ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος

alexopoulos_giorgos

O Γιώργος Αλεξόπουλος γεννήθηκε το 1964 στον Πειραιά, μεγάλωσε και ζει στην Βαρκιζα. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, παντρεμένος με την Αλεξανδρα Σταθοπούλου και έχουν δυο παιδιά την Ζωή- Μαρία και τον Μιχαήλ.
Είναι επιχειρηματίας, οικονομολόγος, πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος της Νομικής (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) με νομικές σπουδές Πανεπιστημίου Παρισίων.
Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων ήταν επί σειρά ετών διευθυντής οικονομικής διαχείρισης στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, συμμετέχοντας ενεργά και συμβουλευτικά σε μεγάλες ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις (Champions League, Final Four), υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που μετέπειτα εφαρμόστηκαν και στη χώρα μας.
Τα τελευταία 20 χρόνια ,έχει πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα με εταιρείες στον χρηματοοικονομικό τομέα, στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 και 2008 αλλά και στον τομέα της Ενέργειας συνάπτοντας διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες , προσελκύοντας ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Τηλ.6987 684875
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ
Πτυχιούχος Οικονομικών και Διοικ. Επιχειρήσεων

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί παραθέριζε στη Βάρκιζα όπου κατοικεί πλέον μόνιμα τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Τάκη Αργυρόπουλο και έχουν μία κόρη, την Αφροδίτη, 25 ετών, κάτοχο μεταπτυχιακού του London School of Economics.
Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θηλέων (Pierce College) και σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα, πραγματοποιώντας μέρος των σπουδών της στη Γερμανία. Εξάσκησε το επάγγελμα του ταξιδιωτικού πράκτορα, με εξειδίκευση στα συνέδρια και τις Αθλητικές διοργανώσεις. Παράλληλα ανέλαβε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ’97, το Eurovolley ’95, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 κ.α. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
Ασχολήθηκε πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το βόλεϊ, όπου, ως αρχηγός της ομάδας του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, κατέκτησε πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συμμετείχε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Πρωταθλητριών. Υπήρξε επίσης επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος Βόλεϊ.
Από την ηλικία των 18 ετών ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό προσφέροντας εθελοντική εργασία στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο «Νταού Πεντέλης», τη «Θεοτόκο», το Γηροκομείο Αθηνών και σε άλλα ιδρύματα.
Από το 2008 είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας ο οποίος έχει μεγάλη πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα ενώ μέσω των δράσεων αλληλεγγύης ο Σύλλογος προσφέρει τρόφιμα και στήριξη σε 94 ευπαθή άτομα της περιοχής. Είναι επίσης Πρόεδρος του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζα ΑΚΟΒΒ, στον οποίον διδάσκονται οι τεχνικές της κλασσικής κολύμβησης σε πάνω από 350 παιδιά τον χρόνο. Επιπλέον είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αντλεριανών Σπουδών και μέλος του Συλλόγου Μερίμνης Ανηλίκων.
Η Δράση της Λυδίας Αργυροπούλου στον Δήμο είναι πλούσια. Το 2006 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος Βάρης με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Καπετανέα.
Το 2010 στο Καλλικρατικό πλέον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Το 2014 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Κατά τη διάρκεια της 12ετούς της Θητείας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλούς καίριους τομείς του Δήμου, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Υπεύθυνη της Τεχνικής Υπηρεσίας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Υπεύθυνη Πολιτισμού, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, με κορυφαία θέση εκείνη της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τη θέση αυτή έβαλε τα θεμέλια για μία νέα επιτυχημένη προσέγγιση του τρόπου λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου καθιερώνοντας επίσης μεταξύ άλλων και την ηλεκτρονική πρόσκληση που έφερε σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πάνω από 140.000 φύλλων χαρτιού τον χρόνο. Σημειωτέον ότι η Λυδία Αργυροπούλου υπήρξε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιστορία του Δήμου.
Οι αρμοδιότητές της στη Δημοτική Αρχή δεν σταματούν εκεί. Είναι τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Αθλητισμού, Εντεταλμένη Τουρισμού και Εντεταλμένη Εφαρμογών αειφόρου ανάπτυξης.
Η δράση της τα 12 αυτά χρόνια της δημοτικής της θητείας είναι γνωστή. Η εμπειρία της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και σε όλους τους τομείς του Δήμου (οικονομικούς, τεχνικούς, διοικητικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς) την καθιστά ικανή να προσφέρει τα μέγιστα και στην επόμενη Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας πάντα στο πλευρό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6932-575251
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Επιχειρηματίας

Argyroukakis_Lefteris

Γεννήθηκε την 1 Αυγούστου 1948 στην Βάρκιζα.
Όντας γέννημα και θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας όσο λίγοι τις ανάγκες της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά το 1990 όπου εξελέγη ως δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, μετά του αείμνηστου Δημάρχου Κωνσταντίνου Μπαγλατζή.
Στη συνέχεια επανεξέλεγη με τον Δημήτρη Αναστασίου και αργότερα μετά την ένωση των πρώην Δήμων Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και του Σπύρου Πανά.
Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο του, διετέλεσε 18 χρόνια ως αντιδήμαρχος όντας πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως συνδυασμού που επέλεξαν.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και την πολύχρονη πείρα του στη συνέχιση του εξαιρετικά αξιόλογου έργου του.

Τηλ. 6945 659464
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αστυνομικός εν αποστρατεία

sights

Γεννήθηκε στη Σκλίβανη Ιωαννίνων, κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια, ασχολείται εθελοντικά με τα κοινά, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας μας, που είναι η παιδεία και ο πολιτισμός, με έντονη και ακατάπαυστη δραστηριότητα , μέσα σε συλλόγους γονέων, την ένωση συλλόγων γονέων Γλυφάδας, την ομοσπονδία γονέων, σχολικές επιτροπές κ.λ.π. Είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης

Τηλ. 6972323553
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

sights

Γεννήθηκε στα ηρωικά Καλάβρυτα το 1968. Μεγάλωσε στη Βάρκιζα, όπου διέμενε από το 1970, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης. Έχει μια κόρη, την Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου εγγονή του γνωστού Βουλιώτη επιχειρηματία, Σάκη Θεοδωρακόπουλου, η οποία είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιλάει, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ως Υπεύθυνη και Εφημερεύουσα και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Βάρης. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Βάρης και μέλος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Βάρης. Διατελεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2010.

Τηλ. 6944-777166
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επιχειρηματίας - Οικονομολόγος

karras_dimitris

Είναι γέννημα θρέμα Βούλας.
Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Βούλας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου FESΕ της Ελβετίας.
Είναι μόλις 28 ετών και τα τελευταία 6 χρόνια ζει και εργάζεται στην Βάρη, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εστίασης. Παράλληλα, ασχολείται και με χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια. Ομιλεί άπταιστα 3 ξένες γλώσσες, εκτός από την μητρική Ελληνική, την Αγγλική,την Γερμανική και την Βουλγαρική.
Στον ελεύθερο χρόνο του,ασχολείται με την φροντίδα αδέσποτων ζώων, την ιππασία στο βουνό και τα ταξίδια.
Είναι πανέτοιμος να αναλάβει κάθε καθήκον για το καλό του Δήμου!

Τηλ. 6959 998111
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Facebook

ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
Δικηγόρος

kiritsi_eleni

Γεννήθηκε στην Βάρη στις 06/09/1977.
Η οικογένειά της διατηρεί από το έτος 1964 μέχρι και σήμερα επιχείρηση – στεγνοκαθαριστήριο στην Πλατεία Ηρώων Βάρης.
Φοίτησε καθ΄ όλη την διάρκεια των σχολικών της χρόνων στα σχολεία της περιοχής μας και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βάρης, συνεχίζοντας τις σπουδές της στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Μετά την ολοκλήρωση της άσκησής της κι από το 2004 διατηρεί το Δικηγορικό της Γραφείο στην περιοχή της Βάρης με ενασχόληση σε υποθέσεις αστικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και πολύ καλά Ισπανικά.
Ζει με τον σύζυγο και τα δύο κοριτσάκια της στο Δίλοφο Βάρης και ευελπιστεί, μέσα από την ενασχόλησή της, για πρώτη φορά, με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, να συμβάλλει κατά τον μέγιστο βαθμό στην βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών της και δη των ευπαθών κι ευαίσθητων ομάδων.

Τηλ. 6974 414219
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοπογράφος Μηχανικός

sights

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, είναι μόνιμος κάτοικος Βάρης με οικογενειακή καταγωγή από την περιοχή.
Είναι Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός. Έχει εργασθεί στο χώρο της κατασκευής δημοσίων έργων (κατασκευή αεροδρομίου Ε.Λ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – έργα υποδομής σε διάφορους Δήμους.)
Εργάσθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης (20002-2004), όπου δραστηριοποιήθηκε στον Τομέα των Πολεοδομικών Θεμάτων και των Έργων υποδομής του Δήμου.
Από το 2002 διατηρεί γραφείο Μελετών και Κατασκευών στην Βάρκιζα, το οποίο ασχολείται με την Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών έργων.
Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος (Πόλη για να Ζείς).
Την περίοδο 2014 -2019 διατέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος Διαχείρισης ρεμάτων και Σχεδίου πόλης. Τα τελευταία δυο έτη εκπαιδεύεται στην Αεροπορική Ακαδημία Global Aviation για να λάβει, πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών.

Τηλ. 6977-919833
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1980 ζει στη Βάρη.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική και εκπαιδεύτηκε στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχει αναλάβει την οργάνωση εκδηλώσεων στις οικογενειακές επιχειρήσεις «κτήμα Μπραΐμνιώτη και κτήμα Μεσόγειος» . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας για την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς και σεμινάρια για την πράσινη ενέργεια, το περιβάλλον και τις σύγχρονες πόλεις.
Υπήρξε μέλος σε πολλούς συλλόγους που φροντίζουν τα ζώα, καθότι ενδιαφέρεται πολύ για αυτά. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιό και μια κόρη.
Για τα έτη 2017-2019 διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ.

Τηλ. 6937-074091
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

papamichail_vasilis_2019

Ο Βασίλης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956.
Κατοικεί μόνιμα στη Βάρη μαζί με την σύζυγό του Ιωάννα Παπαμιχαήλ και τα δύο του παιδιά Μιχάλη και Μαρίνα.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός και Προγραμματιστής Η/Υ και ομιλεί Αγγλικά. Διετέλεσε Διευθυντικό στέλεχος επί 37 και πλέον έτη σε εταιρεία τηλεπικοινωνιακού υλικού ως υπεύθυνος συντονισμού και υλοποιήσεων προγραμμάτων παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο για την Αεροδιαστημική, όσο και για την Πολεμική Βιομηχανία.
Συγκεκριμένα για τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο όπως περιγράφεται παρακάτω:
• LOCKHEED MARTIN “F-16” FIGHTING FALCON PRODUCTION PROGRAM
• HAWKER BEECHCRAFT “T-6A TEXAN II” TRAINER AIRCRAFT PROGRAM
• RAYTHEON MISSILE SYSTEMS
• NORTHROP GRUMMAN CORPORATION, AVIONICS AND AIRCRAFT COMPONENTS
• RAYTHEON MISSILE SYSTEMS / -RAMSYS “ESSM”
• KMW, LEOPARD 2
• ZEISS OPTRONIK
• KONGSBERG NAVY “PENGUIN” MISSILE SYSTEM
• DASSAULT “MIRAGE 2000” HELLENIC AIR FORCE PROGRAM
• AEROSPATIALE “EXOCET” PRODUCTION PROGRAM
• DASA / EADS HELLENIC AIR FORCE “F-4” UPGRADE PROGRAM
• RAYTHEON HELLENIC AIR FORCE “PATRIOT” MISSILE DEFENCE SYSTEM
• LOCKHEED MARTIN (MFC-O) HELLENIC AIR FORCE “PATRIOT”
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό για περισσότερα από 35 χρόνια, ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, τεχνικός και γενικός διευθυντής στον Κυανού Αστέρα Βάρης.
Το 2013 διετέλεσε Πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων ανατολικής Αττικής.
Τη διετία 2015-2017 διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος στον τομέα προγραμματισμού και οργάνωσης του δημοτικού έργου.
Τη διετία 2017-2019 ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τηλ. 6944-443928
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Συνταξιούχος

sights

Η επαφή μου με τη Βάρη, γενέτειρα της συζύγου μου, Αγγελική Χελιώτη το γένος Νάσσου, ξεκινά το 1973, καθώς περνούσαμε εδώ όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, μέχρι το 2000, οπότε και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε, πλέον, μόνιμα.
Το 2004 μετέφερα και την εμπορική μου επιχείρηση στην περιοχή την οποία διατήρησα μέχρι τη συνταξιοδότησή μου, το 2013. Η ενασχόληση μου με τα κοινά της Βάρης ξεκίνησε το 1982 καθώς έγινα μέλος στον Επιμορφωτικό Σύλλογο και από το 2014 διατελώ Αντιπρόεδρος.
Το 1990 έγινα μέλος στον Α.Ο ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ» και το 1994 εξελέγην στο Δ.Σ του και οργάνωσα το αγωνιστικό τένις. Στη συνέχεια με καλούς φίλους – συνεργάτες και ορμώμενοι, από την αγάπη μας για το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα, καταφέραμε να φτάσουμε το τμήμα τένις του συλλόγου στην πρώτη θέση στην Ελλάδα. Κατά τα έτη 2010 – 2014 διετέλεσα Πρόεδρος όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Η επιθυμία μου για εθελοντική ενασχόληση με τα κοινά της περιοχής και τον αθλητισμό γενικότερα πραγματώνεται επίσης, μέσα από τις θέσεις του, Αντιπροέδρου Εθνικής Επιτροπής και Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και Εφόρου Αγωνιστικού της Ή Ένωσης των συλλόγων Αντισφαίρισης. Την περίοδο 2006 - 2010 διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βάρης. Η τετραετία που έρχεται αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Δήμο καθώς μείζονα, άλυτα και επείγοντα ζητήματα ζητούν άμεση λύση. Για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα αυτά επιτυχώς, απαιτούνται άνθρωποι με ανιδιοτελή προσφορά και όραμα για την περιοχή. Η εθελοντική μου εργασία στα κοινά του Δήμου Βάρης και στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, αποδεικνύει τη διάθεση αλλά και την ικανότητά μου να συνεισφέρω στην επίλυση απλών, καθημερινών αλλά και σύνθετων προβλημάτων των συμπολιτών μου.

Τηλ. 6944694152
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΠΑΤΕΛΗ - ΜΠΕΛΛ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)
Σύμβουλος Επικοινωνίας

sights

Γεννήθηκε το 1966 στην Πάρο, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της. Με το σύζυγό της, τον Σάιμον Μπελλ, έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα δύο παιδιά τους.
Έχει εργαστεί από μικρή ηλικία στον τουρισμό και από το 1988 στον κλάδο της Eπικοινωνίας και Μάρκετινγκ.
Παράλληλα με την εργασία της, φοίτησε στο τμήμα Management του Deree College Το 2002 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό (ΜΒΑ in Marketing) της στο Πανεπιστήμιο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας.
Από το 2001 και για 18 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στην εταιρεία FCA Greece, θυγατρική του παγκόσμιου κολοσσού Fiat Chrysler Automobiles.
Διαχειρίστηκε σύνθετα και πολύπλοκα έργα με απαιτήσεις για αποτελεσματική διαχείριση πόρων και συντόνισε ομάδες δεκάδων συνεργατών. Ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της Στρατηγικής Επικοινωνίας του συνόλου των μαρκών (Fiat-Alfa Romeo, Lancia, Abarth).
Ανέπτυξε πανελλαδικά τη σχέση με τα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οργάνωσε την Οικολογικής Στρατηγική του ομίλου στην Ελλάδα για την οποία ο όμιλος κατέκτησε σειρά βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς για την μείωση εκπομπών ρύπων CΟ2.
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα της ήταν η ανάθεση της Διεύθυνσης Digital και CRM (Customer Relationship Management) με ευθύνη την ανάπτυξη και υλοποίηση της ψηφιακής επικοινωνίας της Fiat Chrysler Automobiles Greece.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής υλοποίησε σειρά ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συνεργάστηκε με διεθνείς και τοπικούς φορείς. Τέλος κατέκτησε δεκάδες εταιρικές και προσωπικές διακρίσεις.
Εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία εργάστηκε στο Αρισταγόρειο Διαγνωστικό Κέντρο και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Κiriacoulis Μediterranean.
Ο Όμιλος είναι ηγέτης στο κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού με δυναμική παρουσία στην ανάπτυξη μαρινών και real estate, όπου εργάστηκε για 14 χρόνια ως Δ/ντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

Γιατί είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος:
Αντιλαμβάνεται ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές με σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή και  καθημερινότητα των πολιτών. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος την έπεισε για αυτό με τη θητεία του ως Δήμαρχος.
Την ώθησε και της έδωσε έμπνευση  να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μάϊου του 2019.
Στόχος και βασική της επιδίωξη είναι η μεγάλη αυτή προσπάθεια να συνεχιστεί και το καλό να γίνει ακόμα καλύτερο.

Τι μπορεί να προσφέρει:
Επιθυμεί να αξιοποιήσει τις γνώσεις, τη μεθοδολογία και τις εμπειρίες που έχει συλλέξει από την πολυετή καριέρα της στον ιδιωτικό τομέα και να δουλέψει σκληρά 
για να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική στην πόλη και τους συμπολίτες της.
Γνωρίζει ότι αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και διάθεση για συνεργασία.
Σας υπόσχεται ότι εάν την τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας  θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις υποστηρίζοντας το πρόγραμμα του Δημάρχου για να κάνουμε την πόλη μας μια πόλη, που τα παιδιά μας θα θέλουν να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά.

Τηλ. 6937313630
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook
Facebook

ΡΙΦΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ιατρός Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Πρόεδρος Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης

sights

Ο Χρήστος Ριφιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στη Βάρη. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Καρρά, π. Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας και πατέρας δύο παιδιών, της Ειρήνης - Διαιτολόγου-Διατροφολόγου M.Sc. και του Σταύρου – Στέλεχος Nαυτιλιακών Eπιχειρήσεων M.Sc. Η οικογένειά του έχει ρίζες από τη Κεφαλλονιά και τη Σαντορίνη.
Σπούδασε Iατρική με ειδικότητα την Χειρουργική Ορθοπαιδική και Τραυματολογία και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τα κοινά, με δυναμικότερη παρουσία στη Βάρη, συμμετέχοντας σε διάφορους τομείς βελτίωσης υποδομών και παρέμβασης σε ζωτικά θέματα, υγείας, περιβάλλοντος και πολιτισμού στο Δήμο μας.
Επί θητείας του Δημάρχου Βάρης Παναγιώτη Καπετανέα (2007-2010) ήταν μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Η Δήμου Βάρης από το 2007 έως το 2009 και μετέπειτα αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.Η από το 2009 έως το 2010.
Δημιουργός και υπεύθυνος της επιχορήγησης του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του Δήμου Βάρης, ίδρυσε και λειτούργησε ένα σύγχρονο Δημοτικό φυσικοθεραπευτήριο με τα τελειότερα μηχανήματα για δωρεάν παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους δημότες. Υπήρξε εμπνευστής εκδρομών στο εξωτερικό, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία 4 εκδρομές καθώς και πληθώρα αυτών στο εσωτερικό για τη ψυχολογία των μελών του Κ.Α.Π.Η. Διοργάνωσε επίσης πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και ημερίδων ιατρικού ενδιαφέροντος για τους δημότες και ειδικά τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Επί 4ετίας (2007-2010) υπήρξε εθελοντής ιατρός (χειρουργός ορθοπαιδικός) και παρείχε αφιλοκερδώς στα μέλη του Κ.Α.Π.Η και τους δημότες τις ιατρικές του υπηρεσίες.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης από το 2006, τη διετία 2010-2012 ήταν Γενικός Γραμματέας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης, και από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου. Ως πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης συνεχίζει το έργο του Συλλόγου διοργανώνοντας πλήθος πολιτιστικών, κοινωνικών και ιατρικών εκδηλώσεων.
Είναι εθελοντής ιατρός στο Κοινωνικό ιατρείο και στη Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης από την έναρξή τους συμμετέχοντας στην εξέταση ασθενών τόσο στα ιατρεία του Δήμου όσο και σε κατ’οίκον επισκέψεις ανήμπορων να μετακινηθούν συμπολιτών μας.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2019 αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πόλη για να ΖΕΙΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, σημερινό Δήμαρχο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης γιατί πιστεύει στις αξίες και τους στόχους που εκφράζει για τη πόλη μας. Οι καιροί σήμερα απαιτούν σταθερούς πολιτικούς με διάθεση για εθελοντική προσφορά στο συνάνθρωπο και γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί με εντιμότητα, αξιοπιστία, γνώση και διαφάνεια για την υλοποίηση του έργου που θα του ανατεθεί στο Δήμο.

Τηλ. 6944308718
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πρώην Αντιδήμαρχος Βάρης - Έμπορος

sights

Η Δήμητρα Σουτόγλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα και κατοικεί στη Βάρη από το 1980. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Σουτόγλου και μητέρα δυο παιδιών. Ήταν έμπορος και διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στη Βάρη για 25 χρόνια.
Η συμμετοχή της στα κοινά ξεκίνησε πριν 33 χρόνια, διατελώντας για δυο δεκαετίες Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου Βάρης, ενώ υπήρξε και για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών και Πρόεδρος του Δ.Σ. των εν Αθήναις Καππαδοκιτών Καρδίτσας.
Το 2003, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης, ενώ την 4ετία 2007-2010 υπηρέτησε το Δήμο από τη θέση της Αντιδημάρχου:
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (2007)
  • Αντιδήμαρχος Διοικητικού (2008-2009)
  • Αντιδήμαρχος Κίνησης, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος (2010)
  • Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας (2007-2010)
Έργο ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βάρης
Ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης την περίοδο 2007-2010, η Δήμητρα Σουτόγλου αγωνίστηκε με συνέπεια, οραματισμό και υπευθυνότητα για την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.
Μερικά από τα έργα που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας της είναι τα εξής:
  • Ανάπλαση πρασίνου και διαμόρφωση λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και πλατειών
  • Συντήρηση και ανακατασκευή του φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων για μεγαλύτερη ασφάλεια και αναβάθμιση της αισθητικής της περιοχής
  • Δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας και απόκτηση τριών λεωφορείων
  • Συντήρηση και συστηματικός καθαρισμός των δημόσιων κτιρίων και οδικών αρτηριών
  • Έγκαιρη αποκομιδή απορριμμάτων και συστηματική ανακύκλωση
  • Εφαρμογή του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε συνεργασία με το Δήμο Βούλας
  • Ίδρυση Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας του Δήμου εξασφαλίζοντας απασχόληση σε πολλούς συμπολίτες
  • Ενεργή συμμετοχή σε αγώνες για παραλίες ελεύθερες και προσβάσιμες για όλους τους πολίτες
  • Ίδρυση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Δήμου Βάρης, δημιουργία επανδρωμένων παρατηρητηρίων, τοποθέτηση δεξαμενών και οργάνωση περιπόλων
  • Προμήθεια τριών πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων
  • Διοργάνωση δενδροφυτεύσεων και έγκαιρος καθαρισμός των ξερών πεύκων και χόρτων
  • Συμμετοχή με την Ε.Ο. Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας στην κατάσβεση πυρκαγιών όλης της Αττικής
  • Πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
  • Πραγματοποίηση καθαρισμών των ακτών
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος Δια βίου μάθηση
  • Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για πολίτες που το είχαν ανάγκη • Σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης και Παραβατικότητας (Το.Σ.Π.ΠΑ.) με σκοπό την αντιμετώπιση του εγκλήματος μέσω της πρόληψης

Τηλ. 6946602918
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος ΔΕΗ

sights

Συνταξιούχος ΔΕΗ Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γούλα και έχει δύο παιδιά, την Βάσω και τον Σήφη.
Κατοικεί μόνιμα στο Δίλοφο Βάρης.
Με σαρακατσάνικη καταγωγή και αγάπη για την παράδοση μετά τη συνταξιοδότησή του έχει δώσει όλες τους τις δυνάμεις στην ανάδειξη και στη διατήρηση των παραδόσεων των σαρακατσαναίων. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου « Ο Άγιος Πέτρος» και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Διλόφου Βάρης.
Το 2010 εκλέχθηκε ως Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης και διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Τηλ. 6937-068185


ΧΑΡΑΜΗ – ΑΣΚΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ
Εκπαιδευτικός

charami_maria

Η Μαρία Χαραμή – Ασκούνη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1967, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της.
Είναι παντρεμένη με τον ιερέα – εκπαιδευτικό π. Παναγιώτη Ασκούνη (τέως Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Βάρης - εκλεγμένο δύο φορές με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο) και έχει 3 παιδιά..
Τον Αθανάσιο, απόφοιτο Ναυτιλιακών Σπουδών και εργαζόμενο στο χώρο της ναυτιλίας, τον Εμμανουήλ, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, προπονητή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιά και Βάρης και την Σταυρούλα τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Είναι πτυχιούχος της Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Πειραιά, πτυχιούχος διετούς Μετεκπαίδευσης του Μαράσλειου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης και τελειόφοιτος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι Πιστοποιημένη χρήστης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών KeyCERT IT Initial. Ομιλεί Αγγλικά.
Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και στη συνέχεια στη Δημόσια εκπαίδευση σε σχολεία της Λακωνίας, του Πειραιά, του Βερολίνου, του Κορωπίου και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Έχει διατελέσει Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Γ. Ζώη, μέλος του ΕΠΥΣΠΕ Ο.Δ. Γερμανίας στο Τμήμα Εκπ/σης της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου, Προϊσταμένη του Τμήματος Μητρικής Γλώσσας Spandau στο Βερολίνο, πρώτη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου. Τώρα είναι Υποδιευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δ.Σ Βάρκιζας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δ.Σ Βούλας, μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Βάρης. Ήταν μέλος του Συλλόγου Μετεκπαιδευομένων εκπ/κών στο Μ.Δ.Δ.Ε. Ίδρυσε το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δ.Σ Βάρης.
Από 7 ετών παραθέριζε στη Βάρη και από το 1998 ζει μόνιμα στο Κόρμπι της Βάρης με την οικογένειά της.
Στο πλευρό του Δήμαρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι ενεργά από το 2010 και τώρα στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θα είναι στο πλευρό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της για μια πόλη ανθρώπινη, κοντά στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του δημότη.

Τηλ. 6934 503750
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook