ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δικηγόρος - Διεθνολόγος

vamvakousi_aikaterini

Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης ως αριστούχα με την υψηλότερη βαθμολογία στο έτος της.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Πάντειο Παντεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο. Η μεταπτυχιακή της εργασία με τίτλο «Προληπτική Διπλωματία και το Κυπριακό ζήτημα» έχει δημοσιευθεί στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Πάνδημος» του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει αναφερθεί σε πολλές μελέτες και δημοσιεύσεις σχετικές με το αντικείμενό της.
Το 2010 έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπου δραστηριοποιείται ως σήμερα ως Δικηγόρος παρ’ Εφέταις με εξειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, δίκαιο εταιριών, με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των κόκκινων δανείων, αλλά και στο ποινικό, εργατικό και ναυτικό δίκαιο.
Από το 2013 είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων.
Γνωρίζει άριστα 3 γλώσσες γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά, φοιτώντας αντίστοιχα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Ινστιτούτο Γκέτε.
Παράλληλα με την επιστημονική εξειδίκευσή της ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών, λαμβάνοντας Δίπλωμα πιάνου ως σολίστ με την τιμητική διάκριση «Άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο παμψηφεί». Πέρα από τη συνεργασία της στην τάξη της Αλίκης Βατικιώτη στο Ωδείο Αθηνών, έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους σολίστ πιάνου, όπως το duo Julia Ganeva και Κonstantin Ganev, τoν Paul Badura-Skoda, Mαρτίνο Τιρίμο και Christofer Elton της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου συμμετέχοντας σε συναυλίες και διεθνή φεστιβάλ.

Διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Κουίκ Τέρενς, ενώ συνεργάστηκε με πολλά δικηγορικά γραφεία της Αθήνας όπως: Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες, Κωστόπουλος & Συνεργάτες, Τσουμάνη – Γκάτσος & Συνεργάτες, τη δικηγορική εταιρία του κ. Ιωάννη Δρυλλεράκη και του Διονύσιου Μπουλούκου.
Σήμερα εργάζεται ως νομικός Σύμβουλος στην εταιρία «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.» του ομίλου Σπανόπουλος, με έδρα τη Σαλαμίνα στο απαιτητικό αντικείμενο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος- Σαλαμίνας και της ελληνικής ναυτιλίας.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την επιστημονική εξειδίκευσή της, όπως: στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) «Γεωπολιτική της ενέργειας & η Διπλωματία των αγωγών. Η ειδική περίπτωση της Ελλάδας», στα ετήσια Συνέδρια της «Ελληνικής Εταιρίας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων», ενώ έχει δώσει σχετικές διαλέξεις για θέματα όπως: το προσφυγικό- προκλήσεις και πεδίο εφαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας, ξενοδοχείο Τιτάνια (2016)- , το νομικό καθεστώς μίσθωσης των Μεταλλίων Λαυρίου κατά τον 5ο αιώνα π.Χ στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με την εταιρία Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής.

Με ιδίαιτερη αγάπη για το θέατρο και το χορό, έχει φοιτήσει στη θεατρική σχολή του Γεώργιου Κιμούλη και στη σχολή χορού του Φώτη Μεταξόπουλου και της Ντιάνας Θεοδωρίδου στο κλασικό μπαλέτο.
Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά της ως Δικηγόρος έχει έντονη τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμπειρία, ενώ εμπλούτισε τις γνώσεις της και στη δημοσιογραφία φοιτώντας στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και από τότε το ενδιαφέρον της παραμένει αμείωτο για την κοινή ζωή μας στο κοινό μας σπίτι, την Πόλη μας.
Παρακολουθώντας την άοκνη δραστηριότητα του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου καθόλη τη διάρκεια της θητείας του την τελευταία 5τία στην περιοχή με την ενεργητικότητα, τις εύστοχες και οργανωμένες πρωτοβουλίες του σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί του στην κοινή προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας και να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος στη Δημοτικής Κοινότητα Βουλιαγμένης.
Με τη συμμετοχή της αυτή προτεραιότητά της είναι μέσω της συλλογικής δράσης του Δήμου να διατηρηθεί ο μοναδικός χαρακτήρας της Βουλιαγμένης, στην οποία ζούμε και αγαπάμε, τόσο οικιστικά, όσο και περιβαλλοντικά και να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο οι περιοχές του μοναδικού φυσικού κάλλους της και αρχαίας παράδοσής της.
Όπως έγραφε άλλωστε και ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά: «O πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής».

Τηλ. 6937 452203
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επιχειρηματίας

gkikakis_vasilis

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, θα ήθελα να αναφέρω λίγα πράγματα για τον ευατό μου.
Γέννημα θρέμα Βουλιαγμενιώτης, είναι απόφοιτος του City Unity College με πτυχίο Bachelor in Sports Science, και εξειδίκευση στον τομέα της άσκησης και αποκατάστασης τραυματισμών και μεθόδους εκγύμνασης.
Είναι ιδρυτής του BeNature Outdoor Training, ενός εναλλακτικού τρόπου εκγύμνασης στη φύση. Το BeNature Outdoor Training αποτελεί τρόπο ζωής του, περικλείοντας τις βασικές αξίες με βάση τις οποίες διάγει το βίο του: ουσιαστική επαφή με τη φύση, σεβασμός στο περιβάλλον, αγάπη για τα ζώα και αλτρουισμός και αλληλοβοήθεια για τους συνανθρώπους του.
Δείχνει καθημερινά την έμπρακτη αγάπη του στην πόλη μας, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στον καθαρισμό των παραλιών και τη διατήρηση αυτής της ομορφιάς, διασώζοντας αδέσποτα από τους δρόμους της και κινητοποιώντας εν γένει τους συμπολίτες μας να έρθουν σε στενότερη επαφή με το «προσφέρειν» και τη σημασίας της αληθινής ανθρωπιστικής προσφοράς.
Επίσης στήριξε ενεργά από την πρώτη στιγμή τους πυρόπληκτους και τους πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι δημιουργώντας δικές του ομάδες με στόχο την προσφορά αγαθών, πρώτων βοηθειών και ψυχολογικής υποστήριξης στους συνανθρώπους μας.
Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός τον δίδαξε τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα παράλληλα όμως και την πίστη στις δυνάμεις του, την πειθαρχία και την αυτοσυγκράτηση και την ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων.
Τον δίδαξε κυρίως ότι όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή.
Στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές είναι Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη- Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Ζητεί την θερμή υποστήριξη σας για να βοηθήσει μέσω ενός πιο ενεργού ρόλου και λόγου, να διατηρηθεί η ομορφιά και η εξέλιξη της πόλης μας. Σαν νέος άνθρωπος με όρεξη να εργαστεί σκληρά κάνοντας στην άκρη κάθε του προσωπικό συμφέρον και με την πολύτιμη βοήθεια σας να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο δίνοντας καθημερινή μάχη με κάθε πρόβλημα και βρίσκοντας λύσεις για το κοινό συμφέρον όλων μας και με στόχο να είμαστε διαρκώς δίπλα στον συνάθρωπο.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Και αυτό δεν είναι μόνο τα λόγια του, είναι η δική του προσωπική αλήθεια και ο τρόπος που βλέπει και αντιμετωπίζει την ίδια τη Ζωή.
Με την δύναμη όλων και με καθαρό βλέμμα είναι εδώ για τον καθένα ξεχωριστά.

Τηλ. 6986 513927
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

Instagram

ΖΟΥΜΠΟΥ-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)
Διοίκηση και Διαχείριση Έργων

sights

Η Αντώνια Ζούμπου, είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Σταμπουλή και έχουν μια κόρη δύο ετών.
Είναι αποφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της, στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μaster) MBA στο École Supérieure de Commerce Et de Management, στη Γαλλία με αντικείμενο τις Επενδύσεις / Corporate Finance -
Είναι επίσης απόφοιτος από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) - Γεωπληροφορική (Master of Sc - GIS) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
με εξειδίκευση στο Περιβάλλον /Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Τουρισμού
Διαχείριση φυσικού με δομημένο Περιβάλλον
Σήμερα εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων / Διεύθυνση Αναπτυξιακών Νόμων (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο, στο Αυτοτελές Γραφείο Εσωτερικού Ελέγχου / στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών / Τμήματος Εσόδων
Γραφείο Προγραμματισμού ως Στέλεχος της Ομάδας Διοίκησης Έργου και Διαχείρισης και Ελέγχου των Συμβάσεων των Συγχρηματοδοτούμενων Έργων της Διεύθυνση Έργων
Επίσης έχει εργασθεί στη Γενική Γραμματέα Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου,
σε Γραφείο Ευρωβουλευτή, σε Εταιρείες Συμβούλων στην διαχείριση έργων ως Project Manager,
στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ (ΑΝΤ1) και στην Ολυμπιακή Αεροπορία /Αεροπλοΐα.
´Εχει πιστοποιηθεί για:
τις Κρατικές Ενισχύσεις Θεσμικό πλαίσιο και Διαδικασίες έγκρισης και έλεγχου από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Εκδδα)
για την Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων (ΕΣΠΑ)
και για το τομέα του Εσωτερικού Ελέγχου από φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού.
Σε συνεργασία με φορείς, είχε ενεργό συμμετοχή σε καινοτόμες δράσεις
για το Τουρισμό, την Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας,
και τις Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για βιώσιμη ανάπτυξη
σε Μοντέλα Διοίκησης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (διαδικασίες ανάπτυξης και ελέγχου )
Η Αντωνία Ζούμπου είναι μέλος
του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Ο.Ε.Ε. άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή Τάξης από το 1997
Τακτικό Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (HIIA) 2005
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) από το 2006
Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διαχείρισης (HIFM) από το 2007
και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά
Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ως δασκάλα Hatha Yoga και Yoga Prenatal, και παίζει ερασιτεχνικά Squash

Τηλ. 6945582422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτής θαλασσίου σκι

sights

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Εμπορίου της όμορφης Βουλιαγμένης.
Σπούδασε μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος Μ.Ε.Κ. και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική του θαλασσίου σκι. Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1992 και εργάστηκε στην επιχείρηση θαλασσίων σπορ που εδρεύει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μέχρι το 2018.
Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το κοινωνικό συμφέρον, μαζί με την προτροπή του επί εικοσιπενταετίας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα τον ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά.
Το 2010 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Επί τέσσερα χρόνια υπηρέτησε άξια και με ζήλο τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
Στόχος του είναι να διατηρήσει η Βουλιαγμένη μας το χαρακτήρα της ως πρότυπη κοινότητα- ησυχαστήριο, να παραμείνει καθαρή, πράσινη και αμόλυντη από κάθε είδους αλόγιστη παρέμβαση.
Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί κυρίως είναι η καθαριότητα, το περιβάλλον-πράσινο, η ασφάλεια,ο αθλητισμός και η παιδεία.
Βλέποντας το έργο του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το πρόγραμμα και τους στόχους του για τη νέα δημαρχιακή θητεία και τη συνεργασία που είχαν αυτήν την πενταετία, τον ώθησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6972509065
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος - Στέλεχος Επιχείρησης

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, είναι παντρεμένος και κατοικεί με την οικογένεια του στην Βούλα.
Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες .
Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί. Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.

Τηλ. 6974-020030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΚΡΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικονομικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

krezos_nikos

Ο Νικόλαος Κρέζος γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1972 στη Γλυφάδα.
Είναι δημότης Βουλιαγμένης και μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης από το 1987.
Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Ελίνα Δημητράκου και έχουν ένα γιο.
Αποφοίτησε από το λύκειο Γλυφάδας το 1991 όπου διετέλεσε και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Από το 1981 υπήρξε αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με πολλές διακρίσεις και μέλος της εθνικής ομάδας. Απολύθηκε απο το στρατό το 1994 με το βαθμό του ανθυπολοχαγού και το 2008 του απονεμήθει ο βαθμός του έφεδρου υπολοχαγού.
Από το 1995 εργάστηκε σαν στέλεχος στην Alpha Βank μέχρι και το 2014 όπου αποχώρησε οικειοθελώς με εθελουσία έξοδο και ασχολήθηκε ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων πιστοποιήμενος από την Τραπεζα Ελλάδος και απο το Υπουργείο Οικονομίας καί Ανάπτυξης.
Είναι μέλος σε διάφορους συνδεσμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στο Συνδέσμο Εφέδρων Αξιωματικών, στους Φίλους Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην UNESCO Νοτίων Προαστίων και στο Σύνδεσμο Μελών Ελληνικής Αστυνομίας.
Έχει βραβευτεί από πολλούς οργανισμούς και συλλόγους για την εθελοντική του δράση. Επιθυμία του είναι να συμμετέχει ενεργά στα κοινά, μαζί με το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την προστασία και ανάπτυξη της αγαπημένης μας πόλης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Τηλ. 6944 747474
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
BSc. in Business Administration

sights

Η Βαλεντίνη Λυκιαρδοπούλου, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Παλαιό Φάληρο. Τα τελευταία 24 χρόνια κατοικεί στη Βουλιαγμένη και είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Ροδόπουλο, πρώην καθηγητή του BCA, με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη τους Ερατώ, η οποία είναι απόφοιτος του BCA και εξαιρετική Μουσικός.
Είναι απόφοιτος του Deree College με πτυχίο Bachelor in Business Administration, αποφοίτησε από το IEK Βάρης με ειδικότητα “Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής” και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στον τομέα της διατροφής και των εναλλακτικών θεραπειών, από πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Έχει εργασθεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλες εταιρίες, είχε Ταξιδιωτικό Πρακτορείο και είχε εργασθεί για πέντε περίπου μήνες στην Ακτή Βουλιαγμένης.
Το στοιχείο του εθελοντισμού το έχει από τα νεανικά της χρόνια με τη συμμετοχή της στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ειδικότερα στο τρίαθλο που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη, στους Special Olympics, στο Κοινωνικό Ιατρείο Βουλιαγμένης και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου “Χορωδία Βουλιαγμένης”. Από το 2014 μέχρι σήμερα, είναι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

Τηλ. 6934314231
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπεύθυνος marketing της Super League Ελλάδα

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπως ο πατέρας του και τα παιδιά του.
Η οικογένειά του αντλεί τις ρίζες της από την Κωνσταντινούπολη, σύζυγός του είναι η Ευαγγελία Σπανοπούλου και έχουν μαζί έναν γιο και μία κόρη.
Είναι μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης με την οποία η οικογένειά του έχει στενούς δεσμούς από τα μέσα της δεκαετίας του σαράντα και εξοχική κατοικία από τις αρχές του πενήντα. Μέλη της οικογένειάς του διετέλεσαν ιδρυτικά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δόξας και του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων.
Σπούδασε στο Ελληνογαλλικό κολέγιο De la Salle, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης (ACT) και στο University of Stirling, Scotland απ’ όπου και έλαβε ΜΒΑ με ειδίκευση στο Marketing. Έχει εργαστεί ως Ναυτικός Πράκτορας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Εργάζεται στη Super League Ελλάδας ως υπεύθυνος marketing από την ίδρυσή της το 2006.
Κατά την τρέχουσα Θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης, εκλεγμένος με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, διαπίστωσε ότι η πολιτική και η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν διαφέρει σε πολλά από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από την Κοινωνία μας γενικότερα.
Για τον λόγο αυτό πιστεύει ότι μέλη ακέραια, με θάρρος, γνώμη και άποψη, έντιμα με λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς χρέη και εκκρεμείς δοσοληψίες, χωρίς σχέση με το Δημόσιο και χωρίς εξάρτηση από πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, είναι απαραίτητα στα Συμβούλια του Δήμου μας.
Άτομα που προσδιορίζονται από την Οικογένειά τους, την Εργασία τους, την Πίστη τους, την αγάπη τους για την Πατρίδα και τον ιδιαίτερό τους Τόπο, την συνέπεια και την σταθερότητα στις λειτουργίες τους και στις επιλογές τους, που δεν καθοδηγούνται αλλά σκέφτονται και αναλαμβάνουν ευθύνες με γνώμονα την διατήρηση της μοναδικής εικόνας, ταυτότητας και ουσίας της Βουλιαγμένης, της βιτρίνας της Ελλάδας, πιστεύει πως είναι απαραίτητα στο τοπικό της Συμβούλιο, ιδιαίτερα δε όταν αποτελούν μέλη της Ομάδας που ασκεί Διοίκηση.
Τα παραπάνω έχουν αποδειχθεί κατά την τρέχουσα Θητεία του και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστούν αν επανεκλεγεί. Πιστεύει πως το επίπεδό του τοπικού Συμβουλίου μπορεί να είναι Υψηλό και τα μέλη του Ακέραια.

Τηλ. 6944-650868
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E.

nanouris_nikos

Ο Νικόλαος Δημ. Νανούρης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1966 και κατάγεται από την Απείρανθο της Νάξου. Είναι το πρώτο παιδί Πολύτεκνης Οικογένειας και όπως είναι φυσικό το αίσθημα ευθύνης και στήριξης τόσο ως προς τα αδέρφια του όσο αργότερα στους συμπολίτες του ήταν έντονο και έμφυτο από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.
Είναι παντρεμένος με την Βουλιαγμενιώτισα εκπαιδευτικό κ. Φωτεινή Μανώλη και βρίσκεται στην Βουλιαγμένη μόνιμα από το 1992. Έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη.
Ο λόγος ο οποίος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν τόσο τα παιδιά του όσο και η γυναίκα του, είναι η αδήριτη αγάπη του να προσφέρει στους συμπολίτες του τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς, με τις Επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, και την εργασιακή του εμπειρία (30 συνεχόμενα έτη σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλο Τραπεζικό Οργανισμό την CITIBANK N.A και σήμερα σε σημαντική θέση ευθύνης σε Εισηγμένη ΔΕΚΟ την ΕΥΔΑΠ A.E.) και κυρίως η αγάπη του για αυτόν τον ευλογημένο τόπο, την καλύτερη γωνιά της ανθρωπότητας όπως συνηθίζει να λέει, το Χωριό μας στον οποίο ζούμε και που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.
Είναι Οικονομολόγος – Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε 1988, (Υπότροφος του Ι.Κ.Υ) και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών MSc. στην Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη από το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο - Ι.Π.Α. 1993.
Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Κύκλου Διαλέξεων από το Ε.Κ.Π.Α. με θέμα «Οι Προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στην τρέχουσα δεκαετία» Πρόγραμμα Jean Monnet. (Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών)
Ομιλεί AΓΓΛΙΚΑ - Πολύ Καλή Γνώση και κατέχει το Δίπλωμα PROFICIENCY του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
Κατέχει γνώσεις Υπολογιστών : MICROSOFT - WORD – EXCEL – POWERPOINT - ΧΡΗΣΗ INTERNET – Κάτοχος της Πιστοποίησης Πληροφορικής ICT Europe. Υπηρέτησε τις Στρατιωτικές του Υποχρεώσεις: 1988 – 1989 Ως Διαβιβαστής – Χειριστής Τηλετύπου (ΑΘΗΝΑ – ΛΗΜΝΟΣ)
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Κατόπιν επιτυχούς διαγωνισμού μέσω Α.Σ.Ε.Π, προσελήφθην το 2003 ως Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην Εισηγμένη στο Χ.Α.Α. Εταιρεία Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E. Έκτοτε έχει διατελέσει, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διοικητικής Πληροφόρησης (MIS), Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Προμηθειών και Logistics, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αξιολόγησης Επενδυτικών Σχεδίων για τους Ο.Τ.Α., Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σχέσεων με τους Ο.Τ.Α και σήμερα κατέχει την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Διαχείρισης Ειδικών Πελατών (ΔΗΜΟΣΙΟ, Ο.Τ.Α., Μεγάλοι Πελάτες) με κύριο αντικείμενο που άπτεται όλων των δραστηριοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε σχέση με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε καθώς και την ένταξη νέων Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στις δραστηριότητες της εταιρείας. Βασικό του αντικείμενο είναι η εκπόνηση των σχετικών Χρηματοοικονομικών μελετών (feasibility and viability studies) για τις παραλαβές δικτύων ύδρευσης.
Είναι ο Αρχηγός Π.Σ.Ε.Α. (Πολιτικός Σχεδιασμός Εκτάκτου Ανάγκης) για το κεντρικό Ανεξάρτητο κτήριο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στα Ιλίσια.
Είναι μέλος του Ε.Σ.Κ.Α (Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή & Αγοράς) για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 εκπροσώπησε, την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στην πρώτη της παρουσίαση, στο 6ο Διεθνές ROAD SHOW, που διεξήχθη στο ΛΟΝΔΙΝΟ, με σκοπό την ανάδειξη των προοπτικών ανάπτυξης, της εξωστρέφειας της Εταιρείας σε ξένους Διεθνείς Επενδυτικούς Οίκους και της επέκτασης των Δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Επίσης πολύ πρόσφατα, τον Απρίλιο του 2019 παρακολούθησε τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για το Νερό που έγιναν στο Λονδίνο – Global Water Summit 8-11/4/2019.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ CITIBANK N.A
Από το 1989 – 2003 εργάστηκε σε Διάφορες θέσεις Ευθύνης στην Τράπεζα (Operations, Dealing Room ως Διαπραγματευτής Ξένου Συναλλάγματος- FX Customer Dealer) και αποχώρησε με τον Βαθμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Θεματοφυλακής και Εκκαθάρισης Συναλλαγών (Foreign Investors Client Service Unit Manager) για λογαριασμό Μεγάλων Διεθνών επενδυτικών Οίκων. Κατά καιρούς εργάστηκε στην CITIBANK N.A Λονδίνου & Δουβλίνου.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Λονδίνο, Δουβλίνο, Φρανκφούρτη) διάφορα Σεμινάρια και Συνέδρια σχετικά με τα Τραπεζικά και Επενδυτικά Προϊόντα, την Διαχείριση Πιστωτικών Κινδύνων, την προώθηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την Ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων, την Καθοδήγηση και Ηγεσία (Leadership in Action), την Διαχείριση και Αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού, τις Τεχνικές Λήψεις Αποφάσεων, τον Καθορισμό και Αξιολόγηση Δεικτών Απόδοσης, κλπ. Επίσης έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με τους τρόπους ένταξης και λειτουργίας Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στις δραστηριότητες της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Ο κύριος Νίκος Νανούρης είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε), και κατέχει την Άδεια Ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Είναι Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων (Σ.Ε.Π) καθώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (Ε.Λ.Ι.Ε). Είναι μέλος του Ελληνο-Aμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (American – Hellenic Chamber of Commerce). Διατέλεσε Εκλεγμένο Μέλος του Επιστημονικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. την περίοδο από το 2012 - 2015.
Υπήρξε Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Μ.Ε στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε την περίοδο 2015 – 2017.
Την περίοδο από το 2004 – 2008 ήταν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου για την «Ανάπτυξη του Β΄ και Γ΄ Τομέα ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ».
Είναι Μέλος του Εξωραιστικού Συλλόγου «ΜΗΛΑΔΕΖΑΣ» στην Βάρη καθώς και του «Επιμορφωτικού» Συλλόγου Βάρης.
Από τις 14-29/8/2004,εργάστηκε ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του ΑΘΗΝΑ 2004 με την ΔΟΕ & το Πρωτόκολλο. Είναι Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Κ.Β)
Είναι μέλος του Α.Ο.Β. και υπήρξε Έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Παίδων – Νέων του Α.Ο.Β. από το 2007 – 2010. Στις Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 3 Απριλίου 2016 εκλέχτηκε Ταμίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜ.Τ.Ο της Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης. Στις Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 13 Μαΐου 2018 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜ.Τ.Ο για θέματα Ν.Ο.Δ.Ε. της πόλεως Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης.
Υπήρξε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης– Βούλας – Βουλιαγμένης το 2014 με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης» του τέως Δημάρχου κ. Σπύρου Πανά.
Είναι πάντα Συνεργάσιμος με τους συναδέλφους και συνεργάτες του και προσηλωμένος στους στόχους και το αποτέλεσμα.
Είναι συλλέκτης ξένων και ελληνικών νομισμάτων και γραμματοσήμων.
Του αρέσει το κολύμπι, είναι χειμερινός κολυμβητής, το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα.

Τηλ. 6977 222017
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ ΛΙΑΝΑ
Επιχειρηματίας

skoulaxenou_liana

Η Λιάνα Σκουλαξενου γεννήθηκε στην Βουλιαγμένη είναι μητέρα δυο παιδιών.
Είναι κόρη του Αντώνη και της Ειρήνης Σκουλαξενου, από τις παλιές οικογένειες της Βουλιαγμένης.
Αποφοίτησε από το εμπορικό κολλέγιο Saint George και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην βουλιαγμένη στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.
Μετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση από το έτος 2010.
Εκλέχτηκε δυο τετραετίες τοπική σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Βουλιαγμένης.

Οι στόχοι της είναι:
να διατηρήσει ανέπαφο τον χαρακτήρα της Βουλιαγμένης ως το καλύτερο προάστιο της μεσογείου.
να προστατεύει τον ήπιο οικιστικό χαρακτήρα της πόλης από την επερχόμενη επέλαση των ξένων επενδυτικών σχημάτων.
να συμβάλλει με εφόδιο την γνώση και την εμπειρία της στα κοινά, στην ήπια ανάπτυξη της πόλης, έχοντας σαν όραμα την διατήρηση και την προστασία του πράσινου.

Τηλ. 6947 682950
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook