Please wait while JT SlideShow is loading images...
Γρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΓρ. Κωνσταντέλλος Υπ. Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Αυγουστος 2017
Κ Δ T Τ Π Π Σ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Facebook Twitter Youtube

Newsletter

Ονομα:
Email:

Share/Save/Bookmark

 

ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συντ/χος Δημοσίου

Τηλ. 6955-806053
email: agaliotis.giannis@gmail.com

Γιατί θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος;
Λόγω της πρόσφατης συνταξιοδότησης μου πιστεύω πως πλέον έχω το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία (δεδομένης της πολυετούς υπηρεσίας μου στην δημόσια διοίκηση) να αντιμετωπίσω καίρια προβλήματα του τόπου μου προσφέροντας ιδέες και λύσεις. Με τεκμηριωμένες προτάσεις διατίθεμαι να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, προσφέροντας ενεργά τις υπηρεσίες μου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του δήμου και των πολιτών του.
Γιατί στηρίζω τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο;
Επειδή ξεχωρίζει για τις γνώσεις και την αποφασιστικότητα του, το ήθος και τις ικανότητές του. Επειδή βασική δομή της παράταξης μας είναι οι αρετές των στελεχών της και όχι τα συμφέροντα των λίγων. Επειδή έχουμε κοινό στόχο την ανάδειξη της ποιότητας ζωής και την βελτίωσης της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Share/Save/Bookmark

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας

Τηλ. 6974-506491
email:

Τί θα ‘θελα
Θα ήθελα να ζούσα σε ένα χώρο δημοκρατικό χωρίς φανατισμούς και αδιαφορία, ή επιγραμματικά όλοι μας να έχουμε σε όλα τα αξιώματα και στις τιμές το ίδιο δικαίωμα.
Σε ένα χώρο που να μην υπάρχει προσήλωση σε μια ιδέα σε ένα πολιτικό σύστημα σε μια ομάδα.
Διότι όσο σωστή και αν είναι μια ιδέα όσο αγνό και αν είναι ένα πολιτικό όραμα, όταν υπάρχει φανατισμός γεννιέται ειδικά στην πολιτική ένα τυφλό πάθος που δίνει παραμορφωμένες εικόνες.
Θα’ θελα μια δημοκρατία που να μοιάζει με ορχήστρα που όλα τα όργανα πρέπει να πειθαρχούν στις αρχές μιας συμμετρίας που παράγει τη μουσική αρμονία. Δεν μπορεί να ακούγεται ένα όργανο μόνο, αν θέλουμε δημοκρατία πρέπει ν’ ακούμε όλα τα όργανά της. Θα ήθελα ένα χώρο που κάθε ένας, να γνωρίζει ότι ρόλος του είναι μέσα στην ορχήστρα, όσο και αν νομίζει ότι σαν όργανο αναπαράγει την μουσική αρμονία μόνο του. Θα ήθελα κάθε ένας να γνωρίζει πώς πρέπει να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπό του με αγάπη και αυτοθυσία.
Ο άνθρωπος που αγαπά χάνει για να κερδίσει ο άλλος, προσφέρει για να χαρεί ο άλλος, αφαιρεί από τον εαυτό του και προσφέρει στον άλλο. Θα ήθελα ένα χώρο που ο αρχηγός να μην υπάρχει, να αναδεικνύεται στην πυραμίδα ένας μεταξύ ίσων και κάθε ένας στη θέση που αξιοκρατικά ανήκει.
Να μην δημιουργούνται αξίες από το ρουσφέτι, τίτλοι για κάποιο αυτοσκοπό. Να μην είναι το χρήμα κατάληψης θέσης σε άτομα που υλικά προσέφεραν στο χώρο μας. Στην κρίση όποια θέση και αν κατέχουμε να 'μαστε όλοι εθελοντές. ΑΓΑΠΗΤΕ Γρηγόρη αυτό που θέλω εγώ βλέπω να θέλεις και σύ. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σου.
Αν ένας τέτοιος Δήμος δημιουργηθεί θα γεμίσεις τη ζωή των ανθρώπων του χθες και θα δώσεις το παράδειγμα στους ανθρώπους του αύριο.
Προχώρα σαν αρχηγός όλης της ορχήστρας.
Όλα τα όργανα βρίσκονται σε αρμονία.
Έτσι όμως καθώς αρχίζει η ζωή μας με το τί θα ‘θελα και έτσι τελειώνει.

Share/Save/Bookmark

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Τηλ. 6973-248690
email: mastronikos68@gmail.com

Εκλέχθηκα με την παράταξη του Ανδρέα Κάσδαγλη στο συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Βάρης Τώρα κατεβαίνω με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου διότι τον θεωρώ αξιόπιστο για να λύσει τα προβλήματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ιδιαίτερα το πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή εδώ και 36 χρόνια που ζω το Χέρωμα Βάρης.
Θα τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και την πείρα που έχω αποκτήσει εδώ και 27 χρόνια που συμμετέχω ανελλιπώς στον σύλλογο ιδιοκτητών Χερώματος Βάρης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Share/Save/Bookmark

 

ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6948-469179
email: jargyros@ilfconsult.com

Η παράταξη μας με αρχηγό τον Γρηγόρη Κωντσαντέλλο τονίζει και με βρίσκει σύμφωνο πάνω από όλα ως πολίτη - δημότη, τη συνένωση του Δήμου μας, σε μία μοντέρνα και λειτουργική βάση, ώστε όλοι οι δημότες μας να γίνουν ενεργεί πολίτες, να έχουν άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση στα θέματα που τους αφορούν και τους ενδιαφέρουν από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως επίσης να καταθέτουν ιδέες και προτάσεις για μια βελτιστοποιημένη και ποιοτικότερη ζωή.
Ακόμα θεωρώ, ότι, μέσο των εφαρμογών της τεχνολογίας , της πλήρους εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων ευρωπαϊκών κονδυλίων, η τοπική αυτοδιοίκητη θα λύσει θέματα και προβλήματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση και δημότη.
Με τον εκσυγχρονισμό θα καταφέρουμε ακόμα, τη μείωση λειτουργικών εξόδων, τον πλήρη έλεγχο του Δήμου και των διαδικασιών λειτουργίας του.
Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα, αξιολογότερες υπηρεσίες προς τον πολίτη, προσφέροντας του ταυτόχρονα οικονομικότερη και ποιοτικότερη ζωή στον Δήμο που κατοικεί.
Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα πρέπει να περιβάλετε και να υποστηρίζεται από τεχνοκράτες, επιστημονικό δυναμικό και νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για εργασία.

Share/Save/Bookmark

 

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932-523607
email: p

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Σε κάθε τόπο δημιουργίας είναι οι άνθρωποι κυρίως όμως η ικανότητα τους μεταξύ τους να συμφωνούν μεθοδικά και συλλογικά. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί χώρο προνομιακό για την εκδήλωση της ευαισθησίας και φροντίδας όλων. Για τον τόπο στον οποίο κατοικούμε τον τόπο όπου γεννήθηκαν και ζουν τα παιδιά μας όπου όλοι αθλούμαστε και ψυχαγωγούμαστε. Για το λόγο αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου .
Πιστεύω στους στόχους που έχει βάλει για μια ελεύθερη αποδεσμεύσεις αυτοδιοίκηση όπου θα διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για τους πολίτες. Αγωνίζομαι ελεύθερος από προκαταλήψεις και γεμάτος εμπειρίες, γνώσεις και προπάντων με θέληση προσφοράς. Συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο του ως δημοτικός σύμβουλος θέτοντας στη διάθεση του και στους φίλους μου δημότες τη δοκιμασμένη εμπειρία μου στα κοινά ως πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων επί 12 συναπτά χρόνια στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πρόεδρος της Ένωσης γονέων και σε σχολικές επιτροπές. Δεν ανήκω στους ανθρώπους που πορεύονται με υποσχέσεις, ανήκω σε αυτούς που διαρκώς μάχονται και προσπαθούν
Φίλες και Φίλοι η απόφαση μου να διεκδικήσω τη ψήφο σας είναι απόφαση ΣΕΒΑΣΜΟΥ,ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Share/Save/Bookmark

 

ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δάσκαλος

Τηλ. 6945-040181
email: paskoun@gmail.com

Αγαπητέ συμπολίτη/-ισσα,
Έως πότε θα βιώνουμε το χάος της απουσίας υποδομών και συχνά της αυθαιρεσίας που επικρατεί στην πόλη μας; Η προσβασιμότητα και η κυκλοφορία και μόνο αποτελούν για μένα πρόκληση εμπλοκής στα κοινά.
Προσωπικά δε δέχομαι να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μου όσοι ωφελούνται από αυτό ή εκφράζουν την αδράνεια και την αντίδραση. Όσοι συνεργαστήκαμε σε συμβούλια, σχολικές, εκκλησιαστικές και άλλες κοινωνικές δράσεις νικώντας την ιδιοτέλεια που συναντούσαμε, γνωρίζετε τις αρχές μου: «Επικοινωνία-συνεννόηση-δράση-αποτέλεσμα».
Αν πιστεύεις ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ αυτού του χαρισματικού τόπου που ζούμε, έλα μαζί μας! Ο Γρηγόρης ο Κωνσταντέλλος έχει τα προσόντα του ηγέτη και μας εμπνέει.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και ο ενθουσιασμός για το νέο, το όραμα και την ελπίδα, μας δίνει φτερά. Απομένει η επιβεβαίωση του αποτελέσματος με τη συμμετοχή και την ψήφο σου. Την περιμένουμε.

Share/Save/Bookmark

 

ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Βιβλιοπώλης

Τηλ. 6947-997914
email: annakanellou@gmail.com

Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένειά μας.
Μέσα στα λίγα αυτά χρόνια που βίωσα από κοντά τη λειτουργία του Δήμου μας, διαπίστωσα τα ελλείμματα και τα λάθη και πολλές φορές τα καυτηρίασα χωρίς όμως να γίνομαι τροχοπέδη στη διοίκηση.
Οι συντοπίτες μας είναι άνθρωποι αξιόλογοι, ποιοτικοί, περήφανοι, αντιλαμβάνονται τις δύσκολες σημερινές συνθήκες και έχουν ανάγκη από Δήμαρχο με κύρος και εξωστρέφεια, να αναδεικνύει και να μην απαξιώνει το θεσμό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα.
Τάσσομαι στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και ευελπιστώ με την εμπειρία και την εξειδικευμένη μόρφωσή του πάνω στη Διοίκηση να αναδιοργανώσει ορθολογικά τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και να διαχειριστεί τους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους με σύνεση και λογική.’

Share/Save/Bookmark

 

ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932226965
email: aludem@live.com

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου, ημέρα των δημοτικών εκλογών. Ο συνδυασμός της νίκης, ο συνδυασμός που γεννήθηκε πριν πέντε χρόνια από λίγους που πιστέψαμε στο όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, σήμερα στελεχωμένος από τους πλέον καταξιωμένους ανθρώπους του Δήμου μας, την αφρόκρεμα των τοπικών στελεχών, είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της πόλης μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Δεν μας έχουν ακουμπήσει, και ούτε πρόκειται να μας ακουμπήσουν τα ψέματα, η λάσπη και η υποκρισία που διακρίνει αυτές τις μέρες το βασικό μας αντίπαλο. Ο δημαρχεύων, Σπύρος Πανάς, έδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αποδεικνύεται ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τους νόμους του κράτους και την υπογραφή του, ένας άνθρωπος που εκθέτει σε κίνδυνο την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης ενεργώντας σαν «τοπικός σερίφης» καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου αγνόησε επιδεικτικά όλους του νόμους και τους κανόνες των εκλογών.
Αυτές τις μέρες προκαλεί με βομβαρδισμό μηνυμάτων από ακριβοπληρωμένα τηλεφωνικά κέντρα, να πείσει τους δημότες, αγνοώντας το δημοσιευμένο πρόγραμμα μας, ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα καταστρέψουμε την πόλη. Προσπαθεί να πείσει ότι εμείς είμαστε οι κακοί όταν αυτός επί τρία και πλέον χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για όσα σήμερα διατυμπανίζει.
Τα ψέματα τελείωσαν κ. Πανά. Εμείς έχουμε δεσμευτεί για το περιβάλλον. Έχουμε δεσμευτεί στα λόγια και στην πράξη για την προστασία της πόλης. Έχουμε δείξει έμπρακτα την αγάπη μας για αυτή την πόλη που εσείς απλώς γεμίσατε λουλουδάκια.
Για λίγες μέρες ακόμα, θα απολαύσετε τη δανεική δόξα που υποκλέψατε από την ασθένεια του εκλεγμένου μας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα και μετά η πόλη θα σας αφήσει να επιστρέψετε στο παραλιακό νυχτερινό σας κέντρο να ασχοληθείτε με την δουλειά σας.
Την Κυριακή η ιστορία του νέου μας Δήμου θα γυρίσει σελίδα και δυστυχώς για εσάς, δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στο σύντομο πέρασμά σας.

Share/Save/Bookmark

 

ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Νέος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6976786812
email: vergospan@gmail.com

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε κάθε νέο και σκεπτόμενο δημότη της περιοχής μου, που όπως κι εγώ, απαξίωσε κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης κι ενασχόλησης με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας σήψης και παρακμής. Καλώ όλους τους νέους, να πάρουν θέση και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ανεξαρτήτως συνδυασμού, να υποστηρίξουν με την ψήφο τους αποκλειστικά νέα άτομα, άφθαρτα και με όραμα. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν, ενάντια στις παρωχημένες κι οπισθοδρομικές δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν την σκυτάλη. Υπάρχουν άξιοι πολίτες ανάμεσά μας με ικανότητες και μόρφωση, που αντί να οδηγούν τις εξελίξεις, παρακολουθούν παθητικά κι αδιάφορα. Ως πότε;
Στόχος της εκλογής μου, ο αδιάλειπτος έλεγχος στις υποθέσεις του Δήμου. Η ορθή επιχειρηματολογία και η διαφάνεια στις προτάσεις και τις αποφάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Μοναδικός εγγυητής των προθέσεων μου, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο οποίος σαν αρχηγός, είμαι πεπεισμένος πως μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, να αφυπνήσει τις αδρανείς δυνάμεις της περιοχής μας. Για τον λόγο αυτό, συστρατεύομαι στον αγώνα του.

Share/Save/Bookmark

 

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6937352422
email: g.georgiakos@gmail.com

Οι προκλήσεις των καιρών είναι ιδιαίτερες, το υπάρχον σύστημα αναποτελεσματικό και αποφάσεις εξωγενών παραγόντων μας επιβάλουν τη δική τους τάξη πραγμάτων. Οφείλουμε να καθορίσουμε νέους στόχους και τις διαδικασίες επίτευξής τους, με γνώμονα την επιστημοσύνη, την αξιοπρέπεια. και τη μαχητικότητα που μας προσδίδει η Ελληνική ψυχή.
Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα, διότι είμαι γνώστης των προβλημάτων και των προκλήσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και προσδοκώ την πολύπλευρη δράση και παρέμβαση του Δήμου, την ανθρωποκεντρική ανάπτυξή του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.
Πιστεύω στο αύριο, ελπίζω σε μια νέα αρχή, οραματίζομαι για το μέλλον όλων μας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα με αισθάνεστε φίλο, ο συνδυασμός μας έχει ιδέες, θα κάνει προσπάθειες και θα φέρει αποτελέσματα, έτσι ώστε να κοιτάτε τα παιδιά σας στα μάτια με υπερηφάνεια για την επιλογή σας.

Share/Save/Bookmark

 

ΓΚΟΥΜΑ ΑΝΝΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6948-880553
email: annagou31@yahoo.com

Η υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έχει δυο σκέλη.
Πρώτον, η αγάπη μου για τα κοινά με οδηγεί στο να θέλω να προσφέρω στον τόπο που διαμένω. Με ενδιαφέρει αν εκλεγώ, να ασχοληθώ με την παιδεία κι τον αθλητισμό. Θα ήθελα να εκμεταλλευτούμε τις εγκαταστάσεις μας κι να δημιουργήσουμε νέες όπου απαιτείται.
Να βάλουμε τα παιδιά στην διαδικασία να βγαίνουν από τα σχολεία τους σε εβδομαδιαία βάση, να καθαρίζουν τα πάρκα κι τις παραλίες ώστε η καθαριότητα κι ο σεβασμός στο περιβάλλον να γίνουν τρόπος ζωής.
Θα ήθελα να ευαισθητοποιήσω όλους τους κατοίκους μας ώστε να προσφέρουν εθελοντική εργασία. Μέσα από τον εθελοντισμό μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα πράγματα κι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κος Κωνσταντέλλος με τίμησε που μου έδωσε την δυνατότητα να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, κι λέω με τίμησε διότι πιστεύω στο ήθος του, στις ικανότητες του κι την όρεξη που έχει για δουλειά.
Εμείς οι νέοι άνθρωποι όλοι μαζί σαν μια ομάδα με τον σωστό καθοδηγητή μπορούμε να δημιουργήσουμε την νέα τάξη πραγμάτων για τον τόπο μας κι για το μέλλον των παιδιών μας.

Share/Save/Bookmark

 

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοσιογράφος

Τηλ. 6972-715800
email: billgramm74@yahoo.gr

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στα κοινά μέσω του επαγγέλματός μου, της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να μεταφέρω τη δράση μου και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση... Δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά χρέος του καθενός από εμάς, ειδικά στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε με τις οικογένειές μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά και τη διάθεσή μας για δημιουργία, προκειμένου να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με όραμα, θέληση, ικανότητα, νέες ιδέες και βέβαια ενεργό δράση.
Έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας να οργανώσουμε, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, μια καλύτερη κοινωνία, ανεξάρτητη πέρα από κάθε συμφέρον και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Προσωπικά, ως ενεργό μέλος αυτού του τόπου είχα και έχω τη διάθεση να αγωνιστώ, να ακούσω τους συμπολίτες μου, να εργαστώ γι’αυτούς και να προσφέρω στην πόλη μου, νιώθοντας παράλληλα έντονα το αίσθημα της ευθύνης να ανταποκριθώ στις όποιες απαιτήσεις.
Επέλεξα να στηρίξω ενεργά τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλο και να συμμετέχω στον συνδυασμό “Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη…Πόλη για να ζείς” πιστεύοντας πως μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα, να εκπληρώσουμε τις προεκλογικές υποσχέσεις και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο έργο.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου, αλλά και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, να έχουμε μία πολιτισμένη και τίμια προεκλογική αναμέτρηση.

Share/Save/Bookmark

 

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οστεοπαθητικός

Τηλ. 6936-800071
email: j.dimasmail@gmail.com

Παρατηρώντας τα προβλήματα της σημερινής μας κοινωνίας που έχουν οξυνθεί ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κρίσης,αισθάνομαι υποχρέωση να είμαι βοηθητικός και αλληλέγγυος στους συμπολίτες μου.
Στόχος μου είναι η δημιουργία ομάδας ειδικών οι οποίοι θα ασχοληθούν με την εκπαίδευση των γονέων και την υιοθέτηση καλύτερων διατροφικών συνηθειών, την πρόληψη και την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.
Εχοντας κοινά σχέδια και οράματα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την ανιδιοτέλεια, τον δυναμισμό και τις ηγετικές του ικανότητες με εμπνέει να αγωνιστώ μαζί του.

Share/Save/Bookmark

 

Δούμας Παναγιώτης
Επιχειρηματίας

Τηλ.
email: panayotis@doumas.gr

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γρηγόρη, τον οποίον γνωρίζω από το σχολείο, γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τόσο το ύφος όσο και το ήθος και η αποφασιστικότητά του είναι αυτά που θεωρώ ότι αρμόζουν σε κάποιον που διεκδικεί ηγετικό ρόλο στην δοκιμαζόμενη χώρα μας.
Προ διετίας, μετακινήθηκα από τη Γλυφάδα στη Βούλα, επιλέγοντας οριστικά, πού θέλω να ζω με την οικογένειά μου και να μεγαλώνει το παιδί μου. Προφανώς λοιπόν, θέλω η πόλη μας να διατηρήσει την μοναδική ποιότητα ζωής που διαθέτει και, ει δυνατόν, να την βελτιώσει. Και έχει τις προϋποθέσεις. Αυτές θέλω να αξιοποιήσω, αν εκλεγώ στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Share/Save/Bookmark

 

ΗΛΙΟΠΙΕΡEΑΣ-ΠΙΕΡΡAΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
Δικηγόρος

Τηλ. 6945-375821
email: ppierrak@otenet.gr

Στις μέρες μας, όταν είμαστε περιτριγυρισμένοι από τους διάφορους μεσσιανιστές, πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι μας έχουν φέρει σε αυτή την τελματική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, οφείλουμε, αυτή τη φορά, να πάρουμε τη σωστή απόφαση και να ψηφίσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μας έχει δείξει το ποιόν του: τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Έναν πολιτικό ο οποίος δεν έχει απλά όραμα και ιδέες για το δήμο μας αλλά και ένα μη ουτοπικό, ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο σχέδιο για να τα εφαρμόσει.
Οραματίζεται πράγματα, όπως την ομαλή συνένωση και συγχώνευση των τριών, μέχρι πρότινος, ανεξάρτητων Δήμων, την εξομάλυνση των διαφόρων κοινωνικών φαινομένων που μαστίζουν τον κοινωνικό ιστό στην περιοχή μας, κυρίως εξαιτίας της ανεργίας, αλλά και την ενεργή συμμετοχή καθενός από εμάς, εκλεγμένου ή μη, στα πολιτικά δρώμενα, πράγματα τα οποία είναι βέβαιο ότι, εάν επιτευχθούν, θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός νέου, οργανωμένου, «ανθρωποκεντρικού» Δήμου.
Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα και εγώ να συνδράμω με τις μικρές μου δυνάμεις τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στο δύσκολο έργο αναμόρφωσης του ωραιότερου Δήμου της Ελλάδος.

Share/Save/BookmarkΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τηλ. 2108975385
email: info@ifestosedu.gr

Γιατί υπέβαλα υποψήφιος για το ΔΣ του Δήμου ΒΒΒ; Δεν θα σταθώ στις αιτιολογήσεις που έκανα στην αρχική παρέμβασή μου και η οποία βρίσκεται στο διαδίκτυο (http://www.anixneuseis.gr/?p=91168 ή http://www.antibaro.gr/article/10604). Στην Βάρη-Βάρκιζα όπου ζω τα τελευταία 25 χρόνια αφότου επέστρεψα στην Ελλάδα, έχω ριζώσει για καλά στην πανέμορφη περιοχή μας την οποία εγώ και η οικογένειά μου αγαπούμε βαθιά. Τα γεμάτα βότανα βουναλάκια που μας περιβάλλουν, την μοναδική θάλασσά μας, τα νησάκια στην θαλάσσια αυλή (μας) και την εξαίσια νήσο Φλέβα με την σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Για μια παρέμβασή μου για το θέμα αυτό που συνοδεύεται από φωτογραφίες και που αποτέλεσε αντικείμενο χιλιάδων αναρτήσεων βλ. http://www.ifestosedu.gr/111Vraxonisides.htm. Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα τρία μου παιδιά, η Ελλάδα, ο Θεοφάνης και η Νεφέλη, εδώ πήγαν σχολείο και εδώ είναι ο κόσμος τους και η Κοινότητά τους. Τους βοήθησα να μάθουν τι σημαίνει να ζεις σε μια τόσο όμορφη περιοχή με πάμπλουτη φυσική και πολιτισμική κληρονομιά. Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις στην διεύθυνση http://www.ifestosedu.gr/24Thalassa.htm υπάρχουν φωτογραφίες και σχόλια. Ζώντας εδώ επί πολλές δεκαετίες, τέλος, έχω πολλούς ντόπιους φίλους με τις οποίους μοιράζομαι πολλές στιγμές της ζωής μου.
Η συμμετοχή στην δημόσια ζωή στον τόπο και στο κράτος που ζεις είναι για εμένα βασική αρχή. Για άλλους λόγους που υποκίνησαν την υποψηφιότητά μου στο ΔΣ του Δήμου ΒΒΒ, συνοψίζω μερικές θέσεις που αναφέρω στην προαναφερθείσα διαδικτυακή μου παρέμβαση: Δημοκρατική συγκρότηση της Πόλης μας σε υπερκομματική βάση και οικονομική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα προστασία του περιβάλλοντος, «πράσινο» και μάλιστα με οπωροφόρα δένδρα σε όλους τους δημόσιους χώρους και διαφύλαξη της φυσικής μας κληρονομιάς με τρόπο που βελτιώνει την ποιότητα ζωή μας.
Εάν εκλεγώ στο ΔΣ θα συνεισφέρω όσο μπορώ και θα «επιστρατεύσω» συναδέλφους μου από τον επιστημονικό χώρο που θα βοηθούσαν στα πεδία που μας ενδιαφέρουν. Εάν δεν εκλεγώ πάλι θα συνεισφέρω όπως, νομίζω, απαιτείται να κάνουμε όλοι. Όσοι εκλεγούν από άλλους Συνδυασμούς, εξάλλου, είναι συν-Δημότες, θα υπηρετούμε τους ίδιους σκοπούς και θα αναζητούμε τις σωστές συναινετικές λύσεις. Ένας από τους λόγους που συμμερίστηκα τις πρωτοβουλίες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, εξάλλου, είναι επειδή κατάλαβα ότι αυτό θα επιδιώξουν όποιοι εκλεγούν από τον Συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, μια πόλη για να ζεις». Οι προγραμματικές δεσμεύσεις στο πρόγραμμα του Συνδυασμού, εξάλλου, είναι μια εγγύηση γι’ αυτό.
Π. Ήφαιστος
https://www.facebook.com/ifestos.dimotikes2014?fref=ts
www.ifestosedu.gr - https://www.facebook.com/p.ifestos
https://www.facebook.com/panayiotis.ifestos

Share/Save/Bookmark

 

ΚΑΓΕΩΡΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Οικονομολόγος- Επιχειρηματίας

Τηλ. 6972-444200
email: g_kageorgis@hotmail.com

Αγαπητοί συνδημότες, η αγάπη μου προς την υπέροχη πόλη μας με οδήγησε στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας.
Η εντοπιότητά μου, όχι μόνο ώς γέννημα-θρέμμα της περιοχής αλλά και ώς επιχειρηματίας στην πόλη μας, με έχει γαλουχίσει με τα υψηλά ιδεώδη της κουλτούρας του τόπου μας .
Ως θαυμαστής κάθε κίνησης με ρεαλιστικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της Πόλης μας, ανεξαρτήτου παραταξιακής ή ιδεολογικής προέλευσης, εμπνέομαι από το όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για ένα σύγχρονο Δημό με γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, χωρίς ιδεολογικές αγκιλώσεις κ αμετροεπείς προσωπικές φιλοδοξίες. Ζητώ την στήριξή σας για να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό το όραμα.

Share/Save/Bookmark

 

ΚΑΛΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπτέραρχος (ε.α.) Ηλεκτρονικός Μηχανικός

Τηλ. 6983-504547
email: ykalyvas@hotmail.gr

Γιατί η Πόλη που ζούμε είναι Επιλογή μας.
Το 2001 μαζί με την οικογένειά μου εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Πόλη που συνειδητά επιλέξαμε για να Ζήσουμε, την Βάρη. Μία πόλη με έντονα σημάδια ανάπτυξης, προικισμένη με αξιοζήλευτο φυσικό κάλλος, γεμάτη με υποσχέσεις καλύτερης ποιότητας ζωής.
Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι οι συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια παρά τις όποιες αληθινές και φιλότιμες προσπάθειες εκδηλώθηκαν από όλες ανεξαιρέτως τις δημοτικές αρχές στο παρελθόν, δεν επέτρεψαν την ικανοποίηση των προσδοκιών μας. Ο ερασιτεχνισμός ακόμα και σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή μας διαβίωση όπως είναι η καθαριότητα και η ασφαλής μετακίνησή μας αλλά και ο ελλιπής τεχνικοοικονομικός σχεδιασμός ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων έργων υποδομής, αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Πόλης μας και στην δημιουργία ενός πολιτισμένου και ανθρώπινου περιβάλλοντος.
Μοιραζόμενος τις θέσεις και απόψεις όλων εσάς, φίλων και συμπολιτών μου, έχω την πεποίθηση ότι κοινός μας στόχος είναι η προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στην Πόλη μας. Η εκπαίδευση κι η πολυετής ενασχόλησή μου με θέματα τεχνολογικής αιχμής και καινοτομίας αλλά και η εμπειρία μου σε θέματα διοίκησης με έντονο το στοιχείο της διαχείρισης κρίσεων όπου ο στόχος είναι η επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος με τους ελάχιστους διατιθέμενους πόρους, αποτέλεσαν οδηγό υιοθέτησης κριτηρίων που με οδήγησαν στην απόφαση συμπαράταξης με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος διακρίνεται μεταξύ άλλων από Ήθος – Ηγεσία – Αποτελεσματικότητα.
Φίλες και φίλοι, η βεβαιότητα ότι μας διακρίνουν κοινές αρχές για δικαιοσύνη, διαφάνεια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα με ωθεί να ζητήσω τη στήριξή σας με σκοπό να κάνουμε καλύτερη την πόλη που επιλέξαμε για να ζήσουμε.

Share/Save/Bookmark

 

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

Τηλ. 6944-777166
email: kanellou111@gmail.com

Στις προηγούμενες εκλογές εκλέχθηκα Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης με τον πρώην Δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα και με μεγάλη χαρά και διάθεση, αλλά και με όλους του συναδέλφους στο πλευρό μ ου, ξεκινήσαμε το έργο μας.
Με μεγάλη λύπη και παράπονο αντιμετωπίσαμε εκ των υστέρων την απαξίωση του τοπικού Συμβουλίου και κατ’ επέκταση της ίδιας της ομάδας της Βάρης
Έχω υποσχεθεί όμως στον εαυτό μου ότι δε θα εγκαταλείπω ποτέ τον αγώνα. Ο αγώνας για το καλό και δίκαιο δεν πρέπει να σταματά ποτέ.
Στην καινούρια μου αναζήτηση για ένα Δήμαρχο που οραματίζεται ΜΑΖΙ μας ένα τόπο ανθρώπινο και καθαρό, ήταν μονόδρομος η επιλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Αποφασίσαμε- πάντα ως ομάδα που αγωνίζεται αποδεδειγμένα χωρίς προσωπικά οφέλη- να ταχτούμε στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, γιατί πρόκειται για ένα άνθρωποι που ξέρει να ΑΚΟΥΕΙ.
Διαπιστώσαμε ότι αναζητά διψασμένα και ενστερνίζεται ιδέες για το πώς θα οργανωθούμε για να φτιάξουμε τον τόπο μας καλύτερο
Συμπράττω με τον άνθρωποι που με καθαρότητα στη σκέψη του, κάνει αιτιολογημένες και ορθές επιλογές, σέβεται και εκτιμά τους συνεργάτες του και τα οράματά τους και κατ’ επέκταση τους πολίτες του Δήμου του.

Share/Save/Bookmark

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ντίνος)
Στέλεχος επιχείρησης

Τηλ. 6948-006989
email: ntinoskarageorgos@gmail.com

Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να ακολουθήσω στην επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι ξεκάθαροι και πιστεύω οι βασικοί λόγοι επιλογής συνδυασμού για τον οποιονδήποτε υποψήφιο που σέβεται τον εαυτό του, που σέβεται τους δημότες και τους ψηφοφόρους του.
Θεωρώ τον Γρηγόρη ως τον μοναδικό εγγυητή της πραγματικής ενοποίησης των τριών πρώην Δήμων.
Άνθρωπο που έχει και την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για να μπορέσει επιτέλους να δώσει στους δημότες των τριών δημοτικών ενοτήτων το ερέθισμα ότι δεν είμαστε τρεις αλλά ΕΝΑΣ Δήμος πια.
Άνθρωπο που θα πάρει τα καλά κάθε ενότητας και θα τα προσθέσει στις άλλες δυο.
Άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή να μάθει για τα προβλήματα και των άλλων δυο ενοτήτων ώστε να είναι γνώστης, που δεν ντράπηκε να ρωτήσει για να μάθει, που έβαλε στο περιθώριο ακόμα και την δουλειά του για να μπορέσει να αποκτήσει πλήρη εικόνα για όλο τον δήμο.
Άνθρωπο που θα δώσει σε κάθε δημότη τα ίδια προνόμια, θα διορθώσει τις ανισότητες που έφερε η παρούσα διοίκηση του κυρίου Πάνα και θα τους κοιτάξει στα μάτια .
Σημαντικό παράδειγμα η κάρτα δημότη που επέβαλε ο κύριος Πανάς και στην ουσία ξεχωρίζει τους δημότες σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, εξαιρώντας μάλιστα τους κατοίκους που μένουν χρόνια στον δήμο μας, πληρώνουν τα δημοτικά τέλη όπως όλοι μας αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα όπως θα έπρεπε.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρόν δημοτικό συμβούλιο ένιωσα ότι ο άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστευτώ τις αγωνίες μου για τον δήμο ήταν αυτός.
Είδα έναν συνδυασμό ενωμένο σαν γροθιά, έναν συνδυασμό που μπορούσες να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα μπεις στο περιθώριο και γνωρίζοντας ότι αυτές δεν θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων αλλά θα συζητηθούν για να βγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Χάρη στην δικιά του βοήθεια και φυσικά την βοήθεια των συμβούλων του κατάφερα να διορθώσω μια αδικία πολλών ετών στην δημοτική ενότητα Βουλιαγμένης και εννοώ το παράλογο ειδικό τέλος 3% επί του τζίρου που κατέβαλαν οι καταστηματάρχες επί πολλά χρόνια .
Χάρη στην βοήθειά του πέρασε η πρόταση μου στην οικονομική επιτροπή για μείωση των δημοτικών τελών στην ενότητα της Βουλιαγμένης και με χρονικό ορίζοντα δυο ετών να έρθει στα ίδια επίπεδα με τις άλλες δυο ενότητες. Μείωση μάλιστα που κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν μέσα από ανυπόγραφα δημοσιεύματα στον τοπικό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο, ξεχνώντας βέβαια ότι αυτοί ήταν που είχαν φτάσει τα τέλη σε αυτά τα δυσβάσταχτα για τους δημότες μας ύψη.
Ξεκάθαρα λοιπόν είναι ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και μικρότητες, με πλήρη εικόνα για το τι πρέπει να γίνει στον δήμο μας, που έφτασε σε σημείο για το καλό του δήμου να αφήσει πίσω την αντιπολίτευση και να υποκαταστήσει πολλές φορές την διοίκηση για να λυθούν επιτέλους πολλά σοβαρά θέμα που η παρούσα διοίκηση δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να λύσει.
Είναι ένας άνθρωπος που σε βλέπει πρώτα από όλα σαν φίλο και όχι σαν σάκο ψήφων, που θα κάτσει να συζητήσει μαζί σου ακόμα και αν κάποιο θέμα είναι εντελώς έξω από τα δικά του πιστεύω.
Τέλος σε αυτόν τον συνδυασμό δεν βρήκα μόνο έναν καλά καταρτισμένο αρχηγό και πολύ αξιόλογα στελέχη αλλά κυρίως φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές, καλές και κακές.
Βρήκα ανθρώπους με τις ίδιες αγωνίες για την περιοχή μας, με τα ίδια πιστεύω και έτοιμους να βάλουν το σώμα τους μπροστά για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών του χωρίς να υπολογίζουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Περισσότερα Άρθρα...