ΓΑΛΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εκπαιδευτικός

Τηλ. 6972 511 264
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram   

galliou_eleni

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης. Είναι παντρεμένη, έχει δύο κόρες 19 και 16 ετών αντίστοιχα και κατοικεί μόνιμα στη Βάρη.

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΕΚΠΑ ).

‘Ως εν ενεργεία Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εργάστηκε σε σχολεία του Δήμου μας και σήμερα υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Βάρκιζας.

Κατέχει πιστοποίηση στον Παιδαγωγικό Σχεδιασμό Μαθημάτων μέσω Τηλεδιάσκεψης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Παιδαγωγική Αξιοποίηση του Διαδραστικού Πίνακα στη Σχολική Τάξη και Καλές Διδακτικές και Παιδαγωγικές Πρακτικές στη Σχολική Τάξη. Επίσης έχει εκπονήσει Προγράμματα Αγωγής Υγείας, Πολιτισμού και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τα κοινά και την πόλη μας την ώθησαν να συμμετάσχει στην παράταξη του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου “ Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Πόλη για να ζείς “ ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Βάρης.