ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Έμπορος

Τηλ. 6944160160
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Άκης Λιμοντζόγλου γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα , είναι παντρεμένος με την Έλενα Νικολαΐδη και έχουν δύο παιδιά τον Στέλιο και την Δανάη.
Έχει διατελέσει Διευθυντής πωλήσεων σε αρκετούς ομίλους εταιριών ηλεκτρονικού εξοπλισμού έως το 2000 όπου και δημιούργησε την δική του εταιρία εμπορίας ηλεκτρονικού εξοπλισμού με έδρα στο Κορωπί, της οποίας συνεργάτες αποτελούν κορυφαίοι όμιλοι του χώρου όπως η Forthnet-Nova, η SONY στην περιοχή των Μεσογείων.
Υπήρξε μέλος της Μ.Α.ΚΙ στα μαθητικά χρόνια, ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ στα Πατήσια, και στην ΟΝΝΕΔ Ελληνορώσων το 1983 όπως και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Υπηρέτησε τον αθλητισμό ως αθλητής αρχικά, και μετέπειτα διατέλεσε μέλος σε συμβούλια αθλητικών συλλόγων με μεγάλη ιστορία.
Γνωστός για την ενασχόληση του στην ΑΕΚ όπου και επί σειρά ετών αποτελεί ενεργό μέλος της αθλητικής οικογένειας της Ερασιτεχνικού συλλόγου.
Από το 2000 κατοικεί στη Βούλα όπου και βρίσκεται κοντά στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής όπως ο Πρωτέας Βούλας και ο Άρης Βούλας ,σύλλογοι όπου αθλούνται επί σειρά ετών τα παιδιά του.
Σήμερα διεκδικεί την εμπιστοσύνη των δημοτών της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για πρώτη φορά πιστεύοντας ακράδαντα ότι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και με την απαραίτητη τεχνογνωσία θα κάνουν την ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ.