ΛΕΧΤΙΝΕΝ ΤΕΜΟΥ (LEHTINEN TEEMU)
Σύμβουλος Ειχειρήσεων

Τηλ. 6943 299 538
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   Twitter   Instagram

Teemu_Lehtinen

Ο Teemu Lehtinen (Τέμου Λέχτινεν) εξελέγη ως ο πρώτος μη Έλληνας Ευρωπαίος Πολίτης σε όλη την χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη το 2019. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου και Διεθνών Σχέσεων της πόλης και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο Teemu έφυγε από την Φινλανδία το 1996 για να εργαστεί στις Βρυξέλλες στον τομέα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής/Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (EU Public Affairs στην καθομιλουμένη των Βρυξελλών). Ο Teemu ήταν πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της Edelman Public Relations Brussels το 2007, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και έγινε Αντιπρόεδρος σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για βρετανική εταιρία τυχερών παιγνίων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου (FTSE250), για τη νομοθετική ρύθμιση της αγοράς σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκανδιναβία και Ευρωπαϊκή Ένωση εν γένει.
2021-22 εργάστηκε ως Ειδικός Σύμβουλος στην Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών. Επί του παρόντος, o Teemu είναι Country Manager για την Oddsium Hellas, μια Σουηδική επιχείρηση κινητής τεχνολογίας και affiliate marketing. Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής και πολιτικού ρίσκου των επενδύσεων, έρευνας αγοράς, των start-ups, διαχείρισης κρίσεων και κυβερνητικών σχέσεων για Έλληνες και διεθνείς πελάτες.
Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Teemu γυμνάζεται, βρίσκεται στις παραλίες των 3Β για SUP και κολύμπι και τον χειμώνα στα βουνά για ορειβατικό σκι. Αγαπάει επίσης τους περιπάτους στις γειτονιές της Αθήνας, τα βιβλία και το σινεμά. Ο Teemu είναι παντρεμένος και ζει στη Βούλα από το 2008.