ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μεσίτης Ακινήτων

Τηλ. 6977 216 644
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

panoulis_vaggelis

Ο Ευάγγελος Πανουλής γεννήθηκε το 1992 στην Βούλα, όπου κατοικεί έως και σήμερα.
Η οικογένειά του είναι από τις πρώτες 40 οικογένειες της Βούλας που είδαν την μαγική ομορφιά της περιοχής και την επέλεξαν ως τόπο κατοικίας τους.
Από τα παιδικά του χρόνια του άρεσε πολύ ο αθλητισμός. Κατάφερε να διαπρέψει στο τομέα του ακοντισμού και έγινε πρωταθλητής Ελλάδος νέων στο Squash.
Είναι στον επειχειρηματικό τομέα από νεαρή ηλικία. Έχει μάθει να δημιουργεί και να κάνει πραγματικότητα αυτά που σκέφτεται και ονειρεύεται.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του Real estate. Είναι κάτι που απο μικρός ήθελε να ασχοληθεί και ειναι άλλος ένας στόχος που έχει κάνει πραγματικότητα.
Σπουδάζει στο "ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ" ως "Μεσίτης ακινήτων" έχει το δικό του μεσιτικό γράφειο με επωνυμία Viewvest και έδρα στο κέντρο της Βούλας.
Επόμενός του στόχος είναι να συμβάλει στα δημοτικά θέματα της περιοχής ως ενεργός πολίτης και τοπικός σύμβουλος Βούλας, εκπροσωπώντας τους συνδημότες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με όραμα το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, τα όμορφα δέντρα και τα υπέροχα καταγάλανα νερά, θέλει να συνεχίσει αυτή την ομορφιά του τόπου που μεγάλωσε και εξελίσσεται καθημερινά.
Η περιοχή μας έχει γίνει επίκεντρο επενδυτών από όλο τον κόσμο και παρά το γεγονός ότι το έργο του δημάρχου είναι πολύ δύσκολο, το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.