Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2008 19:37

Παρατείνεται η θητεία των Αντιδημάρχων

Πρωτη
Δεκέμβριος 2008

Τον Φεβρουάριο θα οριστούν στη Βούλα οι νέοι αντιδήμαρχοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αντί του Ιανουαρίου, αφού η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για μια τέτοια αλλαγή.
Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να ολοκληρωθούν πολλά σημαντικά έργα, τα οποία βρίσκονται ^σε εξέλιξη και ο Δήμαρχος, κ. Μάντεσης, έκρινε ότι η αλλαγή των προσώπων που επιμελούνται αυτών _των έργων θα προκαλούσε , ζημιά.

Ειδικότερα, ο  Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης, κ. Γρηγόρης Κωνστα-ντέλλος, θα ολοκληρώσει ένα πλούσιο έργο διετίας. Αναφέρουμε κάποια από τα έργα που ήταν στις αρμοδιότητες του κ. Κωνσταντέλλου στη διετία 2007 - 2008:
Ηλεκτρονική πύλη
(Portal) του Δήμου
Έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί και παρέχει στους δημότες εκτός από ενημέρωση για θέματα που αφορούν το Δήμος, και τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις, να κάνουν πληρωμές και να καταθέτουν την άποψη τους για θέματα της πόλης μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimosvoulas.gr
Λειτουργία
Δημοτικής Αστυνομίας
Ο Δήμος Βούλας προχώρησε μέσα στο 2008, μετά από χρόνοβόρες διαδικασίες, στην πρόσληψη 7 ατόμων για τη στελέχωση της δημοτικής αστυνομίας, και έτσι έχει πλέον τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να αστυνομεύει την παράνομη στάθμευση σε καίρια σημεία της πόλης και να καταγράφει και να παρακολουθεί τις διαφημιστικές πινακίδες.
Αποξήλωση Παράνομων Διαφημιστικών Πινακίδων
Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να κατεδαφιστούν και οι τελευταίες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στα οικόπεδα και κτίρια της πόλης παρέχοντας έτσι αισθητική, αλλά και οδική ασφάλεια στη Βούλα.
Ελεγχόμενη Στάθμευση
Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, και σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει ελεγχόμενη στάθμευση στην κεντρική αγορά της Βούλας. Τα έργο αυτό είναι αίτημα ετών των επαγγελματιών της πόλης αφού θα αποσυμφο-ρήσει την κεντρική πλατεία κάνοντας την πιο προσιτή για τους επισκέπτες, δίνοντας έτσι ανάσα στην αγορά.
Αναφέραμε λίγα, και πιθανόν, τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει αυτή τη διετία στη Βούλα και θεωρούμε ότι ήταν ίσως η παραγωγικότερη περίοδο της παρούσας δημοτικής αρχής. Ελπίζουμε οι διάδοχοι των σημερινών αντιδημάρχων να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς και

 

06      Πρωτη

Δεκέμβριος 2008
Δημοτικά