Σάββατο, 11 Απριλίου 2009 19:37

Τιμήθηκαν οι εκπαιδευτικοί που υπηρέτησαν στη Βούλα

 

 

 

 

ΕΒΔΟΜΗ
11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - ΣΕΛΙΔΑ 15

Η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βούλας τίμησε τους αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια συγκινησιακή εκδήλωση στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας.

Ολοι γνώριμοι μεταξύ τους παλιοί και νέοι- εκπαιδευτικοί και μαθητές μεστωμένοι πια, ενήλικες και ενεργοί πολίτες, αλλά και γονείς. Ολοι είχαν έναν λόγο να πουν. Οι εκπαιδευτικοί μίλησαν για το αυτονόητο της δουλειάς τους· τη μόρφωση των παιδιών. Οι βουλευτές τόνισαν το αυτονόητο, αλλά έδωσαν και συγχαρητήρια. Εκαναν τη διαφορά ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρέας Κάσδαγλης, που τόνισαν ότι το αυτονόητο δεν είναι αυτονόητο. Και οι δάσκαλοι όλων των βαθμίδων προσφέρουν πολλά περισσότερα από τα αυτονόητα. Ο Δήμαρχος Γ. Μάντεσης ξεκίνησε, όπως είπε, τη δημαρχιακή του πορεία παράλληλα με τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν. Οπότε κι αυτός πρέπει να ...συνταξιοδοτηθεί. Ο Αντιδήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος, μαθητής των παρόντων εκπαιδευτικών μίλησε με συγκίνηση, όπως και η καθηγήτρια του κυρία Ζερβοπούλου. Παρόντες στην εκδήλωση ο Υφυπουργός Ανάπτυξης   Γ.

Βλάχος, οι βουλευτές Ν. Κα-ντερές, Α. Σταύρου, Β. Οικονόμου, η Νομαρχιακή σύμβουλος Μαίρη Φουρναράκη και η προϊστάμενη του Γ' Γραφείου ΔΕ κ. Πέτρου.

Την έμπνευση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης είχε η ΜΜ πρόεδρος της επιτροπής παιδείας, δημοτική σύμβουλος και φιλόλογος Μ. Μαυραγάνη. Στους εκπαιδευτικούς επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα και ο τόμος με την ιστορία της Βούλας, από τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και της Δημοτικής Αρχής, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.

ΕΒΔΟΜΗ

11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - ΣΕΛΙΔΑ 15