ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
Επιχειρηματίας-Οικονομολόγος

Τηλ. 6944 580 740
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

perdikouri

Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Αποφοίτησε από το 2ο Πρότυπο Γενικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βούλας.
Πτυχιούχος στον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας (ΙΙΕΚ Ξυνή), με πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης από τον ΟΕΕΚ.
Κάτοχος πτυχίου Bachelor του Baker College, σε συνεργασία με το Mediterranean ECS University, σε Business Administration (Marketing, Management, Accounting).
Με δίψα για γνώση, παρακολουθώντας έως σήμερα, σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων, στο αντικείμενο της, όπως «Επιχειρησιακή ηγεσία & Κριτήρια αποτελεσματικότητας», «Ανταγωνισμός επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά», «Φορολογία εισοδήματος», «Ασφαλιστικά προγράμματα – Αμοιβαία κεφάλαια», «Χρηματοπιστωτικά μέσα – Τραπεζική αγορά – Χρηματιστήριο», αλλά και γενικού ενδιαφέροντος, όπως πχ τα «Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών» του Ερυθρού Σταυρού, που παρακολούθησε στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Της αρέσει να αποθανατίζει στιγμές και να δημιουργεί αναμνήσεις με τις φωτογραφίες της, να παρακολουθεί θέατρο ή σινεμά, να γράφει στιχάκια και μαντινάδες και να παίζει πιάνο, καθώς της αρέσει η ενασχόληση με τις τέχνες και τον πολιτισμό.
Είναι χωρισμένη, χωρίς παιδιά, αν και τα λατρεύει και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας, καθώς αγαπά να φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο της, την 96χρονη γιαγιά της.
Η επιχειρηματική της δραστηριότητα άρχισε το 1995, με ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σαρωνίδα (Oltre Music Café) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με το κατάστημα Εμπορίας- Service Ελαστικών, Ζαντών και Συναφών Ειδών Αυτοκινήτου, που διατηρεί στην πόλη μας, στη Λεωφόρο Ευελπίδων, από το 2009, ως συνέχεια του καταστήματος, που διατηρούσε στον ίδιο χώρο, ο πατέρας της, Ανδρέας Περδικούρης, από το 1982 μέχρι και την συνταξιοδότηση του.
Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων/Σταθμό-Πλυντήρια Αυτοκινήτων, στον Πειραιά. Μια επιχείρηση που ξεκίνησε ο παππούς της, την δεκαετία του ΄50, συνεργαζόμενος με τις εταιρείες πετρελαιοειδών και λιπαντικών «Caltex», «Texaco» και «Shell» και διατηρεί η οικογένεια της, για 3η γενιά, έως σήμερα.
Έχοντας αποκτήσει και πτυχίο Μηχανικού Αυτοκινήτων, με ειδικότητα ως Τεχνίτης τροχών, υπήρξε Ομόρρυθμο Μέλος και Διαχειρίστρια, σε ένα ακόμα κατάστημα στο χώρο του αυτοκινήτου (Βουλκανιζατέρ), στο Παλαιό Φάληρο, καθώς και Υπάλληλος σε Εισαγωγική Εταιρεία Ελαστικών στο Περιστέρι. Για ένα διάστημα, παρείχε Γραμματειακή Υποστήριξη στο Τεχνικό Γραφείο στην Καλλιθέα, του Πολιτικού Μηχανικού Λογοθέτη Λογοθέτη, ο οποίος υπήρξε και Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και λόγο Κρητικής καταγωγής, από την μεριά της μητέρας της, αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ένωση Κρητών της περιοχής μας. Εκλεγμένη προ 2ετίας στο ΔΣ του συλλόγου, ως Ειδική Γραμματέας, προσπαθεί με αγάπη να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις, έτσι ώστε να θυμηθούν οι Κρητικοί και να γνωρίσουν οι υπόλοιποι συντοπίτες της, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.
Θέλοντας να συμβάλει δυναμικά στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου και να βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της, συμμετέχοντας για 1η φορά στα κοινά του Δήμου, μετά την τιμητική πρόταση που της έγινε, διεκδικώντας την στήριξη των συμπολιτών της.
Κοινωνική, με αγάπη για τον άνθρωπο, τα ζώα και τη φύση, θέλει να συμβάλλει στην προβολή και υγιή ανάπτυξη τους, ως οφείλει κάθε ενεργός πολίτης που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του.
Διαθέτει δίκαιο και ομαδικό πνεύμα, αναλυτική και συγκροτημένη σκέψη, ηθική και συνετή συμπεριφορά, εργατικό και δυναμικό χαρακτήρα και δεσμεύεται ότι θα βοηθήσει στη διατήρηση ενός αποτελεσματικού Δήμου, πρότυπου ήδη, ακόμα πιο ευαίσθητου στα προβλήματα των κατοίκων, με σεβασμό του ενός για τον άλλο, έτσι ώστε το «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», να μην είναι απλά ένα πολιτικό σύνθημα, αλλά μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, για κάθε πολίτη των 3Β.