ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Γίτσα)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6934-523491
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Γίτσα Μαρίνου γεννήθηκε το 1966 και διαμένει έκτοτε μόνιμα στα Δικηγορικά της Βούλας, όντας εγγονή & παιδί Δικηγόρων Πειραιά.
Τελείωσε το Λύκειο Βούλας το 1984 και αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1991, με Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Υπήρξε συνεργάτης στο Ιονοσφαιρικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Max_Planck_fuer_Aeronomie, στο Lindau της Γερμανίας.
Έχει δουλέψει στον εκπαιδευτικό τομέα, επί σειρά ετών ως καθηγήτρια εργαστηρίων φυσικής και ηλεκτρολογίας (Foundation College) και εργάστηκε στην συνέχεια σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού (Intrasoft, ISI).
Ως νυν υπάλληλος του ΥΠΕΘΑ , υπηρέτησε στην Δνση Ερευνών της ΓΓΟΣΑΕ, ενώ σήμερα εργάζεται στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην Βάρη. Παράλληλα είναι τελειόφοιτος μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο τον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων».
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε κάθε τομέα πού άπτεται της επιστήμης του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, πληροφορική κ.λ.π).
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπριλάκη, Διπλωματούχο Μηχανικό και έχει δύο κόρες. Από το 2012 έως σήμερα , είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Βούλας .
Ενδιαφέρεται για έναν Δήμο ουσίας και αποτελεσματικότητας για τους πολίτες του και σε αυτή την κατεύθυνση θέλει να επενδύσει τις δυνάμεις της.