Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 00:00

19_09_2013 Δελτίο Τύπου - ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 

Έκθεση ελέγχου κόλαφος για τη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Βουλιαγμένης, του ορκωτού λογιστή κ. Μάριου Ελευθεριάδη για την οικονομική χρήση του Δήμου για το έτος 2010, κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση συντάχθηκε, όπως προβλέπει ο νόμος, προκειμένου να μπορέσει το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει τον οικονομικό απολογισμό του έτους, ώστε η χρήση να θεωρηθεί περαιωμένη αφού πρώτα εγκριθεί και από το Ελεγκτικό Συνέδριο στο οποίο αποστέλλονται όλα τα σχετικά έγγραφα.

Η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία ήταν προγραμματισμένη και για τους τρεις πρώην Δήμους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, και ενώ εγκρίθηκαν οι οικονομικοί απολογισμοί της Βούλας και της Βάρης μετά από τις θετικές εισηγήσεις των ορκωτών λογιστών, όταν αναγνώστηκε η έκθεση του έγκριτου ορκωτού λογιστή για τη οικονομική χρήση του Δήμου Βουλιαγμένης, άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου», αφού ο ίδιος καταλήγει ότι δεν «έχει καταστεί εφικτό να αποκτήσω τα κατάλληλα ελεγκτικά τεκμήρια για τη θεμελίωση της ελεγκτικής μου γνώμης. Ως εκ τούτου δεν εκφέρω γνώμη επί των ανωτέρων οικονομικών καταστάσεων (…)»

Last modified on Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 18:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.