ΜΠΑΖΑΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων

bazakou_afroditi

Η Αφροδίτη Μπαζάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κατοικεί στην Αθήνα από το 1979 και στη Βούλα απο το 2010.
Είναι συνταξιούχος καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και σύμβουλος εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες.
Είναι απόφοιτη του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, από το οποίο έλαβε τιμητική διάκριση ως αριστούχος στην Αγγλική γλώσσα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College, με ειδικότητα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και την Οργανωτική Συμπεριφορά.
Έχει πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει λάβει Βεβαίωση Σπουδών από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) με αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Δήμων και Κοινοτήτων.
Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Aston University, Birmingham, της Μεγάλης Βρετανίας στη Διοίκηση Κοινωνικών Υπηρεσιών και Κοινοφελών Οργανισμών, με ειδικότητα στη Διοίκηση Οργανισμών Κοινωνικής Πρόνοιας. Έχει επίσης αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων απο το Πανεπιστήμιο Πατρών-ΕΑΠ.
Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Εργάστηκε για έξι χρόνια στην Ένωση Εφοπλιστών Μεσογειακών Φορτηγών Πλοίων ως επιστημονικός σύμβουλος, όπου και συμμετείχε σε Επιτροπές του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Εργάστηκε επί 18 ετη ως καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος- Deree College. Έχει διδάξει σε σεμινάρια για μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε Κέντρα δια Βίου Μάθησης με ειδικότητα στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παράλληλα, διαθέτει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και έχει διδάξει Αγγλικά επί εικοσι χρόνια σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.
Από το 1986 συμμετέχει σε συλλόγους και έχει ασχοληθεί ενεργά με τη διοργάνωση κοινοφελών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Από το 1999, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ίδρυσε Σύλλογο Εθελοντικής Αιμοδοσίας καθώς και Τράπεζα Αίματος, τα οποία και άφησε ως παρακαταθήκη.
Με ιδιαίτερη χαρά, συμμετέχει ως εθελόντρια καθηγήτρια Αγγλικών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Πιστεύει θερμά στην ανάγκη για διαρκή επιμόρφωση των ενηλίκων και έχει ιδιαίτερο ενδιάφερον στην υποστήριξη και βελτίωση της πρόνοιας υπέρ των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

Τηλ. 6945 258698
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook