ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Νέος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6976786812
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής στις 02/06/1982 και είναι γέννημα θρέμμα Βουλιώτης με οικογενειακή καταγωγή από το 1949. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Βούλας το 2000, ενώ διατέλεσε Πρόεδρος 15μελούς για 2 θητείες, στο Γυμνάσιο και Λύκειο.
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην "Επιχειρηματικότητα, Εγχείρημα και Καινοτομία" από το Rotterdam School of Management. Έχει εργαστεί στον χώρο της κατασκευής για megaevents, της διαφήμισης και σε πολυεθνική αγαθών ευρείας κατανάλωσης.
Σήμερα, είναι ιδρυτής δύο εταιριών, της StudentHouse.gr (ιστοσελίδα ευρέσεως φθηνής ενοικίασης και φοιτητικής στέγης) και της Pollex (έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας, gadget).
Εξειδικεύεται στην συγγραφή και αξιολόγηση business plan και στην συμβουλευτική για εταιρίες ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε αρχικό στάδιο χρηματοδότησης (pre-seed & seed-phase startups), ενώ ασχολείται ενεργά με την διάδοση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας ως νοοτροπία, ως επιλογή σταδιοδρομίας κι ως βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης.