Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark

 Αττικό Φως

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Βούλα
Με μεγάλη επισημότητα και τεράστια συμμετοχή κόσμου εορτάσθηκε και φέτος στη Βούλα η επέτειος της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.
Το πρωί στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οι ιερείς του Ναου έψαλαν την δοξολογία παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Μάντεση, του προέδρου του Δ.Σ. κ. Ανδρέα Κάσδαγλη, των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, πολλών επισήμων και πλήθους κόσμου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Μαρτυρικής Μάνας. Τον πανηγυρικό της ημέρας διάβασε .ο Διευθυντηςτου Α Γυμνάσιου Βούλας κυρ Γεώργιος Χρήστο.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
9 Μαρτίου, 2009

Το «ναι» της Ε.Ε. περιμένουν κυβέρνηση-MIG για Ολυμπιακή

Η τοποθέτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην καταρχήν συμφωνία κυβέρνησης και MIG για την εξαγορά της Ολυμπιακής αναμένεται επισήμως αύριο. Και είναι αυτή που θα κρίνει την επόμενη ημέρα του πολύπαθου αερομεταφορέα αλλά και την τύχη των περίπου 8.000 εργαζομένων που προσδοκούν επί μακρόν μαζί με όλους τους Έλληνες τη λύση του μεγαλύτερου ίσως δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας που καταταλαιπώρησε τη χώρα τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

ΕΒΔΟΜΗ
7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Τη ΣΚΥΤΑΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ θα διεκδικήσει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, ο Αντιδήμαρχος Γρηγ. Κωνσταντέλλος με τους εκπροσώπου του τοπικού Τύπου της περιφερείας μας, ανακοίνωσε την απόφαση του να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Βούλας, επικεφαλής Συνδυασμού της Νέας Γενιάς, με σκοπό να φέρει ένα πνεύμα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού - όπως είπε ο ίδιος - στη μοντέρνα αντίληψη διοίκησης που απαιτούν οι καιροί. Την γνωστοποίηση είχαμε κάνει ήδη από το περασμένο φύλλο της «7ης», μις και μας βρήκε η συνέντευξη «στο τυπογραφείο» αλλά όπως είχαμε γράψει, επανερχόμαστε με λεπτομέρειες.

Περισσότερα...

Share/Save/Bookmark

Την πρόθεση του να διεκδικήσει  το δημαρχιακό θώκο της Βούλας ανακοίνωσε ο Γρ. Κωνσταντέλος. Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Βούλας, στο εγχείρημα του αυτό θα βρει μπροστά του τον πρώην Δήμαρχο Αγ. Αποστολάτο, τον Ανδρέα Κάσδαγλη και τον Δημήτρη Ράπτη. Αν μη τι άλλο η προεκλογική αντιπαράθεση στη Βούλα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Share/Save/Bookmark

ΒΗΜΑ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης      Μάρτιος 2009

Το "ΒΗΜΑ" της Βούλας

 Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βούλας, παρατηρήθηκε το εξής:
Πρώτα ήλθε το θέμα για ψήφιση, σχετικά με τις προμήθειες της ελεγχόμενης στάθμευσης (Ε.Σ.) και κατόπιν το θέμα "Έγκριση Μελέτης Εφαρμογής ΕλεγχόμενηςΣτάθμευσης" (Ε.Μ.Ε.Ε.Σ.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Share/Save/Bookmark

«Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Θεωρείτε ότι αν δεν υπήρχε μια τόσο  μεγάλη δημοσιοποίηση του θέματος οΕισαγγελέας θα ελάμβανε μία τέτοια απόφαση τόσο άμεσα και γρήγορα;». Η απάντηση του κ. Κωνσταντέλλου ήταν η εξής: «Αυτό δε μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Μπορώ, όμως, να κρίνω την απόφαση του κ. Σανιδά και να πω ότι με τέτοιες αποφάσεις, η δικαιοσύνη αποκαθίσταται το μυαλό, στην σκέψη και στην καρδιά των πολιτών ως πραγματικά μία ανεξάρτητη εξουσία ειδικού βάρους».

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009
«Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»
Σελ. 7

Περισσότερα Άρθρα...