ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Προισταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Ποιότητας και Εσωτερικού Ελέγχου στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

Τηλ. 6944 811 353
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram

kalamaridou_maria

Η Μαρία Καλαμαρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2005 διαμένει μόνιμα στη Μηλαδέζα της Βάρης. Είναι παντρεμένη με τον ειδικό Γενικό Ιατρό, Ξενοφώντα Μπουρδάκη, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βάρη από το 2009 και είναι γονείς δύο παιδιών.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΠΑΔΑ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση, ΜΒΑ του ΑLBA και ΜSc στη Διαχείριση Κρίσεων του ΕΚΠΑ. Επιπλέον, είναι πτυχιούχος του προγράμματος «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ. Μιλάει δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά.
Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως διοικητικό στέλεχος, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όπου εργάστηκε για τους Ομίλους «Ελληνικά Πετρέλαια», «ΟΤΕ» και «Τράπεζα Πειραιώς» όσο και στον δημόσιο τομέα όπου απασχολείται από το 2005, μετά από επιτυχή συμμετοχή σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Είναι Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Ποιότητας και Εσωτερικού Ελέγχου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, πιστοποιημένη εσωτερική ελέγκτρια δημοσίου τομέα από το ΕΚΔΔΑ και μέλος του ΕΙΕΕ. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ εκπαιδεύτρια ενηλίκων με πολυετή διδακτική εμπειρία στα Δημόσια ΙΕΚ, του Υπουργείου Παιδείας.
Ασχολείται με τα κοινά και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε συλλόγους και ομάδες:
• Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης.
• Εκπρόσωπος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βάρης στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και αν. μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
• Μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης των Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης.
• Μέλος του Δ.Σ. του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού των υπάλληλων του Μ.Τ.Π.Υ.

Στις επερχόμενες εκλογές είναι για πρώτη φορά υποψήφια σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Βάρης, με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πόλη για να Ζεις», με την πεποίθηση ότι ως ενεργή πολίτης μπορεί να συμβάλει στο έργο που επιτελείται στην πόλη μας.