ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6977-352922
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή της Δάφνης το 1965.
Υπήρξε στέλεχος σε μεγάλη Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων με σπουδές στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων.
Από μικρή ηλικία γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή της Βάρης καθώς παραθέριζε τα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια στην παραθεριστική κατοικία των γονέων του, από το 1966. Είναι μόνιμος κάτοικος της Μηλαδέζας (Βάρη) από την περίοδο που η συγκεκριμένη περιοχή εντάχθηκε στο οικιστικό σχέδιο πόλεως, το 1998.
Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου τα οποία παρακολουθεί και αντιμετωπίζει μέσω του Τοπικού Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας του οποίου διετέλεσε για πολλά χρόνια απλό μέλος. Από το 2003 μέχρι σήμερα εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του προαναφερθέντα Συλλόγου στηρίζοντας ενεργά το έργο του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Μηλαδέζας με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής. Έχει διατελέσει, επίσης, ως εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Δήμου Βάρης. Τέλος, την περίοδο 2007 -2009 διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Βάρης.
Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής στο πρόγραμμα Δασοπροστασίας του Δήμου Βάρης. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε στον αγώνα για τη μη ιδιωτικοποίηση της Ανατολικής Παραλίας της Βάρκιζας προς όφελος των δημοτών και όλων των πολιτών.
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος, ανοικτών αντιλήψεων, με κέφι και διάθεση για προσφορά στα δημοτικά ζητήματα. Προσωπικός του στόχος είναι πάντα μέσα από συλλογική προσπάθεια η αναβάθμιση του Δήμου Βάρης σε πρότυπα υψηλού επιπέδου κοινωνικής αλληλεγγύης, αντάξια της εμπιστοσύνης των πολιτών. Στον κοινό αγώνα προτάσσει τη δυναμική δρομολόγηση λύσεων όλων των ζητημάτων της Βάρης με σκοπό την ανάδειξη της σε περιοχή πρότυπο.