ΣΥΛΙΓΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Τηλ. 6977 344 222
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

SYLIGNAKIS_MANOLIS

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Γενάρη του 1972. Τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων παραθέριζε στην Βάρκιζα όπου κατοικεί πλέον μόνιμα.
Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα το 1989 και ήταν μέλος του συλλόγου αποφοίτων των εκπαιδευτηρίων για πολλά χρόνια. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από όπου αποφοίτησε το 1996. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου Γ' τάξης και είναι εταίρος της εταιρείας Άνυσμα Α.Ε. με εξειδίκευση στην σύνταξη μελετών Εθνικού Κτηματολογίου ως υπεύθυνος μελετών Κτηματολογίου σε Δήμους και Κοινότητες της Ελληνικής επικράτειας. Αποτέλεσε μέλος της κοινοπραξίας ΚΤ-13 που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την κτηματογράφηση στους Δήμους Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Κρωπίας και Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παράλληλα από το 1996 διατηρεί ατομική επιχείρηση ως ελεύθερος επαγγελματίας Τοπογράφος Μηχανικός. Έχει συμμετοχή σε πανελλήνια συνέδρια Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και ArcGis.
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο σάλας (1996-2014) όπου ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2001 έως το 2006. Ως Αρχηγός της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 2008. Επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας του 2001 με την ομάδα του Δούκα και το κύπελλο Ελλάδος του 2014 με την Αγία Παρασκευή. Συμμετείχε σε πολλούς διεθνείς αγώνες καθώς και σε κύπελλα πρωταθλητριών και κυπελλούχων Ευρώπης. Επίσης, ασχολείται ενεργά με το beach volley και έχει παρακολουθήσει 2 σχολές αναρρίχησης του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου.
Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί θέλει και μπορεί να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση κυρίως μέσω της εμπειρίας του στον τεχνικό-μελετητικό και αθλητικό τομέα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, στο πλευρό του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.