ΚΡΙΖΑΝΟΒΣΚΑ ΓΙΟΥΛΙΑ
Ιδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6973 022 511
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kryzhanovskayuliya

Γεννήθηκε το 1973 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Αποφοίτησε από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Πολιτισμού και Τεχνών του Κιέβου με πτυχίο στη Διεθνή Διαχείριση Τουρισμού με αριστεία.
Μετακόμισε στην Ελλάδα με τον άντρα της το 1995 για να εργαστεί στον κλάδο των αερομεταφορών και τουρισμού. Ως περήφανη Ελληνίδα πολίτης από το 2015, ζει στη Βούλα εδώ και 26 χρόνια και ενδιαφέρεται με πάθος για τη διατήρηση της καλής ποιότητας ζωής των ανθρώπων, τη διατήρηση του περιβάλλοντος, τη βελτίωση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.
Πάνω απ' όλα, θέλει να γίνει η φωνή των πολιτών της Βούλας, να ακουστούν τα αιτήματά τους και να πετύχει ό,τι είναι δυνατόν για ένα ευημερούν μέλλον. Γέννησε και μεγάλωσε στην Ελλαδα δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έχει δώσει το καθήκον του στην πατρίδα.
Παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο καιρό από ό,τι στην Ουκρανία, δεν απομακρύνεται από τις ουκρανικές ρίζες της, ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς για την πατρίδα της. Από την αρχή του πολέμου 2022 στην Ουκρανία μετέτρεψε το γραφείο τους στη Βάρη σε Κέντρο Ανθρωπιστικής Βοήθειας, γνωστό πλέον ως Vari Ukrainian Aid Center. Έχοντας λάβει περισσότερες από 3.000 επισκέψεις καθώς και συγκεντρώσει και στείλει περίπου 40 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Ουκρανία, το Κέντρο συνεχίζει να δουλεύει.
Έχοντας γίνει μέλος του συλλόγου Ουκρανές Γυναίκες στην Ελλάδα, στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Στο πλαίσιο της υποστήριξής της, φιλοξένησε και οργάνωσε με επιτυχία μια σειρά από φιλανθρωπικά παζάρια, φεστιβάλ και συναυλίες.
Ως εκ τούτου, ελπίζει ότι θα μπορέσει να ενισχύσει τους ελληνο-ουκρανικούς δεσμούς.