ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Επιχειρηματίας

Argyroukakis_Lefteris

Γεννήθηκε την 1 Αυγούστου 1948 στην Βάρκιζα.
Όντας γέννημα και θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας όσο λίγοι τις ανάγκες της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά το 1990 όπου εξελέγη ως δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, μετά του αείμνηστου Δημάρχου Κωνσταντίνου Μπαγλατζή.
Στη συνέχεια επανεξέλεγη με τον Δημήτρη Αναστασίου και αργότερα μετά την ένωση των πρώην Δήμων Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και του Σπύρου Πανά.
Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο του, διετέλεσε 18 χρόνια ως αντιδήμαρχος όντας πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως συνδυασμού που επέλεξαν.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και την πολύχρονη πείρα του στη συνέχιση του εξαιρετικά αξιόλογου έργου του.

Τηλ. 6945 659464
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook