ΛΕΧΤΙΝΕΝ ΤΕΜΟΥ (LEHTINEN TEEMU)
Σύμβουλος Ειχειρήσεων

Teemu_Lehtinen

Ο Teemu Lehtinen έφυγε από την Φινλανδία το 1996 για να εργαστεί στις Βρυξέλλες στον τομέα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής/Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (EU Public Affairs στην καθομιλουμένη των Βρυξελλών). Ο Teemu ήταν πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της Edelman Public Relations Brussels το 2007, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα.
Στην Αθήνα, ο Teemu ήταν Αντιπρόεδρος σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων και στη συνέχεια εργάστηκε για βρετανική εταιρία τυχερών παιγνίων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου (FTSE250), για τη νομοθετική ρύθμιση της αγοράς σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκανδιναβία και Ευρωπαϊκή Ένωση εν γένει. Επί του παρόντος, o Teemu είναι Institutional Partner & Regulatory Compliance Director για την Aqueria International, μια παγκόσμια επιχείρηση συμβούλων για παίγνια και λοταρίες. Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα έρευνας αγοράς, start-ups, επενδύσεων, διαχείρισης κρίσεων και κυβερνητικών σχέσεων για Έλληνες και διεθνείς πελάτες.
Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Teemu βρίσκεται συχνά στο γυμναστήριο, στις παραλίες των 3Β για χαλάρωση και κολύμπι, και τον χειμώνα στα βουνά για ορειβατικό σκι. Αγαπάει επίσης τους περιπάτους στις γειτονιές της Αθήνας, τα βιβλία και το σινεμά.
Ο Teemu είναι παντρεμένος και ζει στη Βούλα από το 2008.

Τηλ. 6943 299538
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook
Twitter
Instagram