ΛΕΜΠΕΣΗΣ - ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6957 214 308
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

lebesis_marios

Γεννήθηκε το 1997 στο Μαρούσι, Αττικής και αποτελεί κάτοικος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Κατάγεται απο την Κορώνη, Μεσσηνίας.
Αποφοίτησε απο το Κολλέγιο Αθηνών το 2015 και έπειτα από το Πανεπίστημιο Αιγαίου από το τμήμα της Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Επιστημών το 2021 όπου καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του- πλην του 2020 όταν ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία - εργαζόταν σαν ιδιωτικός υπάλληλος τα καλοκαίρια σε ναυτιλιακή εταιρία. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την ναυτιλία και την επιχειρηματικότητα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως το City College.
Απο το 2021 και έπειτα δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρία Dmelia και παράλληλα στον χώρο της εστίασης στο κατάστημα του Δήμου “Rica Nera Sol” αλλά και στο κατάστημα “Tahiti Beach Bar” στα Καλύβια Θορικού, όντας ιδιοκτήτης. Επίσης δραστηριοποιείται στον χώρο τον parking στον δήμο μας όντας συνιδιοκτήτης του parking του Ιθάκη και της παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης.