ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΖΑΧΟΣ
Αθλητής Υδατοσφαίρισης-Υπεύθυνος καταστήματος εστίασης

sights

Γεννήθηκε το 1981 στη Βουλιαγμένη. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε διεθνής αθλητής (πολίστας) με ομάδες όπως η Βουλιαγμένη, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός, η Χαλκίδα, ο Νηρέας Λαμίας και ο Ν.Ο. Πάτρας. Διακρίθηκε σε 6 πρωταθλήματα Ελλάδος με τους εφήβους της Βουλιαγμένης, σε 1 πρωτάθλημα ανδρών με την ομάδα της Βουλιαγμένης, σε 1 κύπελλο κυπελλούχων 1997 με την ομάδα της Βουλιαγμένης και σε 2 κύπελλα Ελλάδος με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Το 1999 διακρίθηκε ως παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων. Τη διετία 2007-2008 είχε 2 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς με την ομάδα του Πανιωνίου και μία συμμετοχή στο Champions league to 2008. To 2009 συμμετείχε ξανά στο Champions League με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Ασχολείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης σε καταστήματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπως το “ΕΝ ΠΛΩ” 2012-2015, το “VIVE MAR” 2015-2017, και το “Philip Βουλιαγμένη - Βάρκιζα” από το 2017 ως και σήμερα.

Τηλ. 6940878081
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Συνταξιούχος Λογιστής

georgoulopoulos_dionisis_2019

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο τέως Δήμο βουλιαγμένης το έτος 1975 και υπηρέτησε με αυταπάρνηση την πόλη μέχρι το 1998 δηλαδή 24 συναπτά έτη.
Την οκταετία 1999-2006 ασχολήθηκε με τα δρώμενα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής διατελέσας Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Το 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος βουλιαγμένης και το 2010 επελέγει από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο των τριών «Β» ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ.
Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των τριών «Β» από το 2011 έως και το 2014. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης επί οκταετία και εκπροσώπησε τον τέως Δήμο σε διάφορες αποστολές στο Εξωτερικό (Νέα Ορλεάνη –ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΟΡΛΑΝΤΟ των ΗΠΑ- Πεσκάρα Ιταλίας, Πάφο Κύπρου κ.α.).
Συμμετείχε ως Ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος, σε πολλούς Συλλόγους της βουλιαγμένης και για μεγάλα χρονιά διαστήματα: (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης, Πνευματικό Κέντρο, Σύλλογος Περιβάλλοντος, Σύλλογος Γονέων κα Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Βουλιαγμένης τα οποία διακρίθηκαν).
Διετέλεσε αναπληρωματικός αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιο του Θριάσιου Νοσοκομείου. Είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες κα κατοικεί στη Βουλιαγμένη. Κατάγεται από το χωριό «ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ» Ψωφίδα Καλαβρύτων και είναι συνταξιούχος λογιστής,  στέλεχος Πολυεθνικής εταιρείας.
Τα έτη 2014-2017 διετέλεσε Aναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών.
Από Μάρτιο 2017 είναι εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένος αναπληρωτής Διοίκησης & Οικονομικών, μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Τηλ. 6972-001638
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οστεοπαθητικός

dimas_ioannis_vouliagmeni

Γεννήθηκε το 1972 στην Καισαριανή και κατάγεται από το Κορωπί Αττικής.
Μετά τις σπουδές του στο Τεχνικό Λύκειο –Βοηθός Μικροβιολόγος, εκπαιδεύτηκε στην οστεοπαθητική, στην θεραπευτική με ψυχρά LASER και ειδικεύτηκε σε εναλλακτικές θεραπείες, όπως το Reiki και την Θεραπευτική Διατροφή. Εργάσθηκε στο εξωτερικό στις ειδικότητες του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πιστεύει ότι με τις γνώσεις του πoυ αποκτήθηκαν στα 20 χρόνια της ενασχόλησης του με τα θεραπευτικά συστήματα της δυτικής οστεοπαθητικής και της ανατολικής ολιστικής θεραπευτικής, που συμπυκνώνονται στο ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ, μπορεί να προσφέρει στους συνδημότες του στους δύσκολους καιρούς μας την τεχνογνωσία και την ζεστασιά του χαρακτήρα του.
Σήμερα ζει στην Βουλιαγμένη με την σύζυγό του Αλεξάνδρα και την κόρη τους.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μουσική, την ιστιοπλοΐα και την ορειβασία.

Τηλ. 6936-800071
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
Συνταξιούχος Μηχανολόγος

sights

Ο Σωτήρης Ελευθερίου γεννήθηκε στο Βύρωνα και έχει καταγωγή από την Άνδρο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο γιών. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα με εξειδίκευση στην Αμερική. Είναι μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης από το 1974 και η διάθεσή του να προσφέρει την πρόοδο του τόπου του τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Έχει εκλεγεί έξι συνεχόμενες τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος ενώ υπήρξε και υποψήφιος Δήμαρχος Βουλιαγμένης. Συμμετείχε στην Δημαρχιακή Επιτροπή, στον Αθλητικό Οργανισμό, Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας, Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου οι παρεμβάσεις του υπήρξαν καθοριστικές για το μέλλον της Βουλιαγμένης. Τέλος, εκπροσώπησε τον Δήμο Βουλιαγμένης στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Αττικής και σε άλλες επιτροπές.
Την περίοδο 2014-2019 ήταν Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τηλ. 6932 525 162
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΖΟΥΜΠΟΥ-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)
Διοίκηση και Διαχείριση Έργων

sights

Η Αντώνια Ζούμπου, είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Σταμπουλή και έχουν μια κόρη δύο ετών.
Είναι αποφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της, στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μaster) MBA στο École Supérieure de Commerce Et de Management, στη Γαλλία με αντικείμενο τις Επενδύσεις / Corporate Finance -
Είναι επίσης απόφοιτος από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) - Γεωπληροφορική (Master of Sc - GIS) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
με εξειδίκευση στο Περιβάλλον /Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Τουρισμού
Διαχείριση φυσικού με δομημένο Περιβάλλον
Σήμερα εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων / Διεύθυνση Αναπτυξιακών Νόμων (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο, στο Αυτοτελές Γραφείο Εσωτερικού Ελέγχου / στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών / Τμήματος Εσόδων
Γραφείο Προγραμματισμού ως Στέλεχος της Ομάδας Διοίκησης Έργου και Διαχείρισης και Ελέγχου των Συμβάσεων των Συγχρηματοδοτούμενων Έργων της Διεύθυνση Έργων
Επίσης έχει εργασθεί στη Γενική Γραμματέα Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου,
σε Γραφείο Ευρωβουλευτή, σε Εταιρείες Συμβούλων στην διαχείριση έργων ως Project Manager,
στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ (ΑΝΤ1) και στην Ολυμπιακή Αεροπορία /Αεροπλοΐα.
´Εχει πιστοποιηθεί για:
τις Κρατικές Ενισχύσεις Θεσμικό πλαίσιο και Διαδικασίες έγκρισης και έλεγχου από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Εκδδα)
για την Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων (ΕΣΠΑ)
και για το τομέα του Εσωτερικού Ελέγχου από φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού.
Σε συνεργασία με φορείς, είχε ενεργό συμμετοχή σε καινοτόμες δράσεις
για το Τουρισμό, την Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας,
και τις Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για βιώσιμη ανάπτυξη
σε Μοντέλα Διοίκησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (διαδικασίες ανάπτυξης και ελέγχου )
Η Αντωνία Ζούμπου είναι μέλος
του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Ο.Ε.Ε. άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή Τάξης από το 1997
Τακτικό Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (HIIA) 2005
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) από το 2006
Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διαχείρισης (HIFM) από το 2007
και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά
Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ως δασκάλα Hatha Yoga και Yoga Prenatal, και παίζει ερασιτεχνικά Squash

Τηλ. 6945582422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτής θαλασσίου σκι

sights

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Εμπορίου της όμορφης Βουλιαγμένης.
Σπούδασε μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος Μ.Ε.Κ. και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική του θαλασσίου σκι. Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1992 και εργάστηκε στην επιχείρηση θαλασσίων σπορ που εδρεύει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μέχρι το 2018.
Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το κοινωνικό συμφέρον, μαζί με την προτροπή του επί εικοσιπενταετίας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα τον ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά.
Το 2010 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Επί τέσσερα χρόνια υπηρέτησε άξια και με ζήλο τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
Στόχος του είναι να διατηρήσει η Βουλιαγμένη μας το χαρακτήρα της ως πρότυπη κοινότητα- ησυχαστήριο, να παραμείνει καθαρή, πράσινη και αμόλυντη από κάθε είδους αλόγιστη παρέμβαση.
Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί κυρίως είναι η καθαριότητα, το περιβάλλον-πράσινο, η ασφάλεια,ο αθλητισμός και η παιδεία.
Βλέποντας το έργο του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το πρόγραμμα και τους στόχους του για τη νέα δημαρχιακή θητεία και τη συνεργασία που είχαν αυτήν την πενταετία, τον ώθησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6972509065
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος - Στέλεχος Επιχείρησης

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, είναι παντρεμένος και κατοικεί με την οικογένεια του στην Βούλα.
Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες .
Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί. Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.

Τηλ. 6974-020030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οικονομολόγος Πολιτικός Επιστήμων

sights

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας του Ιωάννη και της Αιμιλίας, είναι επιχειρηματίας γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1968 στην Αθήνα και παντρεμένος με την Μπιάνκα Κατσαρού με την οποία έχουν μια κόρη την Αιμιλία 19 ετών σήμερα, πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουρισμού.
Μαζί με την οικογένεια του κατοικεί στον ενιαίο σήμερα Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το 1999, όταν τότε με την σύζυγο του μετακόμισαν στη Βούλα, όπου το 2000 γεννήθηκε και μεγάλωσε η κόρη τους, τελειώνοντας στη Βάρη τα «Εκπαιδευτήρια Γείτονα», ενώ τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στη Βουλιαγμένη.
Είναι Οικονομολόγος - Πολιτικός Επιστήμων & Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχοντας σπουδάσει τα εξής:
Οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών.
Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών στο Ε.Α.Π.
Μεταπτυχιακό στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές στο Ε.Α.Π.
Μεταπτυχιακό στην Δημόσια Διοίκηση & Δημόσια Πολιτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (MSc in Public Policy & Public Management, Athens University of Economics and Business),με Διπλωματική Διατριβή στη Δημόσια Διοίκηση που βαθμολογήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με άριστα έχοντας θέμα: «Υπερεθνικές Πηγές Χρηματοδότησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση-Μελέτη Περίπτωσης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» και εκπονήθηκε μέσα στο 2018.
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά - Γερμανικά
Είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εμπορικής εταιρείας Ι.ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ η οποία ιδρύθηκε από τον αείμνηστο πατέρα του Ιωάννη Κόνσουλα το 1982 και μάλιστα δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων από πολύ νεαρή ηλικία.
Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται ανελλιπώς από το 2003 μέχρι και σήμερα το 2019, έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί 16 χρόνια στον τόπο καταγωγής του, λαμβάνοντας μάλιστα μέρος στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Βύρωνα.
Τέλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Αθλητικών Σωματείων όπως η «Νέα Ελβετία» και ο «Αθηναϊκός», Εκλεγμένο Μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Αντιπρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Τηλ. 6942550016
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΡΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικονομικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

krezos_nikos

Ο Νικόλαος Κρέζος γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1972 στη Γλυφάδα.
Είναι δημότης Βουλιαγμένης και μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης από το 1987.
Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Ελίνα Δημητράκου και έχουν ένα γιο.
Αποφοίτησε από το λύκειο Γλυφάδας το 1991 όπου διετέλεσε και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Από το 1981 υπήρξε αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με πολλές διακρίσεις και μέλος της εθνικής ομάδας. Απολύθηκε απο το στρατό το 1994 με το βαθμό του ανθυπολοχαγού και το 2008 του απονεμήθει ο βαθμός του έφεδρου υπολοχαγού.
Από το 1995 εργάστηκε σαν στέλεχος στην Alpha Βank μέχρι και το 2014 όπου αποχώρησε οικειοθελώς με εθελουσία έξοδο και ασχολήθηκε ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων πιστοποιήμενος από την Τραπεζα Ελλάδος και απο το Υπουργείο Οικονομίας καί Ανάπτυξης.
Είναι μέλος σε διάφορους συνδεσμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στο Συνδέσμο Εφέδρων Αξιωματικών, στους Φίλους Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην UNESCO Νοτίων Προαστίων και στο Σύνδεσμο Μελών Ελληνικής Αστυνομίας.
Έχει βραβευτεί από πολλούς οργανισμούς και συλλόγους για την εθελοντική του δράση. Επιθυμία του είναι να συμμετέχει ενεργά στα κοινά, μαζί με το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την προστασία και ανάπτυξη της αγαπημένης μας πόλης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Τηλ. 6944 747474
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
BSc. in Business Administration

sights

Η Βαλεντίνη Λυκιαρδοπούλου, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Παλαιό Φάληρο. Τα τελευταία 24 χρόνια κατοικεί στη Βουλιαγμένη και είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Ροδόπουλο, πρώην καθηγητή του BCA, με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη τους Ερατώ, η οποία είναι απόφοιτος του BCA και εξαιρετική Μουσικός.
Είναι απόφοιτος του Deree College με πτυχίο Bachelor in Business Administration, αποφοίτησε από το IEK Βάρης με ειδικότητα “Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής” και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στον τομέα της διατροφής και των εναλλακτικών θεραπειών, από πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Έχει εργασθεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλες εταιρίες, είχε Ταξιδιωτικό Πρακτορείο και είχε εργασθεί για πέντε περίπου μήνες στην Ακτή Βουλιαγμένης.
Το στοιχείο του εθελοντισμού το έχει από τα νεανικά της χρόνια με τη συμμετοχή της στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ειδικότερα στο τρίαθλο που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη, στους Special Olympics, στο Κοινωνικό Ιατρείο Βουλιαγμένης και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου “Χορωδία Βουλιαγμένης”. Από το 2014 μέχρι σήμερα, είναι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

Τηλ. 6934314231
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από σαράντα πέντε χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σπανοπούλου και έχουν ένα γιο και μία κόρη. Είναι μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης με την οποία η οικογένεια του έχει στενούς δεσμούς από τα μέσα της δεκαετίας του σαράντα. Σπούδασε στο Ελληνογαλλικό κολέγιο De la Salle, στο Αμερικανικό κολέγιο Θεσσαλονίκης (ACT) και το University of Stirling Scotland απ’ όπου και έλαβε ΜΒΑ με ειδίκευση στο marketing. Έχει εργαστεί ως Ναυτικός Πράκτορας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Εργάζεται στη Super League Ελλάδα ως υπεύθυνος marketing από την ίδρυσή της το 2006.

Τηλ. 6944-650868
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ ΛΙΑΝΑ
Επιχειρηματίας

skoulaxenou_liana

Η Λιάνα Σκουλαξενου γεννήθηκε στην Βουλιαγμένη είναι μητέρα δυο παιδιών.
Είναι κόρη του Αντώνη και της Ειρήνης Σκουλαξενου, από τις παλιές οικογένειες της Βουλιαγμένης.
Αποφοίτησε από το εμπορικό κολλέγιο Saint George και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην βουλιαγμένη στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.
Μετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση από το έτος 2010.
Εκλέχτηκε δυο τετραετίες τοπική σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Βουλιαγμένης.

Οι στόχοι της είναι:
να διατηρήσει ανέπαφο τον χαρακτήρα της Βουλιαγμένης ως το καλύτερο προάστιο της μεσογείου.
να προστατεύει τον ήπιο οικιστικό χαρακτήρα της πόλης από την επερχόμενη επέλαση των ξένων επενδυτικών σχημάτων.
να συμβάλλει με εφόδιο την γνώση και την εμπειρία της στα κοινά, στην ήπια ανάπτυξη της πόλης, έχοντας σαν όραμα την διατήρηση και την προστασία του πράσινου.

Τηλ. 6947 682950
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

stamatelou_2019.jpg

Η Μαρία Σταματέλλου, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με καταγωγή από την Ίμβρο και από το 1980 κατοικεί στην Βουλιαγμένη. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό τον Αλέξανδρο. Μετά την φοίτηση της στα σχολεία της Βουλιαγμένης εργάσθηκε στο χώρο της εστίασης – οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα είναι Ασφαλιστική Σύμβουλος. Οι τομείς του ενδιαφέροντος της είναι ο Αθλητισμός, ως παλαιά αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου ‘ΔΟΞΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ’, τα πολιτιστικά και η προστασία του περιβάλλοντος.

Τηλ. 6940-577501
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΜΑΙΡΗ
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

fournaraki_maria

Η ΜΑΙΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ είναι γέννημα θρέμμα Βουλιαγμένης.
Είναι πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, αγωνιζόμενη για μια Ανθρώπινη Κοινωνία.
Υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στον ΕΟΤ, με αρμοδιότητα σε θέματα Κοινωνικού Τουρισμού, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Μαρινών.
Υπήρξε Σύμβουλος του Υφυπουργού Βιομηχανίας με αρμοδιότητα σε θέματα Ηλεκτροδότησης.
Υπήρξε, επίσης, Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Ισότητας και συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών.
Είναι ενεργό μέλος του ινστιτούτου Denver Colorado των ΗΠΑ, με γνώση στα θέματα που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία.
Για την πολυσχιδή κοινωνική της δραστηριότητα και προσφορά στο χώρο της Εκκλησίας, τιμήθηκε με Σταυρό προσφοράς, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & π. Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλο.

Τηλ. 6944 302458
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook