ΜΑΡΙΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)
Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια

Τηλ. 6982 050 838
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    Web Site   

marili_lina

Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια, Director Advisor of Communications & External Relations Ραδιοφωνική παραγωγός, Project Manager, Life Coach.

Η Λίνα Μαρίλη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Γαλλία στον τομέα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με εξειδίκευση στην Σκηνοθεσία. Στη συνέχεια, σπούδασε δημοσιογραφία και τηλεπαρουσίαση. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο του modeling σε συνεργασία με σημαντικούς σχεδιαστές. Κατά τη διάρκεια των ετών δημιούργησε, ως σκηνοθέτης και παραγωγός, μεγάλο αριθμό διαφημιστικών σπότ και μουσικών video clip.

Μάλιστα, επιβραβεύτηκε για βίντεο που δημιούργησε για αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή με θέμα την “Ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση” και το πρώτο μοναδικό Virtual Reality στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τα ΙΜΙΑ με διθυραμβικές κριτικές. Η Λίνα Μαρίλη ήταν Παρουσιάστρια σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, πανελλαδικής εμβέλειας όπως Alpha, ANT1 και STAR και υπήρξε αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός.

Ήταν η Νικήτρια του διαγωνισμού τηλεπαρουσίασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha με ψηφοφορία κοινού και αναδείχθηκε ''TV STAR'' κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Αρθρογραφεί και στηρίζει κάθε προσπάθεια δημιουργίας, εξέλιξης, πολιτισμού και καινοτομίας. Υπήρξε καλεσμένη πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών συμμετέχοντας σε πάνελ με υπουργούς για σημαντικά θέματα της κοινωνίας μας, όπως παράδειγμα στην εκπομπή Αποδείξεις στον ΑΝΤ1 του Νίκου Ευαγγελάτου

Επιπλέον, εργάστηκε ως υπεύθυνη του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε Α.Ε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων καθώς και στο φιλανθρωπικό Αμερικανικό Οργανισμό CRC ο οποίος βοηθά φιλανθρωπικά ιδρύματα και μέχρι σήμερα νιώθει συγκίνηση για όσα παιδιά έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά και ανιδιοτελώς.

Ακόμη, απασχολήθηκε ως Project Manager, Διοργανώτρια Εκδηλώσεων, Event, Ταξιδιών και Διακοσμήτρια Χώρων. Παράλληλα σπούδασε στο Αrt & Design College ΒΑΚΑΛΟ Καλών Τεχνών MIX ART και Ιστορία Τέχνης Η Λίνα Μαρίλη είναι ένας άνθρωπος με υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης έχει γνώσεις ψυχολογίας και σπουδές σε Μarketing στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Life Coaching. Στόχος της είναι να ζούμε μία όμορφη ζωή με υψηλή ποιότητα σε μία θαυμάσια πόλη που θα μας κάνει να νιώθουμε χαρά, υπερηφάνεια και ασφάλεια με δράση και εξέλιξη.

Το οραμά της είναι να υπηρετήσει την πόλη της με απόλυτη αφοσίωση, ακεραιότητα διαφάνεια και να καλλιεργήσει ουσιαστική σχέση με τους πολίτες για μια όμορφη και ισχυρή πόλη με ανάπτυξη καλύτερη ποιότητα ζωής για ένα όμορφο μέλλον για όλους και πρωτίστως για τα παιδιά.

Η Λίνα είναι σινεφίλ, της αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η ομορφιά στην ψυχή των ανθρώπων και η συλλογή στιγμών με αξία. Είναι ερωτευμένη με την ποιότητα, ιδιαίτερα με την τέχνη, της αρέσει να προσφέρει, είναι δυναμική και διαθέτει ποικίλες γνώσεις, Έχει δεξιότητες, ξεχωριστή δημιουργικότητα και αγαπά την περιοχή της υπέροχης Αθηναϊκής Ριβιέρας την Βούλα, την οποία επέλεξε για να ζει. Νοιάζεται βαθιά και ειλικρινά για τους ανθρώπους και την πόλη της. Θα την ακούσεις να λέει: 'Μην μετράς τις ημέρες, κάνε τις ημέρες να μετρούν'.

Αγαπά πολύ το σκυλάκι της και ως φιλόζωος βοηθά σε δράσεις για αδέσποτα. θα την συναντήσεις συχνά να δημιουργεί, να επικοινωνεί και να δουλεύει με ένα ευγενικό χαμόγελο λέγοντας : "Ο τρόπος που φερόμαστε στα αθώες ψυχές, στα ζώα δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξία μας ως άνθρωποι".

Η επαγγελματική ανάπτυξη της Λίνας δεν στάθηκε εμπόδιο στην συμμετοχή της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με στόχο την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής σε συνανθρώπους.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μεταξύ πολλών, έκανε παρουσίαση στο φιλανθρωπικό γκαλά του WIN FOUNDATION για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών. Επίσης υπήρξε κεντρική παρουσιάστρια δημοπρασίας πορτραίτων 12 επιφανών Ελληνίδων στο κτήμα Νάσιουτζικ, με βράβευση προσωπικότητας και έργου, για φιλανθρωπικό σκοπό. Βραβεύτηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα HUMAN AID και το ίδρυμα WIN FOUNDATION για την συμβολή της στα φιλανθρωπικά τους έργα. Αντιπροσωπεύει διεθνώς μία green tech νεοφυή startup η οποία κέρδισε μία παγκόσμια διάκριση παίρνοντας το πρώτο βραβείο καινοτομίας απο το κορυφαίο ΜΙΤ.

Η Λίνα Μαρίλη νοιάζεται και θα συμβάλει με τον χαρακτήρα της, με τις πολύπλευρες γνώσεις της, με την αγάπη της για τους συνανθρώπους της και την εμπειρία της με επιτυχία στον πολιτισμό, στην στήριξη των νέων για τα όνειρα τους, στο μάρκετινγκ του brand 3B, στην καινοτομία, στην βοήθεια για τα αδέσποτα και στην εξωστρέφεια, για μια πόλη πρότυπο με σεβασμό στους πολίτες, με υψηλή ποιότητα ζωής, ζωντανή, βιώσιμη και ασφαλής.