ΑΓΡΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α.

sights

Γεννήθηκε στη Καλλιθέα Αττικής, με καταγωγή από τη Μάνη Λακωνίας. Μεγάλωσε στον Πειραιά και κατοικεί στη Βούλα από το 2005. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός υιού, ο οποίος σταδιοδρομεί ως Aξιωματικός στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
Το 1978 αποφοίτησε από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και ονομάσθηκε Σημαιοφόρος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, συμμετείχε επιτυχώς σε όλα τα υποχρεωτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και στη σχολή Πολέμου Ανωτέρων Αξιωματικών, ενώ παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων με θέμα τη Διασφάλιση Ποιότητας.
Στην διάρκεια των τριάντα έξι (36) ετών σταδιοδρομίας του, υπηρέτησε επί πολλά έτη ως αξιωματικός σε πλοία του Ελληνικού Στόλου, επί δύο έτη στο γραφείο του Ναυτικού Ακολούθου στην Washington D.C. των ΗΠΑ, ενώ διετέλεσε Διευθυντής Σπουδών στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Διευθυντής Δ΄ Κλάδου Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού, Δ2 Διεύθυνσης Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Διεύθυνσης Πληροφοριακής Υποστήριξης Τρεχουσών Επιχειρήσεων ΓΕΕΘΑ και Διεύθυνσης Civil Military Cooperation -South Eastern Europe Defence Ministerial ΓΕΕΘΑ και Διοικητής Υπηρεσίας Φάρων του Π.Ν.
Ως Διοικητής Υπηρεσίας Φάρων συνεργάστηκε με το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος και κατόπιν εισηγήσεώς του στο ΓΕΝ, εγκρίθηκε η παραχώρηση Φαρικών εκθεμάτων σε αυτά, με σκοπό την κατάλληλη αξιοποίησή τους.
Είναι μέλος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης και του συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων.
Η πολυετής εμπειρία του σε θέσεις διοίκησης σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίησή του σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον τον ώθησαν στην απόφαση της ενεργούς ενασχόλησης με τα κοινά και ως εκ τούτου στο να θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις.

Τηλ. 6944 565 127
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook