ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Επιχειρηματίας (Ιδρύτρια Νεοφυούς Επιχείρησης Κοινωνικού Σκοπού)

Τηλ. 6980 035 359
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn    Tik Tok   

petridou_evi

Η Παρασκευή Πετρίδου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1978. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Γκρέκο και έχει δύο παιδιά, τον Ανδρέα και την Κατερίνα.

Φοίτησε στο Αμερικανικό Κολέγιο (Deree, The American College of Greece) με υποτροφία, όπου και έλαβε το πτυχίο της στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στον τομέα διοίκησης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Coca-Cola, Novartis, Antenna Group, Olympic Airways. Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται ως επικεφαλής ανάπτυξης σε επιχειρηματικό όμιλο με εξειδίκευση στο τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, τον Ιούλιο έχοντας λάβει πιστοποίηση στον τομέα του επιχειρείν, κατέθεσε πρόταση στη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων (ΘΕΑ/ Athens Incubator), στο πλαίσιο προγράμματος που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η εν λόγω πρόταση επιλέχθηκε μεταξύ 1600 συμμετοχών και τελεί υπο την αιγίδα του Ε.Β.Ε.Α, αποσκοπώντας στην ολοκλήρωση της ίδρυσης start up που εστιάζει στις ανάγκες των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και προάγει τις βέλτιστες πρακτικές και λύσεις σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι μέλος του «women on top» σε δράσεις υπέρ των γυναικών και μέλος των top coaches στη στρατηγική OKR σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εφαρμοσμένη κοινωνική πολιτική και οι δράσεις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης ΄

που αρμόζουν σε ένα προηγμένο Δήμο όπως ο Δήμος μας, είναι μια πρόκληση που τη συγκινεί αλλά και την πεισμώνει. Για να κάνουμε τον Δήμο μας τον πιο ανθρώπινο Δήμο!

Με τιμή και αίσθημα ευθύνης για το τεράστιο έργο που ήδη έχει πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο Δήμο μας, δεσμεύεται να διαθέσει όλες της τις δυνάμεις, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και προπάντων την ευαισθησία που τη διακατέχει ως άνθρωπο για το κοινό καλό για να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά!