Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace12/01/2014 Εκδήλωση στο Divani Apollon Palace
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark
H Βούλα και ο κόσμος της
02/2010

ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΕΔΚΕ). ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

Από την Δευτέρα 18 έως και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 διενεργήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων στο Μέγαρο Μουσικής και το ξενοδοχείο Intercontinental. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο δημιουργώντας απίστευτη κοσμοσυρροή, ειδικά την πρώτη ημέρα των εργασιών λόγω της παρουσίας του κ. Πρωθυπουργού και των κ.κ Αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων. Κυρίαρχο θέμα του Συνεδρίου ήταν η νέα αρχιτεκτονική του Κράτους και ειδικότερα το σχέδιο Καλλικράτης. Παρακολουθώντας τις εργασίες του συνεδρίου επί τριήμερο έβγαλα αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα  σχετικά με την αναγκαιότητα προώθησης του σχεδίου συνενώσεων δήμων και κοινοτήτων σε μεγαλύτερες μονάδες και την αιρετή περιφερική διοίκηση αλλά και για τις πολιτικές καραμπόλες που το προτεινόμενο σχέδιο δημιουργεί στο εσωτερικό των κομμάτων αλλά και στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Share/Save/Bookmark
H Βούλα και ο κόσμος της
02/2010

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
‘Ο μεγάλος ασθενής’

Τον τελευταίο καιρό και προφανώς λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση στην πόλη μας γύρω από το υφιστάμενο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Βούλας (ΓΠΣ). Οι απόψεις είναι δύο: Η μία αναγνωρίζει  έλλειμμα και προτείνει την επικαιροποίηση / αναθεώρησή του και η άλλη υποστηρίζει ότι το ΓΠΣ είναι πλήρες και η οποιαδήποτε αλλαγή του εξυπηρετεί ύποπτα συμφέροντα και όχι την πόλη. Στα πλαίσια της αντιπαράθεσης αυτής, είδαμε ακούσαμε και διαβάσαμε δημόσιες τοποθετήσεις στο Δημοτ.  Συμβούλιο της πόλης μας, καθώς και αρθρογραφία σε τοπικές εφημερίδες διαφόρων παραγόντων και φορέων (εξωραϊστικών, επαγγελματιών κλπ.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Share/Save/Bookmark

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
Πόσο καλό θα μας κάνει η συνένωση με άλλους Δήμους;

Γοάφει ο Απιδήμαρχος Βούλας και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες του Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ και είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει αυτό το ρεπορτάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Share/Save/Bookmark

ΠΡΩΤΗ
Φ€βρουάριος 2010

Δημοτικές Εκλογές Βούλας
Σε μονομαχία Κωνσταντέλλου - Αποστολάτου εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας


Θετικά για τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ήταν τα αποτελέσματα που εμφάνισε η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε στις 3 - 9 Φεβρουαρίου η έγκυρη Εταιρεία «ΑΠΟΨΙΣ-SMR» στο Δήμο Βούλας για λογαριασμό του συνδυασμού «Βούλα - Πόλη για να ζεις» και δόθηκε στη δημοσιότητα από τον συνδυασμό στις 25 Φεβρουαρίου. Η μετρηση έγινε τηλεφωνικά σε δείγμα 458 ατόμων, με σχολαστική αναλογική αντιπροσώπευση κατά συνοικία, φύλλο, ηλικία, επάγγελμα κομματική προτίμηση και μορφωτικό επίπεδο. Τα βασικά της ευρήματα έχουν ως εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Share/Save/Bookmark

Αττικό Φως
2010-01-02


Η βασιλόπιτα των εργαζομένων
Την 22α Ιανουαρίου στην αίθουσα του VIVE MARE ο Δήμος Βούλας και ο σύλλογος εργαζομένων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Η εκδήλωση άρχισε με αναφώνηση των παρευρισκομένων από τη Μαίρη Σκενδου η οποία κάλεσε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγόπουλο, για ένα σύντομο καλωσόρισμα. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως όποιος βρει το φλουρί θα έχει 5 μέρες ρεπό. Σειρά πήραν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Κάσδαγλης, ο οποίος μετά το χαιρετισμό έκοψε και ένα κομμάτι βασιλόπιτα. Μετά έλαβαν το λόγο οι αντιδήμαρχοι κ. Γρ. Κωνσταντέλλος, Ψαλίδας ο πρόεδρος της Π.Ε.Β. κ. Γ. Σταμπέλος Ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι και κυρίες Νανά Καραγιαν, Ε. Ρουσσάκης, Π. Σωτηρόπουλος, Δ. Δαβάκης, Μαριάννα Μαυραγάνη, και άλλοι.
Εκτός από το πενθήμερο ρεπό είχε και πολλά αξιόλογα δώρα από διάφορους χορηγούς όπως από τα καταστήματα Κολομβουνη ,μια τριήμερη εκδρομή από τον κ Αποστολατο και τέλος όχι μονο την παραχωρηση της αιθουσας απο τον κ Σταθοκωστοπουλο αλλα και τα εδέσματα και τα αναψυκτικά.
ΜΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Share/Save/Bookmark

Δημοτικά νέα

ΠΡΩΤΗ
Φεβρουάριος 2010


Δήμος Βούλας
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε κατά γενική ομολογία η 3ετής θητεία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στη θέση του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε κατά γενική ομολογία η τριετής θητεία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στη θέση του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Περισσότερα Άρθρα...