ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων

Τηλ. 6974649328
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα.
Πατέρας του είναι ο ιατρός Κωνσταντινίδης Επαμεινώνδας, Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας . Μαθήτευσε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βούλας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα.
Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν εκλεγμένο μέλος της φοιτητικής κοινότητας ως γενικός γραμματέας του Δ.Σ. φοιτητών. Παράλληλα με της σπουδές του προσέφερε τις υπηρεσίες του ως προπονητής ποδοσφαίρου στο σύλλογο Άρη Βούλας, ενώ συγχρόνως απασχολήθηκε ως υπεύθυνος σε διάφορα καταστήματα του Δήμου Βούλας.
Εν συνεχεία, εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε τρία συναπτά έτη ως έμμισθος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, σε θέση υπευθύνου τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρίας. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος πωλήσεων μεγάλου ομίλου Εταιριών.
Εκλέχτηκε και διατελεί, έως και σήμερα, ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Βούλας. Σε όλη του την ζωή ΄ταν αθλητής στίβου, ιστιοπλοΐας και τρίαθλου με αρκετές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες και Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης έχει ενεργό συμμετοχή σε εκδηλώσεις και ενέργειες που έχουν σαν στόχο την φροντίδα του περιβάλλοντος και τον άνθρωπο.
Αποφάσισε να διεκδικήσει την θέση του δημοτικού συμβούλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις» με σκοπό να προσφέρει κατά το δυνατόν στην ανάπτυξη και πραγμάτωση των ονείρων της τοπικής κοινωνίας και ιδίως των νέων.