ΤΣΙΩΜΟΥ ΣΟΦΙΑ
Τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Interior Designer, Newcastle College

Τηλ. 6974 703 573
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

tsiomou-sofia

Γεννήθηκε στην Αθήνα, τα τελευταία 12 χρόνια κατοικεί στην Βαρκιζα και είναι μητέρα τριών αγοριών.
Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και υπήρξε αθλήτρια στίβου όπου αγωνίστηκε φορώντας τα χρώματα του Γ.Σ.Πανιώνιου. Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό δε σταμάτησε ποτέ καθώς είναι ενεργή σε προσωπικό επίπεδο και παράλληλα εξελίσσει την κατάρτιση της και σε άλλους τομείς όπως Pilates και yoga.
Επίσης εργάστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόσο στην παρουσίαση μόδας αλλά και πρωϊνής γυμναστικής. Η παραμονή της στην Αγγλία για 10 χρόνια, της έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλη από την διακόσμηση. Παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων και courses στο Newcastle college καθώς και σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, κάνοντας τα πρώτα της βήματα ως interior designer.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο πλευρό του αρχιτέκτονα Στέφανου Βασδέκη.
Μένοντας τα τελευταία χρόνια σ’ αυτό το υπέροχο κομμάτι της Ελλάδος, θα ήθελε με πάρα πολλή διάθεση, όρεξη και χαρά να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου προσφέροντας τον καλύτερό της εαυτό για την εξέλιξη και την βελτίωση του Δήμου μας. Έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και κουβαλώντας εικόνες και εμπειρίες, θα ήθελε πάρα πολύ να της δώσετε την ευκαιρία να συμβάλλει και αυτή στην κοινή προσπάθεια όλων μας ώστε ο Δήμος μας να ανεβεί επίπεδο !