ΠΛΙΤΣΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κλινική Ψυχολόγος- Επιχειρηματίας

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λάρισα.
Μεγάλωσε στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θηλέων Ρόδου, στο οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια στο 15μελές Συμβούλιο ως γραμματέας. Σπούδασε κλινική ψυχολογία και πολιτικές επιστήμες-marketing στο Αμερικάνικο κολλέγιο Αθηνών Southeastern College.
Φοίτησε, επίσης, στο Ramsgate University School of Language, στο Λονδίνο, προκειμένου να τελειοποιήσει τις γνώσεις της στην Αγγλική γλώσσα. Επίσης έχει ολοκληρώσει σπουδές στη Γαλλική γλώσσα στο Καθολικό Ινστιτούτο Ρόδου.
Έχει ασχοληθεί με την βιομηχανία της μόδας στο χώρο του modeling - styling σε επώνυμες ιδιωτικές εταιρείες ενδυμάτων - μακιγιάζ .
Από το 2009 μέχρι και σήμερα ασχολείται με το Real Estate και διατηρεί την κτηματομεσιτική εταιρία «ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΣ Αναγέννησις» με έδρα την Βάρη.
Είναι ενεργό μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας και την περίοδο 2015 - 2017 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Είναι ενεργό μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης και την περίοδο 2015 έως και σήμερα διατελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Κύμα Ενωμένων Πολιτών.
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λογοθέτη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τ.Ε. και κατοικούνε μόνιμα στη Βάρκιζα .

Τηλ. 6932410737
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook