Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009 19:37

Δύο υποψηφιότητες έχουν εκδηλωθεί ...

 Αττικό Φως  Απρίλιος 2009

 Δύο υποψηφιότητες έχουν εκδηλωθεί μέχρι στιγμής από την πλευρά της Δημοτικής πλειοψηφίας στη Βούλα. Μετά την δήλωση του Δημάρχου Γιώργου Μάντεση ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2010, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλου και στη συνέχεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Κάσδαγλη.

Η εκτίμηση από την πλευρά της πλειοψηφίας του Δήμου είναι ότι μετά την συνεργασία Αποστολάτου - Τσιριγώτη που είναι επιζήμια και για τους δύο, και κυρίως την αδυναμία του Αποστολάτου να ξεφύγει από το κακό παρελθόν του, το έδαφος είναι πρόσφορο για δύο υποψηφιότητες.

Ελεγχόμενη στάθμευση στην πλατεία της Βούλας, ψηφίστηκε και σύντομα θα εφαρμοστεί. Αρνητικός ήταν μόνο ο Α. Αποστολάτος και η παράταξη του. Ξέχασε φαίνεται ότι και επί Δημαρχίας του είχε προσπαθήσει να εφαρμόσει αντίστοιχο σύστημα, όπως και επί Δημαρχίας Αντώνη Φαμέλη. Βέβαια σήμερα με την εφαρμογή του νέου συστήματος, την ενίσχυση της Δημοτικής αστυνομίας και το χαμηλό κόστος στάθμευσης, είναι βέβαιο ότι θα δοθεί ανάσα στην πλατεία της Βούλας.

Μια ακόμη σημαντική απόφαση είναι η Διάνοιξη της Βασ.Παύλου από την οδό Διγενή έως την οδό Αυλώνος. Σήμερα ο χώρος καταλαμβάνεται από τους ιδιοκτήτες ενώ θα έπρεπε να είναι σε κοινή χρήση και επικρατεί άναρχο καθεστώς στις διαμορφώσεις των πεζορομίων. Επί τέλους.

Σχολιαστής