποτέ δεν είδαμε".

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

notiareport.gr

15/01/2014

Περισσότεροι από 2000 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην πρώτη προεκλογική ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.


Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου, ο κ. Κωνσταντέλλος έκανε μια ομιλία κατά την οποία παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του, και στη συνέχεια παρουσίασε 55 από τους συνολικά 80 υποψηφίους, οι οποίο έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις εκλογές του Μαΐου.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

infonotia.gr

13/01/2014

Κωνσταντέλλος: “Τον Μάιο απογειωνόμαστε”

Η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου και η γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου χαρακτήρισαν την πρώτη αμιγώς προεκλογική συγκέντρωση στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014.

[Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση]

Οι καρέκλες στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Divani στο Καβούρι ήταν 800, όμως λίγο πριν την έναρξη αφαιρέθηκαν περίπου 100 για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι ακροατές. Και πράγματι ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, με πάνω από 1.000 άτομα, ενώ εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό όσων στέκονταν έξω από την αίθουσα ακόμη και σε 1.000, οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία από το video wall που είχε στηθεί στο φουαγιέ.

“Μηχανές σε πλήρη ώση”

“Να βάλουμε τις μηχανές σε πλήρη ώση, σε full power” κάλεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τους παριστάμενους. Και συνέχισε με μια παρομοίωση που την ξέρει καλά και που σήκωσε ένα ζωηρό και παρατεταμένο χειροκρότημα: “Το αεροσκάφος στο οποίο επιβαίνουμε ξεκίνησε να τροχοδρομεί. Το Μάιο απογειώνεται! Το ταξίδι της πενταετίας θα είναι αποδοτικό και ευχάριστο παρά τις αναταράξεις που δίνει το Δελτίο Καιρού και τις καταιγίδες. Το σχέδιο πτήσης είναι καλοσχεδιασμένο. Και ο κυβερνήτης σας υπόσχεται καλό και ασφαλές ταξίδι”.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

VIMAONLINE

13/01/2014

Μπροστά στον κόσμο που γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Διβάνη στο Καβούρι, παρόντων του τ. Δημάρχου Βούλας Γ. Μάντεση και των βουλευτών της Ν.Δ. Βορίδη και Μπούρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με καθυστέρηση τριών τετάρτων περίπου, άνοιξε και επίσημα την προεκλογική του περίοδο και παρουσίασε τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

"Χάθηκαν ευκαιρίες όχι το παιχνίδι" 

Αφού προηγήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από τον επαγγελματικό και προσωπικό του βίο, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στη συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επίλυση λειτουργικών ζητημάτων του Δήμου, κόντρα στο ρόλο της, όπως είπε, και μίλησε γενικόλογα για χαμένες ευκαιρίες και τεράστια λάθη της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

notiareport.gr

05/12/2013

Το ΚΑΑΠ Βούλας επισκέφτηκε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ.


Το Κ.Α.Α.Π Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ) επισκέφθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου ο Γρήγορης Κωνσταντέλλος μαζί με δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συνδυασμού του, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που απασχολούν το κέντρο.

Την αποστολή υποδέχτηκε η κα. Ευαγγελία Χαλβατζά, Α' Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, και η κα Ευθυμία Μίχου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΠΑΑΠΑ Βούλας (όπως έχει ονομαστεί πλέον το κέντρο) και τους ξενάγησαν
στους χώρους του ΚΑΑΠ, οι οποίοι συνεχώς εκσυγχρονίζονται και βελτιώνονται εξ' αιτίας του συνεχούς αγώνα που δίνει η διοίκηση του κέντρου, μαζί με χορηγούς και εθελοντές.

Η κ. Χαλβατζά, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι δεν εισπράττει καμία βοήθεια από την πολιτεία, αλλά και το Δήμο, καταφέρνει συνεχώς να δημιουργεί νέους χώρους και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνται, αποκλειστικά με την πολύτιμη βοήθεια ιδιωτών χορηγών.

Ο κ. Κωνσταντέλλος με τη σειρά του, τόνισε το σημαντικό ρόλο που πιστεύει ότι πρέπει να παίξει ο Δήμος, τόσο στη βελτίωση της καθημερινότητας του κέντρου, όσο και στη θωράκιση του απέναντι στον κίνδυνο της εκποίησης του χώρου που ελλοχεύει. Κατέθεσε τη δέσμευση του ιδίου, αλλά και της παράταξης του, ότι σαν Δημοτική Αρχή θα θέσει τα θέματα αυτά σε απόλυτη προτεραιότητα.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, τα μέλη του συνδυασμού παρέδωσαν στο κέντρο και κάποιες τροφίμων, αλλά και Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά τα οποία είχαν συγκεντρωθεί της προηγούμενες ημέρες.

Παρόντες, εκτός από τον κ. Κωνσταντέλλο και τη σύζυγο του Ντίνα, ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δήμος Βαμβασάκης, Γιάννης Δήμας και η κα. Νανά Κάραγιαν καθώς και η τοπική σύμβουλος Βούλας, κα Μάρα Βασιλάκου.
Share/Save/Bookmark

zarpa.gr

2013/11/30

Πρωτοφανής ένταση προκλήθηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια ψήφισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας – Βουλιαγμένης.

Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, ο Χάρης Πασβαντίδης, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο «μπαχαλοποίησης» προκειμένου να μην περάσει η Μελέτη. Μάλιστα ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν του επιτέθηκε ένας άνδρας ο οποίος παράλληλα έβριζε χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

vimaonline.gr

2013/11/19

Μακριά από τα κόμματα και τα χρίσματα θέλει να μείνει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δηλώνοντας ανεξάρτητος, όπως άλλωστε και στις εκλογές του 2010. 

Έτσι διαψεύδει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που τον ήθελε υποψήφιο της Ν.Δ. και μάλιστα θεωρεί πως εξυπηρετεί ενδεχομένως, σκοπιμότητες. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της παράταξης αναφέρονται τα εξής: 

Στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» της 17ης Νοεμβρίου, δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις» είναι ο «εκλεκτός» υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας.

Απαντώντας στο δημοσίευμα αυτό, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2010, δεν ζητήσαμε ούτε έχουμε πρόθεση να ζητήσουμε από κανένα κόμμα στήριξη ή χρίσμα. Πιστεύουμε στην ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς κομματικές δεσμεύσεις.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...