ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκδότης

Τηλ. 6948-740454
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας από το 1974.
Ο πατέρας του, Μαλτέζος Ανδρέας υπηρέτησε ως δάσκαλος στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και στη συνέχεια διετέλεσε διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Η μητέρα του εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο, όπου και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.
Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βούλας. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής, ενώ φοίτησε και για δύο χρόνια στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του με την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ- Master of Business Administration από το Kingston University of London) με ειδικότητα στο στρατηγικό Marketing.
Μιλάει δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά. Επί σειρά ετών εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα, κατέχοντας διοικητικές θέσεις στο τμήμα Marketing.
Από το 2005 έχει ιδρύσει εκδοτική εταιρεία με έδρα την Βούλα. Μέσα στις εκδοτικές του δραστηριότητες περιλαμβάνεται και η συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) μέσα από την οποία έγινε μια πρωτοποριακή μελέτη σε πανελλαδικό επίπεδο και εκδόθηκε ο επίσημος οδηγός Προσβασιμότητας για τα Άτομα με Αναπηρία (και ιδιαίτερα για άτομα εμποδιζόμενα και με κινητική αναπηρία).
Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ματούλα Γαρδικιώτη και έχουν μια κόρη. Στον ελεύθερο χρόνο αναπτύσσει έντονη φιλοζωική δράση και είναι μέλος σε σημαντικούς φορείς προστασίας ζώων.