ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Επιχειρηματίας - Διαφημιστής

Τηλ. 6977 124 328
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Twitter    Tik Tok

aggelakis_nikos

Ο Νίκος Αγγελάκης γεννήθηκε στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου Κρήτης το 1972, ενώ τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στα Σφακιά, όπου και ολοκλήρωσε τη Μέση εκπαίδευση.
Στο Ρέθυμνο, φοίτησε στην Τεχνική Σχολή των Περιβολίων, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, εργαζόμενος ταυτόχρονα στον τουριστικό τομέα.
Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκινά για πρώτη φορά το 1994 όταν δημιούργησε την διαφημιστική εταιρεία ACP.gr (Advertising Communication Project) με αντικείμενο τις ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο Ρέθυμνο, όμως σύντομα ξεπέρασε τα όρια του νησιού και σήμερα έχει καθιερωθεί στην αγορά σε όλη την Ελλάδα.
Το 2002, κάνει το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα όταν εκδίδει τον ολοκληρωμένο Οδηγό Αγοράς για το Νομό Ρεθύμνης, ενώ παράλληλα καινοτομεί στην Κρήτη, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους που σκέφτηκαν τη δημιουργία Επαγγελματικής και Ενημερωτικής πύλης, τη λεγόμενη RethymnoGuide.gr.
Άλλος σημαντικός τομέας της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και συναυλιών, με κορυφαία την Cretan Beauty Artists Contest Festival 2013 – ολοκληρωμένη Έκθεση προϊόντων ομορφιάς με παράλληλα σεμινάρια και διαγωνισμούς – που έγινε πρώτη φορά στην Κρήτη με τεράστια επιτυχία.
Ο Νίκος Αγγελάκης έχει διατελέσει, για 8 συναπτά έτη, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Προβολής. Επίσης, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) για 2 χρόνια, εκπροσωπώντας την στα συμβούλια της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας).
Το 2014 μετοίκισε οικογενειακά και επαγγελματικά στο Δήμο μας όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.
Το καλοκαίρι του 2015 διοργάνωσε με επιτυχία, συναυλία στη Βάρκιζα, με το συγκρότημα «Φωνές του Νότου» αφιερωμένη στον αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, με τίτλο «Ήταν μια φορά και έμεινε για πάντα». Έπειτα, ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες διοργανώσεις - συναυλίες στη Βάρκιζα, όπως αυτές με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον Μανώλη Κονταρό και άλλους. Έχει διοργανώσει πολλαπλές ημερίδες και σεμινάρια αφιερωμένα στα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης και όχι μόνο.
Το 2017, μετέχει στις εκλογές της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας και εκλέγεται πρώτος σε ψήφους και λαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα για δύο έτη, ενώ παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Σφακιανών στη θέση του Οργανωτικού και Ειδικού Γραμματέα.
Το 2018 εκλέγεται στο Δ.Σ. στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως, αλλά βάση ποσόστωσης και καταστατικού, την θέση του πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού που κατάγεται από τον ίδιο νομό.
Το 2021 μετέχει εκ νέου στις εκλογές της Ένωση Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας, όπου εκλέγεται πρώτος σε ψήφους, χρίζεται Πρόεδρος και παραμένει ως σήμερα.
Διατηρεί παράλληλα και την θέση του Ειδικού Γραμματέα στην Ένωση Απανταχού Σφακιανών.
Είναι μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως στην επιτροπή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων.
Είναι μέλος της ΠΑΔΕ «Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε».
Είναι δημιουργός της ενημερωτικής, επιχειρηματικής, και πολιτιστικής πύλης των νοτίων προαστίων NotosNet.gr και του PrintingStore.gr - Online Custom Made Shop.
Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Κοντιλιέρη και έχουν ένα γιο 15 ετών.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και δηλώνει παρών, με αγάπη, γνώση και δύναμη για τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
Ιστορικός Ερευνήτρια

Τηλ. 6944 689 696
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

aggeloudaki_xara

Η Χαρά (Χαρίκλεια) Αγγελουδάκη Γκίκα γεννήθηκε στην Ικαρία το 1976. Ζει στην Βουλιαγμένη από το 2000 είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Αποφοίτησε από το λύκειο Ραχών Ικαρίας το 1993.Φοιτησε στο Ιόνιο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο τμήμα ιστορίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Αρθρογραφούσε για το περιοδικό istorika.gr. Έχει εργαστεί στο Ε.Λ.Ι.Α (Ελληνικό, Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο) για δύο χρόνια, ως ερευνητής και βοηθός του αείμνηστου Μάνου Χαριτάτου. Έχει συμμετάσχει στην έκδοση δύο βιβλίων (ιστορία των εκδοτικών οίκων στην Αθήνα μετά το 1950 και Ιστορία του Ελληνικού Μπισκότου). Έχει δεκαετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και ήταν προϊσταμένη σε εταιρεία παροχής τεχνικών υπηρεσιών! Έκτοτε ασχολείται ιδιωτικά με την εκπαίδευση και την οργάνωση εκδηλώσεων.

Στα μαθητικά της χρόνια ήταν πάντοτε ενεργό μέλος του δεκαπενταμελούς και στο πανεπιστήμιο ενεργό μέλος φοιτητικής παράταξης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Δυο χρόνια πρόεδρος στο νηπιαγωγείο της Βουλιαγμένης και τώρα Αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων του δημοτικού βουλιαγμένης.

Πιστεύει ότι όλοι μας οφείλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες, πόσο μάλλον όταν αφορά τον τόπο που μένουμε. Θέλει να ασχοληθεί με τα πολιτιστικά γιατί δίνουν ποιότητα στην καθημερινότητα μας ,αλλά και με τα σχολεία της Βουλιαγμένης, γιατί πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν πρότυπα μάθησης και αξιών.

ΑΓΙΑΜΠΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Διοικητικό Στέλεχος Εταιρείας & Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946 050 044
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Instagram   

agiampasis_antonis

Γεννήθηκε στις 26/9/1980.

Μεγάλωσε στη Βούλα όπου διαμένει από το 1982 έως σήμερα.

Ολοκλήρωσε την προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στη Βούλα. "(2ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο) - Βούλας." Προχώρησε τις σπουδές του στα Οικονομικά, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων BA και συνέχισε μεταπτυχιακά, Master (MBA).

Συμμετέχει στα κοινά του Δήμου από το 2006 μέχρι σήμερα με έμπρακτη αγάπη και αφοσίωση.

Σήμερα είναι ιδρυτής της εταιρείας PLETHORA of goods and products -εξοπλισμός ξενοδοχείων, εστίασης, βιομηχανίας και ναυτιλίας, παράλληλα είναι διοικητικό στέλεχος της εταιρείας OSTRACO Ship Supplies - εφοδιασμός ναυτιλιακών και βιομηχανικών υλικών.

Είναι αφιερωμένος στον αθλητισμό ακολουθώντας δραστηριότητες όπως: τένις, wind surfing, sup, πολεμικές τέχνες, χειμερινή κολύμβηση, τρέξιμο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Sales Manager South Greece στην εταιρεία ΒΙΑΝ -ΒΙΑΝΕΞ

Τηλ. 6985 055 455
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

athanasiou_dimitris

• Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Από το 2000 ζει με την οικογένειά του στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα εδώ και 30χρόνια και έχει διατελέσει επιτελικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (Apivita,Bayer).
• Κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιατρικών επισκεπτών & φαρμακουπαλλήλων. Έχει βραβευτεί στη Bayer (2008) & στη ΒΙΑΝ – ΒΙΑΝΕΞ (2022) για τις άριστες επιτεύξεις σε ελληνικό και πολυεθνικό επίπεδο. Είναι κάτοχος ΜΒΑ και μέλος του Harvard Business School (HBS).
• Σήμερα είναι Sales Manager South Greece στην εταιρεία ΒΙΑΝ -ΒΙΑΝΕΞ του ομίλου Γιαννακόπουλου.
• Από το 2019 είναι αιρετός δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Συμμετείχε σε όλες τις συνεδριάσεις και άσκησε έλεγχο στις αποφάσεις της διοίκησης. Υπερψήφισε το σύνολο των εισηγήσεων της δημοτικής αρχής.
• Συντάσσεται και ευθυγραμμίζεται με το όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για μια γοητευτική πόλη με πλούσιο πράσινο, φυσική ομορφιά και μια φωτογενή καταγάλανη θάλασσα.
• Στηρίζει τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνονται στη καθημερινότητα των δημοτών με σκοπό να διαφυλάττεται η ποιότητα ζωής των πολιτών.
• Ο λόγος που εντάχθηκε με ενθουσιασμό στην ομάδα «Πόλη για να ζεις» είναι ότι αξιοποιεί δημιουργικά κάθε χρήσιμη και χρηστική φωνή προς όφελος της πόλης μας.
• Τάσσεται υπέρ μιας σύγχρονης διοίκησης του Δήμου με ανθρώπους στη παραγωγική τους ηλικία που γνωρίζουν βιωματικά τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής μας.

• Φιλοδοξία του είναι :
• Να βοηθήσει στη ψηφιακή μετάβαση
• Να διευκολυνθεί η επικοινωνία των πολιτών με το δημοτικό μηχανισμό
• Να θέσει την εμπειρία του από τη λειτουργία της αγοράς στην υπηρεσία ενός πιο γρήγορου και αποτελεσματικού Δήμου. (Faster, Better, Smarter)
Για αυτό ζητεί την στήριξη και την ψήφο των συμπολιτών του.

ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φοιτητής

Τηλ. 6946 933 979
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

amourgianos_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αμουργιανός γεννήθηκε στις 15-12-2000. Ζει και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα. Είναι υιός του Θεόδωρου Αμουργιανού και της συγγραφέως-ποιήτριας Ιφιγένειας Χαντζή-Αμοργιανού.
Τελείωσε το Δημοτικό στο 2ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βούλας.
Από 3 ετών ασχολείται με την κολύμβηση στο κλειστό Γλυφάδας όπου έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Παράλληλα με την κολύμβηση και σε πιο μεγάλη ηλικία, ξεκινά τα Σαββατοκύριακα Ιστιοπλοΐα στο Ναυτικό Όμιλο Βούλας, στα σκάφη τύπου optimist.
Πήρε βραβείο για τη συμμετοχή του στην ημέρα της δενδροφύτευσης το 2007. Παρακολουθεί μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών και μόλις τελειώνει το Δημοτικό πηγαίνει στη Νίκαια της Γαλλίας όπου παρακολουθεί εντατικά μαθήματα γαλλικών για δυο εβδομάδες.
‘Ήδη έχει μεταπηδήσει από την κολύμβηση στην Υδατοσφαίριση στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και από τα optimist στα lightning στην ιστιοπλοΐα. Το 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας παίρνουν την 1η θέση με την Υδατοσφαίριση. Την ίδια χρονιά λαμβάνει μέρος στον 10ο χειμερινό διάπλου Όρμου Βουλιαγμένης όπου και παίρνει την 1η θέση.
Σε ηλικία 13 ετών παίρνει το Lower στα Αγγλικά και σε ηλικία 15 ετών παίρνει το Proficiency. Την επόμενη χρονιά παίρνει το DELF B2 στα γαλλικά.
Κατακτά την 1η θέση στον 7ο διεθνή παράπλου Νότιας Κρήτης, στη Σούγια, στις 23-06-13 ανάμεσα σε 80 άτομα όλων των ηλικιών Ελλήνων και ξένων συμμετεχόντων κολυμβητών.
Τη χρονική περίοδο 2015-2016 κατακτά με την ομάδα εφήβων του ΝΟΒ την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.
Τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας.
Από τις 17 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 εργάστηκε σε καθημερινή βάση, εθελοντικά στον σύλλογο Αρχέλων για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.
Το 2017 με το σχολείο του συμμετείχε στην πενταήμερη επιμορφωτικό εκδρομή με θέμα: «συνεισφορά των Αράβων στη Ισπανία» στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.
Τελείωσε το Λύκειο αποσπώντας το Αριστείο Προόδου και το Βραβείο Προόδου σαν τον καλύτερο μαθητή του τμήματός του. Τώρα είναι φοιτητής στη σχολή Ναυπηγικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ασχολείται με την Ιστιοπλοΐα,την Κωπηλασία.
Μαθαίνει Ιαπωνικά καθώς ασχολείται με την Ιαπωνική τέχνη SportsChanbara.

ΑΜΠΑΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6943 935 743
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

ampazis stavros

Ο Σταύρος Αμπαζής γεννήθηκε το 1995 στο Μαρούσι Αττικής, με καταγωγή από την Χίο.
Μεγάλωσε και ζει στην Βούλα.
Από το 2002 έως το 2012 διατέλεσε μέλος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ το 2010. Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στην Βούλα.
Η ενασχόλησή του με τα «κοινά» άρχισε από πολύ νωρίς όντας μέλος των 15μελων μαθητικών συλλογών στο Γυμνάσιο καθώς και στο Λύκειο. Απόφοιτος του τμήματος «Ναυτιλίας και επιχειρηματικών υπηρεσιών» του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.
Σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία στον κλάδο της ναυτιλίας.
Συμμετέχει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με μοναδικό σκοπό το να υπηρετήσει τον τόπο που ζει και μεγάλωσε, για ένα δήμο πιο ασφαλή και ελκυστικό για τους πολίτες, δίνοντας έμφαση τόσο στην καθημερινότητα των συμπολιτών του όσο και στα θέματα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.

ΑΜΠΕΛΙΚΑΚΗ - ΠΕΡΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Βίκυ)
Φιλόλογος

Τηλ. 6944 542 553
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

abelikaki_vicky

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1968 και αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Χανίων. Σπούδασε ιστορία νεοτέρων χρόνων στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο Πανεπιστήμιο TRIER της Γερμανίας.
Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.
Έχει εργαστεί στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Από το 1993 ζει στη Βούλα με την οικογένειά της, τον σύζυγό της κ. Στέλιο Περράκη, κυβερνήτη αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας και την κόρη της Αυγή, απόφοιτος Deree College.
Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου και 2ου λυκείου Βούλας. Επίσης, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και το 2014 εκλέχτηκε Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, όπου κατείχε τη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας. Από το 2021 ως σημερα είναι Γραμματεας του Φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικου Σωματειου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ".

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΖΑΧΟΣ
Αθλητής Υδατοσφαίρισης
Υπεύθυνος καταστήματος εστίασης

Τηλ. 6940 878 081
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

anastasiadis_zaxos

Γεννήθηκε το 1981 στη Βουλιαγμένη. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε διεθνής αθλητής (πολίστας) με ομάδες όπως η Βουλιαγμένη, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός, η Χαλκίδα, ο Νηρέας Λαμίας και ο Ν.Ο. Πάτρας. Διακρίθηκε σε 6 πρωταθλήματα Ελλάδος με τους εφήβους της Βουλιαγμένης, σε 1 πρωτάθλημα ανδρών με την ομάδα της Βουλιαγμένης, σε 1 κύπελλο κυπελλούχων 1997 με την ομάδα της Βουλιαγμένης και σε 2 κύπελλα Ελλάδος με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Το 1999 διακρίθηκε ως παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων. Τη διετία 2007-2008 είχε 2 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς με την ομάδα του Πανιωνίου και μία συμμετοχή στο Champions league το 2008. To 2009 συμμετείχε ξανά στο Champions League με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Σήμερα, είναι επιχειρηματίας και διατηρεί μαγαζί εστίασης, το Centro Cafe στη Βάρη, στην Πλατεία Δήμα.

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πολιτικός Επιστήμων

Τηλ. 6945 431 246
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook LinkedIn   

andriopoulos_mixalis

Ο Μιχάλης Ανδριόπουλος γεννήθηκε στη Βούλα το 1984, όπου και κατοικεί. Πατέρας του είναι ο του Κώστας Ανδριόπουλος, ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Βούλας. . Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, με εμπειρία στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και την Ανάλυση Διαδικασιών. Είναι κάτοχος BSc του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση, και MBA του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με ειδίκευση στη Λήψη Αποφάσεων.

Έχει τιμηθεί από τους δημότες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης δύο φορές, συγκεκριμένα το 2014 και το 2019, όποτε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος σταθερά με το συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις» με επικεφαλής το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης από το 2017 έως και το 2019, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διαφάνειας και Διαβουλεύσεων από το 2019 έως και το 2022, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Τεχνολογίας και Αναπληρωτής Δημάρχου.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
Φιλόλογος

Τηλ. 6947 018 636
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

antoniou_aspasia

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Δίλοφο Βάρης. Είναι κόρη του Παναγιώτη Αντωνίου και της Ελένης Γούλα – Αντωνίου.
Έχει δύο παιδιά, την Ελένη απόφοιτο Νομικής Αθηνών και τον Γιάννη φοιτητή στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος του τμήματος Μεταφραστών και Διερμηνέων του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Γνωρίζει επίσης Αγγλικά και Ισπανικά. Δραστηριοποιείται ως καθηγήτρια ελληνικής και ιταλικής γλώσσας για περισσότερο από 25 χρόνια. Ταυτόχρονα, έχει εργαστεί ως διερμηνέας και μεταφράστρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε μέσω εθελοντικής δραστηριότητας στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου και του 2ου Γυμνασίου Βάρης, όπου διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Υπήρξε επίσης Πρόεδρος, αντιπρόεδρος του παραδοσιακού συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου και τώρα είναι ταμίας του συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής "τα Χειμαδιά".
Η αγάπη της για την περιοχή, που είναι τόπος καταγωγής και μόνιμης κατοικίας της καθώς και της οικογένειας της, την οδήγησε να συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με την παράταξη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και να εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Βάρης. Το 2019 εξελέγη Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης με την παράταξη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις του Δημάρχου, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6945 659 464
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

Argyroukakis_Lefteris

Γεννήθηκε την 1 Αυγούστου 1948 στην Βάρκιζα.
Όντας γέννημα και θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας όσο λίγοι τις ανάγκες της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά το 1990 όπου εξελέγη ως δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, μετά του αείμνηστου Δημάρχου Κωνσταντίνου Μπαγλατζή.
Στη συνέχεια επανεξέλεγη με τον Δημήτρη Αναστασίου και αργότερα μετά την ένωση των πρώην Δήμων Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και του Σπύρου Πανά.
Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο του, διετέλεσε 18 χρόνια ως αντιδήμαρχος όντας πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως συνδυασμού που επέλεξαν.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και την πολύχρονη πείρα του στη συνέχιση του εξαιρετικά αξιόλογου έργου του.
Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Υποστήριξης Οχημάτων και Αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας από 01/09/2019 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειτουργίας Υποστήριξης Οχημάτων και Αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΒΑΛΑΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Οικονομολόγος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επενδύσεων

Τηλ. 6973 375 253, 6942 226 046
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

valatas_spyros

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. Κατοικεί στην Βούλα.
Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης όπου διετέλεσε Πρόεδρος του 15μελους, καθώς και πρωταθλητής στο διασχολειακό πρωτάθλημά στο σκάκι.
Είναι αριστούχος Πτυχιούχος Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών καθώς και Διπλωματούχος στην Διεθνή Λογιστική από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Ελβετία. Είναι κάτοχος με υποτροφία μεταπτυχιακού τίτλου Master in Business Administration από το ALBA Graduate Business School,το οποίο απέκτησε επίσης με άριστα.
Έχει εργασθεί για πάνω από 25 χρόνια σε επενδυτικές εταιρίες, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, σε όλους τους τομείς των επενδύσεων (δημοσίων και ιδιωτικών), διαχείριση κεφαλαίων, αναδιαρθρώσεις εταιριών, συγχωνεύσεις εταιρικών σχημάτων, στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Επίσης έχει ιδιαίτερες γνώσεις στους τομείς σε ασφαλιστικά θέματα και σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης. Είναι μέλος επενδυτικών επιτροπών και ανώτατο στέλεχος στην επενδυτική εταιρία Eurocorp Investment Services με γραφεία στο Παρίσι και στην Αθήνα. Είναι εξωτερικός Ειδικός Οικονομικός Εμπειρογνώμονας στη Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων (DG-ECFIN), με αποστολές σε αναπτυσσόμενες χώρες, σε τομείς όπως η Διαχείριση του Οργανισμού Δημοσίου Χρέους, ανάλυσης οικονομικών κινδύνων με δημιουργία ειδικών μοντέλων αποτίμησης σε Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας (ΔΕΚΟ), βέλτιστη αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων (αντίστοιχα ΕΣΠΑ), έλεγχος κρατικού προϋπολογισμού κ.α. Είναι Ειδικός Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Τμήμα σε τομείς οικονομικού και χρηματοοικονομικού αντικειμένου. Έχει διατελέσει στο παρελθόν σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργού Γεωργίας σε οικονομικά θέματα , καθώς και του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με συμβολή στην δημιουργία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε).
Έχει υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό στο τομέα επιχειρησιακής στρατηγικής. Μιλάει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά. Για τα έτη 2014-2019 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος & Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. "
Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα οικονομικής διαχείρισης, χρηματοδοτήσεων και προϋπολογισμού του Δήμου. από το 2019 μέχρι το 2023"

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δικηγόρος - Διεθνολόγος

Τηλ. 6937 452 203
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vamvakousi_aikaterini

Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης ως αριστούχα με την υψηλότερη βαθμολογία στο έτος της.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Πάντειο Παντεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο. Η μεταπτυχιακή της εργασία με τίτλο «Προληπτική Διπλωματία και το Κυπριακό ζήτημα» έχει δημοσιευθεί στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Πάνδημος» του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει αναφερθεί σε πολλές μελέτες και δημοσιεύσεις σχετικές με το αντικείμενό της.
Το 2010 έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπου δραστηριοποιείται ως σήμερα ως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, δίκαιο εταιριών, με ιδιαίτερη έμφαση στο ναυτικό- ναυτιλιακό δίκαιο και τις συμβάσεις ναυπήγησης Πλοίων.
Από το 2013 είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων.
Γνωρίζει άριστα 3 γλώσσες γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά, φοιτώντας αντίστοιχα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Ινστιτούτο Γκέτε.
Παράλληλα με την επιστημονική εξειδίκευσή της ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών, λαμβάνοντας Δίπλωμα πιάνου ως σολίστ με την τιμητική διάκριση «Άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο παμψηφεί». Πέρα από τη συνεργασία της στην τάξη της Αλίκης Βατικιώτη στο Ωδείο Αθηνών, έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους σολίστ πιάνου, όπως το duo Julia Ganeva και Κonstantin Ganev, τoν Paul Badura-Skoda, Mαρτίνο Τιρίμο και Christofer Elton της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου συμμετέχοντας σε διεθνείς συναυλίες και διεθνή μουσικά φεστιβάλ.
Διετέλεσε Νομική Σύμβουλος στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό για το έτος 2015-2016, ενώ συνεργάστηκε με πολλά δικηγορικά γραφεία της Αθήνας όπως: GPA Global Firm, Κωστόπουλος & Συνεργάτες, Τσουμάνη – Γκάτσος & Συνεργάτες, τη δικηγορική εταιρία του κ. Ιωάννη Δρυλλεράκη και του Διονύσιου Μπουλούκου.
Σήμερα εργάζεται ως νομική Σύμβουλος στην εταιρία «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.» του ομίλου Σπανόπουλος, με έδρα τη Σαλαμίνα στο απαιτητικό αντικείμενο της ναυπηγοεπισκευής στην περιοχή του Περάματος- Σαλαμίνας και εν γένει απασχολείται στον απαιτητικό κλάδο της διεθνούς ναυτιλίας.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την επιστημονική εξειδίκευσή της, όπως: στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) «Γεωπολιτική της ενέργειας & η Διπλωματία των αγωγών. Η ειδική περίπτωση της Ελλάδας», στα ετήσια Συνέδρια της «Ελληνικής Εταιρίας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων», ενώ έχει δώσει σχετικές διαλέξεις για θέματα όπως: το προσφυγικό- προκλήσεις και πεδίο εφαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας, ξενοδοχείο Τιτάνια (2016)- , το νομικό καθεστώς μίσθωσης των Μεταλλίων Λαυρίου κατά τον 5ο αιώνα π.Χ στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με την εταιρία Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής.
Με ιδίαιτερη αγάπη για το θέατρο και το χορό, έχει φοιτήσει στη θεατρική σχολή του Γεώργιου Κιμούλη και στη σχολή χορού του Φώτη Μεταξόπουλου και της Ντιάνας Θεοδωρίδου στο κλασικό μπαλέτο.
Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά της ως Δικηγόρος έχει έντονη τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία ως νομική σύμβουλος για τρέχοντα νομικά ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ εμπλούτισε τις γνώσεις της στο δημοσιογραφικό τομέα φοιτώντας στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και από τότε το ενδιαφέρον της παραμένει αμείωτο για την κοινή ζωή μας στο κοινό μας σπίτι, την Πόλη μας.
Παρακολουθώντας την άοκνη δραστηριότητα του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο Δήμο μας καθιστώντας τον πρότυπο για τους λοιπούς Δήμους της Αττικής, όσο και πανελλαδικώς, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του την τελευταία 5τία, όσο και την προηγούμενη 5τία, με την ενεργητικότητα, ευρηματικότητα και τις εύστοχες πρωτοβουλίες του σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί του στην κοινή προσπάθεια για τη διατήρηση της Πόλης μας ως πόλη πρότυπο της χώρας και να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος στη Δημοτικής Κοινότητα Βουλιαγμένης.
Με τη συμμετοχή της αυτή προτεραιότητά της είναι μέσω της συλλογικής δράσης του Δήμου να διατηρηθεί ο μοναδικός περιβαντολλογικός και οικιστικός χαρακτήρας του Δήμου της Βουλιαγμένης και να αναδειχθούν παγκοσμίως οι περιοχές του μοναδικού φυσικού κάλλους της και αρχαίας παράδοσής της διατηρώντας τις προϋποθέσεις για να εξακολουθεί να είναι πρότυπο ΠΌΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ.
Όπως έγραφε άλλωστε και ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά: «O πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής».

ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932 226 965
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vamvasakis_dimosthenis.jpg

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1961. Γονείς του είναι ο Μιχάλης και η Ευανθία Βαμβασάκη.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Μαραγκουδάκη και έχει τρία παιδιά.
Κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στη Βούλα, όπου διευθύνει επιτυχώς εταιρία αρχιτεκτονικών κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου-σιδήρου-υαλοπινάκων.
Είναι πτυχιούχος του Ελληνοβρεταννικού Κολεγίου B.G.A. (Marketing) και των Τ.Ε.Ι. Αθηνών (τμ. Διοίκησης επιχειρήσεων) και επί πτυχίω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (τμ. Διοίκησης). Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, το 1998, με το συνδυασμό "Δημοτική Μεταρρύθμιση Βούλας", του Δημάρχου Γιώργου Μάντεση. Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημ. Αθλητικού Οργανισμού, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπης (1999-2000). Τη διετία 2003-2004 και 2008-2009 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και την οκταετία 2002-2010 μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.
Τη διετία 2011-2012 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και το 2013-2014 Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου στη διάρκεια της Δημοτικής Αρχής Κωνσταντέλλου.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου από 01/09/2021 μέχρι 31/12/2023

ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αστυνομικός εν αποστρατεία

Τηλ. 6972 323 553
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vasis_nikolaos

Αστυνομικός εν αποστρατεία.

Γεννήθηκε στη Σκλίβανη Ιωαννίνων, κατοικεί στη Μηλαδέζα της Βάρης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Τα τελευταία εικοσιτέσσερα χρόνια ασχολείται εθελοντικά με τα κοινά, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας μας που είναι η παιδεία και ο πολιτισμός. Η δραστηριότητα του ήταν και είναι έντονη, με συνεχή παρουσία η οποία ξεκίνησε μέσα από τους Συλλόγους Γονέων.

Στη Γλυφάδα από το έτος 2000 έως το 2008 διετέλεσε Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων στο 1ο Δημοτικό για έξι έτη, Πρόεδρος στο 1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας για δύο έτη, Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή του 2ου Γυμνασίου – 2ου Λυκείου Γλυφάδας για πέντε έτη, Πρόεδρος στην Ενωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας για δύο έτη και τέσσερα ως ταμίας και μέλος. Επίσης για έξι έτη ως μέλος στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, μέλος της Επιτροπής Παιδείας Γλυφάδας για δυο έτη και μέλος της Σχολικής Επιτροπής 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Γλυφάδας. Επί εννέα έτη υπήρξε Ειδικός Γραμματέας και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Γλυφάδας.

Στον Δήμο Βάρης διετέλεσε Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης επί δέκα έτη και μέλος στη Σχολική Επιτροπή του 1ου Λυκείου Βάρης για τρία έτη. Εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος απ’ το 2014 έως σήμερα διατελώντας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης για πέντε έτη (2017-2021), επιπλέον ήταν Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για δυόμιση έτη, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών για τέσσερα έτη, Εντεταλμένος Σύμβουλος καθαριότητας και ανακύκλωσης για ενάμιση έτος, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για πέντε έτη, μέλος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τέσσερα έτη και σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Υπηρεσίας Δόμησης και Πολιτικής Προστασίας και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το όραμα του για τη συνέχιση της προόδου που τελείται όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη όπου ζει, του δίνει ακόμα περισσότερα κίνητρα να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά γι’ αυτή και να δίνει λύσεις στα προβλήματα.

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία

Τηλ. 6944 340 081
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vasilakis_apostolos

Ο Απόστολος Βασιλάκης γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1961 στην Αθήνα.
Είναι εν αποστρατεία ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας και απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αστυνομικού, υπηρέτησε στα ΜΑΤ, στην Άμεσο δράση και σε διάφορα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, μεταξύ των οποίων – επί μία δεκαετία – στο αστυνομικό τμήμα Βάρης.
Τα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας του, διετέλεσε υποδιοικητής και, κατόπιν, διοικητής στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης.
Εξετέλεσε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό επί 26 μήνες. Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας, ενώ έχει λάβει ειδική εκπαίδευση σχετικά με θέματα τρομοκρατίας, ένοπλης βίας, διαχείρισης πλήθους και κρίσεων.
Είναι πατέρας τριών τέκνων και κατοικεί μόνιμα στη Βάρη Αττικής.

ΒΑΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6955 487 968
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram    Twitter    Tik Tok    Youtube   

vatidou evi

Η Εύη έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο από την ηλικία των οκτώ ετών. Πήρε το πτυχίο της από την ανώτερη σχολή χορού για την διδασκαλία κλασικού μπαλέτου από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Διαθέτει πιστοποίηση σπουδών από το Εργαστήρι δημοσιογραφίας.
Είναι μητέρα δύο παιδιών 18 και 21 φοιτητών της Νομικής σχολής που απέκτησε από το γάμο της με το γνωστό ποινικολόγο Α.Κούγια. Ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της μόδας με διάκριση Miss Hellas 1999, εργάστηκε σε περιοδικά, δίκτυα ενημέρωσης της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας γενικότερα. Έχει συνεργαστεί με όλα τα πανελλαδικά και τοπικά κανάλια της Ελλάδος.

Την διακρίνει η ηθική, η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η εργασιακή της εμπειρία στα media, στην μόδα και τις πωλήσεις είναι πολυετής και έχει ταξιδέψει σε 25 κράτη σε όλο τον κόσμο.

Έχει εργαστεί στον τομέα των δημοσίων σχέσεων με συμμάχους τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά της και την εμπειρία της στην διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει αναλάβει την οργάνωση επιχειρήσεων και προωθητικών ενεργειών για εταιρείες με μεγάλη πορεία στο χώρο τους, έχει εργασιακή εμπειρία σε κατάστημα ως υπεύθυνη εταιρείας πολυεθνικής του εξωτερικού, όπου διαχειριζόταν τόσο το εμπόρευμα όσο και τα ζητήματα ανθρωπίνων πόρων, έχει εργαστεί στα τουριστικά επαγγέλματα, συνδυάζοντας την επικοινωνία και την δεξιότητά της στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και των κρατήσεων, με υπευθυνότητα. Έχει ασχοληθεί και με το επιχειρείν σε καταστήματα εστίασης.

Τα ενδιαφέροντά της είναι η εκμάθηση γλωσσών, η κοινωνική δικτύωση, τα social media, τα ταξίδια, η τέχνη, ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και η μόδα. Ξέρει να παίζει πιάνο, κάνει θαλάσσιο και αλπικό σκι γυμνάζεται καθημερινά και είναι χειμερινή κολυμβήτρια.
Όραμα και σκοπός της είναι η ουσιαστική συνεισφορά στην ανάπτυξη του τόπου της στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της.

ΒΕΚΡΗ ΑΚΑΘΙΣΤΗ
Επιστημονικός Σύμβουλος Καινοτομίας

Τηλ. 6932 310 039
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn   

vekri_katerina

Eίναι ειδικός Επιστήμονικος Σύμβουλος (Financial Planner) Marketing /Kαινοτομίας και Bιώσιμης ανάπτυξης και είναι υποψήφια δημοτικη σύμβουλος στο Δήμο μας, με τον συνδυασμό «Πολη για να ζεις», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κο Γρηγόρη Κωνσταντελλο.

Με την υποψηφιότητά της αυτή θέλει να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και παράλληλα, να ενεργοποιήσει και εκείνη από την μεριά της, όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας για το κοινό καλό.

Είναι σίγουρη ότι τόσο με τις γνώσεις της, την συνέπεια της, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία της σε πολλά και διαφορετικά πεδία, αλλά και με συμμάχους σε αυτήν την εκλογική στιγμή τους συμπολίτες της, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις προκλήσεις της εποχής μας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ομορφιά και την ανθρωπιά στην "Πόλη" μας!!

Γιατί την "Πόλη" για να ζεις την κάνουν πρώτα από όλα .. οι άνθρωποί της!!

Με πίστη και όραμα για ένα ακόμα πιο φωτεινό μέλλον!

#Πολη_για_να_ζεις

ΒΙΚΕΛHΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Γενικός Διευθυντής του Greek House Davos

Τηλ. 6955 195 026
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn   

vikelis_kyriakos

O Κυριάκος-Στέλιος Βικελής γεννήθηκε στο Cardiff Μεγάλης Βρετανίας και μεγάλωσε στον Πειραιά και στην Βούλα, από όπου αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βούλας.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) και στο Λονδίνο στo Cass Business School / City University of London (MSc in Shipping, Trade and Finance).

Έχει σταδιακά εργαστεί στις EFG Eurobank (Large Corporate Banking), Hellenic Bank (Relationship Manager και Senior Relationship Manager σε Large Corporate Banking και Business Centers), Geniki Bank - Societe Generale (Head of Business Center Piraeus, Head of Business Center Patras, Head of Hard Recovery Ioannina and Epirus), Chania Bank (Head of Hard Recovery), σε Executive Financial Services (Money Managers Hellas - Head of Athens Office και σε BSS – Executive Advisor to the CEO and to the Board) και σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής (Πύργος Αθηνών και Ζυρίχη) στο GREEK HOUSE DAVOS με αντικείμενο την δραστηριοποίηση και επίτευξη συμφωνιών Ελληνικών εταιρειών και του Ελληνικού Κράτους στο περιβάλλον του WORLD ECONOMIC FORUM.

Έχει υπηρετήσει την θητεία του σε Μηχανοκίνητο Τάγμα Εκστρατείας και από εκεί στην Αντικατασκοπεία επί του πεδίου. Έχει κάνει πρωταθλητισμό σε κολύμβηση και κατέχει μαύρη ζώνη σε πολεμικές τέχνες.

Είναι αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βούλας.

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6936 028 203
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

vogiatzis_kostas

Ο Κώστας Βογιατζής γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Βούλα. Προέρχεται από μία οικογένεια που ζει στη Βούλα για πολλές γενιές. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.
Ενεργοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του αθλητισμού αφού ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Βούλας όταν ήταν 15 ετών και εξακολουθεί να συμμετέχει ενεργά και να ασχολείται με το Σύλλογο Παλαιμάχων του Άρη Βούλας. Έχει κάνει σπουδές στον τομέα των υπολογιστών. Εργάστηκε για δύο χρόνια ως προγραμματιστής και στη συνέχεια μεταπήδησε στον τραπεζικό κλάδο. Εργάστηκε στην ALPHA BANK για 35 χρόνια, όπου και διετέλεσε διευθυντής καταστημάτων στην Αττική για 17 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκε την προηγούμενη χρονιά.
Ως συνταξιούχος, έχει πλέον το χρόνο να ασχοληθεί ενεργά με την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας της Βούλας. Ο λόγος για τον οποίο θέλει να συμμετέχει στα κοινά είναι η αγάπη του για τον αθλητισμό και για την πόλη στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει και στόχος του είναι να καλλιεργηθεί το αθλητικό πνεύμα στη νέα γενιά.

ΒΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ESTEL
Χημικός Μηχανικός

Τηλ. 6977 188 962
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn   Instagram   

vraka_estel_xristina


Η Χριστίνα Εστέλ Βράκα είναι 29 ετών, ελληνογαλλικής καταγωγής, γεννημένη στην Βουλιαγμένη και παντρεμένη.
Φοίτησε από το Νηπιαγωγείο ως το Λύκειο στα δημόσια σχολεία της Βουλιαγμένης.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών με εξειδίκευση στα προηγμένα πολυμερή (Integrated Master).
Εχει τελέσει έρευνα στο ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ και συγκεκριμένα στο εργαστήριο νανοτεχνολογίας και προηγμένων υλικών.
Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον χώρο της Βιομηχανίας και είναι μέλος του ΤΕΕ.
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την μαραθώνια κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης.
Η φιλοσοφία της είναι η βελτιστοποίηση διεργασιών και η ευαισθησία της η βιωσιμότητα.

ΓΑΛΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εκπαιδευτικός

Τηλ. 6972 511 264
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

galliou_eleni

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης. Είναι παντρεμένη, έχει δύο κόρες 19 και 16 ετών αντίστοιχα και κατοικεί μόνιμα στη Βάρη.

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΕΚΠΑ ).

‘Ως εν ενεργεία Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εργάστηκε σε σχολεία του Δήμου μας και σήμερα υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Βάρκιζας.

Κατέχει πιστοποίηση στον Παιδαγωγικό Σχεδιασμό Μαθημάτων μέσω Τηλεδιάσκεψης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Παιδαγωγική Αξιοποίηση του Διαδραστικού Πίνακα στη Σχολική Τάξη και Καλές Διδακτικές και Παιδαγωγικές Πρακτικές στη Σχολική Τάξη. Επίσης έχει εκπονήσει Προγράμματα Αγωγής Υγείας, Πολιτισμού και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τα κοινά και την πόλη μας την ώθησαν να συμμετάσχει στην παράταξη του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου “ Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Πόλη για να ζείς “ ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Βάρης.

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ειδική Διατροφολόγος

Τηλ. 6944 544 636
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgakopoulou_elpida

Γεννήθηκε το 1972 στο Παλαιό Φάληρο εκεί μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το λύκειο μετακόμισε μόνιμα στη Βάρη όπου εκεί ζει και εργάζεται ακόμα και σήμερα.
Έχει σπουδάσει λογοθεραπεύτρια/σύμβουλος γονέων, με ειδικότητα την ειδική αγωγή και την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και συμπεριφοράς παιδιών.
Ασχολείται χρόνια με παιδιά και έχει προσφέρει τη βοήθεια της εθελοντικά σε οργανισμούς και κέντρα αποκατάστασης παιδιών.
Αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακό στην συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων. Θέλει να βοηθήσει στην αναβάθμιση και την καλύτερη λειτουργία των σχολείων της περιοχής, μέσα από την υποστήριξη παιδιών και την συμβουλευτική δασκάλων και γονιών.

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π.

Τηλ. 6937 352 422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgiakos_2019

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1968 και διαμένει μόνιμα στη Βούλα.

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1992. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Στα φοιτητικά του χρόνια εργαζόταν σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και μηχανοργάνωσης.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων (ως Ηλεκτρολόγος Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών σε ραντάρ της Αεροπορίας), από το 1994 έως το 2000 διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία προμήθειας Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και χημικών σε πλοία, με υπογραφή συμφωνιών με εταιρείες, σε περισσότερα από 110 λιμάνια παγκοσμίως.

Από το 2000 έως και σήμερα διατηρεί τεχνική και εμπορική εταιρεία, που δραστηριοποιείται κυρίως στα Νότια προάστια με έδρα στην πλατεία της Βάρης και υποκατάστημα στον Πειραιά (επί της Ηρώων Πολυτεχνείου). Η εταιρεία του έχει μελετήσει και κατασκευάσει πολλά και διαφορετικά είδη κτιρίων. Στο ναυτιλιακό της τμήμα έχει μετασκευάσει και ανακαινίσει επιβατηγά και ποντοπόρα πλοία. Στο εμπορικό της τμήμα η εταιρεία είναι η πρώτη που εισήγαγε στην Ελλάδα και προώθησε τις πολυστρωματικές σωλήνες αλουμινίου και τα εξαρτήματά τους.

Από το 2013 έως το 2016 διετέλεσε Σύμβουλος για την στήριξη του έργου της δραστηριότητας του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου της εταιρείας Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. επί θεμάτων διενέργειας διαγωνισμών, έρευνας αγοράς, ελέγχου τεχνικών προδιαγραφών των προμηθειών, έρευνας νέων αγορών και τεχνολογιών, καθώς και την υποβολή προτάσεων για την αναβάθμιση λειτουργίας των πάσης φύσεως τεχνικών εγκαταστάσεων της εταιρείας ανά την Ελλάδα (σε 11 εργοστάσια και μηχανοστάσια).

Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, με το συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις». Από το 2019 έως το 2021 ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στην ΥΔΟΜ, το 2021 Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και από τον Ιανουάριο του 2023 έως σήμερα Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Εχει δύο παιδιά φοιτητές, ένα γιο 21 ετών (στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, στο Πολυτεχνείο της Πάτρας) και μία κόρη 19 ετών (στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, επειδή πιστεύει στις αξίες που έχουν οι τοπικές κοινωνίες και στη σημασία που έχει να ασχολούνται με τα προβλήματά τους, άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να τα επιλύσουν.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Στέλεχος Εγχώριων & Πολυεθνικών Εταιρειών

Τηλ. 6972 001 638
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

georgoulopoulos_dionisis

Ο Διονύσης Γεωργουλόπουλος γεννήθηκε στην Αρχαία Ψωφίδα (Τριπόταμα) Καλαβρύτων όπου έζσε τα παιδικά του χρόνια. Όντας το τελευταίο παιδί της ενδεκαμελούς οικογένειάς του, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον φτάνοντας στην Αθήνα όπου και σπούδασε λογιστικά. Εργάστηκε, με επιτυχία, ως στέλεχος μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε στη Βουλιαγμένη και νυμφεύθηκε τη Γεωργία Φωτεινού, όπου απέκτησαν δύο κόρες, την Ελένη και τη Μαίρη. 

Οπλισμένος με τις αρχές της οικογένειάς του, θέλησε να προσφέρει στο συνάνθρωπό του καθώς και στον τόπο όπου διέμενε. Έτσι λοιπόν, έθεσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 1975 στην Κοινότητα Βουλιαγμένης, αναλαμβάνοντας θέσεις καίριας σημασίας.

Πιστεύοντας ότι μπορούσε να εξυπηρετήσει τα ζωτικά συμφέροντα του Δήμου Βουλιαγμένης σε Νομαρχιακό επίπεδο, έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα και εκλέχθηκε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής. 

Το έτος 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος Βουλιαγμένης, ενώ το 2010 επελέγη από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του Δημάρχοτυ Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Από το 2011 έως το 2014 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια τα έτη 2014-2017 διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών. Από το Μάρτιο του 2017 γίνεται εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένος Αναπληρωτής Διοίκησης και Οικονομικών, μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Επίσης συμμετείχε ως ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος σε πολλούς Συλλόγους της Βουλιαγμένης, καθώς επίσης εκπροσωπούσε τον τέως Δήμο Βουλιαγμένης σε αποστολές του στο εξωτερικό.

Ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο».

Σήμερα, και από τον Ιανουάριο του 2022 βρίσκεται στα «Υψηλά Έδρανα» του Δημοτικού Συμβουλίου ως Πρόεδρος αυτού, και διευθύνοντάς το, με ανιδιοτέλεια.

ΓΚΙΒΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6909 864 615
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

givalou_dimitra

Η Δήμητρα έχει γεννηθεί στην Αμαλιάδα Ηλείας. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια ιερέως, πατέρας της ειναι ο ιερεύς Κωνσταντίνος Γκίβαλος, εν ενεργεία ιερέας της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, και μητέρα της η Πρεσβυτέρα Χαραλαμπία Γκίβαλου.
Έχει σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Είναι κάτοικος και δημότης Βούλας επι δεκαετία και μητέρα δύο παιδιών.

ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6986 513 927
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram

gkikakis_vasilis

Ο Δημοσθένης Γκικάκης, είναι γέννημα θρέμα Βουλιαγμενιώτης, απόφοιτος του City Unity College με πτυχίο Bachelor in Sports Science και εξειδίκευση στον τομέα της άσκησης και αποκατάστασης τραυματισμών και μεθόδους εκγύμνασης.
Είναι ιδρυτής του BeNature Outdoor Training, ενός εναλλακτικού τρόπου εκγύμνασης στη φύση. Το BeNature Outdoor Training αποτελεί τρόπο ζωής του, περικλείοντας τις βασικές αξίες με βάση τις οποίες διάγει το βίο του: ουσιαστική επαφή με τη φύση, σεβασμός στο περιβάλλον, αγάπη για τα ζώα και αλτρουισμός και αλληλοβοήθεια για τους συνανθρώπους του.
Δείχνει καθημερινά την έμπρακτη αγάπη του στην πόλη μας, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στον καθαρισμό των παραλιών και τη διατήρηση αυτής της ομορφιάς, διασώζοντας αδέσποτα από τους δρόμους της και κινητοποιώντας εν γένει τους συμπολίτες μας να έρθουν σε στενότερη επαφή με το «προσφέρειν» και τη σημασίας της αληθινής ανθρωπιστικής προσφοράς.
Επίσης στήριξε ενεργά από την πρώτη στιγμή τους πυρόπληκτους και τους πληγέντες σε Μάνδρα και Μάτι δημιουργώντας δικές του ομάδες με στόχο την προσφορά αγαθών, πρώτων βοηθειών και ψυχολογικής υποστήριξης στους συνανθρώπους μας.
Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός τον δίδαξε τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα παράλληλα όμως και την πίστη στις δυνάμεις του, την πειθαρχία και την αυτοσυγκράτηση και την ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων.
Τον δίδαξε κυρίως. ότι όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή.
Στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές είναι Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη- Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Ζητεί την θερμή υποστήριξη σας για να βοηθήσει μέσω ενός πιο ενεργού ρόλου και λόγου, να διατηρηθεί η ομορφιά και η εξέλιξη της πόλης μας. Σαν νέος άνθρωπος με όρεξη να εργαστεί σκληρά κάνοντας στην άκρη κάθε του προσωπικό συμφέρον και με την πολύτιμη βοήθεια σας να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο δίνοντας καθημερινή μάχη με κάθε πρόβλημα και βρίσκοντας λύσεις για το κοινό συμφέρον όλων μας και με στόχο να είμαστε διαρκώς δίπλα στον συνάθρωπο.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Και αυτό δεν είναι μόνο τα λόγια του, είναι η δική του προσωπική αλήθεια και ο τρόπος που βλέπει και αντιμετωπίζει την ίδια τη Ζωή.
Με την δύναμη όλων και με καθαρό βλέμμα είναι εδώ για τον καθένα ξεχωριστά.

ΓΚΟΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
Γραφίστρια

Τηλ. 6909 443 321
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Twitter    Instagram   

gouma_ria

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον όμορφο Πειραιά και έχει καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Κύθνου. Από το 2005 μέχρι και σήμερα διαμένει στην περιοχή Κόρμπι Βάρης.

Σπούδασε γραφιστική καθώς και ασχολήθηκε πολύ στις δημόσιες σχέσεις μέσω μουσικών εκδηλώσεων. Είναι παντρεμένη με τον Θεοφίλατο Ιωάννη όπου εργάζεται στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Λαυρίου και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Τακτικά ασχολείται με το θέμα των αδέσποτων ζώων ως προς την καλυτέρευση της καθημερινής τους επιβίωσης, μέσω της καθημερινής σίτισης μιας και είναι ένα θέμα που την απασχολεί ιδιαίτερα και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την επίλυση του.
Έχει εργαστεί ως πωλήτρια και ως γραφίστρια εδώ και αρκετά χρόνια.
Στόχος της είναι η καλυτέρευση της περιοχής, η ανάπτυξη της και η επίλυση θεμάτων που θεωρεί μείζονος ενδιαφέροντος.

ΔΑΒΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6936 622 318
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web Site    Facebook    Instagram   

DAVARI_ELENA

Η Έλενα Δάβαρη είναι επιχειρηματίας, εκδότρια, διευθύντρια δημιουργικού και στρατηγικής επικοινωνίας, με ΜΒΑ και MA στο design και στις εφαρμοσμένες τέχνες.

Με πολύπλευρες σπουδές και ευρύ γνωστικό αντικείμενο ηγείται της δημιουργικής ομάδας, “davaris creative - advertising publishing”, γνωστής στο χώρο των ταξιδιωτικών εκδόσεων από το 1965, και τα τελευταία 20 χρόνια και στο χώρο της διαφημιστικής επικοινωνίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, έχει συνεργαστεί με εταιρείες και οργανισμούς με ηγετική θέση στους τομείς λειτουργίας τους. Επίσης έχει σχεδιάσει πολιτική επικοινωνία και καμπάνιες υποψηφίων για τις δημοτικές και εθνικές εκλογές.

Είναι ομιλήτρια σε συνέδρια που άπτονται θέματα επικοινωνίας και πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας και σαν πρωταθλήτρια Ελλάδος στο καλλιτεχνικό πατινάζ, έχει πραγματοποιήσει σκηνογραφικές και σκηνοθετικές παραγωγές στον αντίστοιχο χώρο.

Είναι μέλος του Πανελληνίου συνδέσμου διοργανωτών συνεδρίων (HAPCO) και μέσα στο portfolio της συγκαταλέγονται θεματικές εκδηλώσεις, συνέδριά και η παρουσία εταιρειών σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία της επιθυμεί να συνεισφέρει στο δήμο μας και στην τοπική κοινωνία, σε θέματα πολιτισμού, παιδείας αθλητισμού και σε όποιο άλλο κοινωνικό θέμα είναι αναγκαία η στρατηγική σκέψη, η οργανωμένη προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα.

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχειρήσεων

Τηλ. 6945 462 629
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

daniilidis_ioannis

Εξαιρετικά πεπειραμένος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης με μια ζεστή και φιλική συμπεριφορά, με αποδεδειγμένη ικανότητα στην επίλυση των διαφορών. Ικανός στην συγκρότηση ομάδων με ταυτόχρονη προσήλωση στις ανάγκες των συνεργατών αλλα και των πελατών.
Συνεπής στην επίλυση προβλημάτων και ενθουσιώδης πολυπράγμων. Ένα ουσιαστικό μέλος της διοικητικής ομάδας με άμεση συμβολή στην πρόταση και υλοποίηση αποτελεσματικών λύσεων με άμεσο αντίκτυπο και συνεισφορά στην μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι Σύμβουλος επιχειρήσεων και παράλληλα από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι PR – Stores Manager στο Φαρμακείο «ToFarmakeioMou» και από το 2017 έως σήμερα είναι ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής στο «CHE Cocina y barra Sudamericana» all day bar restaurant στον Πειραιά. Το διάστημα 2014-2016 ήταν διευθυντής στο all day bar restaurant «Lake of Vouliagmeni» και από το 2011-2014 ήταν Γενικός Διευθυντής στο «Gazi College» all day bar restaurant Γλυφάδα & Γκάζι. Το 2009-2011 ήταν ιδιοκτήτης του «PAGOTO» Ice cream and Coffee shop, το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη. Από το 2008 – 2010 υπήρξε σύμβουλο πωλήσεων στο MEXIL S.A. Athens.

Επιπλέον 2007-2008 ήταν ιδιοκτήτης του Restaurant Bar «Moloco» στο Γκάζι και παράλληλα το 2007 ήταν Food & Beverage Manager, προϊστάμενος προσωπικού και υπεύθυνος προσλήψεων στο Restaurant Bar «Kitchen Bar» στο Χαλάνδρι. Ακόμη το 2004-2006 ήταν ιδιοκτήτης και μπάρμαν στο «Grande-Dame bar» στο Κολωνάκι. Την περίοδο αυτή (2004-2007) υπήρξε Γενικός Διευθυντής του «Glou» Premium Café Bar Restaurant στον Πειραιά. Το 2003-2006 υπήρξε ιδιοκτήτης του «Bouratza» Restaurant Bar στη Μύκονο. Από το 2001-2003 ήταν διευθυντής πωλήσεων στην Proosis S.A. Olympic Marine στο Λαύριο που ασχολείται με ναυτιλιακό εξοπλισμό. Τέλος, από το 1988-2003 υπήρξε μπάρμαν και διευθυντής μπαρ (Restaurant Bar «Island Athens Riviera»-«Central» στην Αθήνα και στην περιοχή της Γλυφάδας, στο Restaurant Bar «America America», Restaurant Bar «Empire» και Restaurant bar «Mercedes»

Κατέχει πτυχίο φυσιοθεραπείας και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια μαγειρικής, παραγωγής παγωτού, γευσιγνωσίας Οίνου και Bartending. Είναι εξαιρετικός χρήστης της Αγγλικής γλώσσας με βασικά χαρακτηριστικά και δεξιότητες την διάκριση ταλέντων, την εκπαίδευση και εξέλιξη του προσωπικού, καθώς επίσης τη διαχείριση προϋπολογισμού και την ψυχραιμία υπό συνθήκες πίεσης. Στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται το Surfing, Snorkeling, Craft beer, οι καταδύσεις, το θαλάσσιο σκι, τα ταξίδια, το τένις, οι πολεμικές τέχνες (Tang soo do Judo).

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6974141422
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

daskalakis_manolis

Ο Μανώλης Δασκαλάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, είναι πατέρας τριών παιδιών τα οποία έχουν αποφοιτήσει από Δημόσια σχολεία της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι κάτοικος της Βάρης και της Βούλας και έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης της Πόλης μας.

Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Παρίσι.

Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε Διοικητικές θέσεις σε Ναυτιλιακές και Τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ίδρυσε και διευθύνει γνωστή τουριστική επιχείρηση με ξεχωριστή θέση στον τομέα της, με πολλές διακρίσεις και διεθνή βραβεία.

Με τα κοινά ασχολείται τα τελευταία 17 χρόνια με βασικό κίνητρο την αγάπη του για την Πόλη που ζεi. Στην αρχή ως Πρόεδρος του Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης, με σημαντική δράση και στην συνέχεια ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Βούλας με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Στην περίοδο της θητείας του, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, έδειξε σημαντική δράση και εργάστηκε εντατικά για την βελτίωση των συνθηκών όλων των σχολείων της Πόλης μας.

Στην συνέχεια ιδρύει τον Δημοτικό συνδυασμό ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ με σκοπό την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος από μια ανεξάρτητη θέση. Μια θέση που θα τον βοηθούσε να έχει μια ευρύτερη αμερόληπτη άποψη των πραγμάτων. Στην διάρκεια της θητείας του ως αρχηγός παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος, έως και σήμερα, διετέλεσε μέλος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι κοινές απόψεις και η αγάπη για την πόλη που ζούμε, τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, με μοναδικό σκοπό να συμμετέχει από μια ενεργή θέση στα κοινά της όμορφης πόλης μας.

Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με το σύνθημα Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, χωρίς διαχωρισμούς με όραμα και σκοπό. Μία πόλη ανθρώπινη, κοντά στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του πολίτη, με σωστή οργάνωση, κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και με δέσμευση την διατήρηση του χαρακτήρα της πόλης, την προστασία του περιβάλλοντος και του παραλιακού μας άξονα.

ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος

Τηλ. 6979 800 699
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

dimaras_ioannis

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 6 Ιανουαρίου του 1944. Τελείωσε το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο στην Πλάκα και φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και σε εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά. Επίσης εργάστηκε σε πολλούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Tο χρονικό διάστημα 1994-1996 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
Ως αθλητής έπαιξε μπάσκετ στον ΑΜΥΝΤΑ (7 φορές πρωταθλητής στις κατηγορίες) και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (4 φορές πρωταθλητής Ελλάδας). Επίσης, συμμετείχε και στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 1997 και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.
Ως πολιτικός: Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα η Πόλη μας» (11,10% των ψηφοφόρων της Α’ Αθήνας ). Στις δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «η Αθήνα αλλάΖει!» Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1996 (ΔΗΚΚΙ) και επανεξελέγη (ΠΑΣΟΚ) το 2004, το 2007 και το 2009, οπότε και διεγράφη καταψηφίζοντας το μνημόνιο . Τον Σεπτέμβριο του 2010, ως ανεξάρτητος βουλευτής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, για την περιφέρεια Αττικής, επικεφαλής του Συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» (16%). Τον Απρίλιο του 2011 ίδρυσε το πολιτικό κόμμα «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών». Στις εκλογές 2012 εξελέγη βουλευτής όταν το κόμμα του συνεργάστηκε με το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Πριν τις εκλογές του 2015 αποχώρησε.
Έχει διατελέσει Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων. Έχει μετάσχει στις Διαρκείς Επιτροπές Κοινωνικών και Μορφωτικών Υποθέσεων, Θρησκευμάτων και Ορθοδοξίας, στη Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών των κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών, στην Ειδική Επιτροπή για την κύρωση της Συνθήκης για τη θέσπιση του Συντάγματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ειδική Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τα ναρκωτικά, καθώς και στις Επιτροπές Οικονομικών της Βουλής και Βιβλιοθήκης της Βουλής. • Συμμετείχε σε Ομάδες Φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου με Κοινοβούλια άλλων χωρών. • Ως μέλος του Ο.Α.Σ.Ε. συμμετείχε ως παρατηρητής σε αποστολές του Οργανισμού.

Έχει γράψει τα βιβλία:
- Εμπρός στον Έτσι που χάραξε ο τέτοιος (1981)
- Χίτλερ ζεις την Α.Ε.Κ. οδηγείς (1984)
- Άκυρα (1992)
Και τα 3 βιβλία από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ.
-Συνάντηση με τον Ντανιέλ (ΑΜΜΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ) (2020)

ΔΡΟΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Εργολάβος

Τηλ. 6972 646 899
 

drosos_xaralambos

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1942.
Από το 1967 έως και το 1994 ήταν εργολάβος οικοδομών.
Από το 1994 έως και το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε είχε αρτοποιείο και ξενοδοχείο στην Σαντορίνη. Είναι Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Βάρης Βάρκιζας (ΝΟΕΑΒΒ)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6978 487 948
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

evaggelidis_konstantinos

Γεννήθηκε στη κονίστρα Εύβοιας στις 29 Ιουλίου 1994. Από μικρός πάντοτε του άρεσει να είναι δημιουργικός, καινοτόμος και με αμφότερο σκοπό την επίλυση των προβλημάτων.
Ένα από τα ενδιαφέροντά του είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ. Έχει τελειώσει οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων. Από το 2016 έως σήμερα εργάζεται στην Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Βιαν-Βιανεξ του ομίλου Γιαννακόπουλου.
Συντάσσομαι και ευθυγραμμίζομαι απόλυτα με το όραμα και την ιδεολογία του Γρήγορη Κωνσταντέλλου. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσουμε ένα δήμο με λύση στα καθημερινά προβλήματα του περιβάλλοντος και φυσικά σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν, έτσι ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά στη πόλη που πραγματικά αξίζει να ζούμε όλοι μας, με ακόμα καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή. Ζητάω λοιπόν τη ψήφο εμπιστοσύνης σας, ως τοπικός υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Βάρης.

ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ιατρός

Τηλ. 6949 748 424
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ZAGORIANOS-ANTONIS

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά και στη Βουλιαγμένη.
Κατάγεται από μία εκ των παλαιότερων οικογενειών που ήρθαν στη Βουλιαγμένη (1920). Μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης από το 1985.
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνιας Ιταλίας (Facoltà di Medicina e Chirurgia dell' università degli studi di Bologna). Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς (ΙΣΠ) και μέλος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας (ΕΝΕ).
Δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενος επί σειρά ετών σε κλινικές και Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ).
Προσφάτως, το πεδίο δράσης του επεκτάθηκε στην Κβαντική Ιατρική, προκειμένου σύντομα να είναι σε θέση να προσφέρει Ιατρικές υπηρεσίες Βιοανάδρασης και Βιοσυντονισμού. Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης κοινωνικής του ευαισθησίας και του έντονου πατριωτικού του φρονήματος είναι ένθερμος υποστηρικτής τού Πατριωτικού Φιλελευθερισμού, του νέου ιδεολογικού ρεύματος, που δημιουργήθηκε από το think tank VERBUM VERUM.

ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
Οικονομολόγος - Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού

Τηλ. 6944 741 736
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   LinkedIn

zaharatos.jpg

Είκοσι οκτώ χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπληρώνει φέτος ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού & Προϋπολογισμού Νίκος Ζαχαράτος.

Σ’ ένα μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Παιδείας του πρώην Δήμου Βούλας το 1995-1998, δοκιμάστηκε στα δύσκολα με την ευθύνη της συνένωσης των τριών δήμων το 2011-2014 από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, και συνεχίζει και σήμερα ενεργά στη Διοίκηση του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ, ο Νίκος Ζαχαράτος άφησε πίσω του σημαντικό έργο σε κάθε πόστο που του ανατέθηκε:

Στον Νίκο Ζαχαράτο πιστώνεται η σημαντικότατη μείωση των χρεών του ενιαίου Δήμου. Από 18 εκατ. ευρώ υποχρεώσεις στην έναρξη της θητείας του σε μηδενικές ληξιπρόθεσμες οφειλές και 8 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου στη λήξη της θητείας του.

Ως Υπεύθυνος Παιδικών Σταθμών στην τετραετία 2011-2014 διπλασίασε τον αριθμό των παιδιών που γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Αυτοματοποίησε την προετοιμασία του Προϋπολογισμού του Δήμου γράφοντας ο ίδιος εξειδικευμένο λογισμικό που μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο κατάρτισης του Ετήσιου Προϋπολογισμού και των Αναμορφώσεών του - και επιτρέπει την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Ο Νίκος Ζαχαράτος μεγάλωσε και ζει στη Βούλα. Έχει ένα 20χρονο γιο, τον Γιώργο. Ίδρυσε και διευθύνει τον Όμιλο Εταιρειών RAPID (τρεις εταιρείες πληροφορικής & χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και τη Ρουμανία). Συνιδρυτής στην αλυσίδα καταστημάτων "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ".

Είναι χορηγός (από το 2017) του Σωματείου Αθλητών με Αναπηρίες "ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ" και της Αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας με Αμαξίδιο ΠΕΝΥΣ ΣΚΑΡΟΥ.

Είναι εθελοντής του ΠΑΑΠ Βούλας (πρ. ΠΙΚΠΑ), μέλος της Ομάδας Ελεύθερων Εθελοντών του αείμνηστου Γιάννη Νικολαΐδη από το 2006.

Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, για περισσότερα από 15 έτη κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ήταν αριστούχος της ΑΣΟΕΕ (στη Διεθνή Οικονομική) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με έπαινο (στη Διεθνή Χρηματοδοτική) από το Πανεπιστήμιο του Southampton.

Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρουμάνικα.

Ασχολείται ακόμη και σήμερα ενεργά με το windsurfing και το tennis, ενώ υπήρξε για πάνω από μια δεκαετία αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας.

ΖΕΡΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κυβερνήτης Αεροσκαφών

Τηλ. 6937 198 333
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

zervos_filippos

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1975 και κατοικεί στη Βούλα από το 1989. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Βούλας το 1993. Εκπαιδεύτηκε στην “IKAROS AVIATION” των ΗΠΑ από όπου έλαβε πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών. Εργάζεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ OLYMPIC AIR από το 2000 έως και σήμερα. Από το 2010 είναι κυβερνήτης στα DASH 8 Q400 στην OLYMPIC AIR. Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Η αγάπη του για τα κοινά και η όρεξή του να προσφέρει στο κοινό καλό τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα σαν Τοπικός Σύμβουλος και να εκλεγεί το 2014 και το 2019.
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Βούλας 2019 - 2023

ΖΗΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
Τεχνολόγος-Ακτινολόγος

Τηλ. 6944 377 751
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn

zisakis_tasos

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Βούλα από το 1989. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Βούλας, στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Βούλας. Είναι παντρεμένος με τη φυσικοθεραπεύτρια Ντιάνα Καραγιάν και έχουν δύο κόρες.
Εργάζεται ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας στο τμήμα του αξονικού τομογράφου. Έχει εργαστεί στο Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και στον ιδιωτικό τομέα στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Βάρης. Παράλληλα, είναι ακαδημαϊκός υπότροφος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής παρέχοντας κλινικό και ερευνητικό έργο και είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών του τομέα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ραδιολογίας-Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (MSc) στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στις «Σύγχρονες Εφαρμογές στην Ιατρική Απεικόνιση» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει συμμετάσχει και έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.
Είναι αναπληρωματικό μέλος στην Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδας-ΝΠΔΔ. Μέλος στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Βούλας και αντιπρόσωπος του σχολείου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη-Πόλη για να ζεις». Για αυτό το σκοπό επιθυμεί να βοηθήσει σε ευαίσθητους τομείς όπως της υγείας και της παιδείας και να συμβάλει στο έργο της Δημοτικής αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου.

ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ (Άκης)
Διευθυντικό Στέλεχος Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

Τηλ. 6944 888 252
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Twitter    LinkedIn

iliou_prokopis

Γεννήθηκε το 1975 και κατοικεί μόνιμα στα Δικηγορικά της Βούλας στην, εξοχική αρχικά από τα μέσα του 1950 , οικογενειακή κατοικία. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Εξωραιστικού Συλλόγου Δικηγορικών Βούλας ‘’Η Θέμις’’.
Πήγε σχολείο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας - με κάποια χρόνια στο Ελληνικό Κολλέγιο του Λονδίνου- και στη συνέχεια στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Βούλας από όπου αποφοίτησε το 1992 όντας ενεργό μέλος σε όλες τις δραστηριότητες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης την εποχή που τα 3 σχολεία ήταν Πειραματικά και Πρωτοπόρα με την αρωγή του Διδακτικού τους Προσωπικού. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων 2ου Λυκείου Βούλας ‘’Οδός Προόδου’’. Σπούδασε Οικονομικές και Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις, Δίκαιο και Μεταφορές στο Guildhall University του Λονδίνου και παράλληλα εργαζόταν σε Ελληνικών Συμφερόντων Ναυτιλιακή Εταιρεία έως και την αποφοίτηση του σε Πτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο.
Με την επιστροφή του και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων στην Πολεμική Αεροπορία συνέχισε να εργάζεται στον χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας αναλαμβάνοντας από το 2006 την Διεύθυνση Επιχειρήσεων Διεθνούς Βεληνεκούς Ελληνικής Ναυτιλιακής Εταιρείας μεταφοράς Πετρελαϊκών και Ξηρών φορτίων Εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης. Επίσης συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια σε πολλές Εταιρείες του Ομίλου.
Έχει έναν γιο, τον Δημήτρη, μαθητή στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας και ο ίδιος κατέχει τη θέση του Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου συμβάλλοντας στην Συλλογική Πραγματοποίηση πολλών Δράσεων και Εκδηλώσεων. Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Φιλαθλητικού 2004 Βούλας (Για παιδιά που δεν έχουν Αθλητικά προσόντα).
Αυτά του έδειξαν πως η εφαρμογή Ομαδικής Εργασίας με Κοινό Όραμα Θέληση και Στόχο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με όριο να αποτελεί ο Ουρανός.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διεθνείς σχέσεις – Στρατηγικές σπουδές και συγγραφέας

Τηλ. 6945 192 920
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ifaistos_panagiotis

Καταγωγή: Λάπηθος-Κύπρος. Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου 1966-8. Αξιωματικός Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού 1968-70. Έφεδρος Αξιωματικός - Σημαιοφόρος Πολεμικού Ναυτικού 1970-1972. Νομική Σχολή Πανεπιστήμιο Αθηνών 1971-75. Manchester University ΜΑ European Studies 1975-6.
Κρατικός λειτουργός 1977-1990. Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (ULB) Διδακτορικό 1979-86. Υπηρεσία στην Αντιπροσωπεία / Πρεσβεία Βρυξελλών 1978-1988. Ερευνητής και διδάσκων Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών, ULB Βρυξελλών 1979-88. Γραφείο Διαπραγματεύσεων Κυπριακού, προεδρία ΚΔ 1988-1990. Καθηγητής Διεθνών σχέσεων – Στρατηγικών σπουδών Πάντειο Πανεπιστήμιο, 1990-2009 (Επ. Καθηγητής 1990-94, Αν. Καθηγητής 1994-99, Πρωτοβάθμιος Καθηγητής 1999-2009). Πανεπιστήμιο Πειραιώς Καθηγητής Διεθνών σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών 2009-2023 (Διευθυντής Μεταπτυχιακών σπουδών 2010-13, 2010-13, Πρόεδρος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 2013-16, Ομότιμος Καθηγητής 2016-23). 1990 και εντεύθεν, διαλέξεις στις Σχολές Πολέμου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και άλλους δημόσιους θεσμούς.
Αρθρογραφία: «Ελευθεροτυπία», «Τα Νέα», «Οικονομικό Ταχυδρόμο», «Επενδυτής», «Σημερινή», «Φιλελεύθερος», SLpress, Huffington Post και διαδίκτυο. Εκατοντάδες άρθρα και δοκίμια σε συλλογικά έργα, επιστημονικά περιοδικά: Σχεδόν στο σύνολό τους αφορούν την διεθνή πολιτική / γεωπολιτική / στρατηγική με έμφαση τις ηγεμονικές στρατηγικές και στις περιφερειακές διενέξεις συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας.
Δημοσίευση 17 αγγλικών και Ελληνικών βιβλίων και εκατοντάδων επιστημονικών δοκιμίων και άρθρων (για τίτλους και συνδέσμους βλ. www.ifestos.edu.gr - www.ifestosedu.gr). Για περίπου 650 αναρτημένα δοκίμια και άρθρα βλ. http://wp.me/p3OqMa-19l - https://wp.me/p3OqMa-26x - http://wp.me/P3OqMa-10x. Τον Μάιο 2023 κυκλοφόρησε το βιβλίο «ΤΟ ΕΘΝΟΚΡΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ. Παθογένειες, αδιέξοδα, αίτια, πολιτικός στοχασμός, Μεταμοντέρνος εθνομηδενισμός versus Έθνος και Πολιτισμός» (Εκδόσεις Ποιότητα www.piotita.gr για περιεχόμενα βλ. https://piotita.gr/?p=41774). Υποψήφιος για το ΔΣ του Δήμου ΒΒΒ με τον συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, πόλη για να ζεις. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος» το 2014, 2019, 2023.

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ (ΦΙΛΑΚΟΥΡΙΔΗΣ) ΧΡΗΣΤΟΣ
Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6978 332 601
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

THANASOULAS_XRISTOS

Ο Χρήστος γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στην Βούλα έως και σήμερα.
Τα αξέχαστα σχολικά χρόνια ξεκίνησαν από την πρώτη τάξη του τοπικού Δημοτικού Σχολείου και ολοκληρώθηκαν στο Β’ Λύκειο Βούλας.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ETE).
Είναι κάτοχος τίτλων πιστοποίησης Ασφαλιστικών Γνώσεων και Εισηγητή – Εκπαιδευτή Αρχών Ασφαλίσεων και Πωλήσεων Ασφαλιστικών Προϊόντων.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία NATIONALE – NEDERLANDEN (ΙΝG).
Στην συνέχεια εργάστηκε στην μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων EUROBROKERS , ως υπεύθυνος ασφαλίσεων εξειδικευμένων κινδύνων και συγκεκριμένα μεγάλων ακινήτων, τεχνικών έργων και κατασκευών.
Έχει διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος ως Τεχνικός Διευθυντής Bancassurance – Τραπεζοασφαλιστικών εργασιών της τράπεζας Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (TT) και στην συνέχεια της τράπεζας EFG EUROBANK.

Είναι ένας αξιόπιστος και υπεύθυνος επαγγελματίας, με πελατοκεντρική αντίληψη και αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες , ενώ το ομαδικό πνεύμα, η ευελιξία και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι στοιχεία που τον βοηθούν προσηλωμένο στην επίτευξη και υπέρβαση των στόχων.
Η αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ελπίζοντας ότι με την εργατικότητα και την ευαισθησία του θα μπορέσει να προσφέρει στους συμπολίτες του ένα καλύτερο μέλλον για όλους, εξασφαλίζοντας ποιότητα ζωής όπως τον παλιό καλό καιρό με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτής θαλασσίου σκι

Τηλ. 6972 509 065
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kakogiannakos

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Εμπορίου της όμορφης Βουλιαγμένης.
Σπούδασε μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος Μ.Ε.Κ. και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική του θαλασσίου σκι. Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1992 και εργάστηκε στην επιχείρηση θαλασσίων σπορ που εδρεύει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μέχρι το 2018.
Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το κοινωνικό συμφέρον, μαζί με την προτροπή του επί εικοσιπενταετίας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα τον ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά.
Το 2010 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Επί τέσσερα χρόνια υπηρέτησε άξια και με ζήλο τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
Στόχος του είναι να διατηρήσει η Βουλιαγμένη μας το χαρακτήρα της ως πρότυπη κοινότητα- ησυχαστήριο, να παραμείνει καθαρή, πράσινη και αμόλυντη από κάθε είδους αλόγιστη παρέμβαση.Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί κυρίως είναι η καθαριότητα,το περιβάλλον-πράσινο,η ασφάλεια,ο αθλητισμός και η παιδεία.
Βλέποντας το έργο του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, κατά τη διάρκεια της θητείας του,το πρόγραμμα και τους στόχους του για τη νέα δημαρχιακή θητεία και τη συνεργασία που είχαν αυτήν την πενταετία, τον ώθησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Προισταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Ποιότητας και Εσωτερικού Ελέγχου στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

Τηλ. 6944 811 353
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram

kalamaridou_maria

Η Μαρία Καλαμαρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2005 διαμένει μόνιμα στη Μηλαδέζα της Βάρης. Είναι παντρεμένη με τον ειδικό Γενικό Ιατρό, Ξενοφώντα Μπουρδάκη, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βάρη από το 2009 και είναι γονείς δύο παιδιών.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΠΑΔΑ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση, ΜΒΑ του ΑLBA και ΜSc στη Διαχείριση Κρίσεων του ΕΚΠΑ. Επιπλέον, είναι πτυχιούχος του προγράμματος «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ. Μιλάει δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά.
Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως διοικητικό στέλεχος, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όπου εργάστηκε για τους Ομίλους «Ελληνικά Πετρέλαια», «ΟΤΕ» και «Τράπεζα Πειραιώς» όσο και στον δημόσιο τομέα όπου απασχολείται από το 2005, μετά από επιτυχή συμμετοχή σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Είναι Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Ποιότητας και Εσωτερικού Ελέγχου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, πιστοποιημένη εσωτερική ελέγκτρια δημοσίου τομέα από το ΕΚΔΔΑ και μέλος του ΕΙΕΕ. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ εκπαιδεύτρια ενηλίκων με πολυετή διδακτική εμπειρία στα Δημόσια ΙΕΚ, του Υπουργείου Παιδείας.
Ασχολείται με τα κοινά και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε συλλόγους και ομάδες:
• Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης.
• Εκπρόσωπος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βάρης στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και αν. μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
• Μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης των Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης.
• Μέλος του Δ.Σ. του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού των υπάλληλων του Μ.Τ.Π.Υ.

Στις επερχόμενες εκλογές είναι για πρώτη φορά υποψήφια σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Βάρης, με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πόλη για να Ζεις», με την πεποίθηση ότι ως ενεργή πολίτης μπορεί να συμβάλει στο έργο που επιτελείται στην πόλη μας.

ΚΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
Ιδιωτική Υπάλληλος

Τηλ. 6949 079 638
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn

kali_eirini

Η Καλή Ειρήνη του Στεφάνου και της Μαρίας γεννήθηκε στον Πειραιά, και τα τελευταία 8 χρόνια κατοικεί στη Βάρη.
Έχει 2 παιδιά, τη Μαρία μαθήτρια της Α Γυμνασίου και τη Μιχαέλα μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού.
Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος MBA του University of Leicester με εξειδίκευση στο Marketing.
Δραστηριοποιείται προοδεύοντας στον Ιδιωτικό Τομέα στο κομμάτι της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Marketing τα τελευταία συνεχή 23 έτη.
Η επιθυμία της να αφιερωθεί στα κοινά του τόπου μας με στόχο την διατήρηση αλλά και την εξέλιξη μίας τόσος όμορφης "Πόλης για να Ζεις" την οδηγεί στο να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος της Βάρης στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ηλεκτρονικός μηχανικός

Τηλ. 6930 154 582
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kampitsis_mixalis

Ο Μιχάλης Καμπίτσης είναι ένας πρωτοπόρος και αναγνωρισμένος πολίτης της πανέμορφης πόλης μας., Εχει γεννηθεί στον Πειραιά, είναι δημότης ΒΒΒ από το 1986, ως έφηβος αθλητής στίβου στο άλμα επί κοντό πλαισίωσε την εθνική ομάδα στίβου με πολλές διακρίσεις.
Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός με μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό Αγγλία, Γερμάνια, Νότιος Αφρική, σε τομείς των ηλεκτρονικών εφαρμογών και διατάξεων, είναι κάτοχος 3 πτυχίων εφαρμογές σε Δίκτυα, Δορυφορικών, επιγείων ψηφιακών τηλεοπτικών σημάτων, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως την τράπεζα τις Ελλάδος, την Digea με τον όμιλο Nova, όπου παρείχε επι σειρά ετών την γνώση και την εμπειρία στη διασφάλιση του κωδικοποιημένου τηλεοπτικού σήματος, έχει συνεργασία με την Cosmote TV και την εταιρεία Vermantia όπου δημιουργεί αποκ/ες για την ανάπτυξη των Victual Games, έχει στη Βούλα μια επιτυχημένη επιχείρηση, που διατηρεί εδώ και δεκαετίες στον τομέα των ηλεκτρονικών διατάξεων.
Στα κοινά του Δήμου μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΔΑΟΒ Βούλας, ΠΕΒ βούλας στην Σχολική επιτροπή και έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου βούλας, σήμερα είναι μέλος του ΔΣ νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας όπου εντείνει της προσπάθειές του για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου.
Αποφάσισε να παρουσιαστεί ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, με την προθυμία του να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας, ο Μιχάλης Καμπίτσης παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν:
1. Πρωτοποριακές προτάσεις για την προαγωγή των ηλεκτρονικών εφαρμογών σε προγράμματα ανακύκλωσης και τη μείωση των αποβλήτων, ο Μιχάλης Καμπίτσης έχει σκοπό να προστατεύσει το περιβάλλον και να δημιουργήσει μια βιώσιμη πόλη για τις μελλοντικές γενεές.
2. Υποστήριξη τοπικής επιχειρηματικότητας: Μέσω συγκεκριμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών μέτρων, ο Μιχάλης Καμπίτσης επιδιώκει να προάγει την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων και να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την επιχειρηματική κοινότητα.
3. Προώθηση της πολιτιστικής ζωής: Με ποικίλες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, ο Μιχάλης Καμπίτσης έχει ως στόχο να ενισχύσει την πολιτιστική ζωή της πόλης μας και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους πολίτες μας.
4. Τέλος, η εκπαίδευση και η κατάρτιση αποτελούν θεμέλιο για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Θα εργαστεί για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την παροχή υποτροφιών και την προώθηση της επαγγελματικής κατάρτισης, προσφέροντας τις απαραίτητες ευκαιρίες για την ανάπτυξη των νέων μας γενεών.
Σαν δημότης και επιχειρηματίας με μακρά ιστορία στην πόλη μας, αισθάνεται την υποχρέωση να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας. Για αυτό εντάσσεται στο πλευρό του Γρήγορη Κωνσταντελου (Πόλη Για Να Ζεις).
Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, ο Μιχάλης Καμπίτσης μπορεί να συνεισφέρει και να δημιουργήσει με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλου (Πόλη Για Να ζεις), μια πόλη που θα είναι πρότυπο στην ανάπτυξη, την κοινωνική ενσωμάτωση και την πολιτιστική πολυμορφία.

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

Τηλ. 6944 777 166
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kanelou_mairi

Γεννήθηκε στα ηρωικά Καλάβρυτα το 1968. Μεγάλωσε στη Βάρκιζα, όπου διέμενε από το 1970, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης. Έχει μια κόρη, την Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου εγγονή του γνωστού Βουλιώτη επιχειρηματία, Σάκη Θεοδωρακόπουλου, η οποία είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιλάει, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ως Υπεύθυνη και Εφημερεύουσα και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Βάρης. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Βάρης και μέλος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Βάρης. Διατελεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2010.
Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένη Σύμβουλος Καταπολέμησης της Ενδοοικογενειακής και Σχολικής Βίας. από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2021 και για το έτος 2022

ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (Νανά)
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6977 094 203
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

karagian_nana

Η Νανά ζει στη Βούλα 40 χρόνια όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά της και συνεχίζουν να ζουν στην πόλη μας με την οικογένειά τους.

Είναι παντρεμένη με τον Ραφαήλ Καραγιάν Χημικό Μηχανικό και έχουν δύο (2) κόρες τη Ντιάνα Φυσιοθεραπεύτρια και τη Σουζάνα Οικονομολόγο – Επιχειρηματία.

Τα εγγόνια της φοιτούν στα σχολεία της Βούλας!!!
Εκλέγεται συνεχώς για τέσσερις (4) θητείες από το 2006 στον Δήμο Βούλας και κατόπιν στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Υπηρέτησε την πόλη της και τους συμπολίτες της από τις θέσεις:
- Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
- Αντιδημάρχου Διοίκησης & Λεσχών Φιλίας.
- Εντεταλμένης Συμβούλου Λεσχών Φιλίας & Δημόσιας Υγείας.
- Πολιτικού Εκπροσώπου του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΠΥ.

Τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι και πάλι υποψήφια με τον Συνδυασμό “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να ζεις” με Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6981 011 200
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

karakitsos_ioannis

Γεννήθηκε στον Αγιο Βασίλειο Αρκαδίας το 1958.
Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων – ΤΕΙ και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας, Τμήμα Πληροφορικής Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της KARAKITSOS SECURITY A.E. απο το 1988.
Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της εταιρείας HCC S.A. ( Ελληνικά Εμπορευματικά Κέντρα), θυγατρική της LUFTHANSA S.A. απο το 1992.
Μέτοχος της εταιρείας ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ Α.Ε. απο το 1999.
Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2000-2004
Πρόεδρος και μέτοχος της GLOBAL SOLUTIONS S.A. 1999-2003
Στρατηγικός επενδυτής και μέτοχος της HellaStat S.A. 2003-2004
Μέλος του Δ.Σ. και κύριος μέτοχος της εταιρείας ΚΑΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.
Μέτοχος της εταιρείας v KAPA GAS Ε.Π.Ε.
Μέτοχος της εταιρείας ARMA SECURITY Ε.Π.Ε.
Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΓΛΥΠΠΙΑΣ HOLDING S.A.

Δραστηριότητες κοινωνικές
Μέλος του διοικητικου συμβουλίου του Ελληνοϊταλικου Επιμελητήριου
Μέλος στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
Μέλος στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο
Μέλος στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Ασχολείται με τα κοινά από το 1977 συμμετέχοντας: Στην Εθνική Σπουδαστική Ενωση Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Ε), Στην Πολιτιστική Λέσχη Παγκρατίου.
Μέλος του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Πανόραμα Βούλας», Εκπρόσωπος του 3ου Δημ. Σχολείου Βούλας στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

ΚΑΡΑΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αν. Αξιωματικός ε.α.

Τηλ. 6944 337 126
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

karassos_theodoros

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Έφη Βιγκλή και έχει δύο παιδιά, την Μαριλένα Καράσσου, ψυχολόγο και τον Πλάτωνα Καράσσο, δικηγόρο. Κατάγεται από στρατιωτική - πολιτική οικογένεια με αξιοσημείωτη προσφορά στον τόπο. Είναι εγγονός του στρατηγού και Υπουργού Χρήστου Καράσσου και ανιψιός του εθνικού ευεργέτη Σταύρου Καράσσου.
Εισήλθε 3ος στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1983. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στην Σπάρτη, όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τα προβλεπόμενα από τον βαθμό του σχολεία. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, Διοικητής λόχου νεοσυλλέκτων, Διοικητής λόχου εκστρατείας στην κρίση του 1987 και Υποδιοικητής Λόχου Γενικών Μεταφορών. Το 1993, ως Υπασπιστής του στρατιωτικού Διοικητή της Σχολής Εθνικής Αμύνης, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και υπήρξε ο πρώτος Έλληνας Αξιωματικός που παρακολούθησε σεμινάρια στο National Defense University. Έκτοτε, παγιώθηκε μόνιμη θέση Έλληνα Αξιωματικού για σπουδές στο National Defense University. Διετέλεσε, επίσης, Υποδιοικητής στην Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως αξιωματικός ασφαλείας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, με αποστολή την οργάνωση της ασφάλειας του, μετά την κλοπή πολεμικού υλικού από την τρομοκρατική οργάνωση της 17 Νοέμβρη. Στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού υπήρξε επιτελής διαβαθμισμένων σχεδίων και έπειτα ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις και τις ξένες αποστολές στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Μετά την υπηρεσία του στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις, με κύρια δραστηριότητα τον τουρισμό και την μαζική εστίαση. Έχει τιμηθεί για την προσφορά του στο στράτευμα με τον Χρυσό Σταυρό Τάγματος του Φοίνικα από τον Υπουργό Εξωτερικών, το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Γ' Τάξεως από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, το Μετάλλιο Πολυετούς Υπηρεσίας Αξιωματικών Σωμάτων Β' Τάξεως, το Μετάλλιο Πολυετούς Υπηρεσίας Αξιωματικών Σωμάτων Γ' Τάξεως, τη Διαμνημόνευση Υπηρεσίας σε Επιτελείο Β' Τάξεως και το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β' Τάξεως. Έχει συμμετάσχει, επίσης, στο διεθνές συνέδριο «Cooperation and Security in Europe, The Mediterranean and the Balkans».
Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.
Είναι πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βούλα – Πανόραμα με σημαντική ανθρωπιστική δράση στον Δήμο μας.

ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επιχειρηματίας - Οικονομολόγος

Τηλ. 6959 998 111
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Instagram

karras_dimitris

Είναι γέννημα θρέμα Βούλας.

Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Βούλας και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου FESΕ της Ελβετίας.
Είναι μόλις 32 ετών και τα τελευταία 10 χρόνια ζει και εργάζεται στην Βάρη, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εστίασης.
Παράλληλα, ασχολείται και με χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια. Ομιλεί άπταιστα εκτός από την μητρική Ελληνική & την Αγγλική γλωσσα.

Τον Μάιο του 2019 είχε θέσει υποψηφιότητα για την θέση του δημοτικού συμβούλου όπως και σήμερα είναι εκ νέου υποψήφιος. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εως τον Μάιο του 2023 ασχολήθηκε ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην κεντρική πολιτική σκηνή σε πολιτικό γραφείο αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην εθνική αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Από τον Ιανουάριο του 2020 εως την λήξη του ΟΑΠΠΑ ήταν αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου του δήμου μας.
Από τον Ιανουάριο του 2020 εως τον Δεκέμβριο του 2021 ηταν Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής & της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Από τον Ιανουάριο του 2022 εως σήμερα είναι Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & τακτικό μέλος της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας.
Από τον Απρίλιο του 2023 έως σήμερα είναι άμισθος Σύμβουλος Δήμαρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα θεματικά πολιτικής προστασίας του δήμου μας.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές δράσεις για το περιβάλλον και την καθαριότητα στον δήμο μας αλλά και σε όλη την ανατολική αττική.
Είναι λάτρης της ποδηλασίας οντάς και παλιό μέλος της ομάδας Φίλων βουνού και θάλασσας, έπαιζε ως έφηβος μπάσκετ στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, αφού προερχεται από πατερά μπασκετμπολίστα της εθνικής ομάδας & τέλος έχει ταλέντο στην ζωγραφική αφού αρκετά έργα του είχαν γίνει καρτ-ποστάλ από τον Δήμο Βούλας, όταν ζωγράφιζε στην πνευματική εστία του δήμου μας.
Έχει πολλή όρεξη για δουλειά και για προσφορά στο κοινό καλό. Ας ξεκινήσουμε μαζί.

ΚΑΡΤΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Φυσικός, ΜΒΑ, Ελέγκτρια Πληροφοριακών Συστημάτων

Τηλ. 6937 145 186
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KARTALOPOULOU_SIDERI_VASILIKI

Η Βασιλική Καρταλοπούλου-Σιδέρη γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία. Ζει στη Βούλα, είναι παντρεμένη με τον Ηλία Σιδέρη και έχει δύο κόρες.

Έχει πτυχίο Φυσικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχίο Προγραμματιστή H/Y και μεταπτυχιακό Master in Business Administration (ΜΒΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου στην ATTICA BANK, κατέχοντας τις διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις CISA (Certified Information Systems Auditor) και CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control), Αναλύτρια-Προγραμματίστρια Η/Υ στη ΔΕΗ, ΟΑ και Σύμβουλος Πληροφορικής στην INTRACOM.

Επιθυμεί να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επέκταση των υπηρεσιών προς τους Δημότες, στην ψηφιακή επιμόρφωσή τους από τα παιδιά μέχρι τον μεγαλύτερο σε ηλικία Δημότη, στην εύρυθμη λειτουργία Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου και σε ό,τι της ανατεθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο Δήμαρχο και ευελπιστεί, με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της, να της δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Για την πραγμάτωση του συνθήματος του συνδυασμού μας «ακόμα πιο ψηλά…» στα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και στη νέα θητεία του συνδυασμού μας στο Δήμο, δεσμεύεται για τακτική φυσική παρουσία και εργασία της στο Δήμο και προσωπική επαφή με τους Δημότες για τα θέματα που τους απασχολούν.

ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ξενοδόχος

Τηλ. 6944 510 512
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kasidokostas_pantelis

Γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη. Είναι επιχειρηματίας ξενοδόχος με τουριστικές επιχειρήσεις στη Σκιάθο και την Αθήνα. Διατέλεσε για δέκα χρόνια Πρόεδρος Ξενοδόχων Σκιάθου, ενώ για έξι χρόνια ήταν μέλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Νομαρχίας Μαγνησίας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας και διεθνής αθλητής με πανευρωπαικές νίκες στο θαλάσσιο σκι.
Τo 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του αδελφού του Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οργάνωσης - Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Απασχόλησης,
Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντονισμού του έργου των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2021
Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οργάνωσης από 01/09/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντονισμού του έργου των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023
Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2021 και για το έτος 2022

ΚΙΚΗ ΕΥΣΕΒΙΑ (ΕΦΗ)
Έμπορος

Τηλ. 6977 869 755
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kiki_efsevia

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην ΒΟΥΛΑ από το 2007.
Μητέρα δύο κοριτσιών.
Σπούδασε Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Για 23 συνεχόμενα χρόνια εργάστηκε σε εισαγωγική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων στον τομέα των πωλήσεων.
Το 2018 δημιουργήθηκε οικογενειακή επιχείρηση γυναικείων ενδυμάτων Vivianna Fashion Agency και διευθύνει επιτυχώς την εταιρεία με αγορές πωλήσεις και την διαχείριση του πελατολογίου.
Συμμετέχει για τρίτη φορά στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει στην δημιουργία μιας ανθρώπινης, όμορφης πόλης.
Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Προσωπικός Ιατρός ΕΟΠΥ από το 1995

Τηλ. 6977 323 155
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KIKILIAS_KIRIAKOS

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Ιατρική και απέκτησε την ειδικότητα του Γενικού Ιατρού.

Από το 1995 δραστηριοποιείται ως οικογενειακός-προσωπικός ιατρός, συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Παράλληλα, από το 2010 (σύσταση ενιαίου Δήμου) υπηρετεί τα κοινά από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου, του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

ΚΙΟΥΚΗ ΕΦΗ
Ηθοποιός

Τηλ. 6978 511 871
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    ΤικΤοκ   

kiouki_efi

Η Έφη Κιούκη γεννήθηκε και κατοικεί στη Βούλα από το 1988. Είναι η εγγονή του Ιωάννη Κιούκη, πρώτου δημάρχου Βούλας, κόρη του Δημήτρη Κιούκη, πρώην δημοτικού συμβούλου με μακροχρόνια παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση και της Ελένης Αγγέλη, νηπιαγωγού στη Βούλα.

Είναι ηθοποιός και θεατρολόγος, απόφοιτος του «Πανεπιστημίου Πατρών» του τμήματος θεατρικών σπουδών, του «Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν» και του μεταπτυχιακού προγράμματος της πολιτιστικής διαχείρισης του «Rome Bussiness School». (Art&Culture Management, Rome Bussiness School-Universidad Internacional de Valencia).

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής σε Αμερική και Ισπανία (Ivana Chubbuck, Actores Madrid), ενώ έχει διακριθεί και στο εξωτερικό για την ερμηνεία της στην ταινία «For Electra’s Love».

Εργάζεται σαν ηθοποιός τα τελευταία 10 χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

ΚΛΗΜΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6945 369 299
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

klimis_stelios

Ο Στέλιος Κλήμης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και κατοικεί στη Βούλα από το 1975.
Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Χρονοπούλου γυμνάστρια στο επάγγελμα και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Όντας ενεργό μέλος και πρόεδρος στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων (2ο Νηπιαγωγείο Βούλας, 2ο Δημοτικό Βούλας και 1ο Γυμνάσιο Βούλας) από το 2015 έως και σήμερα με πολλαπλές και ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες στο ενεργητικό του σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, για γονείς και μαθητές, έφερε έναν διαφορετικό αέρα στο θεσμό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συμμετέχοντας και ο ίδιος στα καλλιτεχνικά δρώμενα αυτών.
Η ανάγκη του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσω των Συλλόγων, τον ώθησε να ασχοληθεί και με τα κοινά της πόλης μας, καθώς θεωρεί πως η παιδεία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, είναι από τους βασικούς πυλώνες μίας σύγχρονης κοινωνίας, άλλωστε, με αυτά διέπρεψαν κατά την άποψή του και οι αρχαίοι Έλληνες.
Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στη Δ. Ε. Βούλας από το 2019 χωρίς καμία απουσία από τα Συμβούλια καθ’όλη την τετραετία, ψήφιζε κατά συνείδηση και με βάση το κοινό συμφέρον σε όλα τα θέματα που προέκυπταν.
Είναι επίσης, ενεργό και τακτικό μέλος του συμβουλίου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου από το 2019 έως και σήμερα.
Βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με τους πολίτες, χωρίς να τον περιορίζει η Δημοτική ενότητα που εκλέχθηκε, για να μπορεί να αφουγκράζεται και να δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, ή σε αυτά που χρίζουν βελτίωσης, καταθέτοντας προτάσεις για έρευνα και μελέτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η άψογη και αμοιβαία συνεργασία καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετίας με τον Δήμαρχο Κο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον ώθησε να ενσωματωθεί στην παράταξή του "Πόλη για να ζεις". Όραμά του είναι ο Δήμος μας να προοδεύει διαρκώς σε όλα τα επίπεδα και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ζωής των πολιτών του σε καθημερινή βάση.
Επίσης, διατηρεί μία δημόσια ομάδα στα Μ. Κ. Δ. με τίτλο "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ", δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αναρτούν και να εκφράζουν την άποψή τους για θέματα που αφορούν κυρίως την πόλη μας.

ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος - Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6974 020 030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kokoletsos_giorgos

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970.
Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες .
Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί. Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης 2019 - 2022

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6944 571 772
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kontonis_sakis

Με καταγωγή από Ζάκυνθο και Αρκαδία γεννήθηκε στην Αμαλιάδα.
Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα. Στη συνέχεια σπούδασε στον Καναδά, όπου και πήρε πτυχίο Ηλεκτρονικής Πληροφορικής από το B. COLUMBIA INSTITUTE OF TECHNOLOGY συμπληρώνοντας την επιστημονική του κατάρτηση με μεταπτυχιακές εργασίες σε I.B.M και DIGITAL.
Εργάστηκε ως αναλυτής και σύμβουλος πληροφορικής στη PROVINCE OF B. COLUMBIA, CANADA και διευθυντικό στέλεχος της κυβέρνησης του Καναδά σε θέματα ηλεκτρονικής πληροφορικής.
Διετέλεσε μέλος της CANADIAN GRAIN COMMISSION, μέλος της Advisory Committee στο Β. COLUMBIA I.T. και επί δεκαετία CEO στην εταιρεία PAGER HELLAS.

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δικηγόρος

Τηλ. 6956 331 941
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

koroneos_panagiotis

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και κατοικεί στη Βούλα από το 1993. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ειρήνη Ρουσάκη και έχουν δύο παιδιά, την Τίνα, πτυχιούχο Νομικής Αθηνών, Α. Δικηγόρο και τον Θοδωρή, φοιτητή στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου. Εξειδικεύτηκε στο Ναυτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Παρακολούθησε μαθήματα MASTER σε θέματα Κοινής Αγοράς (Ευρωπαϊκής Ένωσης). Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 1987 και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στον Πειραιά. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα και θέλει να συνεισφέρει στα δημοτικά δρώμενα από την θέση του Τοπικού Συμβούλου.
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Βούλας 2019 - 2023

ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6972 546 132
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

kousathanas_antonis

Ο Αντώνης Κουσαθανάς είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής των 3Β όπως και οι γονείς του και οι παππούδες του και για αυτό είναι άρρηκτα δεμένος με τον τόπο του. Είναι παντρεμένος με την συντοπίτισσα του, πρώην αθλήτρια του Ν.Ο.Β Άννα Δερβίση, έχουν μαζί μια όμορφη κόρη 2 ετών την Σοφία και ένα αξιαγάπητο ημίαιμο σκυλάκι την Κουκί.

Ο Αντώνης ως αθλητής του Ν.Ο.Β υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας θαλάσσιου σκι με διεθνείς διακρίσεις. Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στον Ν.Ο.Β, στον Ν.Ο.Βάρκιζας και στο lolos ski center μεταφέροντας τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά.

Το 2011 ανέλαβε την οργάνωση και την αναβάθμιση της Α πλαζ Βούλας με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετών δημιουργώντας τα καταστήματα "F beach","S beach" και "la banane". Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο του και η επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρείας "Family pr & events" η οποία προβάλει την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την διαφημίζει στο εξωτερικό εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος μας, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος του εμπιστεύθηκε το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας βάζοντας τον στη θέση του αντιδημάρχου.

Εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ενασχόλησή του με τα κοινά, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα ζώα απορρέει από την αντίληψη ότι η αγάπη μας για αυτά, αποτελεί δείκτη μιας πολιτισμένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που σέβεται όλα τα όντα.

Τέλος, τα θεμέλια της ανατροφής του με την θάλασσα συνδέονται τόσο με την απόλαυση που αυτή προσφέρει, όσο και με την οικονομική της σημασία.

ΚΟΥΤΡΑΣ ΦΩΤΗΣ
Συνταξιούχος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας

Τηλ. 6944 186 117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

koutrasfotis

Γεννήθηκε στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων.
• Πτυχιούχος Παιδαγωγικών στα Γιάννινα.
• Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
• Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
• Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Radar στη Σχολή Ecole Nationale στην Τουλούζη της Γαλλίας και σε θέματα εκπαίδευσης στο Instilux Eurocontrol στο Λουξεμβούργο.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάστηκε ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Εκπαιδευτής και υπεύθυνος Γραφείου εκπαίδευσης και σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
Ειδικός εξεταστής για απονομή ειδικοτήτων Πολιτικής Αεροπορίας.
Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Eurocontrol σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο NATO σε θέματα Πολιτικής Αεροπορίας.

Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του εκπολιτιστικού και φυσιολατρικού συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ».
Επί σειρά ετών Γ. Γραμματέας του Επιμορφωτικού συλλόγου Βάρης.
Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κούτρα και έχουν δυο παιδιά. Ζει μόνιμα στη Βάρη στον οικισμό του Χερώματος. Ο Φώτης Κούτρας είναι αυτοδημιούργητος. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι όμως ένας ενεργός και ανήσυχος πολίτης, που βλέπει καθημερινά τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και ζητούν λύσεις.

Για να συμβάλλετε στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας ζητά να του εκφράσετε την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας.

ΚΡΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικονομικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6944 747 474
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

krezos_nikos

Γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1972 στην Βουλιαγμένη.

Είναι Δημότης Βουλιαγμένης και Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης από το 1987, παντρεμένος με την Ψυχολόγο Ελίνα Δημητράκου, με την οποία έχουν ένα γιο.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας το 1991 στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου.

Από το 1981 υπήρξε αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με πολλές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού, ενώ το 2008 του αποδόθηκε ο βαθμός του Εφέδρου Υπολοχαγού.

Έως το 2014 εργάστηκε στην Alpha Bank ως Τραπεζικό Στέλεχος. Έως και σήμερα είναι Επιχειρηματίας και εργάζεται παράλληλα ως Ανεξάρτητος Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος και από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Είναι μέλος Συνδέσμων και Φιλανθρωπικων Οργανώσεων (Σύνδεσμος Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Unesco Νοτίων Προαστίων, Σύνδεσμος Μελών Ελληνικής Αστυνομίας κ.ά.) με σκοπό τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και συνανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια. Για την εθελοντική του δράση, έχει βραβευτεί επανειλημμένα.

Από το 2020 κατέχει τον τίτλο του Επιστημονικού Διευθυντή Ασφαλείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ.

Σήμερα είναι Τακτικό Μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης καθώς και Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Είναι επίσης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Εθελοντισμού της Unesco Νοτίων Προαστίων καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας & Εθελοντισμού του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6937 265 306
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

KRITIKOU_EVAGGELIA

Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά και είναι μητέρα 3 παιδιών, ενώ έχει και 4 εγγόνια. Ζει μόνιμα στην Βάρη τα τελευταία 12 χρόνια, όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, πρώτα ως αθλήτρια στο άλμα εις ύψος με σημαντικές διακρίσεις και αργότερα στο μπάσκετ σε ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει απασχοληθεί και σε άλλους τομείς άθλησης.

Το 2012 ίδρυσε τον αθλητικό σύλλογο ΑΜΑΖΟΝΕΣ με έδρα την Βάρη, στον οποίο τελεί χρέη Γενικής Γραμματέως και ταυτόχρονα είναι η Τεχνική Σύμβουλος του συλλόγου, αφού έχει βαθύτατη γνώση του αθλήματος που εκπροσωπεί ο σύλλογος (Cheerleading), τον οποίο άλλωστε έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες Πανελλήνιες, Ευρωπαϊκές & Παγκόσμιες διακρίσεις.

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading με έδρα την Βάρη, το 2017 και έκτοτε εκλέγεται συνεχόμενα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προσφέροντας τα μέγιστα από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, αλλά και ως Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading (ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ).

Είναι επίσης Τεχνική Σύμβουλος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU) για το άθλημα του Cheerleading, ενώ χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από τους συναδέλφους της στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading.

Η αγάπη της για το άθλημα του Cheerleading – και για τον αθλητισμό γενικότερα – έχει οδηγήσει στη ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος που εκπροσωπεί, με σημαντικό σταθμό την αναγνώριση του αθλήματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το 2019

Τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τον αθλητισμό επιθυμεί να τις μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές, επιδιώκει δε να προσφέρει τη βοήθειά της στα παιδιά και στους νέους, διότι θεωρεί ότι οφείλουμε να τους βοηθήσουμε και να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να έχουν ένα λαμπρό μέλλον, αλλά κυρίως μια όμορφη ζωή.

Εκτός από τον αθλητισμό, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της, ασχολείται ενεργά με θέματα που έχουν να κάνουν με την φιλοζωία και το περιβάλλον.

Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, βασίζεται στη μεγάλη αγάπη που έχει για την περιοχή της Βάρης αλλά και στην βαθύτατη εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Στόχο έχει να εργαστεί σοβαρά και υπεύθυνα ώστε αυτή η πόλη να βελτιώνεται καθημερινά και να είναι ένας τόπος φιλόξενος και ζεστός προσφέροντας ταυτόχρονα δυνατότητες άθλησης σε όλους τους δημότες.

ΚΡΙΖΑΝΟΒΣΚΑ ΓΙΟΥΛΙΑ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6973 022 511
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kryzhanovskayuliya

Γεννήθηκε το 1973 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Αποφοίτησε από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Πολιτισμού και Τεχνών του Κιέβου με πτυχίο στη Διεθνή Διαχείριση Τουρισμού με αριστεία.
Μετακόμισε στην Ελλάδα με τον άντρα της το 1995 για να εργαστεί στον κλάδο των αερομεταφορών και τουρισμού. Ως περήφανη Ελληνίδα πολίτης από το 2015, ζει στη Βούλα εδώ και 26 χρόνια και ενδιαφέρεται με πάθος για τη διατήρηση της καλής ποιότητας ζωής των ανθρώπων, τη διατήρηση του περιβάλλοντος, τη βελτίωση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.
Πάνω απ' όλα, θέλει να γίνει η φωνή των πολιτών της Βούλας, να ακουστούν τα αιτήματά τους και να πετύχει ό,τι είναι δυνατόν για ένα ευημερούν μέλλον. Γέννησε και μεγάλωσε στην Ελλαδα δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έχει δώσει το καθήκον του στην πατρίδα.
Παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο καιρό από ό,τι στην Ουκρανία, δεν απομακρύνεται από τις ουκρανικές ρίζες της, ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς για την πατρίδα της. Από την αρχή του πολέμου 2022 στην Ουκρανία μετέτρεψε το γραφείο τους στη Βάρη σε Κέντρο Ανθρωπιστικής Βοήθειας, γνωστό πλέον ως Vari Ukrainian Aid Center. Έχοντας λάβει περισσότερες από 3.000 επισκέψεις καθώς και συγκεντρώσει και στείλει περίπου 40 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Ουκρανία, το Κέντρο συνεχίζει να δουλεύει.
Έχοντας γίνει μέλος του συλλόγου Ουκρανές Γυναίκες στην Ελλάδα, στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Στο πλαίσιο της υποστήριξής της, φιλοξένησε και οργάνωσε με επιτυχία μια σειρά από φιλανθρωπικά παζάρια, φεστιβάλ και συναυλίες.
Ως εκ τούτου, ελπίζει ότι θα μπορέσει να ενισχύσει τους ελληνο-ουκρανικούς δεσμούς.

ΚΡΟΜΥΔΑ (ΜΑΝΙΑΤΗ) ΕΛΕΝΑ
Δημιουργός, μουσικός παραγωγός και αρθρογράφος

Τηλ. 6946 528 044
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Facebook    Instagram    Twitter    Tik Tok

kromyda_elena

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη, όπου η οικογένεια της ζει περισσότερα από 80 χρόνια. Έχει μία 17χρονη κόρη, την Δήμητρα, η οποία φοιτά στο ΓΕΛ Βουλιαγμένης και έχει ξεχωρίσει μέσα από τις άριστες επιδόσεις της, τόσο στις σχολικές της υποχρεώσεις όσο και στις Καλλιτεχνικές & Λογοτεχνικές της δραστηριότητες.

Είναι Πρόεδρος του ιστορικού ΣΣΔΒ, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης και Ενεργή Δημότης. Είναι η πρώτη προσχώρηση στον συνδυασμό, για τις εκλογές του 2023 που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος 2,5 χρόνια πριν. Υπήρξε Αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης,ενώ έλαβε μέρος σε διεθνή καμπάνια του ΕΟΤ. εξακολουθεί να είναι χειμερινή κολυμβήτρια και να ασχολείται με το windsurfing και το τέννις. Από το 2006 είναι επαγγελματίας δημιουργός & παραγωγός μουσικής και αρθρογράφος . Έχει επενδύσει μουσικά Θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και διαφημήσεις.Έργα της είναι καταχωρημένα τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή δισκογραφία, ενώ έχει μελοποιήσει ποιητικές συλλογές, σύγχρονων ποιητών και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις το 2014 και το 2017 και παράλληλα αρθογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Είναι απόφοιτος του SoutheEastern College, Sociology/Psychology of Human Resource. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά. Εργάστηκε για περισσότερα από 11 έτη σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, στις θέσεις Front Office Manager και Human Resource Manager. Η εργατικότητα της και οι οργανωτικές και διοικητικές της ικανότητες, την οδήγησαν να κατακτήσει τις σημαντικές αυτές θέσεις παρά το νεαρό της ηλικίας της. Παράλληλα προσέφερε εθελοντική εργασία σε ομάδες ψυχολογικής στήριξης, ασθενών με χρόνια νοσήματα και σε κοινωνικούς ξενώνες θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Το πρώτο της βήμα στα κοινά, έγινε στο πλευρό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Πιστεύει πως η Αυτοδιοίκηση είναι το κοινωνικό πρόσωπο του επιτελικού κράτους και μετά την Πανδημία που άλλαξε την καθημερινότητα όλων μας, σε μία χώρα που η μνημονιακή δεκαετία είχε ήδη χαράξει ανεξίτηλες πληγές, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση των τοπικών κοινωνιών. Άλλοτε στο πλαίσιο δράσης σε συνάρτηση με την κεντρική εξουσία και άλλοτε μέσα από πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Τ.Α., που μόνο στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Ενημερώνεται και εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της, παρακολουθώντας σχετικά Σεμινάρια & Ημερίδες και έχει λάβει αντίστοιχες πιστωποιήσεις όπως το “Future of Cities» «HAZARD, DISASTER AND CRISIS MANAGEMENT» «ENVIRONMENT AND CLIMATE CRISIS IN EDUCATION POLICIES» κ.α. Ενώ έχει μελετήσει και έχει παρακολουθήσει επισταμένως κάθε μεγάλο θέμα της περιοχής. Για περισσότερο από 5 έτη βρίσκεται καθημερινά σε γειτονιές της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, συνομιλεί με δημότες, καταγράφει προβλήματα και αναζητεί λύση σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Είναι μαχητική, επίμονη και διεισδύει στον πυρήνα των πραγμάτων, δεν διστάζει να συγκρουστεί για τα πιστεύω της και είναι απόλυτα συνεπής στον λόγο της. Θεωρεί ότι ο Δήμος πρέπει να είναι πεδίο βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη και όχι «αποκούμπι» για συνταξιοδοτημένους επαγγελματίες. Γι αυτό τον λόγο προτρέπει τους δημότες να ψηφίσουν υποψηφίους στην παραγωγική ηλικία, που βρίσκονται στην αγορά εργασίας, μεγαλώνουν παιδιά, συντηρούν οικογένειες και γνωρίζουν την ρεαλιστική εικόνα της καθημερινότητας. Πρόθεση της, μία πόλη για όλους, ασφαλής, προσβάσιμη, σύγχρονη, λειτουργική, κοντά στις ανάγκες του σήμερα, κοντά στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, στον ηλικιωμένο, στον μαθητή, στην εργαζόμενη μητέρα, στον χαμηλόμισθο και στην μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά και κοντά στον νέο, τον μαθητή, τον φοιτητή, τον αθλητή. Ζητά από τους δημότες να χτίσουν σχέση εμπιστοσύνης με τον δημοτικό εκπρόσωπο, για να αποκτήσουν βαρύτητα οι δεσμεύσεις και οι εξαγγελίες όσων ασκούν διοίκηση.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Κυβερνήτης Αεροσκαφών

Τηλ. 6944 308 047
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

KYRIAKOPOULOS-ALEXANDROS

Ο Αλεξανδρος Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τζαγκαράκη και έχουν τρία παιδιά .( την Αντζελίνα, την Νικολέτα φοιτήτριες Φιλοσοφικής & Ψυχολογίας και την Αλεξία μαθήτρια δημοτικού και πρωταθλήτριας Τέννις με τις ομάδες του Καβουρίου και της Βάρης. Διαμένουν από το 1986 έως το 2001 στην Βουλιαγμένη και από το 2002 έως σήμερα στην Βούλα.

Είναι γιος του Χρήστου Κυριακοπουλου, Αντισμήναρχου εα, ο οποίος συμμετείχε ως κυβερνήτης αφους Noratlas της ελληνικής αποστολής στην Κύπρο το 1964 και της Αγγελικης Κυριακοπουλου.

Φοίτησε στη σχολή Ικάρων, τμήμα Αεροναυπηγών (ΣΜΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος διοίκησης επιχειρήσεων, διδακτορικού του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευρωπαϊκού πτυχίου Κυβερνήτη αεροσκαφών. Από το 1983 ως το 1994 υπηρέτησε ως αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας σε θέσεις αρχιμηχανικού αεροσκαφών Phantom κ Mirage. Από το 1996 έως το 2009 εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως κυβερνήτης αεροσκαφών Dash 8 και ATR 72 . Στη συνέχεια,απασχολήθηκε ως κυβερνήτης αεροσκαφών Airbus 320 και μέχρι σήμερα ως επιθεωρητής ασφάλειας πτήσεων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας.

Παράλληλα,από το 2004 ασχολείται με επιχείρησεις που κατασκευάζουν εργοστάσια παραγωγής Ηλεκτρικού Ενέργειας μόνο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ως υποστηρικτής της καθαρής ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Ασχολείται με την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίηση της βιομάζας πολλών δήμων της χώρας μετατρέποντας τα κλαδέματα σε καθαρό ηλεκτρισμό και δωρεάν θέρμανση. Συνεργάστηκε με τον Δήμαρχο Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Δικηγόρος

Τηλ. 6932 261 530
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

konstantopoulos_theodoros

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.
Από το 1994 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, και διατηρεί δικηγορικό γραφείο ασχολούμενο με το ποινικό και αστικό-εμπορικό δίκαιο, με ιδιαίτερα γνωστούς πελάτες αλλά και σημαντικές εταιρείες, έχοντας λάβει μέρος ως συνήγορος σε σημαντικές και γνωστές δίκες και υποθέσεις.

Μεταξύ άλλων, τιμήθηκε με τον διορισμό του ως μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας αλλά και ως μέλος της επιτροπής Προμηθειών του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σήμερα είναι και μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά του Δήμου, είναι απόρροια του έργου, του προγράμματος και των στόχων του πλέον επιτυχημένου Δημάρχου, σε συνδυασμό με τη βούληση και την πρόθεση της αναγκαίας για τον τόπο προσφοράς.

ΚΩΣΤΑΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΟΡΙΝΝΑ)
Ζωγράφος

Τηλ. 6946 599 791
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

kostaina_korina

Η Κορίννα κατάγεται από τη Λαμία και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα από το 2002.

Αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων και συνέχισε με σπουδές ζωγραφικής και σχεδίου μόδας σε ιδιωτικό κολλέγιο.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από Βρετανικό πανεπιστήμιο στις Δημόσιες Σχέσεις, καθως και πληθώρας επιμορφωτικών πιστοποιήσεων στα αντικείμενα ενδιαφέροντός της.
Με 25+ χρόνια καριέρας ως ζωγράφος, έχει διοργανώσει περισσότερες από 30 ατομικές εκθέσεις κι έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 ομαδικές, στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό (Ευρώπη, Αμερική και Καναδά).

Είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως ο Όμιλος UNESCO και Daughters of Penelope, κι έχει τιμηθεί για το έργο της με μεγάλο αριθμό επαίνων και διακρίσεων. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές (π.χ. Δημαρχείο Παπάγου, Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Ευγενίδου, κλπ).

Έχει υπάρξει συνιδιοκτήτρια του χώρου Τέχνης Art Kolonaki, ενώ έχει διδάξει ζωγραφική και σχέδιο μόδας σε βαθμίδες εκπαίδευσης από το Δημοτικό μέχρι και Ενηλίκων. Είναι μέλος του ΔΣ για το Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου του Δήμου μας και την προηγούμενη χρονιά προσέφερε εθελοντικό έργο στις Λέσχες Φιλίας Βούλας, διδάσκοντας ζωγραφική. Ειναι μητέρα 3 αγοριών σε Γυμνάσιο. Λύκειο και Παν/μιο αντίστοιχα.

Σκοπός της είναι να αναδείξει το εικαστικό κεφάλαιο του Δήμου μας και να δημιουργήσει γέφυρες Τέχνης σε «μια πόλη για να ζεις»!

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τηλ. 6944 714 352
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kostopoulou_paraskevi

Είναι αρχιτέκτων μηχανικός μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος από το 2005.
Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμια της Οξφόρδης για την δημιουργία κατασκευών ενεργειακής απόδοσης και δεύτερο μεταπτυχιακό για τον πολεοδομικό – αστικό σχεδιασμό περί δημοσίων ανοιχτών εγκαταστάσεων και χώρων ανάπλασης.

Επαγγελματικά έχει εργαστεί στο Λονδίνο δυο έτη κατόπιν των μεταπτυχιακών σπουδών και στην Ελλάδα έως σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστικής εταιρείας οικογενειακής επιχείρησης, της archicon ate, μέχρι το 2015 όπου και επιλεκτικά χαμήλωσαν οι ρυθμοί εργασίας για να αφιερωθεί χρόνος στα δυο παιδιά της.
Απασχολήθηκε στο ΥΠΕΚΑ από το 2013 έως το 2015 πάνω στην νομοθεσία της αυθαίρετης δόμησης.
Η εργασία της έχει έδρα τα νότια προάστια εκτός των δημοσίων έργων και περιλαμβάνει τόσο το μελετητικό μέρος και την έκδοση αδειών τους όσο και την ολοκλήρωση και την πραγμάτωση των σχεδίων με την κατασκευή τους.
Η σταθερή διάρκεια στον τεχνικό χώρο της κατασκευής καθορίστηκε τόσο από την επιστημονική κατάρτιση και πολύ περισσότερο από την προσωπική επαφή και επαγγελματική συνείδηση στον πελάτη.

Δηλώνει μητέρα δυο υπέροχων παιδιών μονογονεϊκής οικογενείας με δημιουργική μαχητικότητα πάνω σε ήρεμη διάθεση όπως χαλιναγωγήθηκε από το μεγάλωμα των παιδιών της.
Τα παιδιά μεγαλώνουν με ειλικρινά – χρόνο- υπομονή και αγάπη, άξιες που καθόρισαν πολλούς τομείς της υπόλοιπης ζωής μας. Η αγάπη τους για την περιοχή που ζούμε, (κάτοικοι Βουλιαγμένης με δραστηριότητες σε Βάρη και Βούλα) και το δέσιμο τους με φίλους και εκπαιδευτικούς καθώς και οι δυο απασχολούνται σε δημόσιες εκπαιδευτικές μονάδες και συλλόγους είναι και ο βασικότερος λόγος της επιθυμητής συμμετοχής της στις φετινές δημοτικές εκλογές. Ως μητέρα και ενεργή επαγγελματίας πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει σε πολλαπλούς τομείς του δήμου μας.

ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
Παιδαγωγός

Τηλ. 6973 282 408
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    YouTube

lagkadinou-x

Η Ξανθίππη Λαγκαδινού γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στη Βούλα όπου διαμένει έως και σήμερα.
Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Ποταμιάνο και έχουν μαζί μια κόρη. Σπούδασε παιδαγωγικά με εξειδίκευση στην προσχολική αγωγή και εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο τα τελευταία 15 χρόνια.
Πρόσφατα ασχολήθηκε με την μουσική και συγκεκριμένα με το τραγούδι θέλοντας να εκφραστεί μέσα από έντεχνα ακούσματα αλλά πάνω από όλα να περάσει το μήνυμα πως ποτέ δεν είναι αργά να εκπληρώσουμε κάποιο μας όνειρο.
Τέλος πιστεύει ότι ο Δήμος της ανήκει σε ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αττικής και γι' αυτό θα ήθελε να συμβάλλει όπου και όπως μπορεί ώστε να παραμείνει καθαρός, όμορφος και αρμονικός.

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αρχιτέκτων - Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Τηλ. 6976 086 254
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram   

lagoudaki_nefeli

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1990 στη Βούλα, όπου και μεγάλωσε. Παρακολούθησε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο 3 ο Δημοτικό Βούλας και τη δευτεροβάθμια στο 2 ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας (19.7/20), με εξαιρετικούς καθηγητές που τη βοήθησαν να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει ικανότητες, και πολύ αγαπητούς συμμαθητές που μοιράστηκαν κοινά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικές βόλτες στον όμορφο Δήμο μας! Σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της για τις θετικές επιστήμες, τη λογοτεχνία, το περιβάλλον, συμμετείχε ενεργά και σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας, καθώς και στην εκπροσώπηση της τάξης της στο μαθητικό συμβούλιο. Στη συνέχεια φοίτησε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με βαθμό διπλώματος 8.7/10. Ο λόγος που επέλεξε ως αντικείμενο σπουδών την αρχιτεκτονική σχετίζεται άμεσα με την επιθυμία ενασχόλησής της με ανθρωποκεντρική εφαρμοσμένη επιστήμη. Συγχρόνως, είναι κάτοχος του διπλώματος αγγλικής γλώσσας Proficiency, καθώς και γαλλικής γλώσσας Sorbonne II.

Σχεδιαστικές της προτάσεις έχουν διακριθεί με τιμητικό έπαινο σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς (GRAD Review_Αθήνα 2017, ISΑRCH_Βαρκελώνη 2014), ενώ έχει συμμετάσχει σε παρουσιάσεις (Αθήνα, Κρήτη, Βαρκελώνη) - εκθέσεις - δημοσιεύσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εχει ασχοληθεί με χωροταξικές (“Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: Κατευθύνσεις προς μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία”) και πολεοδομικές μελέτες (για Δήμο Μοσχάτου, για πλατεία Βάθης-Άγιο Παύλο, για πρόταση νέου σχεδιασμού πλατείας Βαρβακείου Αγοράς), ενώ σε συνεργασία με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες έχει λάβει μέρος σε μελέτες (πολυ)κατοικιών (Λεγραινά, Γερακας, Αγία Παρασκευή), τουριστικών εγκαταστάσεων (Εξάρχεια, Λασίθι, Μύκονο), εκθέσεων (Εθνικό Ιστορικό Μουσείο), γραφιστικού σχεδιασμού (κατασκευαστικής, εταιρείας εστίασης, αεροπορικής, startup) ,στα διάφορα στάδια και κλίμακες σχεδιασμού. Διατηρεί συγχρόνως από το 2022 το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο NL arch στη Βούλα αναλαμβάνοντας μελέτες ανακαινίσεων και νέων οικοδομικών αδειών για έργα κατοικιών (Ωρωπός, Βούλα, Χαλάνδρι, Κολωνάκι, Κυψέλη) και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και μουσειογραφικές μελέτες. Η επιτυχημένη παρουσίαση της ερευνητικής της σε σχετική ημερίδα ( https://vimeo.com/267037653 ), οδήγησε στη συνεργασία της με το Υπουργείο Πολιτισμού για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας της Σπιναλόγκας στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco (2018-2019) και στη συγγραφή των κειμένων του voice over για το ντοκυμαντέρ “Απόκοπος ή Σπιναλόγκα” που προβλήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη. H Υπουργός Πολιτισμού, η γενική γραμματέας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης τη συνεχάρησαν για τη συμβολή της σε συνάντηση των συντελεστών στο γραφείο της Υπουργού μετά από πρόσκληση της Υπουργού.

Πιστεύει σε ένα συνολικό στρατηγικό-μεθοδικό σχεδιασμό με προσεκτική ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Ο χώρος αποτελεί πεδίο ώσμωσης διαφορετικών κοινωνικών ομάδων με διαφορετικές ανάγκες και πεποιθήσεις. Την ενδιαφέρει να ακούσει όλες τις απόψεις που με κριτική θεώρηση δύνανται να συμβάλλουν στη βέλτιστη λύση για όλους. Της αρέσει να ακούει πριν πει. Ο πολεοδομικός σχεδιασμός αφορά το σχεδιασμό δομημένου – αδόμητου περιβάλλοντος με γνώμονα τους κατοίκους της περιοχής. Κάθε πολεοδομική παρέμβαση επηρρεάζει τη διαβίωση των κατοίκων. Και είναι πράξη ευθύνης.

Θα ήθελε να προσφέρει στο Δήμο μας με τις γνώσεις και τη δημιουργική διάθεσή της, εστιάζοντας σε ζητήματα χωρικού σχεδιασμού -με ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη διαχείριση του παραλιακού μετώπου-, προσβασιμότητας, πολιτισμού, προβολής, περιβάλλοντος & ασφάλειας.

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6977 665 063
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

labropoulou_myrto

Η Μυρτώ Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 αλλά θεωρεί τη Βούλα τη «γειτονιά και το σπίτι της» αφού από πολύ μικρή περνούσε όλα τα καλοκαίρια της, πριν οριστικά μετακομίσει το 1977.
Σπούδασε τουριστικά και απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στους τομείς της Ανάπτυξης Πωλήσεων, Στρατηγικού Μάρκετινγκ αλλά και Coaching αναφορικά στην ανάπτυξη και αποτελεσματική οργάνωση μικρών επιχειρήσεων.
Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών της σταδιοδρόμησε στον τουριστικό τομέα και εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στην εταιρεία Μπενρουμπή, ως υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων στην αγορά της εστίασης.
Το 1997 ανέλαβε την προβολή και ανάπτυξη δικτύων για λογαριασμό της ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας IFI στην Ελλάδα, εγχείρημα το οποίο όχι μόνο εστέφθη με επιτυχία αλλά λειτούργησε ως εφαλτήριο του επόμενου προσωπικού της στοιχήματος, τη δημιουργία της εταιρείας NALMΑ την οποία ίδρυσε το 1999 με ίδια κεφάλαια και προσωπικό χρόνο. Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο της, μια εταιρεία που σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια στο γυμνάσιο της Βούλας και μετέπειτα συμμετείχε ενεργά στην τοπική οργάνωση της περιοχής. Πιστεύει ότι η γειτονιά όπου ζεί μπορεί να είναι υπόδειγμα του τρόπου που μπορεί να ζεί ο πολίτης στη κοινωνία.
Η Μυρτώ υπέρμαχη της αναγνώρισης του κοινωνικού ρόλου των γυναικών και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της στην πολιτική. Ώριμη και ικανή να συμβάλλει με τη δραστηριότητά της, στη βελτίωση της κοινωνικής πραγματικότητας στην Βούλα.
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Βούλας 2019 - 2023

ΛΑΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
πρ. Ιπτάμενος Φροντιστής

Τηλ. 6944 646 213
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

lanaris__vasilis.jpg

Γεννήθηκε το 1961 στο Κολινδρό Πιερίας και κατοικεί τα τελευταία 30 χρόνια στο Δίλοφο – Λαθούριζα Βάρης.
Έχει μια κόρη και ένα γιο. Μιλάει Αγγλικά.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Β.B.A in Marketing North College, και Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ.
Εργάστηκε 25 χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, ως Ιπτάμενος Φροντιστής και ως Προϊστάμενος Καμπίνας Θαλάμου Επιβατών (SCCM) Senior Cabin Crew Member. Ασχολήθηκε ως σύμβουλος επενδύσεων ακινήτων και παράλληλα με τα κοινά, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Διετέλεσε Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Εκτός Σχεδίου Βάρης Αττικής. Εργάστηκε ενεργά για την ολοκλήρωση της Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ) Βάρης.
Είναι μέλος Δ.Ε. στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βάρκιζας Λαθούριζα, καθώς και μέλος μικρής Ομάδας Εθελοντών καθημερινής περίθαλψης αδέσποτων στη Λαθούριζα Βάρης.
Διατελεί:
Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2015.
Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2019.
Υπεύθυνος Επίβλεψης Τεχνικών Έργων και Τεχνικών Συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου από το 2017- 2022.
Υπεύθυνος Επίβλεψης στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας από το 2023.
Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και της Επιτροπής Τιμήματος.

ΛΕΜΠΕΣΗΣ - ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6957 214 308
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

lebesis_marios

Γεννήθηκε το 1997 στο Μαρούσι, Αττικής και αποτελεί κάτοικος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Κατάγεται απο την Κορώνη, Μεσσηνίας.
Αποφοίτησε απο το Κολλέγιο Αθηνών το 2015 και έπειτα από το Πανεπίστημιο Αιγαίου από το τμήμα της Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Επιστημών το 2021 όπου καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του- πλην του 2020 όταν ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία - εργαζόταν σαν ιδιωτικός υπάλληλος τα καλοκαίρια σε ναυτιλιακή εταιρία. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την ναυτιλία και την επιχειρηματικότητα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως το City College.
Απο το 2021 και έπειτα δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρία Dmelia και παράλληλα στον χώρο της εστίασης στο κατάστημα του Δήμου “Rica Nera Sol” αλλά και στο κατάστημα “Tahiti Beach Bar” στα Καλύβια Θορικού, όντας ιδιοκτήτης. Επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο τον parking στον δήμο μας όντας συνιδιοκτήτης του parking του Ιθάκη και της παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης.

ΛΕΧΤΙΝΕΝ ΤΕΜΟΥ (LEHTINEN TEEMU)
Σύμβουλος Ειχειρήσεων

Τηλ. 6943 299 538
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   Twitter   Instagram

Teemu_Lehtinen

Ο Teemu Lehtinen (Τέμου Λέχτινεν) εξελέγη ως ο πρώτος μη Έλληνας Ευρωπαίος Πολίτης σε όλη την χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη το 2019. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου και Διεθνών Σχέσεων της πόλης και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο Teemu έφυγε από την Φινλανδία το 1996 για να εργαστεί στις Βρυξέλλες στον τομέα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής/Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (EU Public Affairs στην καθομιλουμένη των Βρυξελλών). Ο Teemu ήταν πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της Edelman Public Relations Brussels το 2007, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και έγινε Αντιπρόεδρος σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για βρετανική εταιρία τυχερών παιγνίων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου (FTSE250), για τη νομοθετική ρύθμιση της αγοράς σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκανδιναβία και Ευρωπαϊκή Ένωση εν γένει.
2021-22 εργάστηκε ως Ειδικός Σύμβουλος στην Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών. Επί του παρόντος, o Teemu είναι Country Manager για την Oddsium Hellas, μια Σουηδική επιχείρηση κινητής τεχνολογίας και affiliate marketing. Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής και πολιτικού ρίσκου των επενδύσεων, έρευνας αγοράς, των start-ups, διαχείρισης κρίσεων και κυβερνητικών σχέσεων για Έλληνες και διεθνείς πελάτες.
Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Teemu γυμνάζεται, βρίσκεται στις παραλίες των 3Β για SUP και κολύμπι και τον χειμώνα στα βουνά για ορειβατικό σκι. Αγαπάει επίσης τους περιπάτους στις γειτονιές της Αθήνας, τα βιβλία και το σινεμά. Ο Teemu είναι παντρεμένος και ζει στη Βούλα από το 2008.

ΜΑΡΙΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)
Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια

Τηλ. 6982 050 838
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Web Site   

marili_lina

Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια, Director Advisor of Communications & External Relations Ραδιοφωνική παραγωγός, Project Manager, Life Coach.

Η Λίνα Μαρίλη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Γαλλία στον τομέα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με εξειδίκευση στην Σκηνοθεσία. Στη συνέχεια, σπούδασε δημοσιογραφία και τηλεπαρουσίαση. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο του modeling σε συνεργασία με σημαντικούς σχεδιαστές. Κατά τη διάρκεια των ετών δημιούργησε, ως σκηνοθέτης και παραγωγός, μεγάλο αριθμό διαφημιστικών σπότ και μουσικών video clip.

Μάλιστα, επιβραβεύτηκε για βίντεο που δημιούργησε για αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή με θέμα την “Ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση” και το πρώτο μοναδικό Virtual Reality στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τα ΙΜΙΑ με διθυραμβικές κριτικές. Η Λίνα Μαρίλη ήταν Παρουσιάστρια σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, πανελλαδικής εμβέλειας όπως Alpha, ANT1 και STAR και υπήρξε αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός.

Ήταν η Νικήτρια του διαγωνισμού τηλεπαρουσίασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha με ψηφοφορία κοινού και αναδείχθηκε ''TV STAR'' κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Αρθρογραφεί και στηρίζει κάθε προσπάθεια δημιουργίας, εξέλιξης, πολιτισμού και καινοτομίας. Υπήρξε καλεσμένη πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών συμμετέχοντας σε πάνελ με υπουργούς για σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας, όπως παράδειγμα στην εκπομπή Αποδείξεις στον ΑΝΤ1 του Νίκου Ευαγγελάτου

Επιπλέον, εργάστηκε ως υπεύθυνη του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε Α.Ε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων καθώς και στο φιλανθρωπικό Αμερικανικό Οργανισμό CRC ο οποίος βοηθά φιλανθρωπικά ιδρύματα και μέχρι σήμερα νιώθει συγκίνηση για όσα παιδιά έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά και ανιδιοτελώς.

Ακόμη, απασχολήθηκε ως Project Manager, Διοργανώτρια Εκδηλώσεων, Event, Ταξιδιών και Διακοσμήτρια Χώρων. Παράλληλα σπούδασε στο Αrt & Design College ΒΑΚΑΛΟ Καλών Τεχνών MIX ART και Ιστορία Τέχνης Η Λίνα Μαρίλη είναι ένας άνθρωπος με υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης έχει γνώσεις ψυχολογίας και σπουδές σε Μarketing στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Life Coaching. Στόχος της είναι να ζούμε μία όμορφη ζωή με υψηλή ποιότητα σε μία θαυμάσια πόλη που θα μας κάνει να νιώθουμε χαρά, υπερηφάνεια και ασφάλεια με δράση και εξέλιξη.

Το οραμά της είναι να υπηρετήσει την πόλη της με απόλυτη αφοσίωση, ακεραιότητα διαφάνεια και να καλλιεργήσει ουσιαστική σχέση με τους πολίτες για μια όμορφη και ισχυρή πόλη με ανάπτυξη καλύτερη ποιότητα ζωής για ένα όμορφο μέλλον για όλους και πρωτίστως για τα παιδιά.

Η Λίνα είναι σινεφίλ, της αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η ομορφιά στην ψυχή των ανθρώπων και η συλλογή στιγμών με αξία. Είναι ερωτευμένη με την ποιότητα, ιδιαίτερα με την τέχνη, της αρέσει να προσφέρει, είναι δυναμική και διαθέτει ποικίλες γνώσεις, Έχει δεξιότητες, ξεχωριστή δημιουργικότητα και αγαπά την περιοχή της υπέροχης Αθηναϊκής Ριβιέρας την Βούλα, την οποία επέλεξε για να ζει. Νοιάζεται βαθιά και ειλικρινά για τους ανθρώπους και την πόλη της. Θα την ακούσεις να λέει: 'Μην μετράς τις ημέρες, κάνε τις ημέρες να μετρούν'.

Αγαπά πολύ το σκυλάκι της και ως φιλόζωος βοηθά σε δράσεις για αδέσποτα. θα την συναντήσεις συχνά να δημιουργεί, να επικοινωνεί και να δουλεύει με ένα ευγενικό χαμόγελο λέγοντας : "Ο τρόπος που φερόμαστε στα αθώες ψυχές, στα ζώα δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξία μας ως άνθρωποι".

Η επαγγελματική ανάπτυξη της Λίνας δεν στάθηκε εμπόδιο στην συμμετοχή της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με στόχο την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής σε συνανθρώπους.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μεταξύ πολλών, έκανε παρουσίαση στο φιλανθρωπικό γκαλά του WIN FOUNDATION για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών. Επίσης υπήρξε κεντρική παρουσιάστρια δημοπρασίας πορτραίτων 12 επιφανών Ελληνίδων στο κτήμα Νάσιουτζικ, με βράβευση προσωπικότητας και έργου, για φιλανθρωπικό σκοπό. Βραβεύτηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα HUMAN AID και το ίδρυμα WIN FOUNDATION για την συμβολή της στα φιλανθρωπικά τους έργα. Αντιπροσωπεύει διεθνώς μία green tech νεοφυή startup η οποία κέρδισε μία παγκόσμια διάκριση παίρνοντας το πρώτο βραβείο καινοτομίας απο το κορυφαίο ΜΙΤ.

Η Λίνα Μαρίλη νοιάζεται και θα συμβάλει με τον χαρακτήρα της, με τις πολύπλευρες γνώσεις της, με την αγάπη της για τους συνανθρώπους της και την εμπειρία της με επιτυχία στον πολιτισμό, στην στήριξη των νέων για τα όνειρα τους, στο μάρκετινγκ του brand 3B, στην καινοτομία, στην βοήθεια για τα αδέσποτα και στην εξωστρέφεια, για μια πόλη πρότυπο με σεβασμό στους πολίτες, με υψηλή ποιότητα ζωής, ζωντανή, βιώσιμη και ασφαλής.

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΑΡΜΑΝΔΟΣ
Sport Management - Προπονητής Κολύμβησης

Τηλ. 6947 820 772
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Twitter    Instagram

linardos_armandos

Γεννήθηκε το 1980 και είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών της Μυρτούς 14 και του Ορέστη 13 ετών. Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα προπονητής κολύμβησης και την Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Παλιός αθλητής κολύμβησης με διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ο αθλητισμός ακόμα και σήμερα είναι μέρος από την καθημερινότητα του. Επιπλέον, λόγω της ενασχόλησής του με την επαγγελματική κολύμβηση, και την προπονητική, ανέπτυξε τις δεξιότητες της επιμονής, της συνέπειας, της υπομονής, της πειθαρχίας, του καθορισμού στόχων.
Διετέλεσε Operation Director σε μεγάλες διοργανώσεις όπως Oceanman World Final – Ironman Greece – Oceanman Cyprus – Oceanman Mexico – L’Etape Greece by Tour de France.
Όντας επαγγελματίας που βασίζεται σε δεδομένα και προσανατολισμένος σε αποτελέσματα και με βασικό επίπεδο την οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, με ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης έργων, πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει άμεσα βοηθώντας τις υπηρεσίες του Δήμου.
Οι σπουδές του, η εμπειρία του και η συνεχής προσπάθειά του για ανάπτυξη και εξέλιξη επικεντρώνονται στον αθλητισμό, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την ενέργεια και την καινοτομία. Θα απολάμβανε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτό το νέο εγχείρημα. Πιστεύει ακράδαντα ότι η ενεργή συμμετοχή του και η επίλυση των προβλημάτων μας απαιτεί τη συνεργασία και τη συνεισφορά όλων μας. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι η κοινότητά μας είναι ένας χώρος που προάγει την ευημερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6942 254 605
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

lyberopoulos_vasilis

Το 2019 ξεκίνησε να ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, εκλέχτηκε Κοινοτικός Σύμβουλος Αρτέμιδος και διετέλεσε ένα χρόνο Αντιπρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου, έπειτα αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος για Ειδικός Σύμβουλος του για θέματα της Καθημερινότητας των πολιτών, την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Στην πορεία όμως όλα άλλαξαν, όταν γνώρισε την σύζυγό του Έλενα, ερωτευτήκανε, παντρευτήκανε, κάνανε τον Δημήτρη και μαζί με την Ελισάβετ και τον Τιμόθεο δημιουργήσανε μια υπέροχη οικογένεια. Η Έλενα έμενε στην Βούλα, και έτσι τα τελευταία τρία χρόνια έγινε μόνιμος κάτοικος του Δήμου ΒάρηςΒούλας Βουλιαγμένης.

Για πολλά χρόνια ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, από μικρή ηλικία, όμως, στα 32 του, αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση, να πραγματοποιήσει το όνειρό του, και έτσι, αποφάσισε να σπουδάσει νομική. Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο τον κατασκευών.

Όποιος έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζει την μαγεία της. Οραματιζεσαι πάντα έναν καλύτερο Δήμο, συνεισφέρεις στους συνδημότες και προσπαθείς για μια καλύτερη πόλη και μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν πολιτικές αντιπαλότητες, χρειάζονται συναινέσεις και συνεργασίες, οι μοναδικοί αντίπαλοι είναι τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, τα προβλήματα του Δήμου μας.

Ένα κοινό σκοπό έχουμε όλοι, να δώσουμε ώθηση στη πόλη μας, να αναπτύξουμε τις ικανότητές της! Να οικοδομήσουμε έναν Δήμο όπου χωράνε όλοι! Χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις!

Έτσι λοιπόν, σ' αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δίπλα σ' έναν δυναμικό και αξιόλογο άνθρωπο, έναν εργατικό Δήμαρχο με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για να πάμε την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά!

ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αεροσυνοδός - Καθηγήτρια Αγγλικών

Τηλ. 6974 452 928
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

maggeira_eva

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδας, πήγε στα σχολεία εκεί και αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Μιχελή. Συμμετείχε πάντα από μικρή και για πολλά χρόνια σε χορευτικούς συλλόγους (λύκειο Ελληνίδων), σε πολιτιστικούς συλλόγους ,στην δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών και γενικότερα σε εκδηλώσεις ,πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα με σκοπό την ανάδειξη της πόλης της.
Είναι κάτοχος πτυχίου PROFICIENCY με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας ,κάτοχος πτυχίου γαλλικής γλώσσας CERTIFICAT όπως επίσης και ECDL.
Έχει πιστοποίηση καθηγητών αγγλικής γλώσσας ENGLISH METHODOLOGY CERTIFICATE όσων αφορά στην μεθοδολογία διδακτικής και διδασκαλίας από την HAU.
Εργάσθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1992-2010 και στην συνέχεια σπούδασε σε σχολή την επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας.
Διεκπεραίωσε την πρακτική της με άριστα στο πολεμικό ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) όπου και εργάσθηκε για ένα χρόνο 2018-2019 εθελοντικά στο τμήμα κλινικής Διατροφής. Έχει εκπονήσει με επιτυχία εργασίες και περιστατικά κλινικών νοσημάτων συσχετιζόμενα με την διατροφή όπως νεφροπάθεια, σακχαρώδης διαβήτης, νόσος Crohn κ.α. Στην συνέχεια εργάσθηκε εθελοντικά για σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω συγκυρίας covid 19, στο τμήμα κλινικής Διατροφής του MEDITERRANEO HOSPITAL Γλυφάδας.
Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί πανελλήνια συνέδρια κλινικής διατροφής και πολλά σεμινάρια κλινικών νοσημάτων, ψυχολογίας, παχυσαρκίας καθώς επίσης σεμινάριο διαχείρησης γεωργικών επιχειρήσεων με φορέα υλοποίησης το Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο . Υπήρξε επίσης διοικητικό μέλος με οργανωτική δράση σε καλλιτεχνική εταιρεία Κοιν.Σεπ με την επωνυμία ‘TRII ART HUB’.
Ζει μόνιμα στην Βούλα από το 2005,είναι δημότης και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις του Δήμου.
Υπέρμαχος της σωστής διατροφής και άθλησης ,του πράσινου, της γειτονιάς, της ανθρώπινης πλευράς επιθυμεί και θέλει πολύ να εργασθεί για μια πόλη όπου οι πλατείες, τα πεζοδρόμια, τα πάρκα, οι παραλίες, οι δημόσιοι χώροι θα είναι ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων της. Θα αναδεικνύει την φιλόζωη πλευρά της, θα προάγει τον αθλητισμό, τον θεσμό του εθελοντισμού, την περιβαλλοντική προστασία, τον πολιτισμό. Για μια πόλη που αλλάζει μέσα στον χρόνο αλλά που πάντα σέβεται τα πλαίσια και την μορφή της αλλά και που πάνω απ όλα παραμένει ανθρωποκεντρική.
Πιστεύει σε όλα αυτά που ενώνουν και κάνουν πιο δυνατούς τους ανθρώπους , σε όλα αυτά που στοχεύουν σε μια διαβίωση με ασφάλεια και δημιουργούν τις προυποθέσεις μιας πόλης για να ζεις !

ΜΑΔΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Έμπορος

Τηλ. 6944 966 050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Linkedin

madias_kostas

Γεννήθηκε το 1966, από την Λίτσα (Ευαγγελία) και τον Τάκη (Διαμαντή) Μαδιά. Ο πατέρας του είχε εκλεγεί στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Βούλας το 1982. Φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Βούλας και έπαιξε μπάσκετ στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, που ήταν και ένας εκ των δημιουργών του τμήματος μπάσκετ, μαζί με συμμαθητές του, αφού εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε ακόμα καμία ομάδα μπάσκετ στην πόλη.
Σπούδασε Γεμμολογία στην Αμβέρσα του Βελγίου. Μετά την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση πώλησης κοσμημάτων.
Από τα σχολικά του χρόνια, έχει αναπτύξει έντονη πολιτική και κοινωνική δράση. Υπηρέτησε ως μέλος του 15μελούς του Λυκείου Βούλας, και ήταν ένας εκ των ιδρυτικών μελών Κομματικής Νεολαίας της πόλης.
Το 2003 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Γλυφάδας, και αργότερα Πρόεδρος, για σειρά ετών. Ανέρχεται στην ιεραρχία του εργοδοτικού συνδικαλισμού, αφού ψηφίζεται παμψηφεί Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου και μέλος στην Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου ΕΣΕΕ. Εξ αυτών των θέσεων, διορίστηκε μέλος σε Τοπικές Διοικητικές Επιτροπές του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ καθώς και μέλος σε ΔΣ οργανισμών ως εκπρόσωπος των Οργανώσεων των Εργοδοτών.
Από το 2011 έως το 2019, ταξιδεύει στην Ανατολική Αφρική και δημιουργεί έδρα στην Κένυα, όπου αναπτύσσει νέα επαγγελματική δραστηριότητα για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Αυτή η ενασχόληση με το περιβάλλον του έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσει νέες τεχνολογίες και προτάσεις σχετικές με το Περιβάλλον. Έχει κάνει προτάσεις στις Κυβερνήσεις των χωρών της Ανατολικής Αφρικής (Κένυα, Ουγκάντα, Τανζανία) για τον καθαρισμό Λιμνών, Θαλασσών και εγκαταστάσεων από επικίνδυνους ρύπους. Ταυτόχρονα η κοινωνική του ευαισθησία, τον φέρνει κοντά σε οικογένειες και χωριά υποβαθμισμένα και δωρίζει κτήρια για σχολεία σε 2 χωριά. Για τις κοινωνικές δράσεις του, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξάνδρειας κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄, του απονέμει τον τίτλο του Ταξιάρχη του Αποστόλου & Ευαγγελιστή Μάρκου.
Έχει διατελέσει ενεργό μέλος σε αρκετούς φιλοσοφικούς συλλόγους ανά τον κόσμο και έχει προεδρεύσει με επιτυχία σε κάποιους από αυτούς.
Από την επιστροφή του από την Αφρική, λόγω πανδημίας, έχει αναπτύξει έντονη τοπική δράση, έχει συμμετάσχει ενεργά και καταθέσει προτάσεις για την πρόοδο της πόλης και την είσοδο στην Νέα Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Κάποιες από αυτές έχουν υιοθετηθεί ήδη.

ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιατρός - Ουρολόγος - Επιμελητής Α΄

Τηλ. 6942 845 628
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

makris_nikos

Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα. Φοίτησε, στο 1ο Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Βούλας.

Κατοικεί μόνιμα στη Βούλα.
Γονείς του είναι ο Γεώργιος και η Άννα Μακρή.
Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Άννας και της Ιφιγένειας.

Μετά την απόκτηση του Τίτλου ειδικότητας του Χειρουργού Ουρολόγου, Υπηρέτησε στο Εθνικό Σύστημα Ύγειας ώς Ιατρός - Ουρολόγος διορισμένος αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαίδας “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ”και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Βούλας” στην Ουρολογική Κλινική.

Απο το 2019 μετά την εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, με τον συνδυασμό του του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ΖΕΙΣ” ασκεί τα καθήκοντα του ως Αντιπρόεδρος του συμβουλίου.

Το 2021 η τοπική κοινωνία του Δήμου μας, τον τίμησε ακόμα μια φορά, εκλέγοντάς τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Δημόσιος υπάλληλος Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Βάρης στο Τμήμα Μηχανολογίας

Τηλ. 6932 905 760
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram

marinopoulos_vasilis

Είναι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής, του ΤΕΙ Αθήνας και της ΣΕΛΕΤΕ, µε την ειδικότητα του Εκπαιδευτικού Μηχανολόγου Μηχανικού.
Από το 1983 έως και σήμερα έχει εργαστεί τόσο στον δηµόσιο όσο και στον ιδιωτικό τοµέα.
Στο Υπουργείο Πολιτισµού στο τµήµα αναστήλωσης βυζαντινών και µεταβυζαντινών µνηµείων. Στο ΠΕΡΠΑ ως υπεύθυνος στα µηχανήµατα µέτρησης ατµοσφαιρικής ρύπανσης.
Στην ΣΕΛΕΤΕ ως υπεύθυνος Μηχανολογικού Τοµέα στην Τεχνική Υπηρεσία.
Στην BIC ως υπεύθυνος στο εργοστάσιο παραγωγής καλσόν. Στην ΕΛΟΤ στο τµήµα Τυποποίησης.
Επίσης διατηρούσε παράλληλα και εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στη Γλυφάδα.
Από το 1993 έως το 1997 δούλεψε ως δημόσιος υπάλληλος στην ΣΕΛΕΤΕ ως υπεύθυνος Μηχανολογικού Τοµέα στην Τεχνική Υπηρεσία.
Από το 1997 έως και σήµερα ως δημόσιος υπάλληλος Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Βάρης στο Τµήµα Μηχανολογίας.

ΜΑΡΚΟΖΑΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
Επιμελητηριακό Στέλεχος

Τηλ. 6932 436 050
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

markozani_lisa

Η Ελισσάβετ Μαρκοζάνη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, περνώντας όμως εξίσου μεγάλο μέρος της ζωής της στη Βάρκιζα.
Η επαφή της με τον χώρο της πολιτικής ξεκινά σε νεαρή ηλικία, καθώς πρόκειται για την πρωτότοκη κόρη του Σπυρίδωνα Μαρκοζάνη, ο οποίος εκτός από βουλευτής στην περιφέρεια Α' Πειραιώς κ Νήσων, υπήρξε ένας από τους πρώτους Έλληνες βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Αποφοιτεί από το Β’ Αρσάκειο Ψυχικού και στη συνέχεια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου (Université de Strasbourg) Ευρωπαϊκές Σπουδές. Σπουδάζει επίσης ναυτιλιακά και λογιστική. Γνωρίζει αγγλικά.
Για πολλά χρόνια υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου INTERAMERICAN και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.
Για πάνω από δύο δεκαετίες θα υπηρετήσει ως στέλεχος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο Οικονομικό τμήμα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στα τμήματα Μελετών και Δημοσίων Σχέσεων και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στα τμήματα Οικονομικής Διοίκησης, Εμπορίου, Μητρωου και Δημοσίων Σχέσεων.
Από το 2013 ασχολείται με την τοπική κοινότητα και τα κοινά του δήμου 3Β.
Είναι μόνιμος κάτοικος Βάρκιζας και έχει δύο παιδιά και μια εγγονή.

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διακοσμητής εσωτερικών χώρων,γραφίστας ελευθερος επαγγελματίας

Τηλ. 6980 580 540
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

mitsopoulos_xristos

Γεννημένος στην Αθήνα το 1972,εδώ και χρόνια κατοικεί στην Βούλα.
Είναι παντρεμένος με την Τσιούκα Αθανασία πτυχιούχο του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνών.
Έχουν αποκτήσει τρείς γιούς τον Βασίλη και τον Θάνο μαθητές στο 2ο Λύκειο Βούλας και τον Σταύρο Νεκτάριο μαθητή στο 2ο γυμνασίο.
Σπούδασε Graphic designer και αρχιτεκτονική διακοσμηση εσωτερικων χώρων στην σχολη Βακαλό και φοίτησε στην σχολή Καλών Τεχνών. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια Marketing, διακόσμησης και Αθλητισμού.
Φανατικός του Αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής λατρεύει το τρέξιμο,το τέννις και την καλαθοσφαίριση με την οποία ασχοληθηκε επί δεκαπέντε χρόνια σε διάφορους συλλόγους.
Απο το 2000 έως και σήμερα εργάζεται, ως επικεφαλής τμήματος διακόσμησης και σήμανσης στον όμιλο Σκλαβενίτη. Η αγάπη του για το σπίτι και την διακόσμηση τον ώθησε να δραστηροποιηθεί ως σύμβουλος ακινήτων όντας ιδιοκτητης του idanOIKO property.

Δεν χρειάζεται να έχεις διανύσει πολλά πολιτικά χιλιόμετρα για να έχεις ζήλο ενέργεια και θέληση να ομορφύνεις τον Δήμο σου και να βελτιώσεις ότι περνάει απο το χέρι σου στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά σου.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Μεταφραστής/Διερμηνέας, Ιδιωτικός υπάλληλος

Τηλ. 6982 128 669
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

mixalakis_antonis

Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας από τότε που γεννήθηκε. Είναι επαγγελματίας μεταφραστής και διερμηνέας. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Μετάφρασης, από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και γαλλικά, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της διερμηνείας συνεδρίων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και ισπανικά.

Επί του παρόντος, εργάζεται ως εκπαιδευτής για την Airbnb. Μιλάει, άπταιστα, τις τρεις προαναφερθείσες γλώσσες, ενώ, καταλαβαίνει και μιλάει και λίγα ιταλικά. Έχει “πάθος” με την τεχνολογία, καθώς, θεωρεί, ότι με τη σωστή χρήση της, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο, το οποίο είναι σε θέση να βοηθήσει όλους τους πολίτες. Θεωρεί, ότι, η τεχνολογία πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλες και όλους, χωρίς περιορισμούς.

Άλλοι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η προστασία των ζώων, οικόσιτων και μη. Όσον αφορά το περιβάλλον, θεωρώ ότι πρέπει όλες και όλοι μας να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε. Τον ίδιο ακριβώς σεβασμό, πρέπει να επιδεικνύουμε απέναντι σε κάθε είδους μορφής ζωής και είναι χρέος μας να την προστατεύουμε.

Στα ενδιαφέροντά του, συγκαταλέγονται το θέατρο, ο κινηματογράφος και στον ελεύθερο χρόνο του, διαβάζει κόμιξ, βλέπει ιαπωνικά καρτούν, ασχολείται με διάφορα αθλήματα, κυρίως με το περπάτημα και το κολύμπι. Ακόμη, του αρέσει να κάνει βόλτες δίπλα στις θάλασσες του δήμου μας.

«Μπορεί να μην προέρχομαι από κάποιο πολιτικό υπόβαθρο, αλλά θέλω να βοηθήσω την πόλη μου, άλλα και ολόκληρο το δήμο μας όσο πιο καλά μπορώ και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω».

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοπογράφος Μηχανικός και Αεροπόρος

Τηλ. 6977 919 833
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

mixalopoulos_vasilis

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, είναι μόνιμος κάτοικος Βάρης με οικογενειακή καταγωγή από την περιοχή.

Είναι Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός. Έχει εργασθεί στο χώρο της κατασκευής δημοσίων έργων (κατασκευή αεροδρομίου Ε.Λ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – έργα υποδομής σε διάφορους Δήμους).

Εργάσθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης (20002-2004), όπου δραστηριοποιήθηκε στον Τομέα των Πολεοδομικών Θεμάτων και των Έργων υποδομής του Δήμου.

Από το 2002 διατηρεί γραφείο Μελετών και Κατασκευών στην Βάρκιζα, το οποίο ασχολείται με την Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών έργων.

Το 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος (Πόλη για να Ζείς). Την περίοδο 2014 -2019 διατέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος Διαχείρισης ρεμάτων και Σχεδίου πόλης.

Τo 2019 ελάβε, πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών ΑIRBUS A320 και σήμερα εργάζεται ως συγκυβερνήτης σε αεροπορική εταιρεία.

ΜΠΕΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6943 993 767
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram

bekou_sia

Η Αθανασία (Σίσσυ) Μπέκου, του Πέτρου, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι μητέρα δύο παιδιών.
Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου.
Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και επιμορφωτικά σεμινάρια με αντικείμενο το F&B Management και την Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων Εστίασης.
Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και των δημοσίων σχέσεων ως σήμερα, έχοντας στο βιογραφικό της καίριες θέσεις σε καταστήματα εστίασης. Τα τελευταία είκοσι χρόνια κατοικεί στη Βάρη και πρόσφατα μετακόμισε στη Βάρκιζα, όπου εργάζεται.
Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τον τόπο μας, τον οποίο πλέον θεωρεί και δικό της τόπο, την ώθησε να δηλώσει την υποψηφιότητά της ώστε να κάνει και εκείνη την προσπάθειά της για την πρόοδο της περιοχής μας.

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Υπάλληλος Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

Τηλ. 6985 022 152
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

birbili_katerina

Γεννήθηκε το 1999.
Τα παιδικά της χρόνια κατοικούσε στη Βούλα και στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά της στη Βάρη. Είναι κόρη του Στυλιανού Μπιρμπίλη και της Γεωργίας Ντοχά και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή την Ιλιάδα.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με το τένις τα τελευταία 6 χρόνια και το 2019 κατακτά την 1η θέση στο εσωτερικό τουρνουά του Α.Ο ΒΑΡΗΣ ''Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ''.
Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Βούλας.
Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης.
Τον Ιανουάριο του 2020 φεύγει για σπουδές στη Γαλλία με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών erasmus στην Λιλ στο Πανεπιστήμιο Sciences Po.
Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος εξυπηρέτησης εδάφους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937 074 091
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

mpraimnioti_maria

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1980 ζει στη Βάρη.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική και εκπαιδεύτηκε στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχει αναλάβει την οργάνωση εκδηλώσεων στις οικογενειακές επιχειρήσεις «κτήμα Μπραΐμνιώτη και κτήμα Μεσόγειος» . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας για την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς και σεμινάρια για την πράσινη ενέργεια, το περιβάλλον και τις σύγχρονες πόλεις.
Υπήρξε μέλος σε πολλούς συλλόγους που φροντίζουν τα ζώα, καθότι ενδιαφέρεται πολύ για αυτά. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιό και μια κόρη.
Για τα έτη 2017-2021 διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ.
Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού από 01/07/2021 μέχρι 31/12/2022
Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023

ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Στέλεχος Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E.

Τηλ. 6977 222 017
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

nanouris_nikos

Ο Νικόλαος Δημ. Νανούρης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1966 και κατάγεται από την Απείρανθο της Νάξου. Είναι το πρώτο παιδί Πολύτεκνης Οικογένειας και όπως είναι φυσικό το αίσθημα ευθύνης και στήριξης τόσο ως προς τα αδέρφια του όσο αργότερα στους συμπολίτες του ήταν έντονο και έμφυτο από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.
Είναι παντρεμένος με την Βουλιαγμενιώτισα εκπαιδευτικό κ. Φωτεινή Μανώλη και βρίσκεται στην Βουλιαγμένη μόνιμα από το 1992. Έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη.
Ο λόγος ο οποίος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν τόσο τα παιδιά του όσο και η γυναίκα του, είναι η αδήριτη αγάπη του να προσφέρει στους συμπολίτες του τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς, με τις Επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, και την εργασιακή του εμπειρία (30 συνεχόμενα έτη σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλο Τραπεζικό Οργανισμό την CITIBANK N.A και σήμερα σε σημαντική θέση ευθύνης σε Εισηγμένη ΔΕΚΟ την ΕΥΔΑΠ A.E.) και κυρίως η αγάπη του για αυτόν τον ευλογημένο τόπο, την καλύτερη γωνιά της ανθρωπότητας όπως συνηθίζει να λέει, το Χωριό μας στον οποίο ζούμε και που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.
Είναι Οικονομολόγος – Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε 1988, (Υπότροφος του Ι.Κ.Υ) και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών MSc. στην Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη από το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο - Ι.Π.Α. 1993.
Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Κύκλου Διαλέξεων από το Ε.Κ.Π.Α. με θέμα «Οι Προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στην τρέχουσα δεκαετία» Πρόγραμμα Jean Monnet. (Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών)
Ομιλεί AΓΓΛΙΚΑ - Πολύ Καλή Γνώση και κατέχει το Δίπλωμα PROFICIENCY του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
Κατέχει γνώσεις Υπολογιστών : MICROSOFT - WORD – EXCEL – POWERPOINT - ΧΡΗΣΗ INTERNET – Κάτοχος της Πιστοποίησης Πληροφορικής ICT Europe. Υπηρέτησε τις Στρατιωτικές του Υποχρεώσεις: 1988 – 1989 Ως Διαβιβαστής – Χειριστής Τηλετύπου (ΑΘΗΝΑ – ΛΗΜΝΟΣ)
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Κατόπιν επιτυχούς διαγωνισμού μέσω Α.Σ.Ε.Π, προσελήφθην το 2003 ως Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην Εισηγμένη στο Χ.Α.Α. Εταιρεία Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E. Έκτοτε έχει διατελέσει, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διοικητικής Πληροφόρησης (MIS), Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Προμηθειών και Logistics, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αξιολόγησης Επενδυτικών Σχεδίων για τους Ο.Τ.Α., Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σχέσεων με τους Ο.Τ.Α και σήμερα κατέχει την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Διαχείρισης Ειδικών Πελατών (ΔΗΜΟΣΙΟ, Ο.Τ.Α., Μεγάλοι Πελάτες) με κύριο αντικείμενο που άπτεται όλων των δραστηριοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε σχέση με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε καθώς και την ένταξη νέων Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στις δραστηριότητες της εταιρείας. Βασικό του αντικείμενο είναι η εκπόνηση των σχετικών Χρηματοοικονομικών μελετών (feasibility and viability studies) για τις παραλαβές δικτύων ύδρευσης.
Είναι ο Αρχηγός Π.Σ.Ε.Α. (Πολιτικός Σχεδιασμός Εκτάκτου Ανάγκης) για το κεντρικό Ανεξάρτητο κτήριο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στα Ιλίσια.
Είναι μέλος του Ε.Σ.Κ.Α (Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή & Αγοράς) για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 εκπροσώπησε, την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στην πρώτη της παρουσίαση, στο 6ο Διεθνές ROAD SHOW, που διεξήχθη στο ΛΟΝΔΙΝΟ, με σκοπό την ανάδειξη των προοπτικών ανάπτυξης, της εξωστρέφειας της Εταιρείας σε ξένους Διεθνείς Επενδυτικούς Οίκους και της επέκτασης των Δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Επίσης πολύ πρόσφατα, τον Απρίλιο του 2019 παρακολούθησε τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για το Νερό που έγιναν στο Λονδίνο – Global Water Summit 8-11/4/2019.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ CITIBANK N.A
Από το 1989 – 2003 εργάστηκε σε Διάφορες θέσεις Ευθύνης στην Τράπεζα (Operations, Dealing Room ως Διαπραγματευτής Ξένου Συναλλάγματος- FX Customer Dealer) και αποχώρησε με τον Βαθμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Θεματοφυλακής και Εκκαθάρισης Συναλλαγών (Foreign Investors Client Service Unit Manager) για λογαριασμό Μεγάλων Διεθνών επενδυτικών Οίκων. Κατά καιρούς εργάστηκε στην CITIBANK N.A Λονδίνου & Δουβλίνου.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Λονδίνο, Δουβλίνο, Φρανκφούρτη) διάφορα Σεμινάρια και Συνέδρια σχετικά με τα Τραπεζικά και Επενδυτικά Προϊόντα, την Διαχείριση Πιστωτικών Κινδύνων, την προώθηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την Ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων, την Καθοδήγηση και Ηγεσία (Leadership in Action), την Διαχείριση και Αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού, τις Τεχνικές Λήψεις Αποφάσεων, τον Καθορισμό και Αξιολόγηση Δεικτών Απόδοσης, κλπ. Επίσης έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με τους τρόπους ένταξης και λειτουργίας Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στις δραστηριότητες της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Ο κύριος Νίκος Νανούρης είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε), και κατέχει την Άδεια Ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Είναι Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων (Σ.Ε.Π) καθώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (Ε.Λ.Ι.Ε). Είναι μέλος του Ελληνο-Aμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (American – Hellenic Chamber of Commerce). Διατέλεσε Εκλεγμένο Μέλος του Επιστημονικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. την περίοδο από το 2012 - 2015.
Υπήρξε Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Μ.Ε στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε την περίοδο 2015 – 2017.
Την περίοδο από το 2004 – 2008 ήταν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου για την «Ανάπτυξη του Β΄ και Γ΄ Τομέα ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ».
Είναι Μέλος του Εξωραιστικού Συλλόγου «ΜΗΛΑΔΕΖΑΣ» στην Βάρη καθώς και του «Επιμορφωτικού» Συλλόγου Βάρης.
Από τις 14-29/8/2004,εργάστηκε ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του ΑΘΗΝΑ 2004 με την ΔΟΕ & το Πρωτόκολλο. Είναι Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Κ.Β)
Είναι μέλος του Α.Ο.Β. και υπήρξε Έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Παίδων – Νέων του Α.Ο.Β. από το 2007 – 2010. Στις Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 3 Απριλίου 2016 εκλέχτηκε Ταμίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜ.Τ.Ο της Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης. Στις Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 13 Μαΐου 2018 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜ.Τ.Ο για θέματα Ν.Ο.Δ.Ε. της πόλεως Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης.
Υπήρξε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης– Βούλας – Βουλιαγμένης το 2014 με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης» του τέως Δημάρχου κ. Σπύρου Πανά.
Είναι πάντα Συνεργάσιμος με τους συναδέλφους και συνεργάτες του και προσηλωμένος στους στόχους και το αποτέλεσμα.
Είναι συλλέκτης ξένων και ελληνικών νομισμάτων και γραμματοσήμων.
Του αρέσει το κολύμπι, είναι χειμερινός κολυμβητής, το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα.
Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης 2019 - 2023

ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μίμα)
Συνταξιούχος λογίστρια

Τηλ. 6936 964 851
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

nikiforaki

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Αρτέμιο.

Είναι το πρώτο από τα 4 παιδιά της οικογένειας του Χρήστου και της Ελένης Ασημακόπουλου.

Τελείωσε το Οικονομικό Σχολείο Θηλέων Αθηνών και μιλάει Αγγλικά.

Από το Δεκέμβριο του 1998 κατοικεί μόνιμα στο Πανόραμα της Βούλας. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Νικηφοράκη (1981) και έχουν 2 κόρες και 5 εγγόνια, που κατοικούν μόνιμα στην Κρήτη.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από το 1976, ως Λογίστρια και Ελεύθερος Επαγγελματίας. Από το τέλος του 2011 είναι συνταξιούχος.

Ασχολείται με τα κοινά σε Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Από το έτος 2014 είναι Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έως και σήμερα .

ΝΤΕΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6956 402 054
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

ntemos_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Ντέμος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Βούλα.

Είναι κάτοχος MBA και ασχολείται με τον τομέα της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate.

Η παρουσία του στα κοινά ξεκίνησε από τη σχολική του ζωή, όπου διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς, έπειτα στην ακαδημαϊκή του πορεία (γραμματέας και αντιπρόεδρος τμήματος) και τώρα προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί στο δήμο που αγαπάει από μικρό παιδί.

ΝΤΟΥΡΛΙΟΥ - ΤΣΙΟΥΜΑ ΑΡΕΤΗ
Λογίστρια Φοροτεχνικός Α' Τάξης

Τηλ. 6944 826 717
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

ntourliou_areti

Η Αρετή Ντουρλιού-Τσιούμα, κατάγεται από το Φανάρι Καρδίτσας και κατοικεί στο Κόρμπι της Βάρης.

Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο καθηγητή Μαθηματικών Θανάση Τσιούμα, ο οποίος δίδαξε στο 1ο Λύκειο Βούλας επί 27 έτη και έχουν έναν υιό ο οποίος είναι Επίκουρος Καθηγητής στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών.

Είναι Λογίστρια - Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης και έχει εργαστεί ως στέλεχος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα για περισσότερα από 25 έτη.

Στις αρχές του 2018 μαζί με συμπολίτες της δημιούργησαν την «Ομάδα Διατήρησης και Αναβάθμισης του Οικιστικού Χαρακτήρα των 3Β», από όπου προέκυψε τον Ιούνιο του 2018 ο «Σύλλογος Διατήρησης και Αναβάθμισης του Φυσικού Περιβάλλοντος και του Οικιστικού Χαρακτήρα των 3Β- ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ» του οποίου είναι Γεν. Γραμματέας.

Τον Νοέμβριο του 2018 ήταν εκ των εμπνευστών της ιδέας για τη δημιουργία ενός δικτύου μονοπατιών στον Νότιο Υμηττό, που θα επιτρέπει σε πεζοπόρους να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλής ιστορικής αξίας αρχαία μνημεία και στη φυσική ομορφιά του τμήματος του Υμηττού που βρίσκεται στην περιοχή μας.

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου «ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ» εκπονήθηκε η μελέτη για τη δημιουργία του Δικτύου των Μονοπατιών και ο φάκελος το 2019 κατατέθηκε στα Δασαρχεία Πεντέλης και Πειραιά, ενώ έλαβε έγκριση από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων.

Η σχετική μελέτη παρουσιάστηκε στον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, ώστε να υλοποιηθεί το έργο από τον Δήμο. Επίσης, έλαβε έγκριση και από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας για το τμήμα του Υμηττού, που βρίσκεται στα όρια του γειτονικού Δήμου. Η προσπάθεια που κατέβαλε ήταν μεγάλη και αισιοδοξεί στη σύντομη υλοποίηση του.

Η Αρετή Ντουρλιού-Τσιούμα έχει αναλάβει πρωτοβουλίες με κοινωνική και περιβαλλοντική στόχευση στον Δήμο μας, αλλά και στον τόπο καταγωγής της στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις της επικεντρώνονται στη βιώσιμη ανάπτυξη, στη διαχείριση των απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή, στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην αναβάθμιση της ασφάλειας και γενικότερα της ποιότητας ζωής μας στη Βάρη, στη Βούλα και στη Βουλιαγμένη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αεροναυπηγός Μηχανικός
Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας
Διευθυντής Πτητικών Προτύπων

Τηλ. 6956 850 077
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

oikonomopoulos_giorgos

Ο Γιώργος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962.
Σε ηλικία 18 ετών έφυγε για την Ιταλία με την επιθυμία να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να γίνει Αεροναυπηγός Μηχανικός.
Στην Ιταλία έζησε στην Φλωρεντία, στην Σιένα και στη Ρώμη όπου απέκτησε τον πρώτο Πανεπιστημιακό τίτλο.
Στην συνέχεια, στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης “La Sapienza” ολοκλήρωσε και το Διδακτορικό του στην Αεροναυπηγική Μηχανολογία.
Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο πανεπιστήμιο της Ρώμης “La Sapienza” ως ερευνητής μηχανικός, συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύοντας παράλληλα πολλά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.
Στην συνέχεια εργάστηκε στην Γαλλία στο Πανεπιστήμιο της Μπεζανσόν, επίσης ως ερευνητής μηχανικός.
Το 1999 επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα έχοντας επιτύχει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και από τότε εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Μεταφορών ως Επιθεωρητής Αξιοπλοΐας Αεροσκαφών.
Κατόπιν μιας επιτυχημένης καριέρας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σήμερα ο Γιώργος είναι Διευθυντής Πτητικών Προτύπων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας.
Έχει υπό την εποπτεία του όλο τον στόλο των Ελληνικών αεροσκαφών, καθώς και όλους τους οργανισμούς συντήρησης αεροσκαφών και εκπαίδευσης μηχανικών αεροσκαφών και πιλότων.
Εποπτεύει και εκδίδει τα πτυχία και τις άδειες εργασίας για όλο το ιπτάμενο προσωπικό της Ελλάδας, καθώς και για όλους τους μηχανικούς αεροσκαφών της Ελληνικής επικράτειας.
Από το 1999 ο Γιώργος διαμένει μόνιμα στην Βάρκιζα, περιοχή που έζησε και αγάπησε από τα παιδικά του χρόνια, όταν ερχόταν με τους γονείς του για το καλοκαίρι.
Η αγάπη του για τους ανθρώπους και τα κοινά είναι έντονη και επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις εμπειρίες του από την πολυετή διαμονή του στο εξωτερικό στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

ΠΑΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6983 390 407, 6948 148 426
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

PAGONIS_IOANNIS

Ο Γιάννης Παγώνης γεννήθηκε το 1997 και κατοικεί στη Βούλα, και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα του Διεθνούς Εμπορίου με ειδίκευση στα Διεθνή Νομικά Θέματα, τα Διεθνή Οικονομικά και την Εμπορική Μελέτη Ξένων Αγορών και των Διαπραγματεύσεων του Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές ημερίδες στον τομέα του DIGITAL BRANG EXPERIENCE, DIGITAL MARKETING, E- COMMERRCE.

Παράλληλα σπουδάζει στο 2ο έτος του τμήματος της Νομικής σε Ιδιωτικό Κολλέγιο των Αθηνών.

Επίσης έχει διατελέσει από το 2019 Υπεύθυνος Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ και από το 2022 μέχρι και σήμερα εξελέγη Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΣΚΥΡΟΥ.

Τέλος η μεγάλη του αγάπη αποτελεί η ενασχόλησή με τα κοινά με σκοπό το καλό του πολίτη και του τόπου.

ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6948 303 082
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PALAIODIMOU_ARGYRO

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά έως τα 18. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Παλαιοδήμου, στρατηγό Ελλάς. Από τα 19 διέμενε στη Βούλα και τα τελευταία 25 χρόνια διαμένει στη Βάρη. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Ανδρουλάκη.

Τελείωσε την Ράλλειο και τα ΤΕΙ Πειραιώς και αμέσως προσελήφθη στη ναυτιλιακή εταιρεία SUN LINE και ως Sales Manager στο Λολις επί 15 χρόνια και μετά το θάνατο του πλοιοκτήτη Μ.Π. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ανέλαβε ως Unit Manager στην Tupperware μέχρι σήμερα με διακρίσεις στην Ελλάδα και πανευρωπαϊκά στις πωλήσεις. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Συμμετείχε στις εκλογές του 2018 στο Κοινοτικό Βάρης, αλλά διακόπηκε λόγω βαρύτατου ατυχήματος. Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον εμπιστεύεται και έχει σκοπό και θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόσο όμορφου τόπου που διαμένει, σέβεται και αγαπά.

Πρώτον να είναι στη διάθεση όλων των φίλων και οικοδεσποινών που τη στήριξαν τόσα χρόνια στην Tupperware και δεύτερον, βρισκόμενη επί 14 χρόνια στη δυσμενή κατάσταση κρατώντας τη μητέρα της με αναπηρία 95% στοχεύει στη βοήθεια του Δήμου σε ανήμπορους ανθρώπους.

Στο μυαλό και την καρδιά της ήταν και θα είναι η ειρηνική συμβίωση και σύμπνοια των συντοπιτών της.

ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μεσίτης Ακινήτων

Τηλ. 6977 216 644
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

panoulis_vaggelis

Ο Ευάγγελος Πανουλής γεννήθηκε το 1992 στην Βούλα, όπου κατοικεί έως και σήμερα.
Η οικογένειά του είναι από τις πρώτες 40 οικογένειες της Βούλας που είδαν την μαγική ομορφιά της περιοχής και την επέλεξαν ως τόπο κατοικίας τους.
Από τα παιδικά του χρόνια του άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Κατάφερε να διαπρέψει στο τομέα του ακοντισμού και έγινε πρωταθλητής Ελλάδος νέων στο Squash.
Είναι στον επειχειρηματικό τομέα από νεαρή ηλικία. Έχει μάθει να δημιουργεί και να κάνει πραγματικότητα αυτά που σκέφτεται και ονειρεύεται.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του Real estate. Είναι κάτι που απο μικρός ήθελε να ασχοληθεί και ειναι άλλος ένας στόχος που έχει κάνει πραγματικότητα.
Σπουδάζει στο "ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ" ως "Μεσίτης ακινήτων" έχει το δικό του μεσιτικό γράφειο με επωνυμία Viewvest και έδρα στο κέντρο της Βούλας.
Επόμενός του στόχος είναι να συμβάλει στα δημοτικά θέματα της περιοχής ως ενεργός πολίτης και τοπικός σύμβουλος Βούλας, εκπροσωπώντας τους συνδημότες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με όραμα το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, τα όμορφα δέντρα και τα υπέροχα καταγάλανα νερά, θέλει να συνεχίσει αυτή την ομορφιά του τόπου που μεγάλωσε και εξελίσσεται καθημερινά.
Η περιοχή μας έχει γίνει επίκεντρο επενδυτών από όλο τον κόσμο και παρά το γεγονός ότι το έργο του δημάρχου είναι πολύ δύσκολο, το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. 

ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΒΙΒΗ
Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας

Τηλ. 6980 858 882
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

pantalaki_vivi

Η Παρασκευή (Βιβή) Πανταλάκη είναι συνταξιούχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ενώ τα τελευταία 3 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών ως σύμβουλος.
Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.
Ιδιαίτερα δραστήρια στην περιοχή από το 2000 ως μόνιμος κάτοικος αλλά και ως εκλεγμένη δημοτικός σύμβουλος.
Μια γυναίκα με αξίες, κοινωνική και με πλούσια ανθρωποκεντρική δράση στην περιοχή μας.
Στόχος της ο αγώνας για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων του.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6942 638 393
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

papageorgiou_foteini

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα (γονείς της είναι οι Βασίλης Παπαγεωργίου και Δέσποινα Φαμέλη), όπου και φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2ο Δημοτικό Σχολείο) και Μέσης Εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο).

Συνέχισε τις σπουδές της στο Α/Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας απ’ όπου αποφοίτησε το 2006 με ειδικότητα Κοινωνικής Λειτουργού με ειδίκευση σε άτομα με ψυχιατρικά νοσήματα.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της επέστρεψε στην Βούλα, και ξεκίνησε να εργάζεται στην Τράπεζα Eurobank, στην οποία και εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι σήμερα.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών από το Τμήμα Μάρκετινγκ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.

Η απόφαση της να κατέλθει στα κοινά είναι απότοκο της ιστορίας της οικογένειάς της καθώς η πορεία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τόπο αυτό. Η επιλογή να συνταχθεί με την προσπάθεια του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και των υπόλοιπων συνοδοιπόρων του στον συνδυασμό «ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Πόλη για να ζείς» βασίστηκε στην αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της πόλης μας αλλά και στην εμπιστοσύνη που έχω προσωπικά στον Γρηγόρη Κωνσταντέλο για την διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη του δήμου μας.

Θεωρώ χρέος μου να συμβάλλω με την σειρά μου στην διαρκή ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μέσω του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης των υπηρεσιών του δήμου μας προς τους πολίτες και συντάσσομαι στην προσπάθεια για ένα Δήμο σύγχρονο, με ευαισθησίες απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με σεβασμό στον πολίτη αλλά και σίγουρη προοπτική ανάπτυξης.

Σελίδα 1 από 2