ΨΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6944 010 702
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

psimoulakis_stelios

Ο Στυλιανός Ψιμουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και του Εκκλησιαστικού Λυκείου Αθηνών.

Έχει επιμορφωθεί σε μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως στο ΚΕΚ ΣΒΙΕ και στην ICTC στις θεματικές «Δημόσιες Σχέσεις», «Management», «Πωλήσεις», «Διακόσμηση Βιτρίνας», «Δημόσιες Σχέσεις και Εξυπηρέτηση Πελατών Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων», «Κοινωνιολογίας» κ.α.

Γνωρίζει Αγγλικά, ενώ κατέχει το πτυχίο του University of Cambridge στο χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Επίσης, έχει παρακολουθήσει τον ετήσιο κύκλο σεμιναρίων «Α’ Βοηθειών» και το Σεμινάριο Κατανόησης του Αυτιστικού Τρόπου Σκέψης, του Αυτισμού και του Συνδρόμου Άσπεργκερ, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πυροβολικό και στη νήσο Σαμοθράκη.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλες εταιρείες όπως στη «Jeun Paul Gaultier», στη «La Prairie», στην Εθνική Τράπεζα, στα «Alexi Andriotti Accessories», στον «Anastazi Bournazos», στα «Notos Gallerιes», στο «Grand Resort Lagonisi» (Αττικός Ήλιος) και στα «Achilleas Accessories».

Έχει εκπροσωπήσει εταιρείες σε διεθνείς εκθέσεις ένδυσης και αξεσουαρ. Εργάστηκε δε, και ως επιμορφωτής στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Ανατολικής Αττικής.

Χειροθετήθηκε Αναγνώστης το έτος 1999 από τον Μακαριστο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κκ Καλλίνικο και λειτούργησε ως Κατηχητής στην Μητρόπολη Πειραιώς.

Ιδιαιτερη ήταν και είναι η ενασχόληση του με τα κοινά. Το έτος 2009 συμμετείχε ως Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, ενω ήταν και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Συμμετειχε σε πολλούς εθελοντικούς φορείς, ασχολουμενος ιδιαίτερα με τον Εθελοντισμό. Διετελεσε από το 2007 – 2015 Γενικός Γραμματέας και Ταμίας του Πανελληνίου Φιλανθρωπικού, Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας». Ως εθελοντής και υποστηρικτής των παιδιών με αναπηρίες προσέφερε χιλιάδες ώρες εθελοντισμού στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας. Συμμετείχε ενεργά σε εθελοντικούς φορείς και συλλόγους όπως στο Σύλλογο «Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» και τον «Αρκτούρο».

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές ενέργειες προστασίας του περιβάλλοντος και ανθρωπιστικής – φιλανθρωπικής προσφοράς, όπως σε αναδασώσεις στην Περιφέρεια Αττικής, σε καθαρισμούς παράκτιων χώρων, σε πυροφύλαξη και πυροπροστασία δασών, σε συλλογή και διανομή τροφίμων αλλά και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, έχει προσφέρει συναισθηματική ενίσχυση σε ανθρώπους με προβλήματα και ανάγκες, ενώ υποστήριξε και ποικίλα ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας.

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει επιδείξει στη βοήθεια και στην προστασία των αδέσποτων ζώων.

Έχει βραβευτεί για την κοινωνική εθελοντική προσφορά στο τόπο και ειδικότερα για τις εθελοντικές υπηρεσίες του στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας.