Πέμπτη, 01 Μαϊος 2008 19:37

Αδελφοποίηση της Βούλας με το Καλό Χωριό της Κύπρου

Ενημέρωση ζήτησε η Νανά Καραγιάν για την αποστολή που έκανε ο Δήμος Βούλας στην Κύπρο για να αδελφοποιηθεί με την πόλη... Ζήτησε δε την κατάσταση όσων συμμετείχαν στην αποστολή.
Την απάντηση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος, ο | οποίος εξήγησε ότι η «αποστολή αυτή πάντως καλύφθηκε πλή-I ρως από τη Δημαρχια-_| κή, από ανθρώπους <1Β τπ<^   αντιπολίτευσης, Ι&        ί&ϋ απο δημοτικούς υπαλ-ληλους, απο εκπροσώπους της Δημοτικής Επιχείρησης». Οσο για το πώς το έμαθαν οι Βουλιώτες απάντησε ότι η "αξιοπρεπής αυτή διαδικασία καλύφθηκε από ημερήσιες εφημερίδες της κυπριακής Δημοκρατίας"

Σ.Σ.: Δηλαδή οι Βουλιώτες έμαθαν για την επικείμενη αδελφοποίηση από εφημερίδες της Κύπρου!
Νέα κομμένα δέντρα στο Πανόραμα

Καταγγελτική η Ν. Καραγιάν για την αδράνεια στην επιβολή μέτρων, από το κόψιμο των δέντρων στο Πανόραμα. Εχουμε ασχοληθεί κατ' επανάληψη στην εφημερίδα με φωτογραφικό ντοκουμέντο. Είπε χαρακτηριστικά: «Δύο φορές έχουμε αναφερθεί προ ημερησίας στο Πανόραμα για την κοπή δέντρων και το έγκλημα συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο κ. Καπετανάκης έχει πάει από το επάνω μέρος (οδός Ατλαντος) και έχει κόψει πολλά δέντρα. Εχω φωτογραφίες και όποιος θέλει μπορεί να δει τα κομμένα δέντρα. Ο κύριος αυτός φαίνεται ότι έχει γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Δήμο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δημοτική Αστυνομία, την Πολεοδομία και όποιον άλλον έχει εμπλακεί σ' αυτό. Γιατί την προηγούμενη φορά ακούστηκαν απειλές, ανώτατες ποινές χρηματικές και δεν έγινε τίποτα. Γι' αυτό λέω ότι μας γράφει στα υποδήματα του ή θα βάλω στο ή ένα ερωτηματικό. Αυτό το πράγμα δείχνει μία αποτυχία της Δημοτικής Αρχής αφού δεν μπορέσαμε να προστατεύσουμε το δάσος. Κατηφορίζοντας την οδό Ατλαντος είδα έναν σκουπιδότοπο μέσα σε οικόπεδο, κουτιά από χρώματα, ξύλα και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί από εύφλεκτα υλικά».
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημ. Κιούκης, απάντησε όσον αφορά τα σκουπίδια ότι βρίσκονται σε ιδιωτικό χώρο και δεν μπορούν να παρέμβουν.
Σ.Σ. Αν πιάσει μια φωτιά κύριε Κιούκη από τα εύφλεκτα υλικά;
Ακόμη η Ν. Καραγιάν μίλησε για τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της Βούλας και την καθαριότητα, αναφερόμενη σε κάποια στρώματα μπροστά στο Ταχυδρομείο, στην οδό Πειραιώς, στην οδό Σωκράτους αλλά και σε άλλους δρόμους δείχνοντας αδιάψευστους μάρτυρες' τις φωτογραφίες.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κ. Ανδριόπουλος αρνήθηκε ότι υπάρχουν σκουπίδια στην Πλαστήρα, και το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Παναγόπουλος, που βρισκόταν στο Δ.Σ., αλλά τους διέψευσε για άλλη μια φορά ο φωτογραφικός φακός, που αποθανάτισε τα σκουπίδια, μόλις τελείωσε το Δημοτικό Συμβούλιο!

 

ΕΒΔΟΜΗ
12 ΣΕΛΙΔΑ -24 ΜΑΪΟΥ 2008