ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Επιχειρηματίας - Διαφημιστής

Τηλ. 6977 124 328
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Twitter    Tik Tok

aggelakis_nikos

Ο Νίκος Αγγελάκης γεννήθηκε στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου Κρήτης το 1972, ενώ τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στα Σφακιά, όπου και ολοκλήρωσε τη Μέση εκπαίδευση.
Στο Ρέθυμνο, φοίτησε στην Τεχνική Σχολή των Περιβολίων, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, εργαζόμενος ταυτόχρονα στον τουριστικό τομέα.
Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκινά για πρώτη φορά το 1994 όταν δημιούργησε την διαφημιστική εταιρεία ACP.gr (Advertising Communication Project) με αντικείμενο τις ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο Ρέθυμνο, όμως σύντομα ξεπέρασε τα όρια του νησιού και σήμερα έχει καθιερωθεί στην αγορά σε όλη την Ελλάδα.
Το 2002, κάνει το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα όταν εκδίδει τον ολοκληρωμένο Οδηγό Αγοράς για το Νομό Ρεθύμνης, ενώ παράλληλα καινοτομεί στην Κρήτη, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους που σκέφτηκαν τη δημιουργία Επαγγελματικής και Ενημερωτικής πύλης, τη λεγόμενη RethymnoGuide.gr.
Άλλος σημαντικός τομέας της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και συναυλιών, με κορυφαία την Cretan Beauty Artists Contest Festival 2013 – ολοκληρωμένη Έκθεση προϊόντων ομορφιάς με παράλληλα σεμινάρια και διαγωνισμούς – που έγινε πρώτη φορά στην Κρήτη με τεράστια επιτυχία.
Ο Νίκος Αγγελάκης έχει διατελέσει, για 8 συναπτά έτη, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Προβολής. Επίσης, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) για 2 χρόνια, εκπροσωπώντας την στα συμβούλια της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας).
Το 2014 μετοίκισε οικογενειακά και επαγγελματικά στο Δήμο μας όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.
Το καλοκαίρι του 2015 διοργάνωσε με επιτυχία, συναυλία στη Βάρκιζα, με το συγκρότημα «Φωνές του Νότου» αφιερωμένη στον αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, με τίτλο «Ήταν μια φορά και έμεινε για πάντα». Έπειτα, ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες διοργανώσεις - συναυλίες στη Βάρκιζα, όπως αυτές με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον Μανώλη Κονταρό και άλλους. Έχει διοργανώσει πολλαπλές ημερίδες και σεμινάρια αφιερωμένα στα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης και όχι μόνο.
Το 2017, μετέχει στις εκλογές της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας και εκλέγεται πρώτος σε ψήφους και λαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα για δύο έτη, ενώ παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Σφακιανών στη θέση του Οργανωτικού και Ειδικού Γραμματέα.
Το 2018 εκλέγεται στο Δ.Σ. στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως, αλλά βάση ποσόστωσης και καταστατικού, την θέση του πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού που κατάγεται από τον ίδιο νομό.
Το 2021 μετέχει εκ νέου στις εκλογές της Ένωση Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας, όπου εκλέγεται πρώτος σε ψήφους, χρίζεται Πρόεδρος και παραμένει ως σήμερα.
Διατηρεί παράλληλα και την θέση του Ειδικού Γραμματέα στην Ένωση Απανταχού Σφακιανών.
Είναι μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως στην επιτροπή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων.
Είναι μέλος της ΠΑΔΕ «Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε».
Είναι δημιουργός της ενημερωτικής, επιχειρηματικής, και πολιτιστικής πύλης των νοτίων προαστίων NotosNet.gr και του PrintingStore.gr - Online Custom Made Shop.
Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Κοντιλιέρη και έχουν ένα γιο 15 ετών.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και δηλώνει παρών, με αγάπη, γνώση και δύναμη για τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

ΑΓΙΑΜΠΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Διοικητικό Στέλεχος Εταιρείας & Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946 050 044
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Instagram   

agiampasis_antonis

Γεννήθηκε στις 26/9/1980.

Μεγάλωσε στη Βούλα όπου διαμένει από το 1982 έως σήμερα.

Ολοκλήρωσε την προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στη Βούλα. "(2ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο) - Βούλας." Προχώρησε τις σπουδές του στα Οικονομικά, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων BA και συνέχισε μεταπτυχιακά, Master (MBA).

Συμμετέχει στα κοινά του Δήμου από το 2006 μέχρι σήμερα με έμπρακτη αγάπη και αφοσίωση.

Σήμερα είναι ιδρυτής της εταιρείας PLETHORA of goods and products -εξοπλισμός ξενοδοχείων, εστίασης, βιομηχανίας και ναυτιλίας, παράλληλα είναι διοικητικό στέλεχος της εταιρείας OSTRACO Ship Supplies - εφοδιασμός ναυτιλιακών και βιομηχανικών υλικών.

Είναι αφιερωμένος στον αθλητισμό ακολουθώντας δραστηριότητες όπως: τένις, wind surfing, sup, πολεμικές τέχνες, χειμερινή κολύμβηση, τρέξιμο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Sales Manager South Greece στην εταιρεία ΒΙΑΝ -ΒΙΑΝΕΞ

Τηλ. 6985 055 455
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

athanasiou_dimitris

• Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Από το 2000 ζει με την οικογένειά του στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα εδώ και 30χρόνια και έχει διατελέσει επιτελικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (Apivita,Bayer).
• Κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιατρικών επισκεπτών & φαρμακουπαλλήλων. Έχει βραβευτεί στη Bayer (2008) & στη ΒΙΑΝ – ΒΙΑΝΕΞ (2022) για τις άριστες επιτεύξεις σε ελληνικό και πολυεθνικό επίπεδο. Είναι κάτοχος ΜΒΑ και μέλος του Harvard Business School (HBS).
• Σήμερα είναι Sales Manager South Greece στην εταιρεία ΒΙΑΝ -ΒΙΑΝΕΞ του ομίλου Γιαννακόπουλου.
• Από το 2019 είναι αιρετός δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Συμμετείχε σε όλες τις συνεδριάσεις και άσκησε έλεγχο στις αποφάσεις της διοίκησης. Υπερψήφισε το σύνολο των εισηγήσεων της δημοτικής αρχής.
• Συντάσσεται και ευθυγραμμίζεται με το όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για μια γοητευτική πόλη με πλούσιο πράσινο, φυσική ομορφιά και μια φωτογενή καταγάλανη θάλασσα.
• Στηρίζει τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνονται στη καθημερινότητα των δημοτών με σκοπό να διαφυλάττεται η ποιότητα ζωής των πολιτών.
• Ο λόγος που εντάχθηκε με ενθουσιασμό στην ομάδα «Πόλη για να ζεις» είναι ότι αξιοποιεί δημιουργικά κάθε χρήσιμη και χρηστική φωνή προς όφελος της πόλης μας.
• Τάσσεται υπέρ μιας σύγχρονης διοίκησης του Δήμου με ανθρώπους στη παραγωγική τους ηλικία που γνωρίζουν βιωματικά τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής μας.

• Φιλοδοξία του είναι :
• Να βοηθήσει στη ψηφιακή μετάβαση
• Να διευκολυνθεί η επικοινωνία των πολιτών με το δημοτικό μηχανισμό
• Να θέσει την εμπειρία του από τη λειτουργία της αγοράς στην υπηρεσία ενός πιο γρήγορου και αποτελεσματικού Δήμου. (Faster, Better, Smarter)
Για αυτό ζητεί την στήριξη και την ψήφο των συμπολιτών του.

ΑΜΠΕΛΙΚΑΚΗ - ΠΕΡΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Βίκυ)
Φιλόλογος

Τηλ. 6944 542 553
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

abelikaki_vicky

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1968 και αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Χανίων. Σπούδασε ιστορία νεοτέρων χρόνων στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο Πανεπιστήμιο TRIER της Γερμανίας.
Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.
Έχει εργαστεί στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Από το 1993 ζει στη Βούλα με την οικογένειά της, τον σύζυγό της κ. Στέλιο Περράκη, κυβερνήτη αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας και την κόρη της Αυγή, απόφοιτος Deree College.
Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου και 2ου λυκείου Βούλας. Επίσης, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και το 2014 εκλέχτηκε Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, όπου κατείχε τη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας. Από το 2021 ως σημερα είναι Γραμματεας του Φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικου Σωματειου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ".

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΖΑΧΟΣ
Αθλητής Υδατοσφαίρισης
Υπεύθυνος καταστήματος εστίασης

Τηλ. 6940 878 081
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

anastasiadis_zaxos

Γεννήθηκε το 1981 στη Βουλιαγμένη. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε διεθνής αθλητής (πολίστας) με ομάδες όπως η Βουλιαγμένη, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός, η Χαλκίδα, ο Νηρέας Λαμίας και ο Ν.Ο. Πάτρας. Διακρίθηκε σε 6 πρωταθλήματα Ελλάδος με τους εφήβους της Βουλιαγμένης, σε 1 πρωτάθλημα ανδρών με την ομάδα της Βουλιαγμένης, σε 1 κύπελλο κυπελλούχων 1997 με την ομάδα της Βουλιαγμένης και σε 2 κύπελλα Ελλάδος με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Το 1999 διακρίθηκε ως παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων. Τη διετία 2007-2008 είχε 2 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς με την ομάδα του Πανιωνίου και μία συμμετοχή στο Champions league το 2008. To 2009 συμμετείχε ξανά στο Champions League με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Σήμερα, είναι επιχειρηματίας και διατηρεί μαγαζί εστίασης, το Centro Cafe στη Βάρη, στην Πλατεία Δήμα.

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πολιτικός Επιστήμων

Τηλ. 6945 431 246
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook LinkedIn   

andriopoulos_mixalis

Ο Μιχάλης Ανδριόπουλος γεννήθηκε στη Βούλα το 1984, όπου και κατοικεί. Πατέρας του είναι ο του Κώστας Ανδριόπουλος, ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Βούλας. . Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, με εμπειρία στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και την Ανάλυση Διαδικασιών. Είναι κάτοχος BSc του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση, και MBA του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με ειδίκευση στη Λήψη Αποφάσεων.

Έχει τιμηθεί από τους δημότες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης δύο φορές, συγκεκριμένα το 2014 και το 2019, όποτε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος σταθερά με το συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις» με επικεφαλής το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης από το 2017 έως και το 2019, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διαφάνειας και Διαβουλεύσεων από το 2019 έως και το 2022, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Τεχνολογίας και Αναπληρωτής Δημάρχου.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
Φιλόλογος

Τηλ. 6947 018 636
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

antoniou_aspasia

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Δίλοφο Βάρης. Είναι κόρη του Παναγιώτη Αντωνίου και της Ελένης Γούλα – Αντωνίου.
Έχει δύο παιδιά, την Ελένη απόφοιτο Νομικής Αθηνών και τον Γιάννη φοιτητή στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος του τμήματος Μεταφραστών και Διερμηνέων του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Γνωρίζει επίσης Αγγλικά και Ισπανικά. Δραστηριοποιείται ως καθηγήτρια ελληνικής και ιταλικής γλώσσας για περισσότερο από 25 χρόνια. Ταυτόχρονα, έχει εργαστεί ως διερμηνέας και μεταφράστρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε μέσω εθελοντικής δραστηριότητας στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου και του 2ου Γυμνασίου Βάρης, όπου διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Υπήρξε επίσης Πρόεδρος, αντιπρόεδρος του παραδοσιακού συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου και τώρα είναι ταμίας του συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής "τα Χειμαδιά".
Η αγάπη της για την περιοχή, που είναι τόπος καταγωγής και μόνιμης κατοικίας της καθώς και της οικογένειας της, την οδήγησε να συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με την παράταξη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και να εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Βάρης. Το 2019 εξελέγη Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης με την παράταξη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις του Δημάρχου, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6945 659 464
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

Argyroukakis_Lefteris

Γεννήθηκε την 1 Αυγούστου 1948 στην Βάρκιζα.
Όντας γέννημα και θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας όσο λίγοι τις ανάγκες της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά το 1990 όπου εξελέγη ως δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, μετά του αείμνηστου Δημάρχου Κωνσταντίνου Μπαγλατζή.
Στη συνέχεια επανεξέλεγη με τον Δημήτρη Αναστασίου και αργότερα μετά την ένωση των πρώην Δήμων Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και του Σπύρου Πανά.
Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο του, διετέλεσε 18 χρόνια ως αντιδήμαρχος όντας πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως συνδυασμού που επέλεξαν.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και την πολύχρονη πείρα του στη συνέχιση του εξαιρετικά αξιόλογου έργου του.
Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Υποστήριξης Οχημάτων και Αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας από 01/09/2019 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειτουργίας Υποστήριξης Οχημάτων και Αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932 226 965
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vamvasakis_dimosthenis.jpg

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1961. Γονείς του είναι ο Μιχάλης και η Ευανθία Βαμβασάκη.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Μαραγκουδάκη και έχει τρία παιδιά.
Κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στη Βούλα, όπου διευθύνει επιτυχώς εταιρία αρχιτεκτονικών κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου-σιδήρου-υαλοπινάκων.
Είναι πτυχιούχος του Ελληνοβρεταννικού Κολεγίου B.G.A. (Marketing) και των Τ.Ε.Ι. Αθηνών (τμ. Διοίκησης επιχειρήσεων) και επί πτυχίω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (τμ. Διοίκησης). Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, το 1998, με το συνδυασμό "Δημοτική Μεταρρύθμιση Βούλας", του Δημάρχου Γιώργου Μάντεση. Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημ. Αθλητικού Οργανισμού, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπης (1999-2000). Τη διετία 2003-2004 και 2008-2009 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και την οκταετία 2002-2010 μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.
Τη διετία 2011-2012 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και το 2013-2014 Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου στη διάρκεια της Δημοτικής Αρχής Κωνσταντέλλου.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου από 01/09/2021 μέχρι 31/12/2023

ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αστυνομικός εν αποστρατεία

Τηλ. 6972 323 553
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vasis_nikolaos

Αστυνομικός εν αποστρατεία.

Γεννήθηκε στη Σκλίβανη Ιωαννίνων, κατοικεί στη Μηλαδέζα της Βάρης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Τα τελευταία εικοσιτέσσερα χρόνια ασχολείται εθελοντικά με τα κοινά, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας μας που είναι η παιδεία και ο πολιτισμός. Η δραστηριότητα του ήταν και είναι έντονη, με συνεχή παρουσία η οποία ξεκίνησε μέσα από τους Συλλόγους Γονέων.

Στη Γλυφάδα από το έτος 2000 έως το 2008 διετέλεσε Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων στο 1ο Δημοτικό για έξι έτη, Πρόεδρος στο 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας για δύο έτη, Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή του 2ου Γυμνασίου – 2ου Λυκείου Γλυφάδας για πέντε έτη, Πρόεδρος στην Ενωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας για δύο έτη και τέσσερα ως ταμίας και μέλος. Επίσης για έξι έτη ως μέλος στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, μέλος της Επιτροπής Παιδείας Γλυφάδας για δυο έτη και μέλος της Σχολικής Επιτροπής 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Γλυφάδας. Επί εννέα έτη υπήρξε Ειδικός Γραμματέας και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Γλυφάδας.

Στον Δήμο Βάρης διετέλεσε Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης επί δέκα έτη και μέλος στη Σχολική Επιτροπή του 1ου Λυκείου Βάρης για τρία έτη. Εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος απ’ το 2014 έως σήμερα διατελώντας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης για πέντε έτη (2017-2021), επιπλέον ήταν Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για δυόμιση έτη, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών για τέσσερα έτη, Εντεταλμένος Σύμβουλος καθαριότητας και ανακύκλωσης για ενάμιση έτος, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για πέντε έτη, μέλος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τέσσερα έτη και σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Υπηρεσίας Δόμησης και Πολιτικής Προστασίας και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το όραμα του για τη συνέχιση της προόδου που τελείται όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη όπου ζει, του δίνει ακόμα περισσότερα κίνητρα να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά γι’ αυτή και να δίνει λύσεις στα προβλήματα.

ΒΑΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6955 487 968
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram    Twitter    Tik Tok    Youtube   

vatidou evi

Η Εύη έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο από την ηλικία των οκτώ ετών. Πήρε το πτυχίο της από την ανώτερη σχολή χορού για την διδασκαλία κλασικού μπαλέτου από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Διαθέτει πιστοποίηση σπουδών από το Εργαστήρι δημοσιογραφίας.
Είναι μητέρα δύο παιδιών 18 και 21 φοιτητών της Νομικής σχολής που απέκτησε από το γάμο της με το γνωστό ποινικολόγο Α.Κούγια. Ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της μόδας με διάκριση Miss Hellas 1999, εργάστηκε σε περιοδικά, δίκτυα ενημέρωσης της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας γενικότερα. Έχει συνεργαστεί με όλα τα πανελλαδικά και τοπικά κανάλια της Ελλάδος.

Την διακρίνει η ηθική, η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η εργασιακή της εμπειρία στα media, στην μόδα και τις πωλήσεις είναι πολυετής και έχει ταξιδέψει σε 25 κράτη σε όλο τον κόσμο.

Έχει εργαστεί στον τομέα των δημοσίων σχέσεων με συμμάχους τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά της και την εμπειρία της στην διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει αναλάβει την οργάνωση επιχειρήσεων και προωθητικών ενεργειών για εταιρείες με μεγάλη πορεία στο χώρο τους, έχει εργασιακή εμπειρία σε κατάστημα ως υπεύθυνη εταιρείας πολυεθνικής του εξωτερικού, όπου διαχειριζόταν τόσο το εμπόρευμα όσο και τα ζητήματα ανθρωπίνων πόρων, έχει εργαστεί στα τουριστικά επαγγέλματα, συνδυάζοντας την επικοινωνία και την δεξιότητά της στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και των κρατήσεων, με υπευθυνότητα. Έχει ασχοληθεί και με το επιχειρείν σε καταστήματα εστίασης.

Τα ενδιαφέροντά της είναι η εκμάθηση γλωσσών, η κοινωνική δικτύωση, τα social media, τα ταξίδια, η τέχνη, ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και η μόδα. Ξέρει να παίζει πιάνο, κάνει θαλάσσιο και αλπικό σκι γυμνάζεται καθημερινά και είναι χειμερινή κολυμβήτρια.
Όραμα και σκοπός της είναι η ουσιαστική συνεισφορά στην ανάπτυξη του τόπου της στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της.

ΒΕΚΡΗ ΑΚΑΘΙΣΤΗ
Επιστημονικός Σύμβουλος Καινοτομίας

Τηλ. 6932 310 039
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn   

vekri_katerina

Eίναι ειδικός Επιστήμονικος Σύμβουλος (Financial Planner) Marketing /Kαινοτομίας και Bιώσιμης ανάπτυξης και είναι υποψήφια δημοτικη σύμβουλος στο Δήμο μας, με τον συνδυασμό «Πολη για να ζεις», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κο Γρηγόρη Κωνσταντελλο.

Με την υποψηφιότητά της αυτή θέλει να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και παράλληλα, να ενεργοποιήσει και εκείνη από την μεριά της, όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας για το κοινό καλό.

Είναι σίγουρη ότι τόσο με τις γνώσεις της, την συνέπεια της, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία της σε πολλά και διαφορετικά πεδία, αλλά και με συμμάχους σε αυτήν την εκλογική στιγμή τους συμπολίτες της, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις προκλήσεις της εποχής μας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ομορφιά και την ανθρωπιά στην "Πόλη" μας!!

Γιατί την "Πόλη" για να ζεις την κάνουν πρώτα από όλα .. οι άνθρωποί της!!

Με πίστη και όραμα για ένα ακόμα πιο φωτεινό μέλλον!

#Πολη_για_να_ζεις

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ειδική Διατροφολόγος

Τηλ. 6944 544 636
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgakopoulou_elpida

Γεννήθηκε το 1972 στο Παλαιό Φάληρο εκεί μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το λύκειο μετακόμισε μόνιμα στη Βάρη όπου εκεί ζει και εργάζεται ακόμα και σήμερα.
Έχει σπουδάσει λογοθεραπεύτρια/σύμβουλος γονέων, με ειδικότητα την ειδική αγωγή και την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και συμπεριφοράς παιδιών.
Ασχολείται χρόνια με παιδιά και έχει προσφέρει τη βοήθεια της εθελοντικά σε οργανισμούς και κέντρα αποκατάστασης παιδιών.
Αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακό στην συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων. Θέλει να βοηθήσει στην αναβάθμιση και την καλύτερη λειτουργία των σχολείων της περιοχής, μέσα από την υποστήριξη παιδιών και την συμβουλευτική δασκάλων και γονιών.

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π.

Τηλ. 6937 352 422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgiakos_2019

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1968 και διαμένει μόνιμα στη Βούλα.

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1992. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Στα φοιτητικά του χρόνια εργαζόταν σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και μηχανοργάνωσης.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων (ως Ηλεκτρολόγος Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών σε ραντάρ της Αεροπορίας), από το 1994 έως το 2000 διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία προμήθειας Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και χημικών σε πλοία, με υπογραφή συμφωνιών με εταιρείες, σε περισσότερα από 110 λιμάνια παγκοσμίως.

Από το 2000 έως και σήμερα διατηρεί τεχνική και εμπορική εταιρεία, που δραστηριοποιείται κυρίως στα Νότια προάστια με έδρα στην πλατεία της Βάρης και υποκατάστημα στον Πειραιά (επί της Ηρώων Πολυτεχνείου). Η εταιρεία του έχει μελετήσει και κατασκευάσει πολλά και διαφορετικά είδη κτιρίων. Στο ναυτιλιακό της τμήμα έχει μετασκευάσει και ανακαινίσει επιβατηγά και ποντοπόρα πλοία. Στο εμπορικό της τμήμα η εταιρεία είναι η πρώτη που εισήγαγε στην Ελλάδα και προώθησε τις πολυστρωματικές σωλήνες αλουμινίου και τα εξαρτήματά τους.

Από το 2013 έως το 2016 διετέλεσε Σύμβουλος για την στήριξη του έργου της δραστηριότητας του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου της εταιρείας Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. επί θεμάτων διενέργειας διαγωνισμών, έρευνας αγοράς, ελέγχου τεχνικών προδιαγραφών των προμηθειών, έρευνας νέων αγορών και τεχνολογιών, καθώς και την υποβολή προτάσεων για την αναβάθμιση λειτουργίας των πάσης φύσεως τεχνικών εγκαταστάσεων της εταιρείας ανά την Ελλάδα (σε 11 εργοστάσια και μηχανοστάσια).

Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, με το συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις». Από το 2019 έως το 2021 ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στην ΥΔΟΜ, το 2021 Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και από τον Ιανουάριο του 2023 έως σήμερα Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Εχει δύο παιδιά φοιτητές, ένα γιο 21 ετών (στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, στο Πολυτεχνείο της Πάτρας) και μία κόρη 19 ετών (στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, επειδή πιστεύει στις αξίες που έχουν οι τοπικές κοινωνίες και στη σημασία που έχει να ασχολούνται με τα προβλήματά τους, άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να τα επιλύσουν.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Στέλεχος Εγχώριων & Πολυεθνικών Εταιρειών

Τηλ. 6972 001 638
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgoulopoulos_dionisis

Ο Διονύσης Γεωργουλόπουλος γεννήθηκε στην Αρχαία Ψωφίδα (Τριπόταμα) Καλαβρύτων όπου έζσε τα παιδικά του χρόνια. Όντας το τελευταίο παιδί της ενδεκαμελούς οικογένειάς του, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον φτάνοντας στην Αθήνα όπου και σπούδασε λογιστικά. Εργάστηκε, με επιτυχία, ως στέλεχος μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε στη Βουλιαγμένη και νυμφεύθηκε τη Γεωργία Φωτεινού, όπου απέκτησαν δύο κόρες, την Ελένη και τη Μαίρη. 

Οπλισμένος με τις αρχές της οικογένειάς του, θέλησε να προσφέρει στο συνάνθρωπό του καθώς και στον τόπο όπου διέμενε. Έτσι λοιπόν, έθεσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 1975 στην Κοινότητα Βουλιαγμένης, αναλαμβάνοντας θέσεις καίριας σημασίας.

Πιστεύοντας ότι μπορούσε να εξυπηρετήσει τα ζωτικά συμφέροντα του Δήμου Βουλιαγμένης σε Νομαρχιακό επίπεδο, έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής. 

Το έτος 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος Βουλιαγμένης, ενώ το 2010 επελέγη από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του Δημάρχοτυ Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Από το 2011 έως το 2014 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια τα έτη 2014-2017 διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών. Από το Μάρτιο του 2017 γίνεται εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένος Αναπληρωτής Διοίκησης και Οικονομικών, μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Επίσης συμμετείχε ως ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος σε πολλούς Συλλόγους της Βουλιαγμένης, καθώς επίσης εκπροσωπούσε τον τέως Δήμο Βουλιαγμένης σε αποστολές του στο εξωτερικό.

Ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο».

Σήμερα, και από τον Ιανουάριο του 2022 βρίσκεται στα «Υψηλά Έδρανα» του Δημοτικού Συμβουλίου ως Πρόεδρος αυτού, και διευθύνοντάς το, με ανιδιοτέλεια.

ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6986 513 927
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram

gkikakis_vasilis

Ο Δημοσθένης Γκικάκης, είναι γέννημα θρέμα Βουλιαγμενιώτης, απόφοιτος του City Unity College με πτυχίο Bachelor in Sports Science και εξειδίκευση στον τομέα της άσκησης και αποκατάστασης τραυματισμών και μεθόδους εκγύμνασης.
Είναι ιδρυτής του BeNature Outdoor Training, ενός εναλλακτικού τρόπου εκγύμνασης στη φύση. Το BeNature Outdoor Training αποτελεί τρόπο ζωής του, περικλείοντας τις βασικές αξίες με βάση τις οποίες διάγει το βίο του: ουσιαστική επαφή με τη φύση, σεβασμός στο περιβάλλον, αγάπη για τα ζώα και αλτρουισμός και αλληλοβοήθεια για τους συνανθρώπους του.
Δείχνει καθημερινά την έμπρακτη αγάπη του στην πόλη μας, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στον καθαρισμό των παραλιών και τη διατήρηση αυτής της ομορφιάς, διασώζοντας αδέσποτα από τους δρόμους της και κινητοποιώντας εν γένει τους συμπολίτες μας να έρθουν σε στενότερη επαφή με το «προσφέρειν» και τη σημασίας της αληθινής ανθρωπιστικής προσφοράς.
Επίσης στήριξε ενεργά από την πρώτη στιγμή τους πυρόπληκτους και τους πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι δημιουργώντας δικές του ομάδες με στόχο την προσφορά αγαθών, πρώτων βοηθειών και ψυχολογικής υποστήριξης στους συνανθρώπους μας.
Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός τον δίδαξε τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα παράλληλα όμως και την πίστη στις δυνάμεις του, την πειθαρχία και την αυτοσυγκράτηση και την ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων.
Τον δίδαξε κυρίως. ότι όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή.
Στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές είναι Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη- Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Ζητεί την θερμή υποστήριξη σας για να βοηθήσει μέσω ενός πιο ενεργού ρόλου και λόγου, να διατηρηθεί η ομορφιά και η εξέλιξη της πόλης μας. Σαν νέος άνθρωπος με όρεξη να εργαστεί σκληρά κάνοντας στην άκρη κάθε του προσωπικό συμφέρον και με την πολύτιμη βοήθεια σας να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο δίνοντας καθημερινή μάχη με κάθε πρόβλημα και βρίσκοντας λύσεις για το κοινό συμφέρον όλων μας και με στόχο να είμαστε διαρκώς δίπλα στον συνάθρωπο.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Και αυτό δεν είναι μόνο τα λόγια του, είναι η δική του προσωπική αλήθεια και ο τρόπος που βλέπει και αντιμετωπίζει την ίδια τη Ζωή.
Με την δύναμη όλων και με καθαρό βλέμμα είναι εδώ για τον καθένα ξεχωριστά.

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχειρήσεων

Τηλ. 6945 462 629
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

daniilidis_ioannis

Εξαιρετικά πεπειραμένος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης με μια ζεστή και φιλική συμπεριφορά, με αποδεδειγμένη ικανότητα στην επίλυση των διαφορών. Ικανός στην συγκρότηση ομάδων με ταυτόχρονη προσήλωση στις ανάγκες των συνεργατών αλλα και των πελατών.
Συνεπής στην επίλυση προβλημάτων και ενθουσιώδης πολυπράγμων. Ένα ουσιαστικό μέλος της διοικητικής ομάδας με άμεση συμβολή στην πρόταση και υλοποίηση αποτελεσματικών λύσεων με άμεσο αντίκτυπο και συνεισφορά στην μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι Σύμβουλος επιχειρήσεων και παράλληλα από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι PR – Stores Manager στο Φαρμακείο «ToFarmakeioMou» και από το 2017 έως σήμερα είναι ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής στο «CHE Cocina y barra Sudamericana» all day bar restaurant στον Πειραιά. Το διάστημα 2014-2016 ήταν διευθυντής στο all day bar restaurant «Lake of Vouliagmeni» και από το 2011-2014 ήταν Γενικός Διευθυντής στο «Gazi College» all day bar restaurant Γλυφάδα & Γκάζι. Το 2009-2011 ήταν ιδιοκτήτης του «PAGOTO» Ice cream and Coffee shop, το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη. Από το 2008 – 2010 υπήρξε σύμβουλο πωλήσεων στο MEXIL S.A. Athens.

Επιπλέον 2007-2008 ήταν ιδιοκτήτης του Restaurant Bar «Moloco» στο Γκάζι και παράλληλα το 2007 ήταν Food & Beverage Manager, προϊστάμενος προσωπικού και υπεύθυνος προσλήψεων στο Restaurant Bar «Kitchen Bar» στο Χαλάνδρι. Ακόμη το 2004-2006 ήταν ιδιοκτήτης και μπάρμαν στο «Grande-Dame bar» στο Κολωνάκι. Την περίοδο αυτή (2004-2007) υπήρξε Γενικός Διευθυντής του «Glou» Premium Café Bar Restaurant στον Πειραιά. Το 2003-2006 υπήρξε ιδιοκτήτης του «Bouratza» Restaurant Bar στη Μύκονο. Από το 2001-2003 ήταν διευθυντής πωλήσεων στην Proosis S.A. Olympic Marine στο Λαύριο που ασχολείται με ναυτιλιακό εξοπλισμό. Τέλος, από το 1988-2003 υπήρξε μπάρμαν και διευθυντής μπαρ (Restaurant Bar «Island Athens Riviera»-«Central» στην Αθήνα και στην περιοχή της Γλυφάδας, στο Restaurant Bar «America America», Restaurant Bar «Empire» και Restaurant bar «Mercedes»

Κατέχει πτυχίο φυσιοθεραπείας και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια μαγειρικής, παραγωγής παγωτού, γευσιγνωσίας Οίνου και Bartending. Είναι εξαιρετικός χρήστης της Αγγλικής γλώσσας με βασικά χαρακτηριστικά και δεξιότητες την διάκριση ταλέντων, την εκπαίδευση και εξέλιξη του προσωπικού, καθώς επίσης τη διαχείριση προϋπολογισμού και την ψυχραιμία υπό συνθήκες πίεσης. Στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται το Surfing, Snorkeling, Craft beer, οι καταδύσεις, το θαλάσσιο σκι, τα ταξίδια, το τένις, οι πολεμικές τέχνες (Tang soo do Judo).

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6974141422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

daskalakis_manolis

Ο Μανώλης Δασκαλάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, είναι πατέρας τριών παιδιών τα οποία έχουν αποφοιτήσει από Δημόσια σχολεία της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι κάτοικος της Βάρης και της Βούλας και έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης της Πόλης μας.

Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Παρίσι.

Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε Διοικητικές θέσεις σε Ναυτιλιακές και Τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ίδρυσε και διευθύνει γνωστή τουριστική επιχείρηση με ξεχωριστή θέση στον τομέα της, με πολλές διακρίσεις και διεθνή βραβεία.

Με τα κοινά ασχολείται τα τελευταία 17 χρόνια με βασικό κίνητρο την αγάπη του για την Πόλη που ζεi. Στην αρχή ως Πρόεδρος του Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης, με σημαντική δράση και στην συνέχεια ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Βούλας με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Στην περίοδο της θητείας του, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, έδειξε σημαντική δράση και εργάστηκε εντατικά για την βελτίωση των συνθηκών όλων των σχολείων της Πόλης μας.

Στην συνέχεια ιδρύει τον Δημοτικό συνδυασμό ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ με σκοπό την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος από μια ανεξάρτητη θέση. Μια θέση που θα τον βοηθούσε να έχει μια ευρύτερη αμερόληπτη άποψη των πραγμάτων. Στην διάρκεια της θητείας του ως αρχηγός παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος, έως και σήμερα, διετέλεσε μέλος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι κοινές απόψεις και η αγάπη για την πόλη που ζούμε, τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, με μοναδικό σκοπό να συμμετέχει από μια ενεργή θέση στα κοινά της όμορφης πόλης μας.

Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με το σύνθημα Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, χωρίς διαχωρισμούς με όραμα και σκοπό. Μία πόλη ανθρώπινη, κοντά στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του πολίτη, με σωστή οργάνωση, κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και με δέσμευση την διατήρηση του χαρακτήρα της πόλης, την προστασία του περιβάλλοντος και του παραλιακού μας άξονα.

ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος

Τηλ. 6979 800 699
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

dimaras_ioannis

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 6 Ιανουαρίου του 1944. Τελείωσε το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο στην Πλάκα και φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και σε εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά. Επίσης εργάστηκε σε πολλούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Tο χρονικό διάστημα 1994-1996 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
Ως αθλητής έπαιξε μπάσκετ στον ΑΜΥΝΤΑ (7 φορές πρωταθλητής στις κατηγορίες) και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (4 φορές πρωταθλητής Ελλάδας). Επίσης, συμμετείχε και στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 1997 και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.
Ως πολιτικός: Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα η Πόλη μας» (11,10% των ψηφοφόρων της Α’ Αθήνας ). Στις δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «η Αθήνα αλλάΖει!» Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1996 (ΔΗΚΚΙ) και επανεξελέγη (ΠΑΣΟΚ) το 2004, το 2007 και το 2009, οπότε και διεγράφη καταψηφίζοντας το μνημόνιο . Τον Σεπτέμβριο του 2010, ως ανεξάρτητος βουλευτής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, για την περιφέρεια Αττικής, επικεφαλής του Συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» (16%). Τον Απρίλιο του 2011 ίδρυσε το πολιτικό κόμμα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών». Στις εκλογές 2012 εξελέγη βουλευτής όταν το κόμμα του συνεργάστηκε με το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Πριν τις εκλογές του 2015 αποχώρησε.
Έχει διατελέσει Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων. Έχει μετάσχει στις Διαρκείς Επιτροπές Κοινωνικών και Μορφωτικών Υποθέσεων, Θρησκευμάτων και Ορθοδοξίας, στη Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών των κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών, στην Ειδική Επιτροπή για την κύρωση της Συνθήκης για τη θέσπιση του Συντάγματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ειδική Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τα ναρκωτικά, καθώς και στις Επιτροπές Οικονομικών της Βουλής και Βιβλιοθήκης της Βουλής. • Συμμετείχε σε Ομάδες Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου με Κοινοβούλια άλλων χωρών. • Ως μέλος του Ο.Α.Σ.Ε. συμμετείχε ως παρατηρητής σε αποστολές του Οργανισμού.

Έχει γράψει τα βιβλία:
- Εμπρός στον Έτσι που χάραξε ο τέτοιος (1981)
- Χίτλερ ζεις την Α.Ε.Κ. οδηγείς (1984)
- Άκυρα (1992)
Και τα 3 βιβλία από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ.
-Συνάντηση με τον Ντανιέλ (ΑΜΜΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ) (2020)

ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
Οικονομολόγος - Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού

Τηλ. 6944 741 736
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   LinkedIn

zaharatos.jpg

Είκοσι οκτώ χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπληρώνει φέτος ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού & Προϋπολογισμού Νίκος Ζαχαράτος.

Σ’ ένα μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Παιδείας του πρώην Δήμου Βούλας το 1995-1998, δοκιμάστηκε στα δύσκολα με την ευθύνη της συνένωσης των τριών δήμων το 2011-2014 από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, και συνεχίζει και σήμερα ενεργά στη Διοίκηση του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ, ο Νίκος Ζαχαράτος άφησε πίσω του σημαντικό έργο σε κάθε πόστο που του ανατέθηκε:

Στον Νίκο Ζαχαράτο πιστώνεται η σημαντικότατη μείωση των χρεών του ενιαίου Δήμου. Από 18 εκατ. ευρώ υποχρεώσεις στην έναρξη της θητείας του σε μηδενικές ληξιπρόθεσμες οφειλές και 8 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου στη λήξη της θητείας του.

Ως Υπεύθυνος Παιδικών Σταθμών στην τετραετία 2011-2014 διπλασίασε τον αριθμό των παιδιών που γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Αυτοματοποίησε την προετοιμασία του Προϋπολογισμού του Δήμου γράφοντας ο ίδιος εξειδικευμένο λογισμικό που μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο κατάρτισης του Ετήσιου Προϋπολογισμού και των Αναμορφώσεών του - και επιτρέπει την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Ο Νίκος Ζαχαράτος μεγάλωσε και ζει στη Βούλα. Έχει ένα 20χρονο γιο, τον Γιώργο. Ίδρυσε και διευθύνει τον Όμιλο Εταιρειών RAPID (τρεις εταιρείες πληροφορικής & χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και τη Ρουμανία). Συνιδρυτής στην αλυσίδα καταστημάτων "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ".

Είναι χορηγός (από το 2017) του Σωματείου Αθλητών με Αναπηρίες "ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ" και της Αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας με Αμαξίδιο ΠΕΝΥΣ ΣΚΑΡΟΥ.

Είναι εθελοντής του ΠΑΑΠ Βούλας (πρ. ΠΙΚΠΑ), μέλος της Ομάδας Ελεύθερων Εθελοντών του αείμνηστου Γιάννη Νικολαΐδη από το 2006.

Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, για περισσότερα από 15 έτη κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ήταν αριστούχος της ΑΣΟΕΕ (στη Διεθνή Οικονομική) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με έπαινο (στη Διεθνή Χρηματοδοτική) από το Πανεπιστήμιο του Southampton.

Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρουμάνικα.

Ασχολείται ακόμη και σήμερα ενεργά με το windsurfing και το tennis, ενώ υπήρξε για πάνω από μια δεκαετία αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας.

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ηλεκτρονικός μηχανικός

Τηλ. 6930 154 582
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kampitsis_mixalis

Ο Μιχάλης Καμπίτσης είναι ένας πρωτοπόρος και αναγνωρισμένος πολίτης της πανέμορφης πόλης μας., Εχει γεννηθεί στον Πειραιά, είναι δημότης ΒΒΒ από το 1986, ως έφηβος αθλητής στίβου στο άλμα επί κοντό πλαισίωσε την εθνική ομάδα στίβου με πολλές διακρίσεις.
Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός με μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό Αγγλία, Γερμάνια, Νότιος Αφρική, σε τομείς των ηλεκτρονικών εφαρμογών και διατάξεων, είναι κάτοχος 3 πτυχίων εφαρμογές σε Δίκτυα, Δορυφορικών, επιγείων ψηφιακών τηλεοπτικών σημάτων, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως την τράπεζα τις Ελλάδος, την Digea με τον όμιλο Nova, όπου παρείχε επι σειρά ετών την γνώση και την εμπειρία στη διασφάλιση του κωδικοποιημένου τηλεοπτικού σήματος, έχει συνεργασία με την Cosmote TV και την εταιρεία Vermantia όπου δημιουργεί αποκ/ες για την ανάπτυξη των Victual Games, έχει στη Βούλα μια επιτυχημένη επιχείρηση, που διατηρεί εδώ και δεκαετίες στον τομέα των ηλεκτρονικών διατάξεων.
Στα κοινά του Δήμου μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΔΑΟΒ Βούλας, ΠΕΒ βούλας στην Σχολική επιτροπή και έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου βούλας, σήμερα είναι μέλος του ΔΣ νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας όπου εντείνει της προσπάθειές του για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.
Αποφάσισε να παρουσιαστεί ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, με την προθυμία του να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας, ο Μιχάλης Καμπίτσης παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν:
1. Πρωτοποριακές προτάσεις για την προαγωγή των ηλεκτρονικών εφαρμογών σε προγράμματα ανακύκλωσης και τη μείωση των αποβλήτων, ο Μιχάλης Καμπίτσης έχει σκοπό να προστατεύσει το περιβάλλον και να δημιουργήσει μια βιώσιμη πόλη για τις μελλοντικές γενεές.
2. Υποστήριξη τοπικής επιχειρηματικότητας: Μέσω συγκεκριμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών μέτρων, ο Μιχάλης Καμπίτσης επιδιώκει να προάγει την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων και να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την επιχειρηματική κοινότητα.
3. Προώθηση της πολιτιστικής ζωής: Με ποικίλες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, ο Μιχάλης Καμπίτσης έχει ως στόχο να ενισχύσει την πολιτιστική ζωή της πόλης μας και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους πολίτες μας.
4. Τέλος, η εκπαίδευση και η κατάρτιση αποτελούν θεμέλιο για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Θα εργαστεί για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την παροχή υποτροφιών και την προώθηση της επαγγελματικής κατάρτισης, προσφέροντας τις απαραίτητες ευκαιρίες για την ανάπτυξη των νέων μας γενεών.
Σαν δημότης και επιχειρηματίας με μακρά ιστορία στην πόλη μας, αισθάνεται την υποχρέωση να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας. Για αυτό εντάσσεται στο πλευρό του Γρήγορη Κωνσταντελου (Πόλη Για Να Ζεις).
Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, ο Μιχάλης Καμπίτσης μπορεί να συνεισφέρει και να δημιουργήσει με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλου (Πόλη Για Να ζεις), μια πόλη που θα είναι πρότυπο στην ανάπτυξη, την κοινωνική ενσωμάτωση και την πολιτιστική πολυμορφία.

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

Τηλ. 6944 777 166
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kanelou_mairi

Γεννήθηκε στα ηρωικά Καλάβρυτα το 1968. Μεγάλωσε στη Βάρκιζα, όπου διέμενε από το 1970, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης. Έχει μια κόρη, την Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου εγγονή του γνωστού Βουλιώτη επιχειρηματία, Σάκη Θεοδωρακόπουλου, η οποία είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιλάει, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ως Υπεύθυνη και Εφημερεύουσα και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Βάρης. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Βάρης και μέλος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Βάρης. Διατελεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2010.
Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένη Σύμβουλος Καταπολέμησης της Ενδοοικογενειακής και Σχολικής Βίας. από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2021 και για το έτος 2022

ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (Νανά)
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6977 094 203
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

karagian_nana

Η Νανά ζει στη Βούλα 40 χρόνια όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά της και συνεχίζουν να ζουν στην πόλη μας με την οικογένειά τους.

Είναι παντρεμένη με τον Ραφαήλ Καραγιάν Χημικό Μηχανικό και έχουν δύο (2) κόρες τη Ντιάνα Φυσιοθεραπεύτρια και τη Σουζάνα Οικονομολόγο – Επιχειρηματία.

Τα εγγόνια της φοιτούν στα σχολεία της Βούλας!!!
Εκλέγεται συνεχώς για τέσσερις (4) θητείες από το 2006 στον Δήμο Βούλας και κατόπιν στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Υπηρέτησε την πόλη της και τους συμπολίτες της από τις θέσεις:
- Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
- Αντιδημάρχου Διοίκησης & Λεσχών Φιλίας.
- Εντεταλμένης Συμβούλου Λεσχών Φιλίας & Δημόσιας Υγείας.
- Πολιτικού Εκπροσώπου του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΠΥ.

Τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι και πάλι υποψήφια με τον Συνδυασμό “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να ζεις” με Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6981 011 200
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

karakitsos_ioannis

Γεννήθηκε στον Αγιο Βασίλειο Αρκαδίας το 1958.
Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων – ΤΕΙ και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας, Τμήμα Πληροφορικής Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της KARAKITSOS SECURITY A.E. απο το 1988.
Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της εταιρείας HCC S.A. ( Ελληνικά Εμπορευματικά Κέντρα), θυγατρική της LUFTHANSA S.A. απο το 1992.
Μέτοχος της εταιρείας ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ Α.Ε. απο το 1999.
Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2000-2004
Πρόεδρος και μέτοχος της GLOBAL SOLUTIONS S.A. 1999-2003
Στρατηγικός επενδυτής και μέτοχος της HellaStat S.A. 2003-2004
Μέλος του Δ.Σ. και κύριος μέτοχος της εταιρείας ΚΑΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.
Μέτοχος της εταιρείας v KAPA GAS Ε.Π.Ε.
Μέτοχος της εταιρείας ARMA SECURITY Ε.Π.Ε.
Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΓΛΥΠΠΙΑΣ HOLDING S.A.

Δραστηριότητες κοινωνικές
Μέλος του διοικητικου συμβουλίου του Ελληνοϊταλικου Επιμελητήριου
Μέλος στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
Μέλος στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο
Μέλος στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Ασχολείται με τα κοινά από το 1977 συμμετέχοντας: Στην Εθνική Σπουδαστική Ενωση Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Ε), Στην Πολιτιστική Λέσχη Παγκρατίου.
Μέλος του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Πανόραμα Βούλας», Εκπρόσωπος του 3ου Δημ. Σχολείου Βούλας στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

ΚΑΡΑΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αν. Αξιωματικός ε.α.

Τηλ. 6944 337 126
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

karassos_theodoros

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Έφη Βιγκλή και έχει δύο παιδιά, την Μαριλένα Καράσσου, ψυχολόγο και τον Πλάτωνα Καράσσο, δικηγόρο. Κατάγεται από στρατιωτική - πολιτική οικογένεια με αξιοσημείωτη προσφορά στον τόπο. Είναι εγγονός του στρατηγού και Υπουργού Χρήστου Καράσσου και ανιψιός του εθνικού ευεργέτη Σταύρου Καράσσου.
Εισήλθε 3ος στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1983. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στην Σπάρτη, όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τα προβλεπόμενα από τον βαθμό του σχολεία. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, Διοικητής λόχου νεοσυλλέκτων, Διοικητής λόχου εκστρατείας στην κρίση του 1987 και Υποδιοικητής Λόχου Γενικών Μεταφορών. Το 1993, ως Υπασπιστής του στρατιωτικού Διοικητή της Σχολής Εθνικής Αμύνης, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και υπήρξε ο πρώτος Έλληνας Αξιωματικός που παρακολούθησε σεμινάρια στο National Defense University. Έκτοτε, παγιώθηκε μόνιμη θέση Έλληνα Αξιωματικού για σπουδές στο National Defense University. Διετέλεσε, επίσης, Υποδιοικητής στην Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως αξιωματικός ασφαλείας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, με αποστολή την οργάνωση της ασφάλειας του, μετά την κλοπή πολεμικού υλικού από την τρομοκρατική οργάνωση της 17 Νοέμβρη. Στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού υπήρξε επιτελής διαβαθμισμένων σχεδίων και έπειτα ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις και τις ξένες αποστολές στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Μετά την υπηρεσία του στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις, με κύρια δραστηριότητα τον τουρισμό και την μαζική εστίαση. Έχει τιμηθεί για την προσφορά του στο στράτευμα με τον Χρυσό Σταυρό Τάγματος του Φοίνικα από τον Υπουργό Εξωτερικών, το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Γ' Τάξεως από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, το Μετάλλιο Πολυετούς Υπηρεσίας Αξιωματικών Σωμάτων Β' Τάξεως, το Μετάλλιο Πολυετούς Υπηρεσίας Αξιωματικών Σωμάτων Γ' Τάξεως, τη Διαμνημόνευση Υπηρεσίας σε Επιτελείο Β' Τάξεως και το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β' Τάξεως. Έχει συμμετάσχει, επίσης, στο διεθνές συνέδριο «Cooperation and Security in Europe, The Mediterranean and the Balkans».
Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.
Είναι πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βούλα – Πανόραμα με σημαντική ανθρωπιστική δράση στον Δήμο μας.

ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επιχειρηματίας - Οικονομολόγος

Τηλ. 6959 998 111
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Instagram

karras_dimitris

Είναι γέννημα θρέμα Βούλας.

Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Βούλας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου FESΕ της Ελβετίας.
Είναι μόλις 32 ετών και τα τελευταία 10 χρόνια ζει και εργάζεται στην Βάρη, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εστίασης.
Παράλληλα, ασχολείται και με χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια. Ομιλεί άπταιστα εκτός από την μητρική Ελληνική & την Αγγλική γλωσσα.

Τον Μάιο του 2019 είχε θέσει υποψηφιότητα για την θέση του δημοτικού συμβούλου όπως και σήμερα είναι εκ νέου υποψήφιος. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εως τον Μάιο του 2023 ασχολήθηκε ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην κεντρική πολιτική σκηνή σε πολιτικό γραφείο αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην εθνική αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Από τον Ιανουάριο του 2020 εως την λήξη του ΟΑΠΠΑ ήταν αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου του δήμου μας.
Από τον Ιανουάριο του 2020 εως τον Δεκέμβριο του 2021 ηταν Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής & της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Από τον Ιανουάριο του 2022 εως σήμερα είναι Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & τακτικό μέλος της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας.
Από τον Απρίλιο του 2023 έως σήμερα είναι άμισθος Σύμβουλος Δήμαρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα θεματικά πολιτικής προστασίας του δήμου μας.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές δράσεις για το περιβάλλον και την καθαριότητα στον δήμο μας αλλά και σε όλη την ανατολική αττική.
Είναι λάτρης της ποδηλασίας οντάς και παλιό μέλος της ομάδας Φίλων βουνού και θάλασσας, έπαιζε ως έφηβος μπάσκετ στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, αφού προερχεται από πατερά μπασκετμπολίστα της εθνικής ομάδας & τέλος έχει ταλέντο στην ζωγραφική αφού αρκετά έργα του είχαν γίνει καρτ-ποστάλ από τον Δήμο Βούλας, όταν ζωγράφιζε στην πνευματική εστία του δήμου μας.
Έχει πολλή όρεξη για δουλειά και για προσφορά στο κοινό καλό. Ας ξεκινήσουμε μαζί.

ΚΑΡΤΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Φυσικός, ΜΒΑ, Ελέγκτρια Πληροφοριακών Συστημάτων

Τηλ. 6937 145 186
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KARTALOPOULOU_SIDERI_VASILIKI

Η Βασιλική Καρταλοπούλου-Σιδέρη γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία. Ζει στη Βούλα, είναι παντρεμένη με τον Ηλία Σιδέρη και έχει δύο κόρες.

Έχει πτυχίο Φυσικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχίο Προγραμματιστή H/Y και μεταπτυχιακό Master in Business Administration (ΜΒΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου στην ATTICA BANK, κατέχοντας τις διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις CISA (Certified Information Systems Auditor) και CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control), Αναλύτρια-Προγραμματίστρια Η/Υ στη ΔΕΗ, ΟΑ και Σύμβουλος Πληροφορικής στην INTRACOM.

Επιθυμεί να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επέκταση των υπηρεσιών προς τους Δημότες, στην ψηφιακή επιμόρφωσή τους από τα παιδιά μέχρι τον μεγαλύτερο σε ηλικία Δημότη, στην εύρυθμη λειτουργία Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου και σε ό,τι της ανατεθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο Δήμαρχο και ευελπιστεί, με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της, να της δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Για την πραγμάτωση του συνθήματος του συνδυασμού μας «ακόμα πιο ψηλά…» στα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και στη νέα θητεία του συνδυασμού μας στο Δήμο, δεσμεύεται για τακτική φυσική παρουσία και εργασία της στο Δήμο και προσωπική επαφή με τους Δημότες για τα θέματα που τους απασχολούν.

ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ξενοδόχος

Τηλ. 6944 510 512
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kasidokostas_pantelis

Γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη. Είναι επιχειρηματίας ξενοδόχος με τουριστικές επιχειρήσεις στη Σκιάθο και την Αθήνα. Διατέλεσε για δέκα χρόνια Πρόεδρος Ξενοδόχων Σκιάθου, ενώ για έξι χρόνια ήταν μέλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Νομαρχίας Μαγνησίας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας και διεθνής αθλητής με πανευρωπαικές νίκες στο θαλάσσιο σκι.
Τo 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του αδελφού του Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οργάνωσης - Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Απασχόλησης,
Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντονισμού του έργου των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οργάνωσης από 01/09/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντονισμού του έργου των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2021 και για το έτος 2022

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Προσωπικός Ιατρός ΕΟΠΥ από το 1995

Τηλ. 6977 323 155
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KIKILIAS_KIRIAKOS

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Ιατρική και απέκτησε την ειδικότητα του Γενικού Ιατρού.

Από το 1995 δραστηριοποιείται ως οικογενειακός-προσωπικός ιατρός, συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Παράλληλα, από το 2010 (σύσταση ενιαίου Δήμου) υπηρετεί τα κοινά από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου, του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος - Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6974 020 030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kokoletsos_giorgos

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970.
Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες .
Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί. Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης 2019 - 2022

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6944 571 772
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kontonis_sakis

Με καταγωγή από Ζάκυνθο και Αρκαδία γεννήθηκε στην Αμαλιάδα.
Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα. Στη συνέχεια σπούδασε στον Καναδά, όπου και πήρε πτυχίο Ηλεκτρονικής Πληροφορικής από το B. COLUMBIA INSTITUTE OF TECHNOLOGY συμπληρώνοντας την επιστημονική του κατάρτηση με μεταπτυχιακές εργασίες σε I.B.M και DIGITAL.
Εργάστηκε ως αναλυτής και σύμβουλος πληροφορικής στη PROVINCE OF B. COLUMBIA, CANADA και διευθυντικό στέλεχος της κυβέρνησης του Καναδά σε θέματα ηλεκτρονικής πληροφορικής.
Διετέλεσε μέλος της CANADIAN GRAIN COMMISSION, μέλος της Advisory Committee στο Β. COLUMBIA I.T. και επί δεκαετία CEO στην εταιρεία PAGER HELLAS.

ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6972 546 132
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kousathanas_antonis

Ο Αντώνης Κουσαθανάς είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής των 3Β όπως και οι γονείς του και οι παππούδες του και για αυτό είναι άρρηκτα δεμένος με τον τόπο του. Είναι παντρεμένος με την συντοπίτισσα του, πρώην αθλήτρια του Ν.Ο.Β Άννα Δερβίση, έχουν μαζί μια όμορφη κόρη 2 ετών την Σοφία και ένα αξιαγάπητο ημίαιμο σκυλάκι την Κουκί.

Ο Αντώνης ως αθλητής του Ν.Ο.Β υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας θαλάσσιου σκι με διεθνείς διακρίσεις. Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στον Ν.Ο.Β, στον Ν.Ο.Βάρκιζας και στο lolos ski center μεταφέροντας τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά.

Το 2011 ανέλαβε την οργάνωση και την αναβάθμιση της Α πλαζ Βούλας με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετών δημιουργώντας τα καταστήματα "F beach","S beach" και "la banane". Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο του και η επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρείας "Family pr & events" η οποία προβάλει την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την διαφημίζει στο εξωτερικό εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος μας, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος του εμπιστεύθηκε το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας βάζοντας τον στη θέση του αντιδημάρχου.

Εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ενασχόλησή του με τα κοινά, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα ζώα απορρέει από την αντίληψη ότι η αγάπη μας για αυτά, αποτελεί δείκτη μιας πολιτισμένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που σέβεται όλα τα όντα.

Τέλος, τα θεμέλια της ανατροφής του με την θάλασσα συνδέονται τόσο με την απόλαυση που αυτή προσφέρει, όσο και με την οικονομική της σημασία.

ΚΟΥΤΡΑΣ ΦΩΤΗΣ
Συνταξιούχος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας

Τηλ. 6944 186 117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

koutrasfotis

Γεννήθηκε στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων.
• Πτυχιούχος Παιδαγωγικών στα Γιάννινα.
• Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
• Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
• Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Radar στη Σχολή Ecole Nationale στην Τουλούζη της Γαλλίας και σε θέματα εκπαίδευσης στο Instilux Eurocontrol στο Λουξεμβούργο.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάστηκε ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Εκπαιδευτής και υπεύθυνος Γραφείου εκπαίδευσης και σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
Ειδικός εξεταστής για απονομή ειδικοτήτων Πολιτικής Αεροπορίας.
Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Eurocontrol σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο NATO σε θέματα Πολιτικής Αεροπορίας.

Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του εκπολιτιστικού και φυσιολατρικού συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ».
Επί σειρά ετών Γ. Γραμματέας του Επιμορφωτικού συλλόγου Βάρης.
Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κούτρα και έχουν δυο παιδιά. Ζει μόνιμα στη Βάρη στον οικισμό του Χερώματος. Ο Φώτης Κούτρας είναι αυτοδημιούργητος. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι όμως ένας ενεργός και ανήσυχος πολίτης, που βλέπει καθημερινά τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και ζητούν λύσεις.

Για να συμβάλλετε στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας ζητά να του εκφράσετε την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας.

ΚΡΙΖΑΝΟΒΣΚΑ ΓΙΟΥΛΙΑ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6973 022 511
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kryzhanovskayuliya

Γεννήθηκε το 1973 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Αποφοίτησε από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Πολιτισμού και Τεχνών του Κιέβου με πτυχίο στη Διεθνή Διαχείριση Τουρισμού με αριστεία.
Μετακόμισε στην Ελλάδα με τον άντρα της το 1995 για να εργαστεί στον κλάδο των αερομεταφορών και τουρισμού. Ως περήφανη Ελληνίδα πολίτης από το 2015, ζει στη Βούλα εδώ και 26 χρόνια και ενδιαφέρεται με πάθος για τη διατήρηση της καλής ποιότητας ζωής των ανθρώπων, τη διατήρηση του περιβάλλοντος, τη βελτίωση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.
Πάνω απ' όλα, θέλει να γίνει η φωνή των πολιτών της Βούλας, να ακουστούν τα αιτήματά τους και να πετύχει ό,τι είναι δυνατόν για ένα ευημερούν μέλλον. Γέννησε και μεγάλωσε στην Ελλαδα δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έχει δώσει το καθήκον του στην πατρίδα.
Παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο καιρό από ό,τι στην Ουκρανία, δεν απομακρύνεται από τις ουκρανικές ρίζες της, ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς για την πατρίδα της. Από την αρχή του πολέμου 2022 στην Ουκρανία μετέτρεψε το γραφείο τους στη Βάρη σε Κέντρο Ανθρωπιστικής Βοήθειας, γνωστό πλέον ως Vari Ukrainian Aid Center. Έχοντας λάβει περισσότερες από 3.000 επισκέψεις καθώς και συγκεντρώσει και στείλει περίπου 40 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Ουκρανία, το Κέντρο συνεχίζει να δουλεύει.
Έχοντας γίνει μέλος του συλλόγου Ουκρανές Γυναίκες στην Ελλάδα, στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Στο πλαίσιο της υποστήριξής της, φιλοξένησε και οργάνωσε με επιτυχία μια σειρά από φιλανθρωπικά παζάρια, φεστιβάλ και συναυλίες.
Ως εκ τούτου, ελπίζει ότι θα μπορέσει να ενισχύσει τους ελληνο-ουκρανικούς δεσμούς.

ΚΡΟΜΥΔΑ (ΜΑΝΙΑΤΗ) ΕΛΕΝΑ
Δημιουργός, μουσικός παραγωγός και αρθρογράφος

Τηλ. 6946 528 044
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Facebook    Instagram    Twitter    Tik Tok

kromyda_elena

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη, όπου η οικογένεια της ζει περισσότερα από 80 χρόνια. Έχει μία 17χρονη κόρη, την Δήμητρα, η οποία φοιτά στο ΓΕΛ Βουλιαγμένης και έχει ξεχωρίσει μέσα από τις άριστες επιδόσεις της, τόσο στις σχολικές της υποχρεώσεις όσο και στις Καλλιτεχνικές & Λογοτεχνικές της δραστηριότητες.

Είναι Πρόεδρος του ιστορικού ΣΣΔΒ, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης και Ενεργή Δημότης. Είναι η πρώτη προσχώρηση στον συνδυασμό, για τις εκλογές του 2023 που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος 2,5 χρόνια πριν. Υπήρξε Αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης,ενώ έλαβε μέρος σε διεθνή καμπάνια του ΕΟΤ. εξακολουθεί να είναι χειμερινή κολυμβήτρια και να ασχολείται με το windsurfing και το τέννις. Από το 2006 είναι επαγγελματίας δημιουργός & παραγωγός μουσικής και αρθρογράφος . Έχει επενδύσει μουσικά Θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και διαφημήσεις.Έργα της είναι καταχωρημένα τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή δισκογραφία, ενώ έχει μελοποιήσει ποιητικές συλλογές, σύγχρονων ποιητών και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις το 2014 και το 2017 και παράλληλα αρθογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Είναι απόφοιτος του SoutheEastern College, Sociology/Psychology of Human Resource. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά. Εργάστηκε για περισσότερα από 11 έτη σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, στις θέσεις Front Office Manager και Human Resource Manager. Η εργατικότητα της και οι οργανωτικές και διοικητικές της ικανότητες, την οδήγησαν να κατακτήσει τις σημαντικές αυτές θέσεις παρά το νεαρό της ηλικίας της. Παράλληλα προσέφερε εθελοντική εργασία σε ομάδες ψυχολογικής στήριξης, ασθενών με χρόνια νοσήματα και σε κοινωνικούς ξενώνες θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Το πρώτο της βήμα στα κοινά, έγινε στο πλευρό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Πιστεύει πως η Αυτοδιοίκηση είναι το κοινωνικό πρόσωπο του επιτελικού κράτους και μετά την Πανδημία που άλλαξε την καθημερινότητα όλων μας, σε μία χώρα που η μνημονιακή δεκαετία είχε ήδη χαράξει ανεξίτηλες πληγές, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση των τοπικών κοινωνιών. Άλλοτε στο πλαίσιο δράσης σε συνάρτηση με την κεντρική εξουσία και άλλοτε μέσα από πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Τ.Α., που μόνο στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Ενημερώνεται και εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της, παρακολουθώντας σχετικά Σεμινάρια & Ημερίδες και έχει λάβει αντίστοιχες πιστωποιήσεις όπως το “Future of Cities» «HAZARD, DISASTER AND CRISIS MANAGEMENT» «ENVIRONMENT AND CLIMATE CRISIS IN EDUCATION POLICIES» κ.α. Ενώ έχει μελετήσει και έχει παρακολουθήσει επισταμένως κάθε μεγάλο θέμα της περιοχής. Για περισσότερο από 5 έτη βρίσκεται καθημερινά σε γειτονιές της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, συνομιλεί με δημότες, καταγράφει προβλήματα και αναζητεί λύση σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Είναι μαχητική, επίμονη και διεισδύει στον πυρήνα των πραγμάτων, δεν διστάζει να συγκρουστεί για τα πιστεύω της και είναι απόλυτα συνεπής στον λόγο της. Θεωρεί ότι ο Δήμος πρέπει να είναι πεδίο βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη και όχι «αποκούμπι» για συνταξιοδοτημένους επαγγελματίες. Γι αυτό τον λόγο προτρέπει τους δημότες να ψηφίσουν υποψηφίους στην παραγωγική ηλικία, που βρίσκονται στην αγορά εργασίας, μεγαλώνουν παιδιά, συντηρούν οικογένειες και γνωρίζουν την ρεαλιστική εικόνα της καθημερινότητας. Πρόθεση της, μία πόλη για όλους, ασφαλής, προσβάσιμη, σύγχρονη, λειτουργική, κοντά στις ανάγκες του σήμερα, κοντά στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, στον ηλικιωμένο, στον μαθητή, στην εργαζόμενη μητέρα, στον χαμηλόμισθο και στην μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά και κοντά στον νέο, τον μαθητή, τον φοιτητή, τον αθλητή. Ζητά από τους δημότες να χτίσουν σχέση εμπιστοσύνης με τον δημοτικό εκπρόσωπο, για να αποκτήσουν βαρύτητα οι δεσμεύσεις και οι εξαγγελίες όσων ασκούν διοίκηση.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Κυβερνήτης Αεροσκαφών

Τηλ. 6944 308 047
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KYRIAKOPOULOS-ALEXANDROS

Ο Αλεξανδρος Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τζαγκαράκη και έχουν τρία παιδιά .( την Αντζελίνα, την Νικολέτα φοιτήτριες Φιλοσοφικής & Ψυχολογίας και την Αλεξία μαθήτρια δημοτικού και πρωταθλήτριας Τέννις με τις ομάδες του Καβουρίου και της Βάρης. Διαμένουν από το 1986 έως το 2001 στην Βουλιαγμένη και από το 2002 έως σήμερα στην Βούλα.

Είναι γιος του Χρήστου Κυριακοπουλου, Αντισμήναρχου εα, ο οποίος συμμετείχε ως κυβερνήτης αφους Noratlas της ελληνικής αποστολής στην Κύπρο το 1964 και της Αγγελικης Κυριακοπουλου.

Φοίτησε στη σχολή Ικάρων, τμήμα Αεροναυπηγών (ΣΜΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος διοίκησης επιχειρήσεων, διδακτορικού του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευρωπαϊκού πτυχίου Κυβερνήτη αεροσκαφών. Από το 1983 ως το 1994 υπηρέτησε ως αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας σε θέσεις αρχιμηχανικού αεροσκαφών Phantom κ Mirage. Από το 1996 έως το 2009 εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως κυβερνήτης αεροσκαφών Dash 8 και ATR 72 . Στη συνέχεια,απασχολήθηκε ως κυβερνήτης αεροσκαφών Airbus 320 και μέχρι σήμερα ως επιθεωρητής ασφάλειας πτήσεων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας.

Παράλληλα,από το 2004 ασχολείται με επιχείρησεις που κατασκευάζουν εργοστάσια παραγωγής Ηλεκτρικού Ενέργειας μόνο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ως υποστηρικτής της καθαρής ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Ασχολείται με την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση της βιομάζας πολλών δήμων της χώρας μετατρέποντας τα κλαδέματα σε καθαρό ηλεκτρισμό και δωρεάν θέρμανση. Συνεργάστηκε με τον Δήμαρχο Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δικηγόρος

Τηλ. 6932 261 530
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

konstantopoulos_theodoros

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.
Από το 1994 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, και διατηρεί δικηγορικό γραφείο ασχολούμενο με το ποινικό και αστικό-εμπορικό δίκαιο, με ιδιαίτερα γνωστούς πελάτες αλλά και σημαντικές εταιρείες, έχοντας λάβει μέρος ως συνήγορος σε σημαντικές και γνωστές δίκες και υποθέσεις.

Μεταξύ άλλων, τιμήθηκε με τον διορισμό του ως μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας αλλά και ως μέλος της επιτροπής Προμηθειών του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σήμερα είναι και μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά του Δήμου, είναι απόρροια του έργου, του προγράμματος και των στόχων του πλέον επιτυχημένου Δημάρχου, σε συνδυασμό με τη βούληση και την πρόθεση της αναγκαίας για τον τόπο προσφοράς.

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχιτέκτων - Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Τηλ. 6976 086 254
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram   

lagoudaki_nefeli

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1990 στη Βούλα, όπου και μεγάλωσε. Παρακολούθησε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο 3 ο Δημοτικό Βούλας και τη δευτεροβάθμια στο 2 ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας (19.7/20), με εξαιρετικούς καθηγητές που τη βοήθησαν να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει ικανότητες, και πολύ αγαπητούς συμμαθητές που μοιράστηκαν κοινά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικές βόλτες στον όμορφο Δήμο μας! Σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της για τις θετικές επιστήμες, τη λογοτεχνία, το περιβάλλον, συμμετείχε ενεργά και σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας, καθώς και στην εκπροσώπηση της τάξης της στο μαθητικό συμβούλιο. Στη συνέχεια φοίτησε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βαθμό διπλώματος 8.7/10. Ο λόγος που επέλεξε ως αντικείμενο σπουδών την αρχιτεκτονική σχετίζεται άμεσα με την επιθυμία ενασχόλησής της με ανθρωποκεντρική εφαρμοσμένη επιστήμη. Συγχρόνως, είναι κάτοχος του διπλώματος αγγλικής γλώσσας Proficiency, καθώς και γαλλικής γλώσσας Sorbonne II.

Σχεδιαστικές της προτάσεις έχουν διακριθεί με τιμητικό έπαινο σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς (GRAD Review_Αθήνα 2017, ISΑRCH_Βαρκελώνη 2014), ενώ έχει συμμετάσχει σε παρουσιάσεις (Αθήνα, Κρήτη, Βαρκελώνη) - εκθέσεις - δημοσιεύσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εχει ασχοληθεί με χωροταξικές (“Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: Κατευθύνσεις προς μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία”) και πολεοδομικές μελέτες (για Δήμο Μοσχάτου, για πλατεία Βάθης-Άγιο Παύλο, για πρόταση νέου σχεδιασμού πλατείας Βαρβακείου Αγοράς), ενώ σε συνεργασία με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες έχει λάβει μέρος σε μελέτες (πολυ)κατοικιών (Λεγραινά, Γερακας, Αγία Παρασκευή), τουριστικών εγκαταστάσεων (Εξάρχεια, Λασίθι, Μύκονο), εκθέσεων (Εθνικό Ιστορικό Μουσείο), γραφιστικού σχεδιασμού (κατασκευαστικής, εταιρείας εστίασης, αεροπορικής, startup) ,στα διάφορα στάδια και κλίμακες σχεδιασμού. Διατηρεί συγχρόνως από το 2022 το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο NL arch στη Βούλα αναλαμβάνοντας μελέτες ανακαινίσεων και νέων οικοδομικών αδειών για έργα κατοικιών (Ωρωπός, Βούλα, Χαλάνδρι, Κολωνάκι, Κυψέλη) και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και μουσειογραφικές μελέτες. Η επιτυχημένη παρουσίαση της ερευνητικής της σε σχετική ημερίδα ( https://vimeo.com/267037653 ), οδήγησε στη συνεργασία της με το Υπουργείο Πολιτισμού για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας της Σπιναλόγκας στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco (2018-2019) και στη συγγραφή των κειμένων του voice over για το ντοκυμαντέρ “Απόκοπος ή Σπιναλόγκα” που προβλήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη. H Υπουργός Πολιτισμού, η γενική γραμματέας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης τη συνεχάρησαν για τη συμβολή της σε συνάντηση των συντελεστών στο γραφείο της Υπουργού μετά από πρόσκληση της Υπουργού.

Πιστεύει σε ένα συνολικό στρατηγικό-μεθοδικό σχεδιασμό με προσεκτική ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Ο χώρος αποτελεί πεδίο ώσμωσης διαφορετικών κοινωνικών ομάδων με διαφορετικές ανάγκες και πεποιθήσεις. Την ενδιαφέρει να ακούσει όλες τις απόψεις που με κριτική θεώρηση δύνανται να συμβάλλουν στη βέλτιστη λύση για όλους. Της αρέσει να ακούει πριν πει. Ο πολεοδομικός σχεδιασμός αφορά το σχεδιασμό δομημένου – αδόμητου περιβάλλοντος με γνώμονα τους κατοίκους της περιοχής. Κάθε πολεοδομική παρέμβαση επηρρεάζει τη διαβίωση των κατοίκων. Και είναι πράξη ευθύνης.

Θα ήθελε να προσφέρει στο Δήμο μας με τις γνώσεις και τη δημιουργική διάθεσή της, εστιάζοντας σε ζητήματα χωρικού σχεδιασμού -με ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη διαχείριση του παραλιακού μετώπου-, προσβασιμότητας, πολιτισμού, προβολής, περιβάλλοντος & ασφάλειας.

ΛΕΜΠΕΣΗΣ - ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6957 214 308
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

lebesis_marios

Γεννήθηκε το 1997 στο Μαρούσι, Αττικής και αποτελεί κάτοικος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Κατάγεται απο την Κορώνη, Μεσσηνίας.
Αποφοίτησε απο το Κολλέγιο Αθηνών το 2015 και έπειτα από το Πανεπίστημιο Αιγαίου από το τμήμα της Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Επιστημών το 2021 όπου καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του- πλην του 2020 όταν ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία - εργαζόταν σαν ιδιωτικός υπάλληλος τα καλοκαίρια σε ναυτιλιακή εταιρία. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την ναυτιλία και την επιχειρηματικότητα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως το City College.
Απο το 2021 και έπειτα δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρία Dmelia και παράλληλα στον χώρο της εστίασης στο κατάστημα του Δήμου “Rica Nera Sol” αλλά και στο κατάστημα “Tahiti Beach Bar” στα Καλύβια Θορικού, όντας ιδιοκτήτης. Επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο τον parking στον δήμο μας όντας συνιδιοκτήτης του parking του Ιθάκη και της παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης.

ΛΕΧΤΙΝΕΝ ΤΕΜΟΥ (LEHTINEN TEEMU)
Σύμβουλος Ειχειρήσεων

Τηλ. 6943 299 538
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   Twitter   Instagram

Teemu_Lehtinen

Ο Teemu Lehtinen (Τέμου Λέχτινεν) εξελέγη ως ο πρώτος μη Έλληνας Ευρωπαίος Πολίτης σε όλη την χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη το 2019. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου και Διεθνών Σχέσεων της πόλης και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο Teemu έφυγε από την Φινλανδία το 1996 για να εργαστεί στις Βρυξέλλες στον τομέα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής/Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (EU Public Affairs στην καθομιλουμένη των Βρυξελλών). Ο Teemu ήταν πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της Edelman Public Relations Brussels το 2007, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και έγινε Αντιπρόεδρος σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για βρετανική εταιρία τυχερών παιγνίων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου (FTSE250), για τη νομοθετική ρύθμιση της αγοράς σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκανδιναβία και Ευρωπαϊκή Ένωση εν γένει.
2021-22 εργάστηκε ως Ειδικός Σύμβουλος στην Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών. Επί του παρόντος, o Teemu είναι Country Manager για την Oddsium Hellas, μια Σουηδική επιχείρηση κινητής τεχνολογίας και affiliate marketing. Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής και πολιτικού ρίσκου των επενδύσεων, έρευνας αγοράς, των start-ups, διαχείρισης κρίσεων και κυβερνητικών σχέσεων για Έλληνες και διεθνείς πελάτες.
Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Teemu γυμνάζεται, βρίσκεται στις παραλίες των 3Β για SUP και κολύμπι και τον χειμώνα στα βουνά για ορειβατικό σκι. Αγαπάει επίσης τους περιπάτους στις γειτονιές της Αθήνας, τα βιβλία και το σινεμά. Ο Teemu είναι παντρεμένος και ζει στη Βούλα από το 2008.

ΜΑΡΙΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)
Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια

Τηλ. 6982 050 838
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Web Site   

marili_lina

Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια, Director Advisor of Communications & External Relations Ραδιοφωνική παραγωγός, Project Manager, Life Coach.

Η Λίνα Μαρίλη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Γαλλία στον τομέα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με εξειδίκευση στην Σκηνοθεσία. Στη συνέχεια, σπούδασε δημοσιογραφία και τηλεπαρουσίαση. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο του modeling σε συνεργασία με σημαντικούς σχεδιαστές. Κατά τη διάρκεια των ετών δημιούργησε, ως σκηνοθέτης και παραγωγός, μεγάλο αριθμό διαφημιστικών σπότ και μουσικών video clip.

Μάλιστα, επιβραβεύτηκε για βίντεο που δημιούργησε για αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή με θέμα την “Ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση” και το πρώτο μοναδικό Virtual Reality στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τα ΙΜΙΑ με διθυραμβικές κριτικές. Η Λίνα Μαρίλη ήταν Παρουσιάστρια σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, πανελλαδικής εμβέλειας όπως Alpha, ANT1 και STAR και υπήρξε αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός.

Ήταν η Νικήτρια του διαγωνισμού τηλεπαρουσίασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha με ψηφοφορία κοινού και αναδείχθηκε ''TV STAR'' κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Αρθρογραφεί και στηρίζει κάθε προσπάθεια δημιουργίας, εξέλιξης, πολιτισμού και καινοτομίας. Υπήρξε καλεσμένη πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών συμμετέχοντας σε πάνελ με υπουργούς για σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας, όπως παράδειγμα στην εκπομπή Αποδείξεις στον ΑΝΤ1 του Νίκου Ευαγγελάτου

Επιπλέον, εργάστηκε ως υπεύθυνη του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε Α.Ε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων καθώς και στο φιλανθρωπικό Αμερικανικό Οργανισμό CRC ο οποίος βοηθά φιλανθρωπικά ιδρύματα και μέχρι σήμερα νιώθει συγκίνηση για όσα παιδιά έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά και ανιδιοτελώς.

Ακόμη, απασχολήθηκε ως Project Manager, Διοργανώτρια Εκδηλώσεων, Event, Ταξιδιών και Διακοσμήτρια Χώρων. Παράλληλα σπούδασε στο Αrt & Design College ΒΑΚΑΛΟ Καλών Τεχνών MIX ART και Ιστορία Τέχνης Η Λίνα Μαρίλη είναι ένας άνθρωπος με υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης έχει γνώσεις ψυχολογίας και σπουδές σε Μarketing στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Life Coaching. Στόχος της είναι να ζούμε μία όμορφη ζωή με υψηλή ποιότητα σε μία θαυμάσια πόλη που θα μας κάνει να νιώθουμε χαρά, υπερηφάνεια και ασφάλεια με δράση και εξέλιξη.

Το οραμά της είναι να υπηρετήσει την πόλη της με απόλυτη αφοσίωση, ακεραιότητα διαφάνεια και να καλλιεργήσει ουσιαστική σχέση με τους πολίτες για μια όμορφη και ισχυρή πόλη με ανάπτυξη καλύτερη ποιότητα ζωής για ένα όμορφο μέλλον για όλους και πρωτίστως για τα παιδιά.

Η Λίνα είναι σινεφίλ, της αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η ομορφιά στην ψυχή των ανθρώπων και η συλλογή στιγμών με αξία. Είναι ερωτευμένη με την ποιότητα, ιδιαίτερα με την τέχνη, της αρέσει να προσφέρει, είναι δυναμική και διαθέτει ποικίλες γνώσεις, Έχει δεξιότητες, ξεχωριστή δημιουργικότητα και αγαπά την περιοχή της υπέροχης Αθηναϊκής Ριβιέρας την Βούλα, την οποία επέλεξε για να ζει. Νοιάζεται βαθιά και ειλικρινά για τους ανθρώπους και την πόλη της. Θα την ακούσεις να λέει: 'Μην μετράς τις ημέρες, κάνε τις ημέρες να μετρούν'.

Αγαπά πολύ το σκυλάκι της και ως φιλόζωος βοηθά σε δράσεις για αδέσποτα. θα την συναντήσεις συχνά να δημιουργεί, να επικοινωνεί και να δουλεύει με ένα ευγενικό χαμόγελο λέγοντας : "Ο τρόπος που φερόμαστε στα αθώες ψυχές, στα ζώα δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξία μας ως άνθρωποι".

Η επαγγελματική ανάπτυξη της Λίνας δεν στάθηκε εμπόδιο στην συμμετοχή της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με στόχο την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής σε συνανθρώπους.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μεταξύ πολλών, έκανε παρουσίαση στο φιλανθρωπικό γκαλά του WIN FOUNDATION για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών. Επίσης υπήρξε κεντρική παρουσιάστρια δημοπρασίας πορτραίτων 12 επιφανών Ελληνίδων στο κτήμα Νάσιουτζικ, με βράβευση προσωπικότητας και έργου, για φιλανθρωπικό σκοπό. Βραβεύτηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα HUMAN AID και το ίδρυμα WIN FOUNDATION για την συμβολή της στα φιλανθρωπικά τους έργα. Αντιπροσωπεύει διεθνώς μία green tech νεοφυή startup η οποία κέρδισε μία παγκόσμια διάκριση παίρνοντας το πρώτο βραβείο καινοτομίας απο το κορυφαίο ΜΙΤ.

Η Λίνα Μαρίλη νοιάζεται και θα συμβάλει με τον χαρακτήρα της, με τις πολύπλευρες γνώσεις της, με την αγάπη της για τους συνανθρώπους της και την εμπειρία της με επιτυχία στον πολιτισμό, στην στήριξη των νέων για τα όνειρα τους, στο μάρκετινγκ του brand 3B, στην καινοτομία, στην βοήθεια για τα αδέσποτα και στην εξωστρέφεια, για μια πόλη πρότυπο με σεβασμό στους πολίτες, με υψηλή ποιότητα ζωής, ζωντανή, βιώσιμη και ασφαλής.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6942 254 605
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

lyberopoulos_vasilis

Το 2019 ξεκίνησε να ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, εκλέχτηκε Κοινοτικός Σύμβουλος Αρτέμιδος και διετέλεσε ένα χρόνο Αντιπρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου, έπειτα αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος για Ειδικός Σύμβουλος του για θέματα της Καθημερινότητας των πολιτών, την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Στην πορεία όμως όλα άλλαξαν, όταν γνώρισε την σύζυγό του Έλενα, ερωτευτήκανε, παντρευτήκανε, κάνανε τον Δημήτρη και μαζί με την Ελισάβετ και τον Τιμόθεο δημιουργήσανε μια υπέροχη οικογένεια. Η Έλενα έμενε στην Βούλα, και έτσι τα τελευταία τρία χρόνια έγινε μόνιμος κάτοικος του Δήμου ΒάρηςΒούλας Βουλιαγμένης.

Για πολλά χρόνια ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, από μικρή ηλικία, όμως, στα 32 του, αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση, να πραγματοποιήσει το όνειρό του, και έτσι, αποφάσισε να σπουδάσει νομική. Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο τον κατασκευών.

Όποιος έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζει την μαγεία της. Οραματιζεσαι πάντα έναν καλύτερο Δήμο, συνεισφέρεις στους συνδημότες και προσπαθείς για μια καλύτερη πόλη και μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν πολιτικές αντιπαλότητες, χρειάζονται συναινέσεις και συνεργασίες, οι μοναδικοί αντίπαλοι είναι τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, τα προβλήματα του Δήμου μας.

Ένα κοινό σκοπό έχουμε όλοι, να δώσουμε ώθηση στη πόλη μας, να αναπτύξουμε τις ικανότητές της! Να οικοδομήσουμε έναν Δήμο όπου χωράνε όλοι! Χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις!

Έτσι λοιπόν, σ' αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δίπλα σ' έναν δυναμικό και αξιόλογο άνθρωπο, έναν εργατικό Δήμαρχο με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για να πάμε την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά!

ΜΑΔΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Έμπορος

Τηλ. 6944 966 050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Linkedin

madias_kostas

Γεννήθηκε το 1966, από την Λίτσα (Ευαγγελία) και τον Τάκη (Διαμαντή) Μαδιά. Ο πατέρας του είχε εκλεγεί στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Βούλας το 1982. Φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Βούλας και έπαιξε μπάσκετ στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, που ήταν και ένας εκ των δημιουργών του τμήματος μπάσκετ, μαζί με συμμαθητές του, αφού εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε ακόμα καμία ομάδα μπάσκετ στην πόλη.
Σπούδασε Γεμμολογία στην Αμβέρσα του Βελγίου. Μετά την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση πώλησης κοσμημάτων.
Από τα σχολικά του χρόνια, έχει αναπτύξει έντονη πολιτική και κοινωνική δράση. Υπηρέτησε ως μέλος του 15μελούς του Λυκείου Βούλας, και ήταν ένας εκ των ιδρυτικών μελών Κομματικής Νεολαίας της πόλης.
Το 2003 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Γλυφάδας, και αργότερα Πρόεδρος, για σειρά ετών. Ανέρχεται στην ιεραρχία του εργοδοτικού συνδικαλισμού, αφού ψηφίζεται παμψηφεί Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου και μέλος στην Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου ΕΣΕΕ. Εξ αυτών των θέσεων, διορίστηκε μέλος σε Τοπικές Διοικητικές Επιτροπές του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ καθώς και μέλος σε ΔΣ οργανισμών ως εκπρόσωπος των Οργανώσεων των Εργοδοτών.
Από το 2011 έως το 2019, ταξιδεύει στην Ανατολική Αφρική και δημιουργεί έδρα στην Κένυα, όπου αναπτύσσει νέα επαγγελματική δραστηριότητα για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Αυτή η ενασχόληση με το περιβάλλον του έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσει νέες τεχνολογίες και προτάσεις σχετικές με το Περιβάλλον. Έχει κάνει προτάσεις στις Κυβερνήσεις των χωρών της Ανατολικής Αφρικής (Κένυα, Ουγκάντα, Τανζανία) για τον καθαρισμό Λιμνών, Θαλασσών και εγκαταστάσεων από επικίνδυνους ρύπους. Ταυτόχρονα η κοινωνική του ευαισθησία, τον φέρνει κοντά σε οικογένειες και χωριά υποβαθμισμένα και δωρίζει κτήρια για σχολεία σε 2 χωριά. Για τις κοινωνικές δράσεις του, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξάνδρειας κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄, του απονέμει τον τίτλο του Ταξιάρχη του Αποστόλου & Ευαγγελιστή Μάρκου.
Έχει διατελέσει ενεργό μέλος σε αρκετούς φιλοσοφικούς συλλόγους ανά τον κόσμο και έχει προεδρεύσει με επιτυχία σε κάποιους από αυτούς.
Από την επιστροφή του από την Αφρική, λόγω πανδημίας, έχει αναπτύξει έντονη τοπική δράση, έχει συμμετάσχει ενεργά και καταθέσει προτάσεις για την πρόοδο της πόλης και την είσοδο στην Νέα Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Κάποιες από αυτές έχουν υιοθετηθεί ήδη.

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Δημόσιος υπάλληλος Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Βάρης στο Τμήμα Μηχανολογίας

Τηλ. 6932 905 760
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram

marinopoulos_vasilis

Είναι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής, του ΤΕΙ Αθήνας και της ΣΕΛΕΤΕ, µε την ειδικότητα του Εκπαιδευτικού Μηχανολόγου Μηχανικού.
Από το 1983 έως και σήμερα έχει εργαστεί τόσο στον δηµόσιο όσο και στον ιδιωτικό τοµέα.
Στο Υπουργείο Πολιτισµού στο τµήµα αναστήλωσης βυζαντινών και µεταβυζαντινών µνηµείων. Στο ΠΕΡΠΑ ως υπεύθυνος στα µηχανήµατα µέτρησης ατµοσφαιρικής ρύπανσης.
Στην ΣΕΛΕΤΕ ως υπεύθυνος Μηχανολογικού Τοµέα στην Τεχνική Υπηρεσία.
Στην BIC ως υπεύθυνος στο εργοστάσιο παραγωγής καλσόν. Στην ΕΛΟΤ στο τµήµα Τυποποίησης.
Επίσης διατηρούσε παράλληλα και εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στη Γλυφάδα.
Από το 1993 έως το 1997 δούλεψε ως δημόσιος υπάλληλος στην ΣΕΛΕΤΕ ως υπεύθυνος Μηχανολογικού Τοµέα στην Τεχνική Υπηρεσία.
Από το 1997 έως και σήµερα ως δημόσιος υπάλληλος Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Βάρης στο Τµήµα Μηχανολογίας.

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διακοσμητής εσωτερικών χώρων,γραφίστας ελευθερος επαγγελματίας

Τηλ. 6980 580 540
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

mitsopoulos_xristos

Γεννημένος στην Αθήνα το 1972,εδώ και χρόνια κατοικεί στην Βούλα.
Είναι παντρεμένος με την Τσιούκα Αθανασία πτυχιούχο του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνών.
Έχουν αποκτήσει τρείς γιούς τον Βασίλη και τον Θάνο μαθητές στο 2ο Λύκειο Βούλας και τον Σταύρο Νεκτάριο μαθητή στο 2ο γυμνασίο.
Σπούδασε Graphic designer και αρχιτεκτονική διακοσμηση εσωτερικων χώρων στην σχολη Βακαλό και φοίτησε στην σχολή Καλών Τεχνών. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια Marketing, διακόσμησης και Αθλητισμού.
Φανατικός του Αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής λατρεύει το τρέξιμο,το τέννις και την καλαθοσφαίριση με την οποία ασχοληθηκε επί δεκαπέντε χρόνια σε διάφορους συλλόγους.
Απο το 2000 έως και σήμερα εργάζεται, ως επικεφαλής τμήματος διακόσμησης και σήμανσης στον όμιλο Σκλαβενίτη. Η αγάπη του για το σπίτι και την διακόσμηση τον ώθησε να δραστηροποιηθεί ως σύμβουλος ακινήτων όντας ιδιοκτητης του idanOIKO property.

Δεν χρειάζεται να έχεις διανύσει πολλά πολιτικά χιλιόμετρα για να έχεις ζήλο ενέργεια και θέληση να ομορφύνεις τον Δήμο σου και να βελτιώσεις ότι περνάει απο το χέρι σου στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά σου.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Μεταφραστής/Διερμηνέας, Ιδιωτικός υπάλληλος

Τηλ. 6982 128 669
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

mixalakis_antonis

Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας από τότε που γεννήθηκε. Είναι επαγγελματίας μεταφραστής και διερμηνέας. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Μετάφρασης, από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και γαλλικά, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της διερμηνείας συνεδρίων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και ισπανικά.

Επί του παρόντος, εργάζεται ως εκπαιδευτής για την Airbnb. Μιλάει, άπταιστα, τις τρεις προαναφερθείσες γλώσσες, ενώ, καταλαβαίνει και μιλάει και λίγα ιταλικά. Έχει “πάθος” με την τεχνολογία, καθώς, θεωρεί, ότι με τη σωστή χρήση της, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο, το οποίο είναι σε θέση να βοηθήσει όλους τους πολίτες. Θεωρεί, ότι, η τεχνολογία πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλες και όλους, χωρίς περιορισμούς.

Άλλοι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η προστασία των ζώων, οικόσιτων και μη. Όσον αφορά το περιβάλλον, θεωρώ ότι πρέπει όλες και όλοι μας να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε. Τον ίδιο ακριβώς σεβασμό, πρέπει να επιδεικνύουμε απέναντι σε κάθε είδους μορφής ζωής και είναι χρέος μας να την προστατεύουμε.

Στα ενδιαφέροντά του, συγκαταλέγονται το θέατρο, ο κινηματογράφος και στον ελεύθερο χρόνο του, διαβάζει κόμιξ, βλέπει ιαπωνικά καρτούν, ασχολείται με διάφορα αθλήματα, κυρίως με το περπάτημα και το κολύμπι. Ακόμη, του αρέσει να κάνει βόλτες δίπλα στις θάλασσες του δήμου μας.

«Μπορεί να μην προέρχομαι από κάποιο πολιτικό υπόβαθρο, αλλά θέλω να βοηθήσω την πόλη μου, άλλα και ολόκληρο το δήμο μας όσο πιο καλά μπορώ και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω».

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Υπάλληλος Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

Τηλ. 6985 022 152
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

birbili_katerina

Γεννήθηκε το 1999.
Τα παιδικά της χρόνια κατοικούσε στη Βούλα και στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά της στη Βάρη. Είναι κόρη του Στυλιανού Μπιρμπίλη και της Γεωργίας Ντοχά και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή την Ιλιάδα.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με το τένις τα τελευταία 6 χρόνια και το 2019 κατακτά την 1η θέση στο εσωτερικό τουρνουά του Α.Ο ΒΑΡΗΣ ''Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ''.
Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Βούλας.
Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης.
Τον Ιανουάριο του 2020 φεύγει για σπουδές στη Γαλλία με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών erasmus στην Λιλ στο Πανεπιστήμιο Sciences Po.
Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος εξυπηρέτησης εδάφους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937 074 091
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

mpraimnioti_maria

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1980 ζει στη Βάρη.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική και εκπαιδεύτηκε στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχει αναλάβει την οργάνωση εκδηλώσεων στις οικογενειακές επιχειρήσεις «κτήμα Μπραΐμνιώτη και κτήμα Μεσόγειος» . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας για την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς και σεμινάρια για την πράσινη ενέργεια, το περιβάλλον και τις σύγχρονες πόλεις.
Υπήρξε μέλος σε πολλούς συλλόγους που φροντίζουν τα ζώα, καθότι ενδιαφέρεται πολύ για αυτά. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιό και μια κόρη.
Για τα έτη 2017-2021 διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ.
Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μίμα)
Συνταξιούχος λογίστρια

Τηλ. 6936 964 851
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

nikiforaki

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Αρτέμιο.

Είναι το πρώτο από τα 4 παιδιά της οικογένειας του Χρήστου και της Ελένης Ασημακόπουλου.

Τελείωσε το Οικονομικό Σχολείο Θηλέων Αθηνών και μιλάει Αγγλικά.

Από το Δεκέμβριο του 1998 κατοικεί μόνιμα στο Πανόραμα της Βούλας. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Νικηφοράκη (1981) και έχουν 2 κόρες και 5 εγγόνια, που κατοικούν μόνιμα στην Κρήτη.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από το 1976, ως Λογίστρια και Ελεύθερος Επαγγελματίας. Από το τέλος του 2011 είναι συνταξιούχος.

Ασχολείται με τα κοινά σε Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Από το έτος 2014 είναι Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έως και σήμερα .

ΝΤΟΥΡΛΙΟΥ - ΤΣΙΟΥΜΑ ΑΡΕΤΗ
Λογίστρια Φοροτεχνικός Α' Τάξης

Τηλ. 6944 826 717
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

ntourliou_areti

Η Αρετή Ντουρλιού-Τσιούμα, κατάγεται από το Φανάρι Καρδίτσας και κατοικεί στο Κόρμπι της Βάρης.

Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο καθηγητή Μαθηματικών Θανάση Τσιούμα, ο οποίος δίδαξε στο 1ο Λύκειο Βούλας επί 27 έτη και έχουν έναν υιό ο οποίος είναι Επίκουρος Καθηγητής στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών.

Είναι Λογίστρια - Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης και έχει εργαστεί ως στέλεχος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα για περισσότερα από 25 έτη.

Στις αρχές του 2018 μαζί με συμπολίτες της δημιούργησαν την «Ομάδα Διατήρησης και Αναβάθμισης του Οικιστικού Χαρακτήρα των 3Β», από όπου προέκυψε τον Ιούνιο του 2018 ο «Σύλλογος Διατήρησης και Αναβάθμισης του Φυσικού Περιβάλλοντος και του Οικιστικού Χαρακτήρα των 3Β- ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ» του οποίου είναι Γεν. Γραμματέας.

Τον Νοέμβριο του 2018 ήταν εκ των εμπνευστών της ιδέας για τη δημιουργία ενός δικτύου μονοπατιών στον Νότιο Υμηττό, που θα επιτρέπει σε πεζοπόρους να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλής ιστορικής αξίας αρχαία μνημεία και στη φυσική ομορφιά του τμήματος του Υμηττού που βρίσκεται στην περιοχή μας.

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου «ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ» εκπονήθηκε η μελέτη για τη δημιουργία του Δικτύου των Μονοπατιών και ο φάκελος το 2019 κατατέθηκε στα Δασαρχεία Πεντέλης και Πειραιά, ενώ έλαβε έγκριση από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων.

Η σχετική μελέτη παρουσιάστηκε στον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, ώστε να υλοποιηθεί το έργο από τον Δήμο. Επίσης, έλαβε έγκριση και από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας για το τμήμα του Υμηττού, που βρίσκεται στα όρια του γειτονικού Δήμου. Η προσπάθεια που κατέβαλε ήταν μεγάλη και αισιοδοξεί στη σύντομη υλοποίηση του.

Η Αρετή Ντουρλιού-Τσιούμα έχει αναλάβει πρωτοβουλίες με κοινωνική και περιβαλλοντική στόχευση στον Δήμο μας, αλλά και στον τόπο καταγωγής της στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις της επικεντρώνονται στη βιώσιμη ανάπτυξη, στη διαχείριση των απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή, στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην αναβάθμιση της ασφάλειας και γενικότερα της ποιότητας ζωής μας στη Βάρη, στη Βούλα και στη Βουλιαγμένη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αεροναυπηγός Μηχανικός
Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας
Διευθυντής Πτητικών Προτύπων

Τηλ. 6956 850 077
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

oikonomopoulos_giorgos

Ο Γιώργος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962.
Σε ηλικία 18 ετών έφυγε για την Ιταλία με την επιθυμία να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να γίνει Αεροναυπηγός Μηχανικός.
Στην Ιταλία έζησε στην Φλωρεντία, στην Σιένα και στη Ρώμη όπου απέκτησε τον πρώτο Πανεπιστημιακό τίτλο.
Στην συνέχεια, στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης “La Sapienza” ολοκλήρωσε και το Διδακτορικό του στην Αεροναυπηγική Μηχανολογία.
Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο πανεπιστήμιο της Ρώμης “La Sapienza” ως ερευνητής μηχανικός, συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύοντας παράλληλα πολλά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.
Στην συνέχεια εργάστηκε στην Γαλλία στο Πανεπιστήμιο της Μπεζανσόν, επίσης ως ερευνητής μηχανικός.
Το 1999 επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα έχοντας επιτύχει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και από τότε εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Μεταφορών ως Επιθεωρητής Αξιοπλοΐας Αεροσκαφών.
Κατόπιν μιας επιτυχημένης καριέρας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σήμερα ο Γιώργος είναι Διευθυντής Πτητικών Προτύπων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας.
Έχει υπό την εποπτεία του όλο τον στόλο των Ελληνικών αεροσκαφών, καθώς και όλους τους οργανισμούς συντήρησης αεροσκαφών και εκπαίδευσης μηχανικών αεροσκαφών και πιλότων.
Εποπτεύει και εκδίδει τα πτυχία και τις άδειες εργασίας για όλο το ιπτάμενο προσωπικό της Ελλάδας, καθώς και για όλους τους μηχανικούς αεροσκαφών της Ελληνικής επικράτειας.
Από το 1999 ο Γιώργος διαμένει μόνιμα στην Βάρκιζα, περιοχή που έζησε και αγάπησε από τα παιδικά του χρόνια, όταν ερχόταν με τους γονείς του για το καλοκαίρι.
Η αγάπη του για τους ανθρώπους και τα κοινά είναι έντονη και επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις εμπειρίες του από την πολυετή διαμονή του στο εξωτερικό στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6948 303 082
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PALAIODIMOU_ARGYRO

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά έως τα 18. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Παλαιοδήμου, στρατηγό Ελλάς. Από τα 19 διέμενε στη Βούλα και τα τελευταία 25 χρόνια διαμένει στη Βάρη. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Ανδρουλάκη.

Τελείωσε την Ράλλειο και τα ΤΕΙ Πειραιώς και αμέσως προσελήφθη στη ναυτιλιακή εταιρεία SUN LINE και ως Sales Manager στο Λολις επί 15 χρόνια και μετά το θάνατο του πλοιοκτήτη Μ.Π. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ανέλαβε ως Unit Manager στην Tupperware μέχρι σήμερα με διακρίσεις στην Ελλάδα και πανευρωπαϊκά στις πωλήσεις. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Συμμετείχε στις εκλογές του 2018 στο Κοινοτικό Βάρης, αλλά διακόπηκε λόγω βαρύτατου ατυχήματος. Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον εμπιστεύεται και έχει σκοπό και θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόσο όμορφου τόπου που διαμένει, σέβεται και αγαπά.

Πρώτον να είναι στη διάθεση όλων των φίλων και οικοδεσποινών που τη στήριξαν τόσα χρόνια στην Tupperware και δεύτερον, βρισκόμενη επί 14 χρόνια στη δυσμενή κατάσταση κρατώντας τη μητέρα της με αναπηρία 95% στοχεύει στη βοήθεια του Δήμου σε ανήμπορους ανθρώπους.

Στο μυαλό και την καρδιά της ήταν και θα είναι η ειρηνική συμβίωση και σύμπνοια των συντοπιτών της.

ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μεσίτης Ακινήτων

Τηλ. 6977 216 644
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

panoulis_vaggelis

Ο Ευάγγελος Πανουλής γεννήθηκε το 1992 στην Βούλα, όπου κατοικεί έως και σήμερα.
Η οικογένειά του είναι από τις πρώτες 40 οικογένειες της Βούλας που είδαν την μαγική ομορφιά της περιοχής και την επέλεξαν ως τόπο κατοικίας τους.
Από τα παιδικά του χρόνια του άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Κατάφερε να διαπρέψει στο τομέα του ακοντισμού και έγινε πρωταθλητής Ελλάδος νέων στο Squash.
Είναι στον επειχειρηματικό τομέα από νεαρή ηλικία. Έχει μάθει να δημιουργεί και να κάνει πραγματικότητα αυτά που σκέφτεται και ονειρεύεται.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του Real estate. Είναι κάτι που απο μικρός ήθελε να ασχοληθεί και ειναι άλλος ένας στόχος που έχει κάνει πραγματικότητα.
Σπουδάζει στο "ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ" ως "Μεσίτης ακινήτων" έχει το δικό του μεσιτικό γράφειο με επωνυμία Viewvest και έδρα στο κέντρο της Βούλας.
Επόμενός του στόχος είναι να συμβάλει στα δημοτικά θέματα της περιοχής ως ενεργός πολίτης και τοπικός σύμβουλος Βούλας, εκπροσωπώντας τους συνδημότες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με όραμα το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, τα όμορφα δέντρα και τα υπέροχα καταγάλανα νερά, θέλει να συνεχίσει αυτή την ομορφιά του τόπου που μεγάλωσε και εξελίσσεται καθημερινά.
Η περιοχή μας έχει γίνει επίκεντρο επενδυτών από όλο τον κόσμο και παρά το γεγονός ότι το έργο του δημάρχου είναι πολύ δύσκολο, το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. 

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6942 638 393
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

papageorgiou_foteini

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα (γονείς της είναι οι Βασίλης Παπαγεωργίου και Δέσποινα Φαμέλη), όπου και φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2ο Δημοτικό Σχολείο) και Μέσης Εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο).

Συνέχισε τις σπουδές της στο Α/Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας απ’ όπου αποφοίτησε το 2006 με ειδικότητα Κοινωνικής Λειτουργού με ειδίκευση σε άτομα με ψυχιατρικά νοσήματα.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της επέστρεψε στην Βούλα, και ξεκίνησε να εργάζεται στην Τράπεζα Eurobank, στην οποία και εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι σήμερα.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών από το Τμήμα Μάρκετινγκ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.

Η απόφαση της να κατέλθει στα κοινά είναι απότοκο της ιστορίας της οικογένειάς της καθώς η πορεία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τόπο αυτό. Η επιλογή να συνταχθεί με την προσπάθεια του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και των υπόλοιπων συνοδοιπόρων του στον συνδυασμό «ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Πόλη για να ζείς» βασίστηκε στην αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της πόλης μας αλλά και στην εμπιστοσύνη που έχω προσωπικά στον Γρηγόρη Κωνσταντέλο για την διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη του δήμου μας.

Θεωρώ χρέος μου να συμβάλλω με την σειρά μου στην διαρκή ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μέσω του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης των υπηρεσιών του δήμου μας προς τους πολίτες και συντάσσομαι στην προσπάθεια για ένα Δήμο σύγχρονο, με ευαισθησίες απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με σεβασμό στον πολίτη αλλά και σίγουρη προοπτική ανάπτυξης.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946 161 098
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

papakostas_pantelis

Γεννήθηκε στο Θησείο το 1971, μεγάλωσε στη Γλυφάδα και κατοικεί στη Βούλα από το 2000. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που φοιτούν στο Ο.Π.Α και το ΠΑ.ΔΑ.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο University of La Verne και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης με ειδίκευση στον Ανταγωνισμό Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε να εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης και Αναλυτής στην Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας απ΄ όπου και αποχώρησε το 2004. Παράλληλα υπήρξε στενός συνεργάτης του Βουλευτή και Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Το 1999 προσελήφθη στην Τράπεζα Πειραιώς, ξεκινώντας από την Δ/νση Στεγαστικής Πίστης και αργότερα από όλες τις θέσεις στο δίκτυο καταστημάτων -Δ/ντής από το 2008, Βοηθός Περιφερειακού Νοτίων Προαστίων από το 2016 – απ΄ όπου και αποχώρησε τον Αύγουστο του 2022 με τον βαθμό του Director (Δ/ντης Τομέα).
Την ίδια περίοδο και με έδρα την Γλυφάδα, ιδρύει με φίλο την Συμβουλευτική «Rivieras Consulting», η οποία συνεργάζεται με Πιστωτικά Ιδρύματα για σκοπούς χρηματοδότησης ιδιωτών και επιχειρήσεων.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

Τηλ. 6944 443 928
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

papamichail_vasilis

Ο Βασίλης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956.
Κατοικεί μόνιμα στη Βάρη μαζί με την σύζυγό του Ιωάννα Παπαμιχαήλ και τα δύο του παιδιά Μιχάλη και Μαρίνα.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός και Προγραμματιστής Η/Υ και ομιλεί Αγγλικά. Διετέλεσε Διευθυντικό στέλεχος επί 37 και πλέον έτη σε εταιρεία τηλεπικοινωνιακού υλικού ως υπεύθυνος συντονισμού και υλοποιήσεων προγραμμάτων παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο για την Αεροδιαστημική, όσο και για την Πολεμική Βιομηχανία.
Συγκεκριμένα για τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο όπως περιγράφεται παρακάτω:
• LOCKHEED MARTIN “F-16” FIGHTING FALCON PRODUCTION PROGRAM
• HAWKER BEECHCRAFT “T-6A TEXAN II” TRAINER AIRCRAFT PROGRAM
• RAYTHEON MISSILE SYSTEMS
• NORTHROP GRUMMAN CORPORATION, AVIONICS AND AIRCRAFT COMPONENTS
• RAYTHEON MISSILE SYSTEMS / -RAMSYS “ESSM”
• KMW, LEOPARD 2
• ZEISS OPTRONIK
• KONGSBERG NAVY “PENGUIN” MISSILE SYSTEM
• DASSAULT “MIRAGE 2000” HELLENIC AIR FORCE PROGRAM
• AEROSPATIALE “EXOCET” PRODUCTION PROGRAM
• DASA / EADS HELLENIC AIR FORCE “F-4” UPGRADE PROGRAM
• RAYTHEON HELLENIC AIR FORCE “PATRIOT” MISSILE DEFENCE SYSTEM
• LOCKHEED MARTIN (MFC-O) HELLENIC AIR FORCE “PATRIOT”
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό για περισσότερα από 35 χρόνια, ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, τεχνικός και γενικός διευθυντής στον Κυανού Αστέρα Βάρης.
Το 2013 διετέλεσε Πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων ανατολικής Αττικής.
Τη διετία 2015-2017 διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος στον τομέα προγραμματισμού και οργάνωσης του δημοτικού έργου.
Τη διετία 2017-2019 ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημοτικής Αστυνομίας από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένος Σύμβουλος, Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοτικής Αστυνομίας από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2023
Την ίδια χρονική περίοδο περίοδο, υπεύθυνος για τη διαχείριση θεμάτων μη δεσποζόμενων ζώων
Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2019 και για το έτος 2020
Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το έτος 2021 μέχρι και σήμερα.
Από 01/01/2024 είναι Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Καρδιολόγος

Τηλ. 6944 644 947
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

papargyriou_theodoros

Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1960 στην Αθήνα.
Απόφοιτος της Μαρασλείου Προτύπου Σχολής (Δημοτικό) και της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής (Γυμνάσιο). Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 1984. Έκανε Ειδικότητα στην Καρδιολογία στο Παρίσι της Γαλλίας (GHU PITIE-SALPETRIERE) μεταξύ 1985 και 1989 και είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παντρεμένος με την Ζιζή Γρυλλάκη είναι κάτοικος Βούλας από το 1992 και έχει δυο γιους, τον Πέτρο, 28 ετών, ιατρό και ειδικευόμενο Νευρολογίας και τον Νίκο, 26 ετών, Δικηγόρο.
Είναι επί 30 χρόνια Επιστημονικός Διευθυντής της Γενικής Κλινικής Δυτικής Αττικής (Βουγιουκλάκειο) και διατηρεί Ιατρείο στο Αιγάλεω. Μεγάλος λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κυρίως του παιδικού διετέλεσε Προέδρος του ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ έως το 2013.
Μετά την εκλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στην Δημαρχία το 2014 διετέλεσε Διοικητικός Σύμβουλος του ΟΑΠΠΑ και είναι χωρίς διακοπή μέχρι σήμερα μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού και αρμόδιος των παραχωρήσεων εδρών και χρήσης των αθλητικών χώρων του Δήμου. Επίσης είναι ο Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαστολικού Πρωταθλήματος του Δήμου μας.
Στις προσεχείς εκλογές θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τηλ. 6944 628 082
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
LinkedIn   

papastathopoulos-apostolos

Ο Απόστολος Παπασταθόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1970 και είναι παντρεμένος με την Γιώτα Ξυγκάκη διαμένοντας μόνιμα στην Βούλα απο το 1995. Έχει αποκτήσει μια κόρη την Αναστασία.
Είναι Οικονομολόγος πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κρήτης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών MSc. στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς IFRS απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Επίσης, είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1991 και έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ξεκίνησε την στρατιωτική του καριέρα το 1991 ως αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων με συμμετοχές σε διεθνείς ασκήσεις συνεργασίας με τις επίλεκτες ειδικές δυνάμεις Αμερικής (US Army Airborne Ranger LRRP, 10th Special Forces Group-Airborne, 26th Marine Unit) και στο ΝΑΤΟ λαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις. Διετέλεσε ως διοικητής λόχου εκπαίδευσης στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

Το 2002 αποφάσισε να ακολουθήσει νέα επαγγελματική καριέρα ως Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων ιδρύοντας την εταιρεία AGP GROUP CONSULTING. Εργάστηκε ως Οικονομικός διευθυντής στην πολυεθνική εταιρεία HERMES για την περιοχή Ελλάδος και Τουρκίας.
Σήμερα κατέχει διάφορες θέσεις ως Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος στο ναυπηγείο PLANACO AE, Διευθύνων Σύμβουλος στην Πολυεθνική Ναυτιλιακή Εταιρεία NAVIGARE YACHTING, Διευθυντής στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, partner στην εταιρεία ALPHA DEVELPOMENT CONSULTING και Managing Director στην εταιρεία PIVOTAS AG.
Έχει σημαντική εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Πιστεύει ότι ο συνδυασμός της στρατιωτικής του εκπαίδευσης-εμπειρίας και της καριέρας του στον ιδιωτικό τομέα είναι ένα μίγμα επιτυχίας στον επαγγελματικό βίο και στα κοινά.

ΠΑΤΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δημοτικός Υπάλληλος Δήμου Αθηναίων

Τηλ. 6983 448 197 & 6992 225 235
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

patitis_andreas

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και έχει καταγωγή από την Κέα Κυκλάδων.
Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας από το 2004.
Σπούδασε μουσική τεχνολογία και ακουστική με ειδικότητα στην ηχοληψία.
Εργάστηκε ως μηχανικός ήχου σε πολλές εταιρείες συναυλιών και θεάματος, θέατρα και νυχτερινά κέντρα.
Το 2004 διορίστηκε στο Δήμο Αθηναίων με ειδικότητα χειριστής μηχανημάτων έργου όπου εργάζεται έως σήμερα.
Έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση και ιδιαιτέρως για το πράσινο που είναι πηγή ζωής και αυτός είναι ο λόγος που με την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ζητεί να του δώσετε την ευκαιρία να έχει επίσημο στόχο να φέρει θετικά μηνύματα και δράσεις για το περιβάλλον τη ζωντανή φύση, τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας.
Οι γειτονιές μας είναι από τις ομορφότερες της Αττικής και οφείλουμε να τις προστατεύσουμε να τις διατηρήσουμε φυσιογνωμικά και να τις πρασινίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.
Με λίγα λόγια θα δώσει αγώνα για πράσινη, όμορφη, δροσερή, πεντακάθαρη και νοικοκυρεμένη πόλη του δήμου Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη.

ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
Επιχειρηματίας-Οικονομολόγος

Τηλ. 6944 580 740
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

perdikouri

Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Αποφοίτησε από το 2ο Πρότυπο Γενικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βούλας.
Πτυχιούχος στον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας (ΙΙΕΚ Ξυνή), με πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης από τον ΟΕΕΚ.
Κάτοχος πτυχίου Bachelor του Baker College, σε συνεργασία με το Mediterranean ECS University, σε Business Administration (Marketing, Management, Accounting).
Με δίψα για γνώση, παρακολουθώντας έως σήμερα, σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων, στο αντικείμενο της, όπως «Επιχειρησιακή ηγεσία & Κριτήρια αποτελεσματικότητας», «Ανταγωνισμός επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά», «Φορολογία εισοδήματος», «Ασφαλιστικά προγράμματα – Αμοιβαία κεφάλαια», «Χρηματοπιστωτικά μέσα – Τραπεζική αγορά – Χρηματιστήριο», αλλά και γενικού ενδιαφέροντος, όπως πχ τα «Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών» του Ερυθρού Σταυρού, που παρακολούθησε στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Της αρέσει να αποθανατίζει στιγμές και να δημιουργεί αναμνήσεις με τις φωτογραφίες της, να παρακολουθεί θέατρο ή σινεμά, να γράφει στιχάκια και μαντινάδες και να παίζει πιάνο, καθώς της αρέσει η ενασχόληση με τις τέχνες και τον πολιτισμό.
Είναι χωρισμένη, χωρίς παιδιά, αν και τα λατρεύει και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας, καθώς αγαπά να φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο της, την 96χρονη γιαγιά της.
Η επιχειρηματική της δραστηριότητα άρχισε το 1995, με ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σαρωνίδα (Oltre Music Café) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με το κατάστημα Εμπορίας- Service Ελαστικών, Ζαντών και Συναφών Ειδών Αυτοκινήτου, που διατηρεί στην πόλη μας, στη Λεωφόρο Ευελπίδων, από το 2009, ως συνέχεια του καταστήματος, που διατηρούσε στον ίδιο χώρο, ο πατέρας της, Ανδρέας Περδικούρης, από το 1982 μέχρι και την συνταξιοδότηση του.
Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων/Σταθμό-Πλυντήρια Αυτοκινήτων, στον Πειραιά. Μια επιχείρηση που ξεκίνησε ο παππούς της, την δεκαετία του ΄50, συνεργαζόμενος με τις εταιρείες πετρελαιοειδών και λιπαντικών «Caltex», «Texaco» και «Shell» και διατηρεί η οικογένεια της, για 3η γενιά, έως σήμερα.
Έχοντας αποκτήσει και πτυχίο Μηχανικού Αυτοκινήτων, με ειδικότητα ως Τεχνίτης τροχών, υπήρξε Ομόρρυθμο Μέλος και Διαχειρίστρια, σε ένα ακόμα κατάστημα στο χώρο του αυτοκινήτου (Βουλκανιζατέρ), στο Παλαιό Φάληρο, καθώς και Υπάλληλος σε Εισαγωγική Εταιρεία Ελαστικών στο Περιστέρι. Για ένα διάστημα, παρείχε Γραμματειακή Υποστήριξη στο Τεχνικό Γραφείο στην Καλλιθέα, του Πολιτικού Μηχανικού Λογοθέτη Λογοθέτη, ο οποίος υπήρξε και Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και λόγο Κρητικής καταγωγής, από την μεριά της μητέρας της, αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ένωση Κρητών της περιοχής μας. Εκλεγμένη προ 2ετίας στο ΔΣ του συλλόγου, ως Ειδική Γραμματέας, προσπαθεί με αγάπη να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις, έτσι ώστε να θυμηθούν οι Κρητικοί και να γνωρίσουν οι υπόλοιποι συντοπίτες της, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.
Θέλοντας να συμβάλει δυναμικά στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου και να βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της, συμμετέχοντας για 1η φορά στα κοινά του Δήμου, μετά την τιμητική πρόταση που της έγινε, διεκδικώντας την στήριξη των συμπολιτών της.
Κοινωνική, με αγάπη για τον άνθρωπο, τα ζώα και τη φύση, θέλει να συμβάλλει στην προβολή και υγιή ανάπτυξη τους, ως οφείλει κάθε ενεργός πολίτης που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του.
Διαθέτει δίκαιο και ομαδικό πνεύμα, αναλυτική και συγκροτημένη σκέψη, ηθική και συνετή συμπεριφορά, εργατικό και δυναμικό χαρακτήρα και δεσμεύεται ότι θα βοηθήσει στη διατήρηση ενός αποτελεσματικού Δήμου, πρότυπου ήδη, ακόμα πιο ευαίσθητου στα προβλήματα των κατοίκων, με σεβασμό του ενός για τον άλλο, έτσι ώστε το «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», να μην είναι απλά ένα πολιτικό σύνθημα, αλλά μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, για κάθε πολίτη των 3Β.

ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Επιχειρηματίας (Ιδρύτρια Νεοφυούς Επιχείρησης Κοινωνικού Σκοπού)

Τηλ. 6980 035 359
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn    Tik Tok   

petridou_evi

Η Παρασκευή Πετρίδου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1978. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Γκρέκο και έχει δύο παιδιά, τον Ανδρέα και την Κατερίνα.

Φοίτησε στο Αμερικανικό Κολέγιο (Deree, The American College of Greece) με υποτροφία, όπου και έλαβε το πτυχίο της στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στον τομέα διοίκησης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Coca-Cola, Novartis, Antenna Group, Olympic Airways. Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται ως επικεφαλής ανάπτυξης σε επιχειρηματικό όμιλο με εξειδίκευση στο τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, τον Ιούλιο έχοντας λάβει πιστοποίηση στον τομέα του επιχειρείν, κατέθεσε πρόταση στη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων (ΘΕΑ/ Athens Incubator), στο πλαίσιο προγράμματος που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η εν λόγω πρόταση επιλέχθηκε μεταξύ 1600 συμμετοχών και τελεί υπο την αιγίδα του Ε.Β.Ε.Α, αποσκοπώντας στην ολοκλήρωση της ίδρυσης start up που εστιάζει στις ανάγκες των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και προάγει τις βέλτιστες πρακτικές και λύσεις σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι μέλος του «women on top» σε δράσεις υπέρ των γυναικών και μέλος των top coaches στη στρατηγική OKR σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εφαρμοσμένη κοινωνική πολιτική και οι δράσεις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης ΄

που αρμόζουν σε ένα προηγμένο Δήμο όπως ο Δήμος μας, είναι μια πρόκληση που τη συγκινεί αλλά και την πεισμώνει. Για να κάνουμε τον Δήμο μας τον πιο ανθρώπινο Δήμο!

Με τιμή και αίσθημα ευθύνης για το τεράστιο έργο που ήδη έχει πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο Δήμο μας, δεσμεύεται να διαθέσει όλες της τις δυνάμεις, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και προπάντων την ευαισθησία που τη διακατέχει ως άνθρωπο για το κοινό καλό για να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά!

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δημοσιογράφος

Τηλ. 6981 231 632
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

POULIMENOS-ANDREAS

Είναι γεννημένος στις 25/8/1953. Τα τελευταία 50 χρόνια είναι κάτοικος Βάρης, ενώ εδώ απέκτησε και 3 υπέροχα παιδιά.
Φοίτησε στη Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών, και μετέπειτα δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στον τομέα του Τουρισμού, διατηρώντας το δικό του ταξιδιωτικό γραφείο.
Στη συνέχεια ανακάλυψε την αγάπη του για τη Δημοσιογραφία και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως ιδιοκτήτης Τοπικού Σταθμού LOCAL TV- ΒΥΖΑΝΤΙΟ TV-EURO FM και ύστερα ως Γενικός Διευθυντής και Δημοσιογράφος στο κανάλι SEVEN (το τωρινό κανάλι ΣΚΑΙ), με εκπομπές κοινωνικό-πολιτικού περιεχομένου και τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι σήμερα, διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Βάρης, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε 4 χρόνια, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ.

Υπήρξε Πρόεδρος της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας για 28 συνεχόμενα χρόνια και Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Νέας Δημοκρατίας, με έντονη πολιτική δράση. Κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας, είχε την τιμή να λάβει από τη Νέα Δημοκρατία δύο φορές το χρίσμα, ως υποψήφιος Δήμαρχος καθώς διετέλεσε και Επικεφαλής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης επί 4 χρόνια.

Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εξωτερικού (Π.Ε.Κ), και ήτουν ενεργό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 8 έτη.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, με μεγάλη συγκίνηση και ως ιδρυτικό μέλος, είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος, «Άγγελοι της Γης», για παιδιά με Ειδικές Δεξιότητες.

«Με την ίδια ζέση αγωνίζομαι πάντα για τον τόπο μου, πιστεύοντας ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, θα βελτιωθεί η ζωή όλων μας. Έτσι ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, και από την μεριά μου δεσμεύομαι να υπηρετήσω με ζήλο και αγάπη τον κοινό μας στόχο, την πρόοδο της Πόλης μας, μία «Πόλη για να Ζεις» πλάι στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο».

Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές, 8 Οκτωβρίου, δίνουμε ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946 901 090
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

RAPTIS_DIMITRIS_MARIOS

Ηλεκτρονικός Μηχανικός - Επιχειρηματίας.
Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1979 και μεγάλωσε στη Βούλα.
Είναι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Διονυσία Γκούμα και έχει δύο κόρες.
Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στην Βούλα και έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού (BSc Electronic Engineering) και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc Management).
Ασχολείται επιχειρηματικά από το 2004, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της στρωματοποιίας. Εργάζεται στη Βάρη, όπου διευθύνει την εταιρεία TAILORBED.
Είναι γιός του Δημήτρη Ράπτη, πρώτου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Βούλας.

ΡΗΓΑΣ ΦΑΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937 334 489
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn

rigas_fanis

Ο Φάνης είναι γεννημένος το 1976 στα Κύθηρα. Ζει στην Βούλα και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, την Μυρτώ, τον Μάριο και την Εμμέλεια.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε) και επιχειρηματίας.
Το 2000 ίδρυσε την εταιρία ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε και το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα με το όνομα kariera.gr.
Η επιχειρηματική του δραστηριότητα επιβραβεύτηκε τo 2002 από την Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το βραβείο Άριστης Επιχειρηματικής Επίδοσης.
Το 2008 η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε έγινε η πρώτη νεοφυής επιχείρηση που πουλήθηκε σε ξένο επενδυτή. Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε αγοράστηκε κατά 100% από την εταιρία Careerbuilder που είναι το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στην Αμερική.
Από το 2009 και για τα επόμενα 10 χρόνια, ο Φάνης παρέμεινε ως στέλεχος στην CareerBuilder με τον ρόλο του Αντιπροέδρου Ανάπτυξης Ευρώπης έχοντας την ευθύνη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σε 6 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία και Ελλάδα διοικώντας μία ομάδα μεγαλύτερη των 300 ατόμων.
Το 2019 αποφάσισε να παραιτηθεί από το CareerBuilder και να επιστρέψει σε αυτό που αγαπάει περισσότερο: την επιχειρηματικότητα. Δημιουργεί την Accelerate Growth, μία εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων με εξεδίκευση στην Ανάπτυξη και τις Πωλήσεις μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Accelerate Growth σε συνεργασία με την Google αναπτύσσει και εφαρμόζει εξειδικευμένες μεθοδολογίες με στόχο να λύνονται προβλήματα πωλήσεων σε 5 ημέρες. Η Accelerate Growth από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερες από 50 ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν τόσο εντός Ελλάδας, όσο και εκτός.
Πέραν της επιχειρηματικής του δράσης, ο Φάνης έχει και έντονη φιλανθρωπική δράση μέσω της συνεισφοράς του στο Δ.Σ της Action Aid και της Aiesec Alumni.

ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Ελεύθερος επαγγελματίας

Τηλ. 6947 878 639
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

roussakis_thymios

Γεννήθηκε στο Θησείο της Αθήνας από γονείς Πλακιώτες. Οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών.
Επί πολλά έτη ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Ασχολείται με τα κοινά επί σειρά ετών έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.
Έχει διατελέσει μέλος σε πολλές επιτροπές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπως Δημαρχιακή, Οικονομική, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

ΣΑΛΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ

Τηλ. 6946 295 580
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

salmas_dimitris

Ο Δημήτρης Σαλμάς γεννήθηκε το 1979 στην Αμφιλοχία και ζει στη Βούλα τα 15 τελευταία χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς, 15 και 13 ετών, μαθητές στο 1ο Λύκειο και 1ο Γυμνάσιο Βούλας αντίστοιχα.

Εισήχθη το 1998 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π) στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, όπου και αποφοίτησε το 2003 με βραβείο επιδόσεων σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2002 - 2003. Από το 2004, όταν και ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εργάστηκε σαν μισθωτός αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός σε διάφορες επιχειρήσεις (Knauf, Sidenor, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κ.α.), σαν υπεύθυνος παραγωγής, τεχνικός ασφαλείας και επιβλέπων μηχανικός. Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος σε θέματα ασφάλειας και υγείας της εργασίας σε επιχειρήσεις και δήμους.

Λάτρης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του ρίσκου, επένδυσε το 2016 στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας στον τουριστικό κλάδο, ιδρύοντας την SD Travel, με ειδίκευση στον ισπανόφωνο εισερχόμενο τουρισμό σε συνδυασμό με άλλες δραστηριότητες.

Το 2020 εισέρχεται με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Tourism Management στο Alba Graduate Business School και το ολοκληρώνει με επιτυχία το 2022.

Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά επιπέδου C1 (Zentrale Mittelstufenprüfung – Goethe Institut το 2002 και IELTS Academic – British Council το 2021).

Ο Δημήτρης πιστεύει έμπρακτα στη δια βίου μάθηση και στην εξέλιξη των ανθρώπων μέσω αυτής της διαδικασίας.

Είναι φιλόζωος, φιλόξενος, καλός ακροατής και λάτρης του μέτρου.
Θέλει να δει την περιοχή της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να αναπτύσσεται, με βιώσιμο όμως τρόπο για το περιβάλλον, την οικονομία και τους ίδιους τους πολίτες της.

Η καθαριότητα της πόλης και της ακτογραμμής της, η βιώσιμη αστική κινητικότητα, οι σωστές δομές υγείας, παιδείας και άθλησης και η ασφάλεια για όλους είναι ψηλά στην ιεράρχηση των προσδοκιών του για τον τόπο.

Θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα για τα κοινά του δήμου μας αλλά και γενικότερα, ευελπιστεί ότι θα συνδράμει με τις γνώσεις του στο ήδη επιτυχημένο έργο του Δημάρχου. Σκοπός του να προσθέσει αξία σε οτιδήποτε κληθεί να κάνει και να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

ΣΑΧΑΤΖΙΑΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
Κοινωνιολόγος-Δημοτική Υπάλληλος

Τηλ. 6972 660 222
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

sachatzian_artemis

Η Αρτεμησία (Άρτεμις) Σαχατζιάν γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και έκτοτε κατοικεί στη Βούλα. Αποφοίτησε από το Campion Athens International School, στο οποίο διετέλεσε και μέλος του μαθητικού προεδρείου.

Είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας (Bachelor of Arts in Sociology), Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας από το Deree American College of Greece.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στο χώρο των Δημοσίων σχέσεων, ενώ για ένα διάστημα υπήρξε ιδιοκτήτης καταστημάτων μουσικών οργάνων.

Από το 2001 έως το 2020 εργάστηκε στο Δήμο Αθηναίων. Το Μάρτιο του 2018 εξελέγη στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, ΣΕΔΑ, στον οποίον κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Το 2020 έκανε μετάταξη στον Δήμο Ηλιούπολης από όπου αποσπάστηκε αρχικά στην Γραμματεία Στρατηγικού Συνδυασμού της ΝΔ και μετέπειτα στο Υπουργείο Εσωτερικών στο ιδιαίτερο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Στέλιου Πέτσα όπου εργάζεται έως και σήμερα ως συνεργάτης του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ηλιόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Βούλας 2019 - 2023 και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της με το συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πόλη για να Ζεις.

Στόχος της, να συμβάλλει με νέες ιδέες αλλά και με όλες της τις δυνάμεις στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

ΣΙΝΑ-ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6985 848 888
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

sina_maria

Είναι μόνιμη κάτοικος Βουλιαγμένης. Παντρεμένη με τον Νικόλαο Σίνα και έχουν τρία παιδιά που πήγαν στα σχολεία της Βουλιαγμένης, την Σοφία, τελειόφοιτη Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Σταύρο και τον Άγγελο, τελειόφοιτοι οικονομικών σπουδών.
Μεγάλωσε στο Μόντρεαλ Καναδά, όπου εκεί τελείωσε το σχολείο και τις ακαδημαϊκές της σπουδές. Ασχολήθηκε με την Ιατρική έρευνα και μιλάει αγγλικά και γαλλικά σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της, με μεγάλη δραστηριότητα στα νοσοκομεία του Μόντρεαλ, στα σχολεία διδάσκοντας ελληνικά στα νεαρά ελληνόπουλα, και στην ελληνική εκκλησία όπου επιτελούσαν μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, βοηθώντας άπορους και ηλικιωμένους.
Μετακόμισαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη το 1999. Αμέσως μόλις εγκαταστάθηκαν ανέπτυξε κοινωνική δράση, αναλαμβάνοντας ενεργά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Βουλιαγμένης, εξελέγη Αντιπρόεδρος του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών και Αρχηγός Τμήματος, Έφορος στο Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος στο Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όπου πρόσφεραν δωρεάν άθληση σε 550 αθλητές, Πρόεδρος της Χορωδίας Βουλιαγμένης με πλούσια πολιτιστική και φιλανθρωπική δραστηριότητα, Πρόεδρος του Όλοι μαζί όπου πρόσφεραν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές και πολλές άλλες δραστηριότητες, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Βάρης Βάρκιζας, ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών νοτίων προαστίων ΡΟΒΑ, μέλος του Δ.Σ. ΑμεΑ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και στην οργανωτική επιτροπή διεθνών αγώνων, είχε μεγάλη δράση στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης, συμμετοχή στο Κάνε Μια Ευχή. Ανέλαβε παράλληλα ενεργά στην κοινωνική δράση της UNESCO νοτίων προαστίων και σε συνεργασία με τους ROTARY Βουλιαγμένης, πρόσφεραν σημαντικό φιλανθρωπικό έργο σε άπορους, ιδρύματα και σχολεία.
Το έτος 2002, ο τότε Δήμαρχος του Δήμου Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κασιδόκωστας, εκτιμώντας το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και πολιτιστικό της έργο, της πρότεινε να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Μετά από πρότασή της και εκείνος συμφώνησε, ξεκίνησαν δωρεάν αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες απευθυνόμενες στους δημότες. Ως εκ τούτου ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού Βουλιαγμένης, υπεύθυνη συντονισμού 24 προγραμμάτων, ήτοι κολύμβησης, γιόγκα, γυμναστικής, χορών, αυτοάμυνας, ρυθμικής γυμναστικής, χορωδίας, ζωγραφικής, ιστιοπλοΐας, τένις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου, καλοκαιρινών camps κλπ.
Το 2006 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης και εξελέγη. Συνέχισε ως υπεύθυνη τις ως άνω δράσεις και ορίστηκε μέλος της Δημαρχιακής και της Σχολικής Επιτροπής και του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης.
Το έτος 2010, εξελέγη δημοτική σύμβουλος του Καλλικρατικού πλέον Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την παράταξη ΑΚΙΒΒΒ με επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Το έτος 2011 ανέλαβε καθήκοντα Δημάρχου, ο έως τότε Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Σπυράγγελος Πανάς, κατόπιν παραίτησης του κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα λόγω ασθένειας, και το έτος 2013 την όρισε Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας και υπεύθυνη των τριών ΚΑΠΗ των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. Οργάνωσαν τμήμα διατροφολογίας, εθελοντισμού, νομικής βοήθειας, γυμναστικής, ζωγραφικής, χορωδίας, αιμοδοσίας, κοινωνικού παντοπωλείου, κοινωνικού ιατρείου, κοινωνικού φαρμακείου, κοινωνικού φροντιστηρίου, κοινωνικού συσσιτίου, πολιτιστικών εκδηλώσεων με κοινωνικού χαρακτήρα για τις ευπαθείς ομάδες και άλλες κοινωνικές δράσεις, που αφορούσαν τόσο στους ηλικιωμένους, όσο και σε όσους δημότες θέλαν βοήθεια. Παράλληλα με τα καθήκοντά της Αντιδημάρχου, συνέχισε να ασκεί τα καθήκοντα της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβαθμίας Εκπαίδευσης, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπροέδρου του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης, μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και των πολλών αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων με κοινωνική δράση.
Το έτος 2014, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος πρώτη σε κατάταξη μεταξύ όλων των συμβούλων όλων των παρατάξεων του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, με την παράταξη ΑΚΙΒΒΒ με επικεφαλής τον κ. Σπυράγγελο Πανά. Τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών έχασε η ΑΚΙΒΒΒ για λίγους ψήφους. Συνέχισε έκτοτε και έως σήμερα τη δραστηριότητά της σε όλους τους ανωτέρω τομείς δράσης, προσφέροντας ανιδιοτελώς τη βοήθεια και τις υπηρεσίες της, είτε ως Πρόεδρος η μέλος σωματείων και Συλλόγων, είτε ως μέλος του ΟΑΠΠΑ, της Σχολικής Επιτροπής και ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.
Τον Μάρτιο 2017, της ανατέθηκε η ιδιαίτερα τιμητική θέση της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.
Στις εκλογές του Μαΐου 2019, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως επικεφαλής της παράταξης «Δίπλα σας» στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Ως και σήμερα συνεχίζει την προσφορά της στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος του ΟΑΠΠΑ και πολλές άλλες δράσεις με την ίδια αγάπη προς τον δημότη και συνάνθρωπο.
Μετά από πολλές συζητήσεις και πρόταση του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Κωσταντέλλου να ενώσουν τις ιδέες και το όραμα να είναι πάντα δίπλα στο δημότη και τις καθημερινές ανάγκες του Δήμου, αποφάσισε στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 να συμμετέχει στον συνδυασμό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

ΣΟΥΜΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Δικηγόρος

Τηλ. 6944 843 691
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

soumaki_dimitra

Η Δήμητρα Σουμάκη γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι Δικηγόρος. Η οικογένειά της είναι από τους παλιούς κατοίκους της Βούλας, όταν η περιοχή ακόμη δεν είχε γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και για πολλούς ήταν τόπος παραθερισμού. Είναι κόρη των συμπολιτών μας Κωνσταντίνου και Αμαλίας Σουμάκη, Συνταξιούχων Δικηγόρων και αδελφή της Λαμπρινής (Nίνας) Σουμάκη, Ιατρού-Δερματολόγου, που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή μας.

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και στη συνέχεια σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) στο Ναυτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Cardiff (U.K.) και γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Aπό το 1999 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, όπου δραστηριοποιείται ως σήμερα, ως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί δικό της γραφείο με Συνεργάτες.

Εργάστηκε, ως συνεργαζόμενη δικηγόρος στην Εθνική Τράπεζα και στο Δημόσιο ΙΕΚ Γλυφάδας ως εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων. Υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Εμπορικολόγων Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, με παρουσία σε ημερίδες, σεμινάρια, συνέδρια, διεθνείς διοργανώσεις (Posidonia, Ζάππειο). Επίσης, έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές ομάδες συλλογικών δράσεων και έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στηρίζοντας τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Με καταγωγή από την Ήπειρο, εντάχθηκε στην ιδρυτική ομάδα του Συλλόγου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων «Ο Ρόβας», που εδρεύει στη Βούλα, ως μέλος της.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για την πόλη μας όπως και η επιθυμία της να είναι «ενεργός πολίτης», που προσφέρει με έργα και πρωτοβουλίες για την περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου της σε σημαντικούς τομείς -όπως το περιβάλλον, η ασφάλεια, η καθαριότητα- την ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά με αίσθημα ευθύνης, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος, στην παράταξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ακολουθώντας το όραμά του για μια ακόμα καλύτερη πόλη, για όλους μας.

ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πρώην Αντιδήμαρχος Βάρης - Έμπορος

Τηλ. 6946 602 918
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

Soutoglou_Dimitra

Η Δήμητρα Σουτόγλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα και κατοικεί στη Βάρη από το 1980. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Σουτόγλου και μητέρα δυο παιδιών. Ήταν έμπορος και διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στη Βάρη για 25 χρόνια.
Η συμμετοχή της στα κοινά ξεκίνησε πριν 33 χρόνια, διατελώντας για δυο δεκαετίες Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου Βάρης, ενώ υπήρξε και για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών και Πρόεδρος του Δ.Σ. των εν Αθήναις Καππαδοκιτών Καρδίτσας.
Το 2003, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης, ενώ την 4ετία 2007-2010 υπηρέτησε το Δήμο από τη θέση της Αντιδημάρχου:
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (2007)
  • Αντιδήμαρχος Διοικητικού (2008-2009)
  • Αντιδήμαρχος Κίνησης, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος (2010)
  • Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας (2007-2010)


Έργο ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βάρης


Ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης την περίοδο 2007-2010, η Δήμητρα Σουτόγλου αγωνίστηκε με συνέπεια, οραματισμό και υπευθυνότητα για την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.
Μερικά από τα έργα που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας της είναι τα εξής:
  • Ανάπλαση πρασίνου και διαμόρφωση λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και πλατειών
  • Συντήρηση και ανακατασκευή του φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων για μεγαλύτερη ασφάλεια και αναβάθμιση της αισθητικής της περιοχής
  • Δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας και απόκτηση τριών λεωφορείων
  • Συντήρηση και συστηματικός καθαρισμός των δημόσιων κτιρίων και οδικών αρτηριών
  • Έγκαιρη αποκομιδή απορριμμάτων και συστηματική ανακύκλωση
  • Εφαρμογή του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε συνεργασία με το Δήμο Βούλας
  • Ίδρυση Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας του Δήμου εξασφαλίζοντας απασχόληση σε πολλούς συμπολίτες
  • Ενεργή συμμετοχή σε αγώνες για παραλίες ελεύθερες και προσβάσιμες για όλους τους πολίτες
  • Ίδρυση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Δήμου Βάρης, δημιουργία επανδρωμένων παρατηρητηρίων, τοποθέτηση δεξαμενών και οργάνωση περιπόλων
  • Προμήθεια τριών πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων
  • Διοργάνωση δενδροφυτεύσεων και έγκαιρος καθαρισμός των ξερών πεύκων και χόρτων
  • Συμμετοχή με την Ε.Ο. Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας στην κατάσβεση πυρκαγιών όλης της Αττικής
  • Πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
  • Πραγματοποίηση καθαρισμών των ακτών
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος Δια βίου μάθηση
  • Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για πολίτες που το είχαν ανάγκη • Σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης και Παραβατικότητας (Το.Σ.Π.ΠΑ.) με σκοπό την αντιμετώπιση του εγκλήματος μέσω της πρόληψης.
Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας από 01/09/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Απασχόλησης από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής για το έτος 2022

ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Τηλ. 6940 577 501
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

stamatelou

Η Μαρία Σταματέλλου, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με καταγωγή από την Ίμβρο και από το 1980 κατοικεί στην Βουλιαγμένη. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό τον Αλέξανδρο. Μετά την φοίτηση της στα σχολεία της Βουλιαγμένης εργάσθηκε στο χώρο της εστίασης – οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα είναι Ασφαλιστική Σύμβουλος. Οι τομείς του ενδιαφέροντος της είναι ο Αθλητισμός, ως παλαιά αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου ‘ΔΟΞΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ’, τα πολιτιστικά και η προστασία του περιβάλλοντος.
Για τα έτη 2014-2019 ήταν Αντιπρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας και στο Διοικητικό Συμβούλιου του Ξενώνα Βουλιαγμένης.

ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Δημόσιες Σχέσεις

Τηλ. 6938 425 140
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

stabelou_katerina

Γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία Αττικής, απόφοιτος της σχολής θηλέων «Ελληνική Παιδεία». Εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Ατυχημάτων Κηφισιάς (Κ.Α.Τ.) στη Διεύθυνση Προσωπικού ως διοικητική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με τον Λάμπρο Σταμπέλο, μητέρα του Γιάννη Σταμπέλου πτυχιούχου Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό. Κατοικεί στη Βούλα από το 1980. Με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισήμως ασχολείται από το 1999. Η αγάπη της για τον πολιτισμό και το ενδιαφέρον της για την ανθρώπινη προσφορά, την οδήγησε να έχει ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου Βούλας. Είναι μέλος –χορωδός της μικτής δημοτικής χορωδίας και συμμετέχει στην ομάδα παραδοσιακών χορών. Τα χρόνια από 1999-2010 ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Πνευματικής Εστίας Βούλας (Π.Ε.Β.) Η εμπειρία που απέκτησε τη δωδεκαετία αυτή σε συνδυασμό με την ανιδιοτελή προσφορά της που στόχο είχαν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους Βουλιώτες, είναι ο λόγος που αποφάσισε να διεκδικήσει μια από τις θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της πενταετία 2014-2019 με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ». Ως υποψήφια δημοτική Σύμβουλος τονίζει ότι πάνω από όλα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προέχει η ανθρώπινη επικοινωνία και η αλληλεγγύη, μέσα από την ενεργή ακρόαση των δημοτών. Η ενεργή ακρόαση και η σκληρή δουλειά είναι τα εργαλεία που μπορούν να δώσουν τη σωστότερη λύση στα θέματα και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος κατα τη Διοίκηση Κωνσταντέλλου.
Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένη Σύμβουλος Ισότητας και Καταπολέμησης της Ενδοοικογενειακής Βίας από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής για το έτος 2023

ΣΥΛΙΓΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Τηλ. 6977 344 222
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

SYLIGNAKIS_MANOLIS

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Γενάρη του 1972. Τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων παραθέριζε στην Βάρκιζα όπου κατοικεί πλέον μόνιμα.
Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα το 1989 και ήταν μέλος του συλλόγου αποφοίτων των εκπαιδευτηρίων για πολλά χρόνια. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από όπου αποφοίτησε το 1996. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου Γ' τάξης και είναι εταίρος της εταιρείας Άνυσμα Α.Ε. με εξειδίκευση στην σύνταξη μελετών Εθνικού Κτηματολογίου ως υπεύθυνος μελετών Κτηματολογίου σε Δήμους και Κοινότητες της Ελληνικής επικράτειας. Αποτέλεσε μέλος της κοινοπραξίας ΚΤ-13 που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την κτηματογράφηση στους Δήμους Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Κρωπίας και Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παράλληλα από το 1996 διατηρεί ατομική επιχείρηση ως ελεύθερος επαγγελματίας Τοπογράφος Μηχανικός. Έχει συμμετοχή σε πανελλήνια συνέδρια Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και ArcGis.
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο σάλας (1996-2014) όπου ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2001 έως το 2006. Ως Αρχηγός της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 2008. Επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας του 2001 με την ομάδα του Δούκα και το κύπελλο Ελλάδος του 2014 με την Αγία Παρασκευή. Συμμετείχε σε πολλούς διεθνείς αγώνες καθώς και σε κύπελλα πρωταθλητριών και κυπελλούχων Ευρώπης. Επίσης, ασχολείται ενεργά με το beach volley και έχει παρακολουθήσει 2 σχολές αναρρίχησης του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου.
Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί θέλει και μπορεί να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση κυρίως μέσω της εμπειρίας του στον τεχνικό-μελετητικό και αθλητικό τομέα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, στο πλευρό του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος ΔΕΗ

Τηλ. 6937 068 185
 

sfetsas_kostas

Συνταξιούχος ΔΕΗ. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γούλα και έχει δύο παιδιά, την Βάσω και τον Σήφη.
Κατοικεί μόνιμα στο Δίλοφο Βάρης.
Με σαρακατσάνικη καταγωγή και αγάπη για την παράδοση μετά τη συνταξιοδότησή του έχει δώσει όλες τους τις δυνάμεις στην ανάδειξη και τη διατήρηση των παραδόσεων των σαρακατσαναίων. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου « Ο Άγιος Πέτρος» και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Διλόφου Βάρης.
Το 2010 εκλέχθηκε ως Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης και διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθημερινότητας του Πολίτη από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Συνεργείων και Καθημερινότητας του Πολίτη από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
Ελεύθερη επαγγελματίας

Τηλ. 6948 443 266
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

sfika_vicky

Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα.
Σύζυγος της είναι ο Ιωάννης Θεοδωρόπουλος Πλοίαρχος ( ε.α ) του Π.Ν και είναι μητέρα δύο αγοριών,φοιτητών του Δημήτρη και του Στέφανου.
Μαθητευσε σε σχολεία της Βούλας και είναι απόφοιτη σχολής H/Υ και έχει πτυχιο Αγγλικών.
Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση (Ζαχαροπλαστείο ΕLITE) που ξεκίνησε την 10ετια του '60 στην πλατεία της Βούλας, από τον πατέρα της Δημήτριο Σφήκα.
Από μικρή ηλικία δούλεψε στην επιχείρηση και στην συνέχεια εργάστηκε ως συνιδιοκτήτης της εταιρείας αυτής.
Κατά τη διάρκεια φοίτησης των παιδιών της σε σχολεία της Βούλας, δραστηριοποιήθηκε σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και μέλος της Ένωσης γονέων Βούλας (2006 2007)
Το 2006 πήρε για πρώτη φορά μέρος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΟΡΑΜΑ και επικεφαλής την Ηλέκτρα Τσιριγώτη.
Το 2010 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι μέλος Δ.Σ. σχολικής επιτροπής Α' πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του (ΟΑΠΠΑ) Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (2015 -2022) με τομέα ευθύνης την Παιδική Αγωγή.
Πρόεδρος της επιτροπής μοριοδότησης των Παιδικών Σταθμών από το 2015 μέχρι σήμερα.
Το 2019 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος και ορίστηκε ως εντεταλμένη για τον σχολικό εκφοβισμό και την Παιδική Αγωγή
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Παιδικής Αγωγής (2021 και 2022) και στη συνέχεια Εντεταλμένη Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συνταξιούχος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946 129 100
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

sotiropoulos_panagiotis

Είναι γόνος Μικρασιατών προσφύγων. Υπηρέτησε 30 μήνες στην Ε.Β.Α. ως εθελοντής. Ως εθελοντής πολέμησε στην Κύπρο 3 χρόνια μετά από τη θητεία του για την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού και την ένωση της Μεγαλονήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Το 1971 νυμφεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Νατάσα η οποία είναι εκπαιδευτικός και απέκτησε με τη βοήθεια του Θεού 7 παιδιά, 4 αγόρια και 3 κόρες. Το 1982 εστρατεύθη στο πλευρό του Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού όπου παρέμεινε έως την εκδημία του ιεράρχη το 1995 αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές της Σ.Φ.Ε.Β.Α. για την λευτεριά των αδελφών μας της αλύτρωτου Ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου μας. Από το 1989 έως το 1999 αντιπρόεδρος του Ι.Ν. ΑΓ. Νεκταρίου Βούλας. Το 1988 ίδρυσε το περιφερειακό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων στη Βούλα και έκτοτε συνεχίζει. Το 1990 οργάνωσε μαζί με φίλους την εορτή της Πρωτομαγιάς και της Καθαρής Δευτέρας που γιορτάζονται μέχρι σήμερα στην πλατεία του ΑΓ. Νεκταρίου. Ως πολύτεκνος εξελέγη 2 φορές πρώτος σε ψήφους στον σύλλογο πολύτεκνων και υπήρξε για χρόνια αντιπρόεδρός των. Το 1985 και το 1997 βραβεύτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του από τον υπουργό Κοιν. Υπηρεσιών για την κοινωνική τους δράση. Εγκατεστάθη στη Βούλα οικογενειακώς το 1987. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας το 2002, το 2006 και το 2010. Τη διετία 2005-2006 υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος περιβάλλοντος. Είναι πλέον συνταξιούχος επιχειρηματίας. Έχει συστήσει την εθελοντική ομάδα Βούλας που διαθέτει 46 εθελοντές. Η εθελοντική ομάδα περιφρουρεί το περιαστικό δάσος του Πανοράματος 365 ημέρες το χρόνο. Έχει φυτέψει 9.500 δέντρα μόνο στη Βούλα, εκτός από την συμμετοχή του σε δενδροφυτεύσεις στον Βύρωνα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρη. Ίδρυσε μαζί με φίλους την «Πολιτιστική Συντροφιά Βούλας», την πλέον δραστήρια στον τομέα με δεκάδες δράσεις ετησίως, αφορώσες τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, την τέχνη, την Ελληνομάθεια και προσκυνήματα Ιερών χώρων. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για τα έτη 2014-2017 και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου για τα έτη 2017-2019.
Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Συνεργείων από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένος Σύμβουλος Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΜΑΙΡΗ
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Τηλ. 6944 302 458
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

fournaraki_maria

Η ΜΑΙΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ είναι γέννημα θρέμμα Βουλιαγμένης.
Είναι πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, αγωνιζόμενη για μια Ανθρώπινη Κοινωνία.
Υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στον ΕΟΤ, με αρμοδιότητα σε θέματα Κοινωνικού Τουρισμού, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Μαρινών.
Υπήρξε Σύμβουλος του Υφυπουργού Βιομηχανίας με αρμοδιότητα σε θέματα Ηλεκτροδότησης.
Υπήρξε, επίσης, Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Ισότητας και συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών.
Είναι ενεργό μέλος του ινστιτούτου Denver Colorado των ΗΠΑ, με γνώση στα θέματα που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία.
Για την πολυσχιδή κοινωνική της δραστηριότητα και προσφορά στο χώρο της Εκκλησίας, τιμήθηκε με Σταυρό προσφοράς, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & π. Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλο.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένη Σύμβουλος για την εναρμόνιση δράσεων και έργων για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2019 και για το έτος 2020

ΧΑΡΑΜΗ – ΑΣΚΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ
Εκπαιδευτικός

Τηλ. 6934 503 750
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

charami_maria

Η Μαρία Χαραμή – Ασκούνη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1967, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της. Είναι παντρεμένη με τον ιερέα – εκπαιδευτικό π. Παναγιώτη Ασκούνη (τέως Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Βάρης - εκλεγμένο δύο φορές με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο) και έχει 3 παιδιά. Τον Αθανάσιο, απόφοιτο Ναυτιλιακών Σπουδών και εργαζόμενο στο χώρο της ναυτιλίας, τον Εμμανουήλ, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ και ιδιοκτήτη Γυμναστηρίου στη Βάρη και την Σταυρούλα απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, εκπαιδευτικό. Το 2019 απέκτησε και μια εγγονή, τη Μαρία.
Είναι πτυχιούχος της Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Πειραιά, πτυχιούχος Μετεκπαίδευσης του Μαράσλειου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης και τελειόφοιτος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι Πιστοποιημένη χρήστης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών KeyCERT IT Initial. Ομιλεί Αγγλικά.
Έχει εργαστεί 36 έτη ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης στα Εκπαιδευτήρια Γ. Ζώη και στη συνέχεια στη Δημόσια εκπαίδευση σε σχολεία της Λακωνίας, του Πειραιά, του Βερολίνου, του Κορωπίου και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Δ.Σ Βάρκιζας, 1ο Δ.Σ Βούλας, 4ο Δ.Σ Βούλας, 1ο Δ.Σ Βάρης, 2ο Δ.Σ Βάρης) . Έχει διατελέσει Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Γ. Ζώη, Γραμματέας στη Δ/νση Π.Ε Πειραιά, στο 4ο Γραφείο Π.Ε Πειραιά και στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου. Ήταν μέλος του ΕΠΥΣΠΕ Ο.Δ. Γερμανίας, με έδρα το Βερολίνο, Προϊσταμένη του Τμήματος Μητρικής Γλώσσας Spandau στο Βερολίνο, πρώτη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου και Υποδιευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης.
Διετέλεσε μέλος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε Κορωπίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δ.Σ Βάρκιζας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δ.Σ Βούλας, μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Βάρης. Ήταν μέλος του Συλλόγου Μετεκπαιδευομένων εκπ/κών στο Μ.Δ.Δ.Ε. Ίδρυσε το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δ.Σ Βάρης. Είναι αναπληρωματικό μέλος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε του Δήμου μας.
Από το 1974 παραθέριζε στη Βάρη με τους γονείς της και από το 1998 ζει μόνιμα στο Κόρμπι της Βάρης με την οικογένειά της.
Στο πλευρό του Δήμαρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι ενεργά από το 2010 και τώρα στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θα είναι στο πλευρό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της για μια πόλη ανθρώπινη, κοντά στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του δημότη. Στην πολιτική και κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όλες οι δράσεις θα πρέπει να έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο.

ΧΕΙΛΑ ΕΥΗ
Σύμβουλος ψυχικής υγείας και προσωπικής ανάπτυξης, Υπνοθεραπεύτρια

Τηλ. 6987 959 610
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

xeila_evi

Η Ευδοξία Χειλά είναι κάτοικος Βούλας, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1979 και ήταν το έκτο κατά σειρά παιδί της Ευαγγελίας Μπαχαρνίκου και του Νικολάου Χειλά ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος Βάχλιας (Γορτυνία - Αρκαδία 2006).
Από την ηλικία των 21 ετών διοργάνωνε αφιλοκερδώς φιλανθρωπικά bazar για να στηρίξει μονογονεϊκές οικογένειες, κακοποιημένα παιδιά και εφήβους έχοντας ως βασικό της στόχο τη βοήθεια, τη στήριξη και την εμψύχωση των ανθρώπων.
Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Ψυχοθεραπεύτρια, Υπνοθεραπεύτρια, Master Practitioner N.LP και Life couch και έχει τα κάτωθι διπλώματα:
INTERNATIONAL advanced diploma Hypnotherapy with Psychotherapy
INTERNATIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy
DIPLOMA of Life Coaching
MASTER PRACTITIONER of Neurolinguistic Programming, από το Essex University Institute of Clinical Hypnosis του Λονδίνου και του Ι.Ψ.Ε Κύπρου
Ως λάτρης της γνώσης και της μάθησης έχει ανοίξει νέο κύκλο σπουδών τον τελευταίο χρόνο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας εφήβων και ενηλίκων ενώ παράλληλα εξακολουθεί να βοηθά αφιλοκερδώς αδύναμες ομάδες ανθρώπων μιας και είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο αγοριών.
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Βούλας 2019 - 2023

ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Τηλ. 6947 802 313
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

xristou_georgios

Καθηγητής Κλασσικής Φιλολογίας, τ. Γυμνασιάρχης, Λυκειάρχης.
Διπλωματούχος Μεταπτυχιακού στην Αξιολόγηση Προσωπικού, Προγραμμάτων, Έργων. Έγγαμος με δύο παιδιά. Τον Λαέρτη, Οικονομολόγο, Οικονομικό Αναλυτή, Παν/μίου Πειραιώς και την Λήδα, Πολιτικό Μηχανικό ΕΜΠ και Διπλωματούχο του Imperial College London, που εργάζονται στον Ιδιωτικό τομέα.
Υπηρέτησε στην Ιδιωτική και Δημόσια Δ.Ε. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την τελευταία 25ετία, ως την σύνταξή του, διετέλεσε Καθηγητής και Δ/ντής σε Γυμνάσια και Λύκεια και των τριών πόλεων: Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Ως εκ τούτου είναι άμεσα γνωστός στους εκατοντάδες μαθητές του και στους οικείους τους. Διαμένει στα Πηγαδάκια Βούλας.
Ασχολείται συνεχώς με τα κοινά και γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και των τριών πόλεων της περιοχής μας. Διακρίνεται για τα ευρύτερα πνευματικά και πολιτιστικά του ενδιαφέροντα και το ήθος του.

ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενικός Χειρουργός

Τηλ. 6972 006 153
 
Facebook

psalidas_nikos

Ιατρός. Γεννήθηκε στη Μεθώνη Μεσσηνίας και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Μηλιανού και έχει δύο κόρες, τη Σταυρούλα και τη Γαλατιανή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από. Εργάστηκε στο "Ασκληπιείο" ως Ιατρός Χειρουργός επί τριακονταπενταετίας και ήταν υπεύθυνος επί 20ετίας του Ενδοσκοπικού Ιατρείου.
Συμμετείχε ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις (τρεις εξ'αυτών πήραν το Α' βραβείο σε διενθή συνέδρια) ως και στη συγγραφή αρκετών ιατρικών βιβλίων. Πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του "Ασκληπιείου". Ασχολήθηκε επί 14ετίας από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου (1996-2000). Από το 2003 έως και το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας.
Η αγάπη του για τις ευαίσθητες ηλικίες τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα παιδιά της Βούλας, από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας (2003-2004) και από τη θέση του Προέδρου της επιτροπής Παιδείας του Δήμου (2005-2007). Από το 2006 έως και το 2010 ασχολήθηκε ενεργά από τη θέση του Προέδρου του ΚΑΠΗ Βούλας για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας (2008-2009).
Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2017 έως το 2021.
Εντεταλμένος Σύμβουλος για την κατάρτιση, παρακολούθηση, αξιολόγηση και συντονισμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου καθώς και για την οργάνωση, συντονισμό, λειτουργία των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΨΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6944 010 702
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

psimoulakis_stelios

Ο Στυλιανός Ψιμουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και του Εκκλησιαστικού Λυκείου Αθηνών.

Έχει επιμορφωθεί σε μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως στο ΚΕΚ ΣΒΙΕ και στην ICTC στις θεματικές «Δημόσιες Σχέσεις», «Management», «Πωλήσεις», «Διακόσμηση Βιτρίνας», «Δημόσιες Σχέσεις και Εξυπηρέτηση Πελατών Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων», «Κοινωνιολογίας» κ.α.

Γνωρίζει Αγγλικά, ενώ κατέχει το πτυχίο του University of Cambridge στο χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Επίσης, έχει παρακολουθήσει τον ετήσιο κύκλο σεμιναρίων «Α’ Βοηθειών» και το Σεμινάριο Κατανόησης του Αυτιστικού Τρόπου Σκέψης, του Αυτισμού και του Συνδρόμου Άσπεργκερ, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πυροβολικό και στη νήσο Σαμοθράκη.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλες εταιρείες όπως στη «Jeun Paul Gaultier», στη «La Prairie», στην Εθνική Τράπεζα, στα «Alexi Andriotti Accessories», στον «Anastazi Bournazos», στα «Notos Gallerιes», στο «Grand Resort Lagonisi» (Αττικός Ήλιος) και στα «Achilleas Accessories».

Έχει εκπροσωπήσει εταιρείες σε διεθνείς εκθέσεις ένδυσης και αξεσουαρ. Εργάστηκε δε, και ως επιμορφωτής στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Ανατολικής Αττικής.

Χειροθετήθηκε Αναγνώστης το έτος 1999 από τον Μακαριστο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κκ Καλλίνικο και λειτούργησε ως Κατηχητής στην Μητρόπολη Πειραιώς.

Ιδιαιτερη ήταν και είναι η ενασχόληση του με τα κοινά. Το έτος 2009 συμμετείχε ως Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, ενω ήταν και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Συμμετειχε σε πολλούς εθελοντικούς φορείς, ασχολουμενος ιδιαίτερα με τον Εθελοντισμό. Διετελεσε από το 2007 – 2015 Γενικός Γραμματέας και Ταμίας του Πανελληνίου Φιλανθρωπικού, Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας». Ως εθελοντής και υποστηρικτής των παιδιών με αναπηρίες προσέφερε χιλιάδες ώρες εθελοντισμού στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας. Συμμετείχε ενεργά σε εθελοντικούς φορείς και συλλόγους όπως στο Σύλλογο «Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» και τον «Αρκτούρο».

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές ενέργειες προστασίας του περιβάλλοντος και ανθρωπιστικής – φιλανθρωπικής προσφοράς, όπως σε αναδασώσεις στην Περιφέρεια Αττικής, σε καθαρισμούς παράκτιων χώρων, σε πυροφύλαξη και πυροπροστασία δασών, σε συλλογή και διανομή τροφίμων αλλά και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, έχει προσφέρει συναισθηματική ενίσχυση σε ανθρώπους με προβλήματα και ανάγκες, ενώ υποστήριξε και ποικίλα ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας.

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει επιδείξει στη βοήθεια και στην προστασία των αδέσποτων ζώων.

Έχει βραβευτεί για την κοινωνική εθελοντική προσφορά στο τόπο και ειδικότερα για τις εθελοντικές υπηρεσίες του στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας.