ΣΑΛΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ

Τηλ. 6946 295 580
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

salmas_dimitris

Ο Δημήτρης Σαλμάς γεννήθηκε το 1979 στην Αμφιλοχία και ζει στη Βούλα τα 15 τελευταία χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς, 15 και 13 ετών, μαθητές στο 1ο Λύκειο και 1ο Γυμνάσιο Βούλας αντίστοιχα.

Εισήχθη το 1998 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π) στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, όπου και αποφοίτησε το 2003 με βραβείο επιδόσεων σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2002 - 2003. Από το 2004, όταν και ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εργάστηκε σαν μισθωτός αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός σε διάφορες επιχειρήσεις (Knauf, Sidenor, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κ.α.), σαν υπεύθυνος παραγωγής, τεχνικός ασφαλείας και επιβλέπων μηχανικός. Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος σε θέματα ασφάλειας και υγείας της εργασίας σε επιχειρήσεις και δήμους.

Λάτρης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του ρίσκου, επένδυσε το 2016 στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας στον τουριστικό κλάδο, ιδρύοντας την SD Travel, με ειδίκευση στον ισπανόφωνο εισερχόμενο τουρισμό σε συνδυασμό με άλλες δραστηριότητες.

Το 2020 εισέρχεται με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Tourism Management στο Alba Graduate Business School και το ολοκληρώνει με επιτυχία το 2022.

Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά επιπέδου C1 (Zentrale Mittelstufenprüfung – Goethe Institut το 2002 και IELTS Academic – British Council το 2021).

Ο Δημήτρης πιστεύει έμπρακτα στη δια βίου μάθηση και στην εξέλιξη των ανθρώπων μέσω αυτής της διαδικασίας.

Είναι φιλόζωος, φιλόξενος, καλός ακροατής και λάτρης του μέτρου.
Θέλει να δει την περιοχή της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να αναπτύσσεται, με βιώσιμο όμως τρόπο για το περιβάλλον, την οικονομία και τους ίδιους τους πολίτες της.

Η καθαριότητα της πόλης και της ακτογραμμής της, η βιώσιμη αστική κινητικότητα, οι σωστές δομές υγείας, παιδείας και άθλησης και η ασφάλεια για όλους είναι ψηλά στην ιεράρχηση των προσδοκιών του για τον τόπο.

Θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα για τα κοινά του δήμου μας αλλά και γενικότερα, ευελπιστεί ότι θα συνδράμει με τις γνώσεις του στο ήδη επιτυχημένο έργο του Δημάρχου. Σκοπός του να προσθέσει αξία σε οτιδήποτε κληθεί να κάνει και να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.