ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6937352422
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1968. Είναι κάτοικος Βούλας από το 2001.
Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών συστημάτων και τηλεπικοινωνιών. Αποφοίτησε το 1993.
Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά. Στα φοιτητικά του χρόνια εργαζόταν σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και μηχανογράφησης. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων από το 1994 έως το 2000 διατέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και χημικών σε πλοία σε περισσότερα από 110 λιμάνια παγκοσμίως.
Από το 2000 και έως σήμερα διατηρεί τεχνική και εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στα νότια προάστια, με έδρα στην πλατεία της Βάρης και υποκατάστημα στον Πειραιά (επί της Ηρώων Πολυτεχνείου). Από τον Μάρτιο του 2013 είναι ειδικός σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. (Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού).
Είναι πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια. Είναι ιδρυτικό στέλεχος των ΟΝΝΕΔ Πειραιά και Νέας Σμύρνης. Από το 2003 και έως σήμερα είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Βούλας.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 10 ετών.