ΚΑΓΕΩΡΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Οικονομολόγος- Επιχειρηματίας

Τηλ. 6972-444200
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έκτοτε μένει στην Βούλα όπως και η οικογένεια του η οποία κατοικεί εκεί από τον ερχομό της το 1922 από την Μ. Ασία. Γιος του Λάζαρου Καγεώργη επί 4 συνεχείς τετραετίες Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου διοίκησης και οικονομικών Βούλας και της Δέσποινας Κάρλου καθηγήτριας επί σειρά ετών στο γυμνάσιο-λύκειο Βουλιαγμένης.
Τελείωσε το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Βουλιαγμένης όπου διετέλεσε και πρόεδρος 15μελούς. Αποφοίτησε από το οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου "Anglia Ruskin University" στο Cambridge της Αγγλίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην διοίκηση πληροφοριών και χρηματοοικονομίας από το Πανεπιστήμιοu "University of Westminster" του Λονδίνου.
Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Μιλάει 2 γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά. Υπηρέτησε 17μηνη στρατιωτική θητεία στο πεζικό από όπου απολύθηκε ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός πεζικού με ειδικότητα οικονομικού.
Ως αθλητής του υγρού στίβου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης κατέλαβε το πρωτάθλημα Ελλάδος στους νέους το 1997, καθώς και την δεύτερη θέση στους νέους στο πρωτάθλημα Ελλάδος το 1995 και 1996.
Από το 2005 εργάσθηκε στην First Business Bank, Eurobank και ως στέλεχος στην ABN AMRO BANK ως χρηματοοικονομικός αναλυτής καθώς και στην EUROBANK PROPERTIES.
Από τον Απρίλιο του 2010 διαχειρίζεται το ιδιόκτητο πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία AEGEAN στην Παραλιακή στην Βούλα.