ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Καρδιολόγος

Τηλ. 6944 644 947
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

papargyriou_theodoros

Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1960 στην Αθήνα.
Απόφοιτος της Μαρασλείου Προτύπου Σχολής (Δημοτικό) και της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής (Γυμνάσιο). Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 1984. Έκανε Ειδικότητα στην Καρδιολογία στο Παρίσι της Γαλλίας (GHU PITIE-SALPETRIERE) μεταξύ 1985 και 1989 και είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παντρεμένος με την Ζιζή Γρυλλάκη είναι κάτοικος Βούλας από το 1992 και έχει δυο γιους, τον Πέτρο, 28 ετών, ιατρό και ειδικευόμενο Νευρολογίας και τον Νίκο, 26 ετών, Δικηγόρο.
Είναι επί 30 χρόνια Επιστημονικός Διευθυντής της Γενικής Κλινικής Δυτικής Αττικής (Βουγιουκλάκειο) και διατηρεί Ιατρείο στο Αιγάλεω. Μεγάλος λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κυρίως του παιδικού διετέλεσε Προέδρος του ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ έως το 2013.
Μετά την εκλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στην Δημαρχία το 2014 διετέλεσε Διοικητικός Σύμβουλος του ΟΑΠΠΑ και είναι χωρίς διακοπή μέχρι σήμερα μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού και αρμόδιος των παραχωρήσεων εδρών και χρήσης των αθλητικών χώρων του Δήμου. Επίσης είναι ο Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαστολικού Πρωταθλήματος του Δήμου μας.
Στις προσεχείς εκλογές θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας.