ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοπογράφος Μηχανικός

sights

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, είναι μόνιμος κάτοικος Βάρης με οικογενειακή καταγωγή από την περιοχή.
Είναι Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός. Έχει εργασθεί στο χώρο της κατασκευής δημοσίων έργων (κατασκευή αεροδρομίου Ε.Λ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – έργα υποδομής σε διάφορους Δήμους.)
Εργάσθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης (20002-2004), όπου δραστηριοποιήθηκε στον Τομέα των Πολεοδομικών Θεμάτων και των Έργων υποδομής του Δήμου.
Από το 2002 διατηρεί γραφείο Μελετών και Κατασκευών στην Βάρκιζα, το οποίο ασχολείται με την Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών έργων.
Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος (Πόλη για να Ζείς).
Την περίοδο 2014 -2019 διατέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος Διαχείρισης ρεμάτων και Σχεδίου πόλης. Τα τελευταία δυο έτη εκπαιδεύεται στην Αεροπορική Ακαδημία Global Aviation για να λάβει, πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών.

Τηλ. 6977-919833
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook