ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Οικονομολόγος

Τηλ. 6974141422
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης , γεννήθηκε στην Σητεία Κρήτης , είναι κάτοικος Βούλας και πατέρας τριών παιδιών , του Γιώργου που είναι πρωτοετής φοιτητής Διοίκησης επιχειρήσεων, του Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου που φοιτούν σε σχολεία της Βούλας.
Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Παρίσι , κάτοχος πτυχίου BTS.
Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε Διοικητικές θέσεις σε Ναυτιλιακές και Τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ιδρυσε και διευθύνει γνωστή τουριστική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα.
Ασχολείται αρκετά χρόνια ενεργά με τα κοινά, λόγω της αγάπης του για την πόλη μας , έχει διατελέσει Πρόεδρος και έως τώρα Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Μηλαδέζας και στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Βούλας , Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, καθώς και Πρόεδρος της επιτροπής καταλληλότητας Δημοτικών κτιρίων.
Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του , με το σύνθημα Βαρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Μία Πόλη για να ζείς, χωρίς διαχωρισμούς με όραμα και σκοπό, Μία πόλη ανθρώπινη , κοντά στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του πολίτη, με σωστή οργάνωση , κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και με δέσμευση την διατήρηση του χαρακτήρα της πόλης , την προστασία του περιβάλλοντος και του παραλιακού μας άξονα.