ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Οικονομολόγος Διεθνολόγος

Τηλ. 6955 859 063
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

chatzigeorgiou_alexandros

Ο Χατζηγεωργίου Αλέξανδρος, γιος του Ιωσήφ Χατζηγεωργίου και της Χριστίνας Δημητρίου, γεννημένος το 1995, μεγάλωσε και ζει στη Βάρη.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μιλάει απταίστως την Αγγλική και την Γερμανική γλώσσα. Έχει πολλές συμμετοχές σε συνέδρια και σεμινάρια, με σκοπό την εμβάθυνση και την διεύρυνση των γνώσεών του, με κορυφαίο εξ’ αυτών τη διπλή συμμετοχή του στο κορυφαίο συνέδριο Delphi Economic Forum το 2021 και το 2023.
Δραστηριοποιείται εδώ και δέκα χρόνια στον τομέα του εμπορίου καθώς εργάζεται ως υπεύθυνος στην οικογενειακή τους επιχείρηση (The Pet Gallery) η οποία έχει την έδρα της στη Βάρη και ένα υποκατάστημα στον Πειραιά. Με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τους μικρούς μας φίλους, τα κατοικίδια. Επίσης, στον ελεύθερό του χρόνο εργάζεται ως αθλητικογράφος σε site, καθώς διαθέτει τρομερή αγάπη για τον αθλητισμό, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από μικρή ηλικία στον Αστέρα Βάρης.
Επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό του κ. Κωνσταντέλλου, γιατί είναι έτοιμος να συμβάλλει στα κοινά του τόπου μας, με απόλυτη συνειδητότητα, όρεξη και αγάπη, οραματίζοντας για την κοινότητά μας ένα καλύτερο αύριο.